BMW festivāls 2012 veiksmīgi aizvadīts

 
8.maijs 2012 10:46

1. maijs šogad asociējās ne tikai ar darba svētkiem, bet arī patiesiem svētkiem visiem BMW markas mīļotājiem.

sporta kompleksā veiksmīgi tika aizvadīts jau 7. Latvijas BMW festivāls, kas šogad pulcēja tik daudz dalībnieku kā vēl nekad.

Pateicoties labvēlīgajiem laika apstākļiem, festivāla viesi varēja izbaudīt visas Latvijas BMW kluba sarīkotās aktivitātes un pavadīt lielisku dienu kopā ar ģimeni un draugiem. Kopumā šī gada Latvijas BMW festivālu apmeklēja 732 BMW entuziasti, kas Biķerniekos pulcēja 321 BMW automašīnu!



Dienas gaitā 57 dalībnieki devās pārbaudīt savas auto vadīšanas iemaņas lielajā Biķenieku trases aplī. Paralēli trasē notiekošajam, ikgadējais BMW kluba sadarbības partneris, oficiālais BMW pārstāvis Latvijā SIA „BM Auto”, bija sarūpējis bezmaksas auto diagnostikas stendu un iespēju 70 festivāla apmeklētājiem doties izmēģinājuma braucienos Biķernieku trases apkārtnē ar pieciem dažādiem BMW demonstrācijas automobiļiem. Īpašu popularitāti ieguva BMW X6M (4,4l twinturbo, 555 Zs).

Kamēr interesenti izmantoja atvērtās trases priekšrocības un testa braucienus, tika noskaidroti uzvarētāji tādās stafetēs un konkursos kā auto vilkšanas dragreiss, riepu mešana, veiklības stafete, auto audio sacensības, BMW detaļu atpazīšana, dragreiss utt.

Pasākums tradicionāli noslēdzās ar konkursu un stafešu uzvarētāju apbalvošanu. Vērtīgas balvas bija sagatavojuši pasākuma atbalstītāji: „BM Auto”, „ Alita”, „ Incar”, „AD parts” un „VIP autoskola”, bet īpaši jāapsveic „BM auto” galvenās balvas ieguvējs, kas varēs doties braucienos ar kādu no jaunākajiem BMW automobiļiem nedēļas garumā.

Paldies visiem atbalstītājiem un apmeklētājiem! Tiekamies jau atkal pēc gada!

Fotogrāfiju autori: Raimonds Zandovskis, Helmuts Palkavnieks, Ainārs Bertiks, Roberts Ozoliņš

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti