Gada izcilākais riepu testu uzvarētājs 6

 
3.novembris 2010 8:29

Jaunās Ziemeļvalstu ziemas apstākļiem paredzētās riepas bez radzēm UltraGrip Ice+ ir kļuvušas par šīs sezonas izcilnieku lielākajā daļā Ziemeļvalstu autožurnālu testu.

Testos sasniegto pirmo vietu pamatā ir stabils izpildījums ar izcilu saķeri uz sniega un ledus, kā arī labs sniegums sausos un slapjos apstākļos. "Jaunās UltraGrip Ice+ pārliecina kā vēl nekad, un to veiksmīgi sabalansētās īpašības ļauj pārvietot iespēju robežas. Iespaidīgi!" secinājis zviedru žurnāls “Teknikens Värld”, savukārt “Aftonbladet” tās novērtējis kā "Labākās testā". Jaunās riepas autobraucējiem dod iespēju justies droši uz ceļa, neskatoties uz mainīgiem ceļa apstākļiem.

Neatkarīgās testēšanas organizācija "Test World", kas sniedz testēšanu nozīmīgākajiem autožurnāliem un laikrakstiem Ziemeļvalstīs un Baltijā, testējot UltraGrip Ice+ riepas testos Somijā, secināja, ka šīm riepām ir daudz labāks sniegums nekā to galvenajiem konkurentiem: “UltraGrip Ice+ riepām ir izcila saķere mainīgajos ziemas apstākļos.” "Test World" atzinusi šīs riepas par vislabākajām riepām Ziemeļvalstu apstākļiem.

"Test World" secina, ka Goodyear UltraGrip Ice+ “pateicoties labai sabalansētībai starp dažādajām riepas īpašībām, uzrāda vislabāko sniegumu, salīdzinot ar konkurentiem. UltraGrip Ice+ ir vislabākie rezultāti uz asfalta seguma, tās spēj parādīt labu sniegumu uz sausa un slapja seguma, demonstrē labu saķeri uz sniega un ledus. Tā ir kombinācija, kas kļūst arvien nozīmīgāka, lai uzlabotu braukšanas drošību ziemā uz daudziem dažādiem segumiem. Ultra Grip Ice+ arī šķīdonī demonstrē augstu vadāmību (kontroli)”.

“Sezonas nagla bez šaubām ir Goodyear Ultra Grip Ice+ , kas atzīta par labāko riepu ziemeļvalstu ziemām,” raksta laikraksts “Diena” “Ideja uzlabot ziemeļu riepas īpašības uz slapja asfalta, izmantojot divējādu gumijas sastāvu, attaisnojusi sevi pilnībā.”

"Mēs ļoti lepojamies, ka UltraGrip Ice+ ir uzvarējušas un ieguvušas augstāko rezultātu "Test World" testā. Šie rezultāti parāda, ka mūsu darbs pie novatoriskiem jauninājumiem un uzmanības pievēršana drošībai ir atmaksājusies. "UltraGrip Ice+ ir izstrādātas tieši Ziemeļvalstu apstākļiem, un mēs esam ārkārtīgi lepni par šo riepu teicamo sniegumu uz dažādiem ceļu apstākliem ziemā," saka Magnuss Lords Arenanders (Magnus Lord-Arenander), Goodyear Dunlop Nordic vadītājs produkcijas informācijas jautājumos.

UltraGrip Ice+ vainago augstākās kvalitātes ziemas riepu ar un bez radzēm klāstu, sniedzot autovadītājiem iespēju braukt ar riepām, kas nodrošina vislabākos bremzēšanas rādītājus, kontroli un vadāmību visdažādākajos ziemas apstākļos gan braucot pa lauku ceļiem, gan pilsētās, kur var būt ierobežojumi riepu ar radzēm lietošanai.

Saskaņā ar "Test World" testiem tika iegūti šādi rezultātus: UltraGrip Ice+ rezultāti kopumā ir par 8% labāki nekā konkurentiem un tām ir par 11% īsāks bremzēšanas ceļš uz slapja seguma. Riepām ir arī par 3% īsāks bremzēšanas ceļš uz sniega un par 3% labāka kontrole uz ledus.

Novatoriskā ActiveGrip tehnoloģija: optimizē saskari ar virsmu un sniegumu uz ledus

Jaunās Goodyear UltraGrip Ice + riepas tika īpaši projektētas, lai pārvarētu ziemeļvalstu ceļu apstākļus ziemā, un līdzās citām tehnoloģijām tajās izmantota jaunā ActiveGrip tehnoloģija, kas apvieno divkāršu pārseguma sastāvu un hibrīdveida lameles, uzlabojot saskares virsmu un riepu sniegumu uz ledus.

UltraGrip Ice+ protektoram raksturīgs divu slāņu savienojums, un katram no tiem ir savs īpašais lameļu raksts. Šīs hibrīdveida lameles ir īpaši izstrādātas, lai nodrošinātu protektora garenvirziena stingrumu visā protektora dziļumā, tādējādi veicinot izcilu saķeri gan uz sniega, gan ledus visā riepas ekspluatācijas laikā.

 
Visi komentāri
 
279886. viesis 3.novembris 2010 10:30
0 0 Atbildēt

kas ir autors šim slavinošajam reklāmrakstam?

279891. viesis 3.novembris 2010 14:51
0 0 Atbildēt

“Sezonas nagla bez šaubām ir Goodyear Ultra Grip Ice+ , kas atzīta par labāko riepu ziemeļvalstu ziemām,” raksta laikraksts “Diena”

Taatad laikraksts "Diena"ir kljuvis par vadosho ziemeljvalstu riepu testu ekspertu? :D

Luuk ko noziimee laikraksta jauno saimnieku uznjeemiiba..... :D :D :D

279903. viesis 4.novembris 2010 10:22
0 0 Atbildēt

Būtu labāk kādu sakarīgu testu iemetuši, nevis sūda reklāmu :)

279947. viesis 5.novembris 2010 22:00
0 0 Atbildēt

Pēc labas mārketinga kampaņas riepas nekļūst labākas. Jābrauc pa ceļu ar riepām, nevis ar slavinošiem rakstiem. Riepas nav sliktas, bet lai teiktu, ka uzvarēja citas, tad vismaz korekti būtu salīdzināt aptuveni līdzīgas riepas.

Tas izklausās no sērijas: IŽ - labākais krosa mocis! Testā piedalījās Harley, Ducati, Vespa, ....

279948. viesis 6.novembris 2010 11:26
0 0 Atbildēt

Te Tev ieskatam viens testiņš www.autoreview.ru/_archive/sect...ECTION_ID=2173

282342. viesis 5.aprīlis 2011 8:37
0 0 Atbildēt

Nobraucu ar šīm riepām visu ziemu. Lieliskas riepas!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti