«Neste» atzīta par produktīvāko DUS tīklu Latvijā 4

 
25.novembris 2010 15:29

Izpētes institūta Profiles International veiktajā pētījumā “Baltijas produktīvākie uzņēmumi” «Neste Latvija» DUS tīkls atzīts par Latvijā produktīvāko savā nozarē.

Pētījumā produktivitāte aprēķināta pēc uzņēmuma ieņēmumiem uz darbinieku skaitu.

“Neste ir viens no lielākajiem DUS tīkliem Latvijā ar 52 staciju tīklu. Neste nelielais darbinieku skaits nevien ļauj mums piedāvāt degvielu klientiem par iespējami zemāko cenu tirgū, bet arī uzrādīt lieliskus produktivitātes rādītājus uz vienu darbinieku,” komentē SIA Neste Latvija mazumtirdzniecības vadītājs Andris Matisons.

Neste Latvija darbojas pēc augstajiem uzņēmuma darbības principiem, ko apliecina Bureau Veritas Certification Finland atzinums par naftas produktu mazumtirdzniecības, vairumtirdzniecības un termināla darbību kvalitātes, vides, arodveselības un darba drošuma pārvaldības sistēmas atbilstību ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 un OHSAS 18001:2007 standartu prasībām. Neste mērķis ir orientēties uz uzņēmuma ekonomiskās darbības efektivitāti vienlaikus nodrošinot klientiem teicamu pakalpojumu snieguma līmeni. Būt atbildīgiem par vides saglabāšanu, kā arī drošas un nekaitīgas darba vides nodrošināšanu.

Profiles International ir izpētes insitūts, kurš veicis produktivitātes pētījumu “Baltijas produktīvākie uzņēmumi” 22 nozarēs. Pētījums fokusējas uz darbinieku produktivitāti, kas definēta kā ieņēmumi, ko rada pilnas darba slodzes darbinieks vai pilnas darba slodzes darbinieka ekvivalents 2009.gadā. Pētījumā analizēti 1480 uzņēmumu publiski pieejamie finansiālie dati, nosakot uzņēmuma ieņēmumus un darbinieku skaitu. Pētījums aptver Lietuvas, Latvijas un Igaunijas uzņēmumus. Vairāk par pētījumu.
 

 
Visi komentāri
 
280304. viesis 25.novembris 2010 15:51
0 0 Atbildēt

varētu bišķi cenu noproducēt uz leju!

280320. viesis 26.novembris 2010 9:50
0 0 Atbildēt

daunis Deksters varētu aizproducēties nahju.

280381. viesis 29.novembris 2010 9:32
0 0 Atbildēt

Džeki nedaudz sa***ušies meistarībā ar saviem jaunajiem karšu termināļiem A24 stacijās - 2 dažādās DUS ar dažu dienu intervālu neņem pretī ne Swedbank Visa, ne Visa Electron.

Zvans supportam ar neko nedeva.

Būs jāskatās, kur vēl bez Nestes var ielieties...

280395. viesis 29.novembris 2010 18:45
0 0 Atbildēt

Tai nestē tak nav iespējams uzpildīties,

Iestājas aukstums, gāze izbeidzās, bendža atliekas ar beidzās...

Vajadzēja nestē kādu litru nopirkt, lai lidz mājām tiktu...

Bet pie šiem tak nevar nopirkt,,,

Kartē ir 1.55 LS (ar to 100% pietiktu mājās aizbraukt)

Maitas Nestes aparāts sūta D..... KARTĒ NEESOT NAUDA - KLAJA ŅIRGĀŠANĀS,,,,

LATUS AR NEŅEM PRETĪ....

A'KO DARĪT , JA LIDZ ALGAI PITAKI NAVA....

P.S BŪS VIEN JĀDOMĀ CITU DEGVIELU IEPIRKT.....

A_P

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti