Gada smagākais pārbaudījums beidzies 2

 
20.maijs 2003 12:25

Noslēdzies Latvijas Trofi-reidu Kausa 3. posms “Līčupes krasti”, kurš tradicionāli ir smagākais pārbaudījums visiem Latvijas bezceļu braucējiem, jo Mazozolu (Ogres raj.) mazapdzīvotā, visai mežonīgā apkārtne ar mālainajiem, meža vedēju izbrauktajiem, dažviet alkšņiem aizaugušajiem ceļiem prasa no braucējiem un tehnikas maksimālu spēku un izturību.

Trofi-reida organizatori, tāpat kā iepriekšējos kausa posmos, bija apvidus braukšanas klubs “Mazozoli 4reiz4” sadarbībā ar WESS motors. Par nakšņošanas vietu tika izvēlēta pļava Ogres upes krastā, kurā tika celtas teltis un no braukšanas brīvajā laikā sēdēts pie ugunskura.

Sacensības sākās jau piektdienas vakara krēslā ar nakts posmu un beidzās svētdienas pusdienslaikā, un, lai nokļūtu līdz finišam, dalībniekiem vajadzēja pārvarēt gan dziļus braslus, gan lietū izmirkušus un purvainus cirsmu ceļus, gan meliorācijas grāvjus, kuri savā laikā izrakti pāri ceļiem bez tiltiem vai caurtekām. Ieskaiti visos pārbraucienos spēja dabūt tikai deviņas no startējušajām trīsdesmit piecām automašīnām, bet kopumā var teikt, ka šoreiz gandrīz visi trofi-reida uzvarētāji ir pieredzējuši braucēji ar smagiem apstākļiem atbilstoši sagatavotām automašīnām.

Klubs “Mazozoli 4reiz4” vēlās pateikties visiem, kuri atbalstīja un sekmēja šī pasākuma norisi: Mazozolu, Taurupes, Madlienas, Zaubes un Ērgļu pagastu pašvaldībām, mežniecību darbiniekiem, Ērgļu HES kolektīvam, Taurupes kafejnīcas saimniecēm, laipnajiem zemju īpašniekiem, skatītājiem, kā arī pasākuma atbalstītājiem – TOYOTA automašīnu pārdevējiem Latvijā firmai WESS Motors, alus darītavai “Brālis” un būvfirmai KALNOZOLS.

Trofi-reida “Līčupes krasti 2003” rezultāti.
Kategorijas TR2 automašīnas:
1. Andris Kuzņecovs/Didzis Blūms (TOYOTA Land Cruiser),
2. Gints Jātnieks/Alvis Pētersons (Mercedes G),
3. Aigars Rencis/Agris Rebāns (JEEP Wrangler).
Kategorijas TR3 automašīnas:
1. Arnis Namajuns/Harijs Sils (UAZ Tiger),
2. Indulis Vīdušs/Vents Vīdušs (UAZ Zebra),
3. Māris Zvirbulis/Bruno Lielkāja (Land Rover Discovery.

Bildes ir šeit:

Līčupes krasti 2003 (3)
Līčupes krasti 2003 (2)
Līčupes krasti 2003 (1)

 
Visi komentāri
 
79270. viesis 20.maijs 2003 15:39
0 0 Atbildēt

.... un ir tik gruti kaut ko komentet ! :)

Rodas jautajums : Kur talaak ? :)

79280. viesis 20.maijs 2003 16:59
0 0 Atbildēt

Apsveicu "forshos chaljus" ar 3sho vietu, taa tureet!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 22

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti