Latvijas Autoklubu apvienības dibināšanas sapulce – 13.decembrī 3

 
3.decembris 2010 12:20

2009.gada beigās vairāki Latvijas autoklubi satikās, lai paustu savu atbalstu Latvijas Motoklubu asociācijas rīkotajam protestam pret transportlīdzekļu nodevas nesamērīgu paaugstināšanu.

29. novembrī kopā sanāca Latvijas Škoda kluba, Honda kluba, Saab kluba, Subaru Power, VW Golf kluba, AudiStyle, Mercedes-Benz kluba, Audi kluba, Kabrioletu kluba, Volvo kluba un VW Motion pārstāvji.

Pirmajā tikšanās reizē tika izveidota atklāta vēstule Latvijas Republikas Saeimai un Satiksmes ministrijai, kuru parakstīja lielākās daļas Latvijas autoklubu pārstāvji. Pirmo reizi tiekoties klātienē tik daudzu klubu dalībniekiem, radās jautājums – kādēļ Latvijas motoklubi ir apvienojušies asociācijā, bet autoklubi vienmēr bijuši katrs par sevi, nav tikušies, nav zinājuši viens par otra pasākumiem un reti kad paveikuši kaut ko kopā?

Tā kā lielākā daļa autoklubu pārstāvju uzskatīja, ka izveidot autoklubu apvienību būtu loģisks un lietderīgs solis, tika norunātā nākamā tikšanās reize. Tajā mums pievienojās Latvijas Amerikāņu auto klubs, Autoliste, Ford klubs, Mitsubishi klubs, Mini klubs un PT Cruiser klubs. Šajā reizē runājām par autoklubu apvienības izveidi, par tās mērķiem un uzdevumiem, veicamajiem darbiem, sadarbību ar citām organizācijām. Nolūkā dot iespēju autoklubu dalībniekiem sazināties savā starpā, netiekoties klātienē, tika izveidots interneta forums. Kādu laiku tas arī veiksmīgi pildīja savas funkcijas. Taču tas bija pagaidu risinājums, jo viens no pirmā gada uzdevumiem bija izveidot savu mājaslapu. Autoklubu pārstāvji vienojās uzticēt topošās apvienības statūtu izveidi darbagrupai, kuras sastāvā sākotnēji bija Latvijas Amerikāņu auto klubs, Audi klubs, Autoliste, Saab klubs, Mercedes-Benz klubs un Honda klubs.

Gada laikā darbagrupa ir izstrādājusi apvienības statūtus, darbības mērķus un uzdevumus, iestāšanās kritērijus apvienībā, kā arī e-pasta adreses kopīgai komunikācijai un mājaslapu, kas vēl ir izveides stadijā. Tāpat ticis strādāts pie apvienības finanšu un grāmatvedības jautājumiem. Viens no apvienības darbības virzieniem – izveidot pasākumu un notikumu kalendāru, kurš aptvertu informāciju par visiem autoklubiem un atvieglotu kopīgu un individuālu pasākumu saskaņošanu. Šī gada laikā darbagrupa ir tikusies gandrīz ik mēnesi un praktiski nemainīgā sastāvā sagatavojusi pamatu Latvijas Autoklubu apvienības dibināšanai. Tagad mēs aicinām ikvienu Latvijas autoklubu – gan tos, kas bija klāt šīs idejas rašanās brīdī, gan tos, kas vēl nav iesaistījušies – pievienoties un sniegt savu ieguldījumu, lai šī apvienība veiksmīgi un auglīgi darbotos un būtu noderīga katram Latvijas autoklubam un to dalībniekiem.

2010. gada 13. decembrī notiks Latvijas Autoklubu apvienības dibināšanas sapulce. Norises vieta – Rīga, Meža iela 4, sapulču telpa 5. stāvā. Sākums plkst. 19.00.

Laipni lūgti un aicināti visi – arī tie, kuri šobrīd neplāno kļūt par apvienības biedriem, arī tie, kuri neplāno kļūt par tās dibinātājiem.

Mēs priecāsimies jūs visus redzēt!

Latvijas Autoklubu apvienība
 

 
Visi komentāri
 
280394. viesis 29.novembris 2010 18:37
0 0 Atbildēt

VAJAG NOPIETNI KAUT KO DARĪT, LAI VALDĪBA AR CEĻU NODOKLI BEIDZ ŅIRGĀTIES PAR IEDZĪVOTĀJIEM!!!

KO DARĪT ĢIMENEĒM AR BĒRNIEM,,,

TAGAD VIŅU AUTIŅI IR EKSKLUZĪVO SARAKSTĀ?

A_P

280408. viesis 30.novembris 2010 10:38
0 0 Atbildēt

Ģimene ar bērniem pats par sevi ir ekskluzīvs, ko ne katrs var atļauties.

280494. viesis 3.decembris 2010 14:14
0 0 Atbildēt

Sūdīgs aicinātājs... :D Ar slimnieku neviens negrib pīties.

Tas ir fakts juškiņ.

Uzskati, ka tevi visi pasūtīja nah. Samierinies ar to! ;)

Normāli cilvēki saorganizē ko vajag un neraud.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

No 45 750 eiro - Toyota sākusi jaunā GR Yaris iepriekšpārdošanu

Ir sākusies jaunā Toyota GR Yaris iepriekšpārdošana, un tā cenas ir no 45 750 eiro. TOYOTA GAZOO Racing rallija programmā dzimušais un sacīkstēs rūdītais hečbeks debitēja pirms trim gadiem, bet pēc modernizācijas tas ir ieguvis dažādus dizainiskos, tehniskos un konstruktīvos uzlabojumus, kas braukšanu pacels jaunā līmenī. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 9

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti