Aicina izvairīties no ceļu posmiem, kas stipra lietus ietekmē mēdz applūst 7

 
31.jūlijs 2012 7:47

Rīgas domes Satiksmes departaments, ņemot vērā spēcīgās lietusgāzes Rīgā, aicina transportlīdzekļu vadītājus maršrutā izvairīties no tiem ceļu posmiem, kas spēcīga lietus ietekmē mēdz applūst un būtiski kavēt satiksmes plūsmu.

Saskaņā ar Rīgas domes Satiksmes vadības centra informāciju, šobrīd satiksme ir kavēta Aizsaules un Gaujas ielu krustojumā, Katlakalna un Lubānas ielu krustojumā, Gunāra Astras ielā pie „Mēbeļu nama”, Stokholmas ielā 12, 15.trolejbusa pieturvietā „Salaspils iela”. Tāpat applūdis ir Dzelzavas un Nīcgales ielu krustojums, jo šajā posmā vēl nav pabeigti lietus ūdens kanalizācijas tīklu rekonstrukcijas darbi.

Transportlīdzekļu vadītājus aicinām būt uzmanīgiem, jo spēcīgais lietus ir noskalojis kanalizācijas aku vākus – Juglas ielā pie Latvijas Neredzīgo pansionāta, Miera un Tallinas ielu krustojumā, Ilūkstes ielā pie ēkas nr.14.

Savukārt lielas peļķes izveidojušās – Katlakalna un Lubānas ielu krustojumā, kā arī Maskavas un Lubānas ielu krustojumā. Šajā posmā kavēta sabiedriskā transporta kustība.

Uz applūdušajām ielām nekavējoties nosūtītas lietus ūdens atsūknēšanas mašīnas. Tāpat Rīgas iedzīvotāji ir aicināti ziņot par applūdušām ielām, zvanot Rīgas domes Satiksmes vadības centram uz bezmaksas telefona numuru 80003600.

Rīgā par applūstošiem ceļu posmiem tiek uzskatīti:
• Vienības gatve - posmā no Telts ielas līdz Satiksmes ielai;
• Krasta iela zem Salu tilta;
• Ulmaņa gatve zem Bauskas ielas pārvada;
• Čiekurkalna1. garā līnija zem Vairoga tilta;
• Varoņu iela pie Rīgas kremācijas centra;
• Viestura prospekts posmā no Meža prospekta;
• Mangaļsala - Traleru ielā 2;
• Bolderāja - Gaigalas, Silikātu un Stūrmaņu ielas.

Transporta līdzekļu vadītāji ir aicināti sekot līdzi ceļa zīmēm, samazināt braukšanas ātruma, kā arī būt saprotošiem attiecībā pret citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.

Spēcīga lietus ietekmē Rīgā applūst tās ielas, kurās vēsturiski nav projektēta lietus ūdens kanalizācijas sistēma. Šobrīd pēc Satiksmes departamenta pasūtījuma, jaunas lietus ūdens kanalizācijas sistēmas tiek izbūvētas jaunbūvējamām ielām un satiksmes objektiem, kā arī ielās, kas tiek rekonstruētas.
 

 
7 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
286536. viesis 31.jūlijs 2012 13:07
1 0 Atbildēt

Nav vienkāršāk beidzot sākt ieguldīt līdzekļus lietus notekūdeņu savākšanas sistēŗmas renovācijā, rekonstrukcijā vai darbaspējas atjaunošanā?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti