Šī ir mana kabīne – «Black Pearl» 1

 
18.janvāris 2012 13:00

Volvo Trucks interneta videoklipu sērija „Šī ir mana kabīne” aicina skatītājus apskatīt dažādu valstu kravas automašīnu autovadītāju iekārtotās kabīnes.

Jaunākajā sērijā mēs dodamies ciemos pie poļu autovadītāja Lučana Igrasa (Lucian Igras) un viņa „Melnās pērles”.

Skatoties filmu „Karību jūras pirāti”, Lučanam radās ideja izdekorēt savu Volvo FH 12 460 ar attēliem un stila elementiem no filmas. Tagad pie stūres viņš jūtas kā sava kuģa kapteinis.

„Mans mērķis ir piegādāt kravu,” viņš jokodams saka un norāda uz dārgumu karti kravas automašīnas kabīnes apdarē. „Man liekas, ka trakās idejas manā galvā rodas no tā, kas notiek šeit.”

Lučana pilsētas iedzīvotāji sākotnēji nezināja, kā reaģēt uz šo meistardarbu, taču tad, kad „Melnā pērle” sāka kļūt slavena, tā kļuva par pilsētas lepnuma simbolu. Lučans ir priecīgs, ka „Melnā pērle” ir izvēlēta jaunākajai „Šī ir mana kabīne” sērijai.

„Man ir liels prieks, ka mani izvēlējās, un es esmu lepns būt starp citiem Volvo kravas automašīnu vadītājiem.”

Lučana Igrasa videoklipu var noskatīties YouTube vietnē. Drīzumā tas būs pieejams arī Volvo Trucks interneta žurnālā un uzņēmuma planšetdatora žurnālā.

 
Visi komentāri
 
285096. viesis 20.janvāris 2012 0:42
0 0 Atbildēt

Interesanti :)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 14

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti