Atklāts jaunā Opel dīlera „AutoBlitz” autosalons Rīgā

 
2.decembris 2011 8:05

Šā gada 30.novembrī ir atklāts jauns Opel tirdzniecības un servisa centrs Rīgā, Skanstes ielā 33.

Ir pagājuši nepilni 2 mēneši kopš šī gada oktobra, kad starp Opel SouthEast Europe un AutoBlitz tika parakstīta vienošanās par jauna Opel dīlera izveidi Latvijā, un jaunais Opel tirdzniecības un servisa centrs ir jau aklāts. Māris Varkalis, AutoBlitz padomes priekšsēdētājs, saka: „Tas ir lielisks pierādījums AutoBlitz komandas mērķtiecībai un profesionālajai varēšanai.”

AutoBlitz mērķis ir kļūt par labāko Opel dīleri Baltijā klientu apkalpošanas kvalitātes un sniedzamo pakalpojumu jomā. Auto Blitz autocentrs nodrošina pilnu pakalpojumu klāstu: klienti šeit var iegādāties Opel vieglās un komercautomašīnas, kā arī mazlietotas automašīnas. Tāpat tie var izmantot ātro servisu, virsbūves darbu servisu, pasūtīt un iegādāties rezerves daļas un aksesuārus. Auto Blitz klientiem ir pieejami tādi papildus pakalpojumi, kā līzings, apdrošināšana un auto noma.

Māris Varkalis papildina: „Mēs esam jauns uzņēmums, taču mūsu komandā ir pieredzējuši un zinoši speciālisti, kas ar spēcīgu zīmolu dos jaunu izaicinājumu Latvijas autotirgū.”

Patlaban AutoBlitz piedāvā vēl nebijušus nosacījumus Opel automašīnu iegādei. Rūpējoties par klientu, automašīnu cenā ir iekļauta 5 gadu garantija un 5 gadu regulāro apkopju izmaksas (nobraukumam līdz 100000km). Papildus tam AutoBlitz apdrošina klientu līzinga maksātnespējas gadījumos un nodrošina bezierunu Opel automašīnu atpirkumu sākot ar 13. mēnesi kopš iegādes brīža.

Auto Blitz ir dibinājuši Mūsa Motors Grupa un vairākas privātpersonas. Auto Blitz ir lielākais Opel zīmola autocentrs Latvijā, kurā 650m2 atvēlēti salona ekspozīcijai, 560m2 servisa apkalpošanas zonai un 320m3 rezerves daļu noliktavai. Kopējās investīcijas šajā projektā sasniedz 1 miljonu EUR robežu. Jaunajā uzņēmumā plānots nodarbināt 15-20 darbiniekus.
 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 1

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 24

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 

Alfa Romeo Junior kļūst pieejams pasūtīšanai 2

Alfa Romeo jaunākais modelis, kas tika pieteikts kā Milano, taču tagad pārdēvēts par Junior, kļūst pieejams pasūtīšanai Eiropas tirgū. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti