Autoskola «Credo» aicina studentus būt drošiem un pārliecinātiem uz ceļa 2

 
8.decembris 2011 20:35

Viena no Latvijas vadošajām autoskolām „Credo” aicina Latvijas studentus būt drošiem un pārliecinātiem pārvietojoties pa autoceļiem, neaizmirstot par autovadītāju savstarpējo kultūru.

Lai informētu studentus par iespējām apgūt drošas un kulturālas braukšanas pamatprincipus, autoskolas „Credo” speciālisti apmeklēs vairākas Latvijas augstskolas, kurās studentiem būs iespēja ne tikai iegūt informāciju par drošu braukšanu, bet arī saņemt dāvanu kartes no autoskolas „Credo” 20 latu vērtībā autovadītāja apliecības iegūšanai.

„Credo” speciālisti būs sastopami:
12.12.-16.12. – Rīgas Aeronavigācijas institūtā (Mežkalnu ielā 9, Rīga);
19.12.-22.12. – Latvijas Jūras akadēmijā (Flotes iela 5B, Rīga).

Maksims Rapoports, autoskolas „Credo” direktors: „Tuvojoties ziemai un Ziemassvētku laikam, cilvēki arvien vairāk domā viens par otru – mēs, autoskola „Credo” piedāvājam iespēju iepriecināt ne tikai apkārtējos, bet arī sevi – uzdāvinot autoskolas apmācību kursu. Šāda dāvana noteikti paliks atmiņā daudz ilgāk, jo, katru reizi, kad apsēdīsieties pie auto stūres, atcerēsieties par patīkamajiem mirkļiem, kurus pavadījāt mācoties mūsu autoskolā.”

Autoskola „Credo” aicina ikvienu autovadītāju, bet it īpaši tos, kuri tikai uzsāk apmācības, aizdomāties par šādiem jautājumiem:
• nepieciešamību laicīgi parādīt pagriezienu
• nenobloķēt krustojumu, iebraucot tajā pie aizliedzošā signāla
• iekļauties vienotā satiksmes plūsmā,
• nebraukt pārāk ātri vai lēni
• ievērot rāvējslēdzēja principu un citas pieklājības normas.

„Credo” arī turpmākajās nedēļās organizēs šādas vizītes augstskolās, tādējādi veicinot studentu izpratni par autovadīšanas kultūru un to, kāpēc ir labi būt labam. Plašāka informācija ir pieejama mājaslapā www.credo.lv.

„Credo” aicina ikvienu topošo autovadītāju, izvēloties autoskolu, īpašu uzmanību pievērst autoskolas reitingiem, kuri ir publiski pieejami mājaslapā www.csdd.lv un atsauksmēm no autoskolas absolventiem, tādējādi pasargājot sevi no liekiem satraukumiem un izdevumiem, kādi var rasties apmācību procesā.

Par autoskolu „Credo”
Autoskola „Credo” ir dibināta 2001. gadā, 10 gadu laikā apmācot vairāk nekā 21 000 autovadītāju. „Credo” piedāvā apgūt 10 auto vadīšanas kategorijas, garantējot profesionālu, uz rezultātu vērstu attieksmi, kā arī izdevīgākās cenas. „Credo” vīzija ir kļūt par vadošo Latvijas autoskolu, pamatojot savu uz darbību uz saukli „Mūsu kvalitāte ir Jūsu drošība!”

 
Visi komentāri
 
284565. viesis 9.decembris 2011 21:32
0 0 Atbildēt

zaibis, nu gan mega piedāvājums!

284574. viesis 11.decembris 2011 11:37
0 0 Atbildēt

Aicinu arī būt pieklājīgiem vienam pret otru un palaist gājējus pie pārejām :)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 12

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti