«BMW» sporta un elegantie jaunumi izstādē Parīzē 3

 
24.septembris 2010 13:00

BMW Parīzes Motoršova izstādē iepazīstina ar bagātīgu jauno modeļu klāstu.


BMW Concept 6-series Coupe Foto: BMW

Gan jaunajam BMW X3, gan 6. sērijas Concept Coupé izstādē būs vispasaules pirmizrāde. Turklāt stends reklamēs jaunu motoru izvēles iespējas, XDrive pilnpiedziņu 5. sērijai un M Sport paketi. BMW Concept ActiveE piedāvā arī bezemisiju elektrisko motoru BMW stilā.


BMW X3 Foto: BMW

SAV klases (Sports Activity Vehicle) BMW X3 paceļ automašīnas vadīšanas prieku un manevrētspēju pilnīgi jaunā līmenī. Paplašinātā salona telpa uzlabo komfortu aizmugurē sēdošajiem pasažieriem, un palielinātais glabāšanas nodalījumu tilpums garantē, ka modelim X3 ir visdaudzpusīgākā pārvadāšanas ietilpība savā segmentā.

Savukārt 6. sērijas Concept Coupé ir estētiskas kaisles izpausme, un dizaina valoda, kas piemīt šai 2+2 kupejai, ir veltījums dizaina tradīcijām, kas nāk no vairāk nekā 70 gadu senas pagātnes.


BMW 5-series Touring Foto: BMW

Jaunais BMW 5 Touring Parīzē tiks prezentēts ar jaunām dzinēja izvēles iespējām. Tur būs trešais benzīna dzinējs (528i) un divi jauni dīzeļdzinēji (525d un 535d). Pirmie pilnpiedziņas Touring modeļi būs 535i xDrive un 530d xDrive.

BMW xDrive pilnpiedziņas versiju var atrast arī 5. sērijas sedanā, kas tāpat kā Touring modelis ir pieejams 535i xDrive un 530d xDrive formātā. Turklāt 550ixDrive pirmoreiz piedāvā pilnpiedziņas sistēmu ar 8 cilindru dzinēju, kas ir līdz šim neatkārtots sasniegums. 5. sērijas xDrive modeļi pārdošanā būs no 2011. gada pavasara. Nākotnē visi 5. sērijas Gran Turismo modeļi būs pieejami ar xDrive pilnpiedziņas sistēmu.

BMW 5. sērijas Sedan un Touring modeļu dinamiskajam raksturam vēl augstāku novērtējumu var piešķirt, aprīkojot tos ar M Sport paketi, ar kuru tiks iepazīstināts Parīzes Motoršova izstādē. M Sport pakete būs pieejama BMW X3 modeļiem, kā arī 5. sērijai.


BMW Concept AcitveE Foto: BMW

BMW Concept ActiveE elektromobilis iepazīstina ar virzieniem, kas veido BMW CO2 bezemisiju elektrisko motoru. Tā pamatā ir BMW 1. sērijas Coupé modelis, to darbina litija jonu baterijas, un automašīnā ir četras pilna izmēra sēdvietas. Kopš MINI E elektromobiļu modeļu paletes izstrādes uzsākšanas BMW grupa ir bijusi aktīva elektromobiļu izstrādē.
 

 
Visi komentāri
 
278999. viesis 24.septembris 2010 16:19
0 0 Atbildēt

pēc pirma acu uzmetien 6ai sērijai priekšējie lukturi nenormāli atgādina Chrysler viena modeļa lukturus

279006. viesis 24.septembris 2010 21:16
0 0 Atbildēt

cik tonnas sver?

ja sākotnējie auto bija smagi,

tad jaunie atkal kļust smagi

A_P

279050. viesis 28.septembris 2010 13:07
0 0 Atbildēt

Nu nezinu - vai nu neizprotu šodienas autodizainu, bet man pēdējo pāris paaudžu jaunie bembji neviens tā īsti vairs nepatīk. Laikam jau smukākie BMW "dzimtā" bija tomēr e-34, e-46 un e-38 modeļi. Šie paši jaunākie - neredzu TUR nekā tāda, dēļ kā varētu sajūsmā ģībt.... Manuprāt, priekša tiem izskatās pārāk smagnēja, lukturi par lielu, reste uzbāzīga, bampera apakša un miglinieki - līdzīgi kā hundajiem pirms 10 gadiem.

Atcerējos, ka 1994.gadā, kad atbraucu mājās ar paziņas volvo 740, mana tante no sajūsmas ieraugot to auto, tiešām reali noģība.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti