Jauns aksesuāru un rezerves daļu veikals apvidus automobiļiem 3

 
12.oktobris 2010 12:22

Lai jebkura veida apvidus auto un kvadriciklu īpašniekiem piedāvātu daudzveidīgu aksesuāru, rezerves daļu un aprīkojuma klāstu vienuviet, Rīgā atklāts jauns veikals - 4x4shop.lv

4x4shop.lv, iespējams, ir vienīgā vieta Latvijā, kurā ceļotāji, makšķernieki, mednieki, sacīkšu braucēji un citi 4x4 cienītāji var iegādāties praktiski jebkuru preci jebkuram apvidus auto un kvadriciklam – sākot ar aksesuāriem un aprīkojumu līdz pat dažāda veida un izmēra rezerves daļām, riepām un vinčām.

Jau šobrīd un arī turpmāk piedāvājumā ir pastiprinātas slodzes amortizatori un atsperes, vinčas, spēka bamperi, aizsargstieņi un sliekšņi, daudzveidīgs riepu un disku klāsts. Tāpat veikalā varēs iegādāties diferenciālā bloķētājus, bukses, kompresorus, domkratus, torsionus un daudzas citas noderīgas lietas. Turklāt tieši šonedēļ, no 11.oktobra līdz 15.oktobrim Hi Lift 48" 122cm domkratiem 15 latu atlaide.

Savukārt ceļotāji var izvēlēties teltis, pārvietojamās dušas, papildlukturus, ceļojuma kastes, autonomās apsildes iekārtas, jumta bagāžniekus un plašu firmas Expedition preču klāstu.

Jau šobrīd veikalam ir laba sadarbība gan ar pašmāju, gan ārvalstu ražotājiem. Tā, piemēram, 4x4shop.lv ir Austrālijas zīmola IRONMAN ražoto aksesuāru pārstāvis un izplatītājs Latvijā. Tāpat veiksmīga sadarbība izveidojusies ar populārākajiem apvidus auto aksesuāru ražotājiem un izplatītājiem.

4x4shop.lv piedāvājums ir domāts aktīvam cilvēkam, kuram patīk ceļot, sportot, pārbaudīt sevi bezceļa disciplīnā vai vienkārši bez rūpēm pārvietoties pa pilsētu ielām un nelieliem lauku celiņiem. Veikala klients ir cilvēks, kurš apzinās, ka individuāla saskarsme, īpaša attieksme, izvēles brīvība un izcila produkcijas kvalitāte ir unikāla vērtība mūsdienu masu produkcijas laikmetā.

Jāuzsver, ka īpašs atbalsts tiks nodrošināts ceļotājiem– 4x4shop.lv nav tikai veikals, bet arī domubiedru klubs, kurā kopīgi var plānot interesantākos tūrisma maršrutus, dalīties pieredzē, ģenerēt neparasta idejas un realizēt tās dzīvē. Idejām atbalstu sniegs arī veikalam piederošais 4x4travelclub, kas jau šobrīd interneta mājas lapā www.4x4travelclub.eu apkopojis neparastus, intriģējošus un daudzveidīgus ceļojumu aprakstus, piedāvājot idejas gan iesācējiem, gan avantūristiem, gan jau pieredzējušiem tūristiem.

Kā norāda veikala īpašnieks Dāvis Sirmais, braukšana un ceļošana ar 4x4 auto jau daudzus gadus ir aizraušanās, kas nu jau iesakņojusies ikdienas dzīvē un ritmā. Līdz ar to labi zināmas šīs specifiskās automašīnas īpašnieku vajadzības, vēlmes un prasības. Nereti piedzīvotās situācijas, kad jāsaskaras ar cilvēku neapmierinātību, nespējot pieņemamā laikā un veidā iegādāties nepieciešamās preces, sākot ar šodienu tiks atrisinātas. Drosmi šajā riskantajā laikā investēt veikala izveidē un šaurās biznesa nišas iekarošanā veicinājis potenciālo klientu atbalsts un jūtamā interese par veikala piedāvājumu.

Veikals savus apmeklētājus gaida Krustpils ielā 6, Rīgā. Pie veikala pieejama bezmaksas stāvvieta. Vairāk informācijas interneta mājas lapā www.4x4shop.lv vai pa tālruni 2633393. Sekot veikala jaunumiem iespējams arī www.twitter.com un www.facebook.com profilā 4x4shopLV.
 

 
Visi komentāri
 
279463. viesis 12.oktobris 2010 21:38
0 0 Atbildēt

ATA serviss neskaitās???

279465. viesis 13.oktobris 2010 9:29
0 0 Atbildēt

Cerams, ka veikals labs, buus kaadu dienu jaapciemo. Tik ceru, ka nebuus tipiskais Latviesha-tudalinja bizness, t.i tirgos preci ar 300% uzcenojumu, kuru tad letaak pasuutit e-bay:) Un jaa majas lapaa tiek piedaavats tikai Hi-jack, bet kur paareejaas preces?

284608. viesis 15.decembris 2011 9:59
0 0 Atbildēt

Veikalu tad atvēra Dāvis, bet sajēgas par 4x4 gan nav, tik vien ir kā blakus stāvējis :D

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes 3

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

Kāpēc jaunais Toyota Land Cruiser ir principiāli cits auto? (+VIDEO) 10

Uz plašās planētas ražošanā vairs nav atlicis daudz tādu automašīnu kā Toyota Land Cruiser. Tāpēc pirmā iepazīšanās ar jaunās jeb J250 paaudzes modeli Skotijā ir īpaši svarīga. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

LTAB brīdina: izveidota viltus mājas lapa un sociālo tīklu profili, lai vāktu personu datus! 3

Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs (turpmāk – LTAB) brīdina, ka izveidota viltus interneta vietne, rīkojot konkursus un aicinot iedzīvotājus atstāt savus personas datus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti