Zaķusalā izveidota ziemas autotrase 8

 
30.decembris 2010 0:00

Līdz šim Zaķusala asociējās ar televīzijas māju un TV torni. Televīzijas torņa pakājē veikti salas sakopšanas darbi un izveidota kilometru gara ziemas auto trase. Trase izveidota vieglajiem auto, kas ikdienā pārvietojas pa koplietošanas ceļiem.

Ikvienam šeit ir iespēja atbraukt ar savu ikdienas auto un apgūt ziemas braukšanas prasmi drošā un tam domātā vidē – trasē, nevis uz ielas.

Trase darbojas katru dienu no desmitiem rītā līdz desmitiem vakarā, nepieciešamības gadījumā visu diennakti. Trasē tiks piedāvāta laika "uzņemšana", ko līdz šim nav piedāvājusi neviena cita trase. Braukt gribētājiem pirms braukšanas vien būs jāpainformē trases personāls, un tiks uzņemti laiki, pēc tam izsniegtas izdrukas. Lieliska iespēja sacensties ar draugiem!

Tiks piedāvāti arī pieredzējušu braukšanas instruktoru pakalpojumi, klients sēdēs savā auto pie stūres, bet blakus būs instruktors, kas dos padomus un pamācīs, kā drošāk braukt ziemā. Trasē būs pieejams pakalpojums – vizināšana, tas nozīmē, ka klients tiek iesēdināts speciālā, sportam sagatavotā auto un profesionāls pilots vizinās pa trasi, ļaujot klientam gūt lieliskas sajūtas un uzzināt, kā tas ir sēdēt sporta auto!

Jau sākot ar 2011.gada janvāri Zaķusalas ziemas autotrasē notiks arī Zaķusalas ziemas kauss autosprintā, kas sastāvēs no pieciem posmiem, demokrātiskas dalības maksas, un lieliski pavadītas dienas trasē!

Trases nomas cenas ar savu auto: 30min – 4,00Ls; 1h – 6,00Ls

Trase darbosies arī ziemassvētkos!

Oficiālā mājas lapa http://www.aaczakusala.lv

 
Visi komentāri
 
280873. viesis 23.decembris 2010 21:48
0 0 Atbildēt

Vai ir kādas atsauksmes jau?

Vairāk sniegs vai vairāk ledus?

Redaktors 24.decembris 2010 10:08
0 0 Atbildēt

Vairāk sniegs, mazāk ledus. Aizbrauciet un novērtējiet!

280880. viesis 24.decembris 2010 19:19
0 0 Atbildēt

Pastaastiet, nevis "aizbrauciet, izmetiet naudu nejeegaa un ta jau redzees" Taads gudrinieks...

280881. viesis 24.decembris 2010 23:02
0 0 Atbildēt

280880. viesis pirms 4 stundām

pastaastu , muljkiit, VAIRAAK SNIEGS ! un viss, jomajo.

280885. viesis 26.decembris 2010 13:24
0 0 Atbildēt

tu ka neesi vesels...

280901. viesis 27.decembris 2010 21:33
0 0 Atbildēt

Iepazīšanās aplis kurā iepazīties ar trases konfigurāciju un konkrētās dienas segumu ir bezmaksas.

280904. viesis 27.decembris 2010 23:57
0 0 Atbildēt

Ir sniegs un ir ledus. Trase priekš īstiem braucējiem. Perfektas izjūtas. Ņaudētājiem neder!

280955. viesis 30.decembris 2010 13:57
0 0 Atbildēt

Tikko no Turienes ;) Iepazīšanās aplis-āķis lūpā, paliku uz pusstundu. Šodien gāja 'pa pulksteni' jo uz otru pusi vietām 'dikti metot uz augšu' :D Vienam līkumam pietrūcies ūdens ledum-zeme lien ārā, tāpēc šeit var sanākt incanti. Kopumā šis ovāls ar pāris lēzeniem līkumiem vidū (faktiski pa garo malu sanāk kādi 70-80kmh), manāmiem kritumiem un kāpumiem man šķiet interesantāks par,piem.,Ādiņām. Jebkurā gadījumā, svaigs 'malks' ierasto ziemas trašu vidū. A3 - zemajai grīdai - pretenziju nebija ;) Un vēl neliela nianse - līdz torņa pakājei no trases vēl vismaz kāds km būs, tā kā, tiklīdz pagriežamies torņa virzienā Zaķusalā, tā pa labi vārtos (stabiņos) iekšā!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

No 45 750 eiro - Toyota sākusi jaunā GR Yaris iepriekšpārdošanu

Ir sākusies jaunā Toyota GR Yaris iepriekšpārdošana, un tā cenas ir no 45 750 eiro. TOYOTA GAZOO Racing rallija programmā dzimušais un sacīkstēs rūdītais hečbeks debitēja pirms trim gadiem, bet pēc modernizācijas tas ir ieguvis dažādus dizainiskos, tehniskos un konstruktīvos uzlabojumus, kas braukšanu pacels jaunā līmenī. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 9

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti