Ilgi gaidītā Subaru kupeja BRZ ir klāt

 
25.jūlijs 2012 10:36

AD REM Auto ir saņēmis pirmo Subaru kupeju BRZ, kas pat pirms savas laišanas ražošanā ir radījusi pamatīgu ažiotāžu sporta automobiļu un Subaru cienītāju, kā arī visas pasaules auto ekspertu vidū.

Sākot no 25. jūlija sportiskais un izteiksmīgais Subaru BRZ būs pieejams testa braucieniem AD REM Auto salonā Rīgā, Dārzciema ielā 60.

Pirmā Subaru BRZ kupeja, kas ir skārusi Rīgas ielas, ir sarkanā krāsā un tās 2,0 litru, 200 zirgspēku opozītdzinēja radīto jaudu aizmugurējiem riteņiem nodot jaunākās paaudzes sešu pārnesumu automātiskā pārnesumkārba, kuru papildina pārnesumu pārslēgšanas lāpstiņas pie stūres rata.

Agresīvā izskata un rakstura BRZ kupeja ir jaunākais Subaru modelis, kas ir saņēmis neskaitāmas uzslavas no dažāda mēroga auto medijiem un auto ekspertiem. BRZ ir Subaru automobiļiem raksturīgās virsbūves formas un virsbūves elementi. Taču atšķirībā no citiem šobrīd tirdzniecībā esošajiem Subaru modeļiem, BRZ nav aprīkots ar visu riteņu piedziņu un tas nav pieejams komplektācijā ar leģendāro Subaru turbodzinēju. Subaru inženieri uzskata, un auto eksperti apstiprina, ka nedaudz vairāk kā 1300 kg smagajam automobilim pilnībā pietiek, ar dinamiku, ko spēj sniegt 2,0 litru atmosfēriskais dzinējs un klasiskā aizmugurējo riteņu piedziņa. Tas ir dinamisks un, pateicoties ļoti zemajam smaguma centram, ļoti manevrētspējīgs automobilis, kas ātrumu 100 km/h tas spēj sasniegt 7,6 sekundēs (ar manuālo pārnesumkārbu).

Lai saprastu sajūtas un baudu, ko nav iespējams izteikt nedz vārdos, nedz skaitļos, nedz faktos, AD REM Auto visus interesentus, kuri apsver iespēju pasūtīt šo sportisko auto, aicina tuvāk iepazīties ar šo ilgi gaidīto BRZ kupeju, tās burvīgo salonu un dusmīgo dzinēja rūkoņu. Jaunais Subaru BRZ sākot no 25. jūlija būs pieejams testa braucieniem AD REM Auto salonā Rīgā, Dārzciema ielā 60. Ņemot vērā lielo interesi un lai testa braucieni noritētu bez liekas aizķeršanās, AD REM Auto kolektīvs iesaka izmantot mājas lapā www.adrem-auto.lv izveidoto testa braucienu pieteikumu formu.

Šobrīd Subaru BRZ ir apskatāms un izmēģināms tikai AD REM Auto salonā Rīgā, jo šobrīd nav iespējams sagādāt vēl vienu demo automobili, ko testa braucieniem piedāvāt tiem klientiem, kuri jau ir iecienījuši AD REM Auto pakalpojumus saņemt Siguldā, Mālpils ielā 2.

Subaru modeļi tiek piedāvāts pircējiem ar 3 gadu bezmaksas apkopēm un 3 gadu garantiju visiem mezgliem, kā arī 12 gadu pretkorozijas garantiju. Plašāk par Subaru modeļiem iespējams uzzināt mājas lapā www.adrem-auto.lv Turpat iespējams pieteikties testa braucieniem ar Subaru modeļiem.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 7

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 5

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 2

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti