2011.gads Baltijas valstīs «Opel» bijis panākumiem bagāts 2

 
6.janvāris 2012 10:10

2011.gadā Opel ir ievērojami palielinājis pārdošanas apjomus Baltijas valstīs. Periodā no janvāra līdz decembrim ticis pārdots par 1257 automašīnām jeb 140 procentiem vairāk nekā iepriekšējā gada tajā pašā periodā.

Šajā laikā tirgus daļa ievērojami pieaugusi salīdzinājumā ar 2010. gadu. Kopumā no 2011.gada janvāra līdz decembrim uzņēmums visā Baltijā pārdevis 2117 automašīnu.

Īpaši veiksmīgs izrādījies decembris, kad tikušas pārdotas 208 automašīnas, kas, salīdzinot ar to pašu mēnesi gadu iepriekš, atbilst zīmīgam 30% kāpumam. Lielākā daļa šo automašīnu ticis pārdots Igaunijā, tai sekojušas Lietuva un Latvija.

• No 2011.gada janvāra līdz decembrim pārdots 2117 Opel automašīnu
• Opel tirdzniecības rādītāji pieauguši par 146% salīdzinājumā ar 2010.gadu
• Ievērojams tirgus daļas pieaugums salīdzinājumā ar 2010.gadu
• Decembrī tirdzniecības apjomu pieaugums par 30% salīdzinājumā ar 2010.gadu
• Insignia – decembrī vispārdotākais modelis Lietuvā
• Gada pēdējā mēnesī Opel ierindojas otrajā vietā Lietuvā

Decembrī Insignia Lietuvā bija visvairāk pārdotais modelis starp visu ražotāju piedāvātajiem, tādējādi nodrošinot Opel otro vietu šajā tirgū.

Visa gada labākos tirdzniecības rezultātus sasnieguši Astra saimes modeļi, to vidū arī Eiropā vispārdotākais kompaktais universāls – Astra Sports Tourer. Baltijā pārdota 601 Astra automašīna, no kurām 341 bijusi Sports Tourer.

Jau kopš tā debijas 2008.gadā, Insignia ir bijuši ļoti labi panākumi, ko apliecina arī iepriekšējā gadā pārdoto 512 vienību Opel vadošā modeļa, kam sekoja Astra Classic III, Corsa un Meriva.

Jaunā, drīzumā klajā nākošā Zafira Tourer un modernā dizaina ikonas Astra GTC modeļi vēl vairāk uzlabos Opel zīmola tirdzniecības rādītājus 2012.gadā, bet pavisam jaunā Ampera – pirmā elektriskā automašīna, kas piemērota ikdienas vajadzībām, radīs pavisam jaunu segmentu Eiropā. Kopā ar citiem jaunajiem Opel modeļiem, pamats izaugsmei 2012.gadā būs vēl stabilāks.
 

 
Visi komentāri
 
285044. viesis 10.janvāris 2012 3:04
0 0 Atbildēt

Ei, vai kāds nevarētu pastāstīt kāds ir Opel Insignia Sports Tourer?

Bildēs liekas, ka vagons/universālis, bet Hansa Auto spītīgi mēģina pārliecināt, ka ar kravas kasti - pikaps (skatīt pie modeļa apraksta):

www.hansaauto.lv/opel-opc-lv

Vai arī viņi īsti nezina, ko tirgo?

Tad servisa aprakstā varētu minēt "šaras" maiņu, cenas "kalodkām", "saļņikiem" un tml tautā iegājušos tehnisko žargonu...

Lielījuši sevi ne pa jokam, bet beigu beigās tā dikti inžInieriski sanāk

www.hansaauto.lv/info-par-hansa-auto-lv

285085. viesis 18.janvāris 2012 15:04
0 0 Atbildēt

Protams, ka salīdzinot ar tiem laikiem, kad topā bija Ascona, Kadets un Records, opeļu situacija auto reitingos ir uzlabojusies...Lai gan vēl pirms 15 gadiem pastāvēka viedokļi, ka kadets "kapļa" un ascona 1,8i ir dikti labi auto. Vēl labi atceros, ka 1987.gada izlaiduma asconām rumbulas cena ap 3500$ noturējās itin ilgi. Omega vēl 1994.gadā bija teju brīnumauto. Šaubos, vaipēc 10 gadiem pie mums kāds kaut kādu insigniju vispāŗ atcerēsies ?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

Valsts policija pastiprināti kontrolēs atļautā braukšanas ātruma ievērošanu (+ VIDEO) 3

No 15. līdz 21. aprīlim Eiropas Savienības dalībvalstīs organizē Eiropas ceļu policijas tīkla ROADPOL akciju "Atļautā braukšanas ātruma kontroles nedēļa". Akcijā piedalās arī Latvija, un Valsts policija 19. aprīlī organizē 24 stundu ātruma kontroles maratonu, kura laikā pastiprināti uzrauga atļautā braukšanas ātruma ievērošanu. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 12

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti