Atlīdzība pie sava apdrošinātāja

 
3.oktobris 2012 15:02

Kā liecina Latvijā lielākās apdrošināšanas sabiedrības BALTA (RSA Grupa) jaunākie dati, septembrī ir saņemti pirmie OCTA polises ar atlīdzību pie sava apdrošinātāja pieteikumi.

 Pateicoties apdrošinātāju operatīvajai rīcībai, pirmie atlīdzību gadījumi jau ir izskatīti, atlīdzība klientiem izmaksāta, ļaujot pārliecināties, ka ieviestais jauninājums ir klientiem ērts un izdevīgs.

 
Negadījuma reģistrēšanai visi klienti izmantoja BALTA piedāvāto iespēju atlīdzību pieteikt pa tālruni, turklāt piecu darba dienu laikā pēc klientu pieteikuma apdrošinātājs jau apstiprinājis remonta darbu uzsākšanu. Tas liecina, ka autovadītājiem šis ir daudz ērtāks process, kas ļauj netērēt laiku liekai birokrātijai, kā tas bija iepriekš, kad cietušais bija spiests doties pie vainīgās personas apdrošinātāja.
 
„Jau pirmā BALTA pieredze ar OCTA polisēm ar atlīdzību pie sava apdrošinātāja rāda, ka lielākais tiešās zaudējumu regulēšanas sistēmas un paplašinātās OCTA polises sniegtais ieguvums ir ērtība un operativitāte. Tiešo zaudējumu regulēšanas sistēma nosaka norēķinu kārtību, dokumentu plūsmu un regresa risinājumus starp apdrošinātājiem, taču klientiem par to vairs nav jāuztraucas, jo visu nokārto savs apdrošinātājs. Tāpat iepriecina fakts, ka klienti ir iepazinušies ar BALTA piedāvāto pakalpojumu un, jau zvanot mums par atlīdzības pieteikumu, min to, ka viņi labprāt to izmantos,” norāda BALTA atlīdzību direktors Ingus Savickis.
 
Apdrošinātāja BALTA piedāvātais pakalpojums OCTA ar atlīdzību pie sava apdrošinātāja klientiem ir pieejams kopš 9.augusta. Pirmie septembrī saņemtie pieteikumi ir saistīti ar ceļu satiksmes negadījumiem, ko izraisījušas sadursmes ar citiem transportlīdzekļiem. Kopējā pieteikto atlīdzību summa ir teju 1700 latu. Šo atlīdzības pieteikumu gadījumos BALTA apmaksās transportlīdzekļa remonta izmaksas.
 
BALTA pakalpojums OCTA ar atlīdzību pie sava apdrošinātāja nodrošina klientiem tiešās zaudējumu regulēšanas principus praksē. Tas nozīmē, ka ceļu satiksmes negadījumā cietusī persona, kas pie apdrošinātāja BALTA ir noformējusi jauno OCTA polisi ar atlīdzību pie sava apdrošinātāja, var saņemt atlīdzību turpat BALTA, nevis pēc negadījuma doties pie vainīgā apdrošinātāja, kā tas bija līdz šim. Klientiem ir iespējams pieteikt visus atlīdzības gadījumus pa tālruni, pat nedodoties uz filiāli, kā arī nepieciešamības gadījumā saņemt konsultācijas un iesniegt dokumentus kādā no plašā filiāļu tīkla vietām. Tāpat BALTA klientiem ir pieejams plašs remontu sadarbības partneru loks ar servisa garantiju. 
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 8

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 3

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti