CP dzenas pakaļ BMWPower.lv vadības BMW 541

 
8.jūlijs 2003 8:38

Naktī no sestdienas uz svētdienu ap plkst. 2:00 es (Bimmer) ar Edzuli braucām pāri Vanšu tiltam virzienā uz Pārdaugavu. „Rullējām” ar Edzuļa izslavināto BMW 323i E21, pie stūres sēdēju es (pilnīgi skaidrā), visi dokumenti kārtībā, braucām atbilstoši CSN. Bet tad notika pārpratums ar CP un tam sekojoša pakaļdzīšanās.

megarulz.jpg

Ceļu policijas patruļa stāvēja vidējā, sadalošajā joslā uzreiz pēc vantīm, lieki laikam būtu pieminēt (ņemot vērā „statistiku”), ka nedega zilās bākugunis, ko prasa CSN, ja CP patruļa stāv neatļautā vietā. Acīmredzami CP ieturēja taktiku „apturēt visus pēc kārtas”, jo satiksme nebija „dzīva”. Apturēja priekšā braucošu „parastu” automobili, jo mēs parādījāmies CP redzamības zonā brīdī, kad tika apturēts priekšā braucošais automobilis, policists mūs vēl tā žēli nolūkoja, ka neapstādināja tieši mūs, jo uz BMW priekšējā vējstikla bija liela „BMWPower.lv” uzlīme, kā arī sacensību kārtas numurs, kas varētu šo to liecināt par vadītāja ikdienas braukšanas stilu. Acīmredzami policists domāja, ka dodamies uz nakts streetrace pie t/c „Spice” (kā tas faktiski nebija).

Šis policists, kā redzēju atpakaļ skata spogulī, mūs turpināja vērot arī tad, kad bijām pabraukuši garām, laikam domāja, ka abi esam dzēruši, tādejādi būdami laba „medusmaize” viņiem, tāpēc atlika ar nožēlu noskatīties, ka neapturēja mūs. Tajā brīdī blakus sēdošais Edzulis, kurš bija „vieglā” alkohola reibumā, izdomāja pa atvērto logu izbāzt roku un tvert nakts dzestro vēju. Vietā, kur atļauts braukt ar 70 km/h, mēs arī braucām uz 70 km/h, pretvējš šķietami bija tik spēcīgs, ka tas izveidoja no Edzuļa vējā plandošajiem pirkstiem kaut kādu kombināciju, ko policists acīmredzami interpretēja kā rupju (aizskarošu).

Tā kā tobrīd skatījos atpakaļ skata spogulī, pamanīju, ka policists, kurš to vēroja, rāda izmisumā ar pirkstu uz mūsu automobili un kaut ko nobļaujas savam kolēģim, kas „apkalpoja” apstādināto automobili, un pats ātri ielēca iepriekšējās paaudzes Ford Mondeo patruļmašīnā ar valsts numuru DN-4692 (DN4892 - redakcijas korekcija) un ieslēdza zili-sarkanās bākugunis. Sapratu, ka dzīsies pakaļ, tāpēc turpināju braukt atbilstoši CSN un paralēli vērot situāciju atpakaļ skata spogulī. Daudzi noteikti brēks komentāros – esat taču „bembisti”, vajadzēja „mīt” pedāli grīdā! Kāpēc, ja neesmu pārkāpis nekādu CSN, tā es tikai radītu patiesu iemeslu dzīties pakaļ.

Kamēr policists (turpmāk tekstā – aktīvais policists), kurš nolēma mums dzīties pakaļ, sēdēja patruļmašīnā un gaidīja, tikmēr viņa kolēģis (turpmāk tekstā – pasīvais policists) laikam atdeva apturētā automobiļa vadītājam tā dokumentus. Kad pievienojās arī otrs policists, patruļmašīna sāka lielā ātrumā mums dzīties pakaļ, taču uzreiz pēc kustības uzsākšanas, bākugunis tika izslēgtas, tāpēc varu droši apgalvot, ka viņi pārkāpa CSN, jo pārsniegt ātrumu bez ieslēgtām bākugunīm viņi nedrīkst, taču tik strauji pietuvoties bez ātruma pārkāpšanas arī nevarēja, jo es braucu ar maksimālo atļauto ātrumu. Tobrīd mēs bijām kāda nepilna 1 km attālumā no viņiem.

Kad viņi bija mūs panākuši (bez ieslēgtām bākugunīm), uzreiz neapstādināja, bet turpināja neuzkrītoši sekot, laikam domāja, ka neesmu viņus pamanījis, un gaidīja situāciju, kad pārkāpšu kādu CSN, lai būtu pamats kaut kam „oficiāli” piesieties, taču tāda pamata neradās, jo braucu kā „eņģelis”. Neesmu drošs, bet, iespējams, patruļmašīnai viņi izslēdza arī priekšējos lukturus, jo uz mirkli nespēju viņus „atrast” atpakaļ skata spogulī, jo bija tumšs.

Kad griezām iekšā kādā klusā Pārdaugavas šķērsieliņā, sākās, kā saka režisori, sākot filmēt dubli,- action. Uzreiz tika ieslēgtas zili-sarkanās bākugunis un sirēna, kā arī pa rāciju tika paziņots, lai stājamies ceļa labajā pusē, ko arī izdarījām. Aktīvais policists veikli izleca no patruļmašīnas un pieskrēja pie Edzuļa puses durvīm un pa atvērto logu viņam uzbļāva: „Fiksi kāp laukā!” Edzulis izkāpa, pēc kā sekoja komanda krievu valodā: „Ruki na kapot!” (rokas uz motora pārsega! – tulk.). Iepriekšminētais notika, vēl pirms no manis tika paprasīti dokumenti...

Kamēr pienāca pasīvais policists, neatsprādzēju drošības jostu, lai viņš redz, ka biju arī piesprādzējies, citādāk vēl piesietos, ka nebiju piesprādzējies. Kad pienāca policists, viņš nomurmināja kaut ko līdzīgu šim: „Labvakar, jūsu dokumentus, lūdzu!” Nedz viņa vārds, nedz uzvārds netika nosaukts, kur nu vēl amats un apturēšanas iemesls, kā to prasa likums. Nemaz neprasīju iepriekšminētās lietas, jo negribēju „kasīties”, bija jau vēla nakts, un kam zvanīsi pēc palīdzības, ja „ieberzīsies”.

Kamēr viņš pēta dokumentus, aktīvais policists runā ar Edzuli: „Kāpēc rādīji f**k you, a? Gribi es tev to pirkstu tagad izlauzīšu?” un sāk nedaudz lauzt atpakaļ Edzuļa vidējo pirkstu. Pasīvais policists to padzirdējis, klusu nomurmina: „Žora, Žora, Žora,” lai tas pārāk neaizraujas ar Edzuļa „pāraudzināšanu”. Edzulis atcērt, ka nekādu f**k you nav rādījis, bet vienkārši „čau” uzmetis, policists acīmredzami būs kaut ko pārpratis. Aktīvais policists paliek pie sava un turpina sarunu ar Edzuli, pa starpai kaut ko dzirdēju no policista puses: „Vot (lūk – tulk. no krievu val.), satikšu tevi kādreiz uz ielas, kad būšu ģērbies „civilajā”, tad arī pa īstam parunāsimies!”

Tikmēr pasīvais policists pārliecinās, ka ar „papīriem” viss kārtībā, piesieties nav kur. Pūst caurulītē nelika, jo redzēja, ka neesmu dzēris, tā būtu tikai lieka laika un protokolu ķēzīšana, jāmeklē piesiešanās iemesls citur. Viņš man prasa: „Gribi, lai tavu auto nogādāju policijas stāvvietā uz kādu mēnesi, lai pastāv, ko?” Es tāds neizpratnē: „Par ko, interesanti???” Viņš: „A man ir aizdomas, ka šis automobilis ir zagts!” Man uzreiz skaidrs, ka tiek vilkts laiks, lai aktīvais policists vēl varētu parunāties ar Edzuli, vai arī iebiedēt mani, lai sāktu viņam piedāvāt dienišķo „piecīti”, ko ne mirkli negrasījos darīt. Es savukārt atbildu, ka, manuprāt, ja ir aizdomas, ka automobilis ir zagts, jāsazinās caur rāciju ar centrāli un jānosauc dati, kur apstiprinās vai noliegs, vai automobilis būtu zagts. Pasīvais policists uzreiz: „Taisi vaļā kapotu (motora pārsegs – tulk. no krievu val.)!”

Kad tika atvērts motora pārsegs, policists nemaz neskatījās šasijas numuru, tikai papētīja, kāds tam BMW „rulzīgs” motors. Uzreiz pievienojās aktīvais policists, viņš papētīja motora telpu un pamanīja, ka tā ir balta, atšķirībā no sudraba perlamutra virsbūves krāsas. Piebilde – motora telpa ir baltā krāsā, jo BMW tika pilnībā profesionāli pārkrāsots, un šī baltā krāsa ir grunts krāsa. Aktīvais policists ironiskā balsī: „O, te ir balts... Kāpēc te ir balts, a ārpuse sudraba? Pēc zagšanas „purns” mainīts, ja? Nē, būs jādzen uz stāvlaukumu, lai pārbauda.” Edzulis uzreiz parāda, kur ir šasijas numurs, lai salīdzina ar tehniskajā pasē esošo, arī tehniskā apskate ir izieta, kur to visu pārbauda, apliecībā ir īpašnieka vārds, viņš arī īpašnieks, ir līdzi personību apliecinošs dokuments, bet to, protams, policisti neprasa, jo tad aizdomas uzreiz tiktu kliedētas, un viņiem nāktos mums atdot dokumentus.

Ķeras pie pēdējā salmiņa: „Attaisi bagāžnieku!” Ja nekļūdos, tad pirms bagāžnieka apskates ir jāsastāda automobiļa kratīšanas protokols, kur uzskaita tur atrastās lietas. Protams, tāds protokols netika sastādīts. Attaisu bagāžnieku, arī tur nekā aizdomīga nav – subvūfera kaste ar subvūferu, pastiprinātājs, kaut kādi krāmi... Aktīvais vēl joprojām nevar nomierināties ar savu f**k you, uz ko pasīvais policists viņam atbild: „Žora, pietiks, miers.” Pirms man tiek atdoti dokumenti, policists pasaka: „Kad nākamreiz brauksiet uz nakts dragrace, padomājiet ar galvu!” Kā jau minēju, tad aizdomas par to, ka mēs braucam uz t/c „Spice”, radīja BMWPower.lv uzlīme un sacīkšu starta numurs uz priekšējā vējstikla, taču ar šo BMW nepiedalās kaut kādos apšaubāmos streetrace pasākumos, bet gan oficiāli organizētās, īrētā trasē notiekošajās sacensībās.

Noslēgums. Lai arī šķīrāmies samērā draudzīgi (cik nu tas varēja būt šādā situācijā), nepieņemama bija aktīvā policista rīcība. Ja arī viņš saskatīja Edzuļa vējā plandošo pirkstu kombinācija kaut ko nepiedienīgu, tā ir tikai viņa problēma, jo likums nekādus „nepiedienīgos” žestus neatrunā. Vienkārši šis policists sirgst no hronisku mazvērtības kompleksu, jo cilvēkam, kuram ar savu pašapziņu viss ir kārtībā (nav jānonāk arī pretējā galējībā - pārpašpārliecinātībā), tad tādi sīkumi nevar izsist no līdzsvara. Varu iedomāties, kas notiktos, ja viņam paprasītu, vai gadījumā viņš nav kamielis, un lai pierāda pretējo (kā tajā fabulā), ja nav kamielis. Arī viņa minētajam f**k you žestam ir vairākas interpretācijas, jo atsevišķi avoti dažādi skaidro tā izcelsmi un nozīmi, viena no tām, ka vienam bargam Romas imperatoram bija tikai viens rokas pirksts – vidējais. Grūti cilvēkam, kam ir tukša garīgā bagātība (inteliģence), pieklibo interpretācijas, iesaku palasīt filosofiskos tekstus.

Sods? Ko līdz viena elementa sodīšana, ja pilna sistēma ar tādiem? Protams, nenoliedzam, ka ir arī t.s. labie policisti, taču negatīvi aspekti atstāj lielāku iespaidu nekā pozitīvie. Pret pasīvo policistu mums abiem ar Edzuli nav pretenziju, viņš šajā situācija bija tikai „palīgs” savam kolēģim, vilka laiku, bet tik un tā to var saukt par līdzdalību, kas neatbrīvo no atbildības. Bet beigu beigās, kurš tad šajā visā starpgadījumā pārkāpa likumu? Mēs vai policija? Varbūt Edzuļa rīcība bija neētiska, taču ne pretlikumīga. Nedod Dievs – mea culpa (mana vaina – tulk. no lat. val.)!?

Bimmer, BMWPower.lv

 
Visi komentāri
 
85886. viesis 8.jūlijs 2003 8:49
2 0 Atbildēt

...,,izslavināto BMW 323i E21,,...Nez kurš nu to ir tā izslavinājis?Vai tik tajā izslavinātajā nebija līdzīgu kompleksu mākti piņņaini tīņi?

85887. viesis 8.jūlijs 2003 8:51
0 0 Atbildēt

Tos visus lohus vajag mochiit! Ciest nevaru LV Cpistus!

Vini vienmer un visur parkapj CSN!!!!!!!!! Tagad labak aizieshu palidinashos, a veelaak kaadu Cpistu patrenkaashu!!!!

85889. viesis 8.jūlijs 2003 8:52
1 0 Atbildēt

BMW rulzz! A menti suyx

85896. viesis 8.jūlijs 2003 9:02
0 0 Atbildēt

85899. viesis 8.jūlijs 2003 9:06
0 0 Atbildēt

labs...

85900. viesis 8.jūlijs 2003 9:06
0 0 Atbildēt

hehe, nu bet protams ka paraadii9ja "chau" :) nesmiidiniet tautu lohi.....

85902. viesis 8.jūlijs 2003 9:07
0 0 Atbildēt

Kaarteja pasaka par Cp nekompotenci.Neciesu tadus blefotajus.Ja jau butu tik gudrs, tad zinatu ka apturesanas ir japazino tikai pec dokumentu sanemsanas.

85903. viesis 8.jūlijs 2003 9:08
0 0 Atbildēt

Es gan nezinu kādi ir noteikumi ar bagāžnieka apskati, bet ja esmu bijis apturēts naktī, tad pēdējā laikā to vien esmu darījis kā rādījis CP savu bagāžnieku. Laikam izskatos tāds, kam vienmēr līķis bagāžniekā. :)

85904. viesis 8.jūlijs 2003 9:09
0 0 Atbildēt

Vakar pa teļļuku (tv) rādīja, kā kautkāds policists piekodies nošāva 2 un 2 vēl ievainoja laikam jau līdzīga iemesla dēļ, ka līdzpilsoņi nespēja pienācīgi novērtēt viņa krāniņa garumu. incani godājamā autora līdzbraucējam (izslavēta auto īpašnieks, man diemžēl virsbūves numuri neko naizsaka, bet saprotu tikai to, ka trešais nu nekādi nav septītais) bikiņ neielītu biksiņās, ja t.s. sliktais policists izvilktu šaujamo un sāktu vicināties. kā autors pieminēja vakars vēls un zvanīt nav kam! a kam pēc tam sūdzēties? ja būtu močījuši, tad nomočītu arī autoru kā nevēlamu lieciniemu. protams juridiski tiem skaistajiem līķiem vainas nebūtu, ja tas ir liels mierinājums

morāle - nefig rādīt nepazīstamiem ceļa maļā stāvošiem pliku pakaļu, ja neesi gatavs pa to pakaļu atrauties!

85908. viesis 8.jūlijs 2003 9:13
0 0 Atbildēt

....vējā plandoši pirksti.... laps....

85909. viesis 8.jūlijs 2003 9:13
0 0 Atbildēt

Paši nenobijāties par savu rādījumu? Ko tad nerunājāt ar mentiem pēc likuma uz vietas, bet tagad rakstiski izklāstat. Vajadzēja prasīt kratīšanas protokolu, tad raksts būtu interesantāks un varbūt autiņš stāvētu maksas stāvvietā!

85911. viesis 8.jūlijs 2003 9:14
0 0 Atbildēt

:D :D labs chau sanaacis :)

moraale sekojosha : turi rokas kabataas :)

85917. viesis 8.jūlijs 2003 9:23
0 0 Atbildēt

Dabonam tā *******a vārdu un uzvārdu un aizbraucam apciemot!

85918. viesis 8.jūlijs 2003 9:25
0 0 Atbildēt

enginer: pats mudaks, mentam jaastaadaas priekshaa un jaanosauc vaards uzvaards aptur iemesls un dienesta pakaape. taa vot.

viesis 08.07.2003 09:13: pasaki vienu iemeslu kaa mashiina vareetu nonaakt biekjenee?

85919. viesis 8.jūlijs 2003 9:26
0 0 Atbildēt

1) vienmēr ir bijuši cilvēki, kuri uzprasās uz s..... un galvenais paši nesaprot

ir pasaulē valstis, kur jūs abi noteikti pavadītu nakti aiz restēm per policista apvainošanu

2) CP darbība joprojām paliek stulba, kā 5 klases skolniekiem nevis valsts pārstāvjiem

85920. viesis 8.jūlijs 2003 9:28
0 0 Atbildēt

Es nekad vairs CPistiem neraadiishu "chau" :D

85921. viesis 8.jūlijs 2003 9:28
0 0 Atbildēt

nu gan jau tas ******* tur veejaa sanaaca :)

85922. viesis 8.jūlijs 2003 9:29
0 0 Atbildēt

Fu..

85923. viesis 8.jūlijs 2003 9:29
0 0 Atbildēt

Blje, man tikai pirmo lapu rada, talak no getaway replay! Laikam bus jamekle kompis...

85924. viesis 8.jūlijs 2003 9:29
0 0 Atbildēt

..ck

85926. viesis 8.jūlijs 2003 9:32
0 0 Atbildēt

Tieshaam ljoti aizraujoshs staasts. Blje kaa var shitaadu *******nju uzraxtiit. Juus abi esat kaut kaadi ATSTOJ. :D

Mums visiem tagad buus ko maaciities. A Tu Edzuli bikses nepiemiizi no baileem - tik veelaa nakts stundaa aaraa ar draugu un bez mammas ?) un kad kaut kaads onkulis tev lauzj pirkstu (videejo), kuru Tu sev pats katru vakaru meegjinu iestuukjeet savaa TUPLJAKAA.

85927. viesis 8.jūlijs 2003 9:35
0 0 Atbildēt

to Bimmer: Pa nakti apkārt vazājas tie, kas ir tik pilni ar "filosofisko" bagātību, ka pat nezin, kā to raksta, kā arī nezin, kur žāvēt savu sūdaino pirkstu. Tā arī būtu paskaidrojis policim, ka tiko kā apmierināji savu šoferīti. Vai Tu - pirms bāzt tur pirkstu, apskates protokolu sastādīji, a ja nu poga pazūd?

85929. viesis 8.jūlijs 2003 9:35
0 0 Atbildēt

Rakstam vajadzēja dod nosaukumu:

"Kā mēs divis stulbeņi CP gribējām izčakarēt"

85931. viesis 8.jūlijs 2003 9:36
0 0 Atbildēt

Nekas īpašs, kas uzprasās tas dabū. Saprotu, ka raksts velk uz to ka CP tur tādi un šitādi. Bet kā te kāds teica, nav ko pliku pakaļu rādīt, ja neesi gatavs atrauties.

85933. viesis 8.jūlijs 2003 9:38
0 0 Atbildēt

ahujennais veejsh bijis ja reiz "...veejaa plandoshi pirksti... " labaak jau buutu rakstiijushi ".... braucaam, un Edzhulim paljci vejerom..." :)

85934. viesis 8.jūlijs 2003 9:39
0 0 Atbildēt

regjistreejatie mudaki un tad dirshat, ne bimmers ne edzulis nav nekaadi sosnjiki un zin savas pravas. a juus tik vien maakat kaa anoniimi *******. droshi kad ieraugat mentu uzreiz klat un: onkuliit onkuliit nesit, gribi, iedoshu konfekti? blja mudaki galiigaakie.

85935. viesis 8.jūlijs 2003 9:40
0 0 Atbildēt

Labs raksts :)

85937. viesis 8.jūlijs 2003 9:43
0 0 Atbildēt

Virsraksts bija kapitālākais, pilnīgi ar interesi ķēros pie lasīšanas, bet tad atskārtu ķa abi tipiņi vienkārši "apķēzījušies" :)

85938. viesis 8.jūlijs 2003 9:44
0 0 Atbildēt

ir gadījies ar šo žestu policijas saskarē nokļūt bēdīgākā situācijā,bet gan sēzōt uz aizmugrējā beņķa

85939. viesis 8.jūlijs 2003 9:45
0 0 Atbildēt

viesim 08.07.2003 09:35

Filo-sofia - maaciiba par gudriibu.

Filo-zofia - tumsas maaciiba.

Latviskojot terminu Filosofia ir izveidojies taas kropljojums izrunas deelj, kas ir pilniigaa pretrunaa ar pashu shii termina jeedzienisko buutuubu. Tamdeelj peedejos gados tiek pielietots patiesais par gudriibu domaashanas termins - Filosofija.

85940. viesis 8.jūlijs 2003 9:47
0 0 Atbildēt

viesis 08.07.2003 09:45

viesim 08.07.2003 09:35

Mans komentaars - Vaards.

Anoniims este nebuutu, ja buutu normaala iespeeja rakstiit komentaaru. Nah... man, filosofam, jaaregjistreejas?

Vaards

85941. viesis 8.jūlijs 2003 9:47
0 0 Atbildēt

mua ga ga

beerni... ritiigs kolhoznieku beernu daarzs.... da visi tie kolhoznieki ar visaadiem tur "bla bla bla power lv" un tiem liidziigie pashi uzprasaas un tad briinaas par sekaam... shodien vienu taadu mudaku uz deglava ielas ar uzliimi "smaidi, maita" un pakaljeejaa stikla redzeeju - nu njirga naak, visaas malaas izruuseejis dampis aptuveni 20 gadus vecs, pie stuures totaals lohs dressmann humpalaa , bet juutas laikam varens - spoliers sniedzas debesiis virs jumta pa kaadiem 20 cm, plastmasas kujnjas visaadas sakarinaatas, lampinjas, un galvenais - a la aadas sporta stuure sarkanaa kraasaa :) mua ga ga gaaaaa....

85942. viesis 8.jūlijs 2003 9:50
0 0 Atbildēt

Nu ir tiem CP kompleksi un .... kultuura :DDD

85944. viesis 8.jūlijs 2003 9:56
0 0 Atbildēt

edzulim un bimmer - biedri, turpmaak esiet uzmaniigaaki ar roku izbaashanu pa logu CP tuvumaa ;)

zhultainajiem viesiem - daamas un kungi, nepaartraukti atrodoties taadaa staavoklii, juus labaakajaa gadiijumaa riskeejat sakjert kaadu ljaunu kunjgja kaiti. neteereejiet savu daargo veseliibu :D :D :D

85945. viesis 8.jūlijs 2003 9:56
0 0 Atbildēt

Pancis, CP nav ne vainas, kompleksi un "kraaninju sindromi" ir visaadiem pubertaates vecumu nepaardziivojushajiem idinjiem, kuriem nozheelojamaas dziiviitees nav ar ko izcelties, ka tikai ar shrotu lamataam :)

85946. viesis 8.jūlijs 2003 9:57
0 0 Atbildēt

Za shto baroļis na to i naparoļis... Mudaki sranie. Ņefig blatot, ja taadi siekalas esat...

323? Tas ir kaukas liidziigs Mazdai vai kaa?!

85947. viesis 8.jūlijs 2003 9:57
0 0 Atbildēt

nu registreejies tak!

85948. viesis 8.jūlijs 2003 9:59
0 0 Atbildēt

Kā es izlasīju šo rakstu:

Brauca Bimmers ar Edzuli pa tiltu, sk. CP, bet tie tos neaptur.

Edzulis, kunga prātā būdams, aiz priekiem izliecas un

f*** you parāda, bet tad Bimmers pamana, nu būs

sūdi, dzenas pakaļ. Bikses pilnas, ko darīt?

Tos aptur CP,bet likumu zinošais Bimmers, slapjās biksēs

būdams, nespēj pateikt CP, ka tie rīkojas nelikumīgi,

vēl trakāk, tikai pēc divām dienām sadūšojas un

uzraksta rakstu.

85949. viesis 8.jūlijs 2003 10:00
0 0 Atbildēt

Mjā, grudakā

85950. viesis 8.jūlijs 2003 10:01
0 0 Atbildēt

Tāpat kā mazdām nāca klāt burtiņš "F" , kas apzīmēja sieviešu braucamos, tāpat arī bmw ir savs sieviešu modelis 323, tikai bez "F" :DDD

85951. viesis 8.jūlijs 2003 10:02
0 0 Atbildēt

nav ko uzprasiities :) beernudaarzs riktiigs....raksta te vot bez protkola nevar, a pateik to CP slabo ? jej bogu seenes....

MaD

85952. viesis 8.jūlijs 2003 10:02
0 0 Atbildēt

Reeciigs raksts :)

to tete: laikam aptaisijies no priekiem,savu komentu rakstot :-D

85953. viesis 8.jūlijs 2003 10:03
0 0 Atbildēt

AAA, nu paldies, taga zinaashu, kas tas par "zveeru" - nu tipa 323.

85955. viesis 8.jūlijs 2003 10:04
0 0 Atbildēt

muusu krutie anoniimie eerglji :D:D:D :|

85956. viesis 8.jūlijs 2003 10:05
0 0 Atbildēt

nu shitie dzeki kaut kaadi spameri, pasi uzprasiijaas uz mentiem, gudrinieki! Tas paraada kaada ir dalja bwm rulzisti :P

85957. viesis 8.jūlijs 2003 10:05
0 0 Atbildēt

To viesis 08.07.2003 09:56

Ir arii normaali CP, kas neliek veert valjaa bagaazniekus un haubes. Un nenoliedzu ka ir bars tiinju ar "paljci vejerom".

85958. viesis 8.jūlijs 2003 10:05
0 0 Atbildēt

zheel ka edzhulim pa muti nesadeva.....

85959. viesis 8.jūlijs 2003 10:08
0 0 Atbildēt

SUPER raksts pilnīga pērle. Mja laikam jau iauto ir kā radīts tīņu publikai, varbūt vajag mainīt nosaukumu uz tīnis un auto jeb ko tamlīdzīgu, skumji, kādreiz bija nopietnu cilvēku saiet nu nekā, žēl, patiesībā.

85960. viesis 8.jūlijs 2003 10:09
0 0 Atbildēt

muahahahaaa, galvenais ka :"bmwsux.lv vadiibas bembis.." :) muahahaaaa nu ar taadu *******nju vadiiba vai tad brauc ?

85961. viesis 8.jūlijs 2003 10:10
0 0 Atbildēt

Blaa, blaa, blaa - izskataas ka SteelRat's saak apvainoties, nemaz nenojauzdams, ka tas ir stulbi. Puishi pashi vainiigi. Bet rakst tieshaam reeciigs...

85962. viesis 8.jūlijs 2003 10:11
0 0 Atbildēt

ka nupat man paskaidroja zinošs kolēgis (kuram ir bēmēvē) tad 21 virsbūve esot tā ko ražojuši līdz kādam 82 gadam.

nefig no veciem zapiņiem (sorī bēmēvē īpašniekiem) policistus kaitināt

85963. viesis 8.jūlijs 2003 10:12
0 0 Atbildēt

Одному моему знакомому за такой фокус средний палец ГАИшники сломали!Так что береги свои пальцы ,а то по клавиатуре "стучать" не сможешь на СРистов!

85964. viesis 8.jūlijs 2003 10:14
0 0 Atbildēt

Gan palasot raxtu, gan veel jo vairaak komentaarus - toch saak likties, ka vairumam lasiitaaju te ir probleemas ar pashizpaushanos... Bet nekas - to jau var arii aarsteet.

Runaajot par pashu raxtu - a ko dariit man, ja man pashi menti ir paraadiijushi videejo pirxtu (tas gan notika sen)? :) Skriet un suudzeeties? Taksh nee - pilniigii normaali tam nepieveersham uzmaniibu un dziivojam taalaak :) Vienkaarshi var pasmieties pie sevis par dazhu cilveecinju shaurajaam pieriiteem :)

85965. viesis 8.jūlijs 2003 10:15
0 0 Atbildēt

ash dir*t gribas cik ljoti kruta var uzrakstiit anoniimus komentaarus! Pamuljki viesi- pieregistreejies!!!!!!!!!

85966. viesis 8.jūlijs 2003 10:15
0 0 Atbildēt

Par Ceļu policijas darba organizēšanas instrukciju

52. Netiek vajāti transportlīdzekļi, kuru vadītāji izdarījuši sīkus, nenozīmīgus pārkāpumus :DDDD

85967. viesis 8.jūlijs 2003 10:16
0 0 Atbildēt

Vajadzēja jums abiem salauzt pa pirkstam, un pa kuli iespert lai! :)

85968. viesis 8.jūlijs 2003 10:18
0 0 Atbildēt

neapvainojos, bet uzskatu ka savas domas var izteikt arii neanoniimi.

85970. viesis 8.jūlijs 2003 10:20
0 0 Atbildēt

Jā, tas viens ments reāli slimo, tā pat kā lielākā daļa šeit iauto komentētāju (anonīmie). Bet tāda jau lielākā daļa mūsu policijas - 5 klases pamatskolu ieskaitot.

85971. viesis 8.jūlijs 2003 10:20
0 0 Atbildēt

Nu a kaada shkjirba - regjistreejies vai neregjistreejies useris?

Raksts jau no taa nemainiisies... un jaapiekriit jau vairaakumam, jo nav ko pashiem uzprasiities uz nepatikshanaam....

85972. viesis 8.jūlijs 2003 10:22
0 0 Atbildēt

to SteelRat, tigers, rakete Juutaties kruti, ka esat pieregjistreejushies?

Driver

85973. viesis 8.jūlijs 2003 10:22
0 0 Atbildēt

Vai tik "godājamajiem " viesiem nav Iekšlietu ministrijas IP adreses...

85974. viesis 8.jūlijs 2003 10:23
0 0 Atbildēt

jautaajums autoram un liidzbraucejam:

vai ir atljauts izbaazt no braucoshas mashiinas veejaa plandoshus pirkstus, galvas, kaajas utt.?

jautaajums CP:

vai par to nav paredzeets sods?

85978. viesis 8.jūlijs 2003 10:28
0 0 Atbildēt

cik zinu, CP ir tiesīgs prasīt dokumentus tikai un vienīgi šoferītim, bet blakus sēdētāju raut ārā no mašīnas tikai tādēļ, ka viņam liekas, ka šis parādījis *******, nav pareizi

85980. viesis 8.jūlijs 2003 10:29
0 0 Atbildēt

jaa jutos krutc ka pieregistreejies un droshi veel sen pirms viesi vispaar kompi ieraudziija.

bet par rokas izbaashanu pa logu nav paredzeets sods. par biistamu pashazieru paarvadaashanu ir sods. pac samaksaaju vienreiz kad choms pa logu izkaaraas peec hokja speeles :)

85983. viesis 8.jūlijs 2003 10:36
0 0 Atbildēt

323i, jeb taa sauktais "divtrubnieks" (divi izpuuteeji pakaljaa) bija krutaakais E21 modelja auto no 78 liidz 82 gadam. Peec performances vinjam speeja mest tikai 635 auto. Veelaak situaacija mainiijaas un shim auto konkurenti vareeja buut varbuut tikai Alpinas un taml., ar vismaz 2.8 ltr dzineejiem. Svars versus jauda ...bet visumaa auto bija OK, tikai braukt bija jaamaak.

Bet par gadiijumu: uz ko cereejaat, uz to arii uzraavaaties! Jebkursh policis reagjeetu uz shaadiem zhestiem adekvaati :-) da nu, ko runaat, liimenis taads bayernshrotu vadiitaaju viduu, vakar pats veeroju gaishaa dienas laikaa ...

Kolenvals

85985. viesis 8.jūlijs 2003 10:40
0 0 Atbildēt

Divi idioti, vot paseedeetu triis sutkas, tad vairs veejaa pirksti neplandeetu :p:p:p

85991. viesis 8.jūlijs 2003 10:48
0 0 Atbildēt

Juus te aizmirsaat ka Edzulis bija "vieglaa alkohola reibumaa"...

85992. viesis 8.jūlijs 2003 10:50
0 0 Atbildēt

Bļē, kā nu uzēdās... Bet nu teksts arī... Pēc šitāda apraksta Jūs prasās bezmazvai pasludināt svēto kārtā... :o))) Jox.

85993. viesis 8.jūlijs 2003 10:51
0 0 Atbildēt

Kad braucu ar savu Behu, tad man vienmeer kreisaa rokaa ir pa logu araa, un starp pirkstiem kuuposha cigarete.Labajaa dazreiz veel turu kuuposhu kafijas kruuzi, taa kaa nav te nekaa traka.

Un nesaprotu joprojaaam : ka var braukt pa pilseetu zem 100 km/h???

85994. viesis 8.jūlijs 2003 10:52
0 0 Atbildēt

:D:D:D

kārtējā rēka... jēēēēē... :D

85997. viesis 8.jūlijs 2003 10:54
0 0 Atbildēt

ha lohi visapkārt mega ultra lohi

85999. viesis 8.jūlijs 2003 10:57
0 0 Atbildēt

beigaas uzvareeja Ultramens no Japaanas

86001. viesis 8.jūlijs 2003 10:59
0 0 Atbildēt

Kolenval: pie tam šis konkrētais BMW 323 eksemplārs ir ar mazu nobraukumu un ļoti labā tehniskā stāvoklī (vismaz tā baumo). Jautājums - vai slikts auto īstam BMW fanam?

Vi(e)siem: Edzulis bija "vieglā" alhokola reibumā, bet tad jau ne tikai vidējo pirkstu var parādīt. Un daudzi ne to vien ir darījuši. Bet vai tad uzreiz tas pirksts jālauž???!!! Policistiem ir rīkojušies neatdekvāti!!!

viesi: cerams Jūs savu Borju, Žoru un citus "priekšzīmīgos" policistus vēl sastapsiet.

86002. viesis 8.jūlijs 2003 10:59
0 0 Atbildēt

Jei bogu beernudaarzs! Zhetons Bimmer par raksta valodu - ir ok.

86003. viesis 8.jūlijs 2003 11:00
0 0 Atbildēt

Wuaaahahahahahaaaaa!!!! Komentaari ir vienkaarshi fantastiski... :o)))))))

86005. viesis 8.jūlijs 2003 11:04
0 0 Atbildēt

Negribu teikt neko sliktu par raksta autoru, bet brīnos, kāpēc man nekad nav nekas līdzīgs gadījies. CP-isti ir vienmēr bijuši korekti pret mani. Varbūt tāpēc, ka es arī vienmēr esmu korekts, jo tie dara tikai savu darbu.

86009. viesis 8.jūlijs 2003 11:17
0 0 Atbildēt

GT99 : beemuu tieshaam jauks bet par pirkstinju vicinaashanu nav ko suudzeeties... pats vainiigs

86010. viesis 8.jūlijs 2003 11:18
0 0 Atbildēt

Labs raksts, ar interesi lasiju. Raksta autoram nopietni vajadzetu padomat par romanu rakstishanu, es to saku tikai vislabakaja nozime, jo uzrakstits ir loti skaisti un interesanti.

Bimmer un kompanjon, neklausieties, ko tie palji anonimnjiki te sarakstijushi, tiem polichiem ari manuprat, nebija tiesibu rikoties ta, ka vini rikojas.

86011. viesis 8.jūlijs 2003 11:19
0 0 Atbildēt

Ja tad utekstu sarakstijushi gh gh, sakiet labak ta - LABI KA TAA

86012. viesis 8.jūlijs 2003 11:19
0 0 Atbildēt

CP laikam domā, ka Edzulis tagad tos vairāk cienīs:D:D:D

86014. viesis 8.jūlijs 2003 11:22
0 0 Atbildēt

eh zhel - izlasiju rakstu lidz galam, nebija veerts neko vairaak kaa autora stulbumu un aprobezzotiiba taa ari neatradu !

Forns rakstam prasiitos nevis dzeltens bet ar rozaa zvaigzniiteem

86015. viesis 8.jūlijs 2003 11:24
0 0 Atbildēt

Da tas aktiivais policis laikam taads pats pirkstu raadiitaajs vien ir. Neciesh konkurentus vienkaarshi.

86016. viesis 8.jūlijs 2003 11:26
0 0 Atbildēt

ZInot kadi sikpirži ir Bimers un tas otrs shmigojošais pušelis pieņemu ka CP reaģēja adekvāti.

86018. viesis 8.jūlijs 2003 11:28
0 0 Atbildēt

:D

86019. viesis 8.jūlijs 2003 11:30
0 0 Atbildēt

Pievienojos jau iepriekšizteiktajai nožēlai,ka iauoto kļūst par kretīnisku tīņu ķengu lapeli.Iesaku īpašniekiem nomainīt personālsastāvu.

86020. viesis 8.jūlijs 2003 11:31
0 0 Atbildēt

No kada jelgavas studenta dzirdets gadijums.

Brauca paris studentini 90o gadu sakuma ar savu miskasti apdzina biezo dzipu, kurs lenam cuncinaja. Prieka un gandarijuma par paveikto viens no viniem paradija pa logu izbaztu treso pirkstinu. Dzipa braucosie to ka sveicienu nesaprata, panaca studentu miskasti, nodzina to gravi, izvilka vainigo lauka un ar tadu riktigu tuteni nogrieza pirkstinu.

Ta ka sie punkju tapas var but priecigi, ka viss beidzas ta, kaut gan salauzt pirkstinu tomer varbut vajadzeja.

86021. viesis 8.jūlijs 2003 11:33
0 0 Atbildēt

Kā jau pēdējā rindkopā minēju, tad mēs LIKUMU nepārkāpām, varbūt tikai ētikas normas, bet tie CP pārkāpa LIKUMU, kas ir daudz būtiskāk!

86022. viesis 8.jūlijs 2003 11:34
0 0 Atbildēt

.....rakstam nav nevainas. Ja visi savus atgadījumus būtu publicējuši būtu daudz jautrāk, arī visiem viesiem kas nemāk reģistrēties arī būtu kur 'padirsties. Bimmer malacis, ka uzrakstīji. Edzuli malacis, ka CP pamāji :D

86023. viesis 8.jūlijs 2003 11:36
0 0 Atbildēt

nekas CP resnvedariem vajag ari izkusteties

86024. viesis 8.jūlijs 2003 11:38
0 0 Atbildēt

un vel, za bazar nado otvechatj paradiji faku tad atbildi nevis kaut ko chiksti un melo ka roku plivinaji, ja tiesham plivinaji tad sorry , bet par bazaru ir jaatbild, ari uz cukam tas attiecas

86025. viesis 8.jūlijs 2003 11:40
0 0 Atbildēt

Lielākā daļa komentētāju jau ir pateikuši manas domas. Siekalainie tīņi ar sajūsmu atstāsta kā mēģinājuši būt kruti...

Nožēlojami!

86026. viesis 8.jūlijs 2003 11:40
0 0 Atbildēt

Es tos viesus ij galvā neņemu, kā liecina prakse, aiz šādiem rakstiem tie pārsvarā ir 'činovņiki', t.i., gov :) Nu, tad arī cīnās par savējiem.

86027. viesis 8.jūlijs 2003 11:41
0 0 Atbildēt

Ha, dereetu kaadu joku briivdienaas izmest ar CP.Kaadas buutu idejas?

86028. viesis 8.jūlijs 2003 11:41
0 0 Atbildēt

Ja kas, tad Edzulis negribīgi piekrita, ka publicēju šito, bet ieliku tādu raxtu tīri fleimam, ja godīgi, lasot komentus - norēcos nepajokam :P

86029. viesis 8.jūlijs 2003 11:42
0 0 Atbildēt

Edmi, braucot garaam CP paraadi videejo pirkstu :)

86030. viesis 8.jūlijs 2003 11:44
0 0 Atbildēt

Bimmer staasti tagad visu godiigi kaa bija!

86031. viesis 8.jūlijs 2003 11:47
0 0 Atbildēt

Bimmeram. Nu neliekas, ka Jums vajadzētu ar šādu bravūru kā pirkstu plivināšanu te lielīties, jo Tava čoma rīcība ir maigi sakot bērnišķīga. Protams poličiem, ja viņi būtu mazliet inteliģentāki, nevajadzēja uz to reaģēt. Bet es viņus tīri cilvēciski šajā ziņā saprotu.

Otra lieta. Manuprāt BMW markas auto lietotāji ir ieguvuši nelāgu slavu tieši ar šādiem izlēcieniem...+braukšanu pāri dubultām līnijām visiem priekšā un tamlīdzīgi. Manuprāt Jūs varētu labi palīzēt saviem kulta auto un sabiedrības attieksmei pret Jums, ja Jūs mēģinātu tomēr uz ielām uzvesties zolīdi un varbūt pat rādīt priekšzīmi.... tad arī iztiksiet bez dāžadiem, reizēm nepamtotiem, "uzbraucieniem" no "publikas".

Pats braucu ar 2-3 x jaudīgāku auto par Jūsējiem bemberiem un cenšos būt zolīds uz ielām. un ziniet, es jūtos labi, jo citi satiksmes dalībnieki mani ciena, tāpat kā es viņus.... izņemot dažus Jūsējos, ko atkal redzu piebraucam priekšā visai rindai pie kādas no pārbrauktuvēm...

padomājiet.

86032. viesis 8.jūlijs 2003 11:49
0 0 Atbildēt

jānomaina virsraksts-''kā mazgadīgie mentus kaitināja''

86033. viesis 8.jūlijs 2003 11:54
0 0 Atbildēt

Daudz krutāks stāsts būtu bijis, ja abi čaiņiki būtu vizinājušies ar bīmja OKU, iedomājaties skatu - garām mentiem, maigi dūcūt, padrāžas dzeltena OCIņA, visa nolīmēta ar MPower, BMWPower, BMW rulzzz utt, atveras lodziņš, un izbāžas edža roķele ar vidējo pirkstu :D

86034. viesis 8.jūlijs 2003 11:54
0 0 Atbildēt

Viesim 11.47.: mums chaliit ir savi nerakstiitie likumi!UN kas tie par CSN par ko visi te runaa?

Es nesaprotu , kā var braukt pa pilseetu zem 100 km/h?

86035. viesis 8.jūlijs 2003 11:57
0 0 Atbildēt

Izlasot virsrakstu rodās iespaids, ka būs stāsts par ko tiešām uzmanības vērtu, bet rezultātā - bērnišķīga attaisnošanās par savām izdarībām un "smilgas" vilkšana no cita acīm.

Atceroties Bimmera regulāro iauto kritizēšanu par līdzīgu rakstu publicēšanu, tad izskatās, ka tiešām iauto tiek uzskatīts par miskasti, kur var mest iekšā visu, kas pagadās. Katrā gadījumā īpašos plusus Bimmeram un Edzulim šī notikuma izklāsts nedod, jo nevilšus, paši parādat sevi par tādiem, kādus kritizējat.

Un beigu galā, ja jau rokas braucot ar atļautajiem ātrumiem plivinās, varb;ut ar tām kaut kas nav kārtība?:)

86037. viesis 8.jūlijs 2003 11:59
0 0 Atbildēt

to: viesis 08.07.2003 11:54

Tas butu labais :) :)

86042. viesis 8.jūlijs 2003 12:04
0 0 Atbildēt

Nu pirmkaart man skjiet diivaini, ka plandoshi pirksti izraisiija taadu CP reakciju, un ja tie nebija plandoshi pirksti, tad taa arii vajag rakstiit.

Otrkaart, pirksta lauzhana un citi CP paarkaapumi ir labs iemesls suudziibas rakstiishanai. Varbuut tas nedos nekaadu "baigo" rezultaatu, bet nu Zhoriku :) priekshnieks par shaadu riiciibu nelieliis, tas tieshaam.

Tie cilveeki, kas personiigi nepaziistot Bimmer, Edzuli, nu jebkuru citu cilveeku, un sauc tos par "pinnjainiem tiinjiem", liecina tikai par cilveeka absoluuti zemo izgliitiibas liimeni un dziljiem kompleksiem, kas taa vien prasa peec kompensaacijas. Un tiem, kas apliek Edzulja auto iesaku aiziet uz motormuzeju un paskatiities uz shrotiem. Tas nekas, ka perfekti atjaunotas mashiinas veertiiba ir daudz lielaaka kaa vienai otrai jaunai, gads tak visu izskjir, vai ne? :) :)

Smiekli naak par zhultainajiem viesiem ar izteikti slikto latvieshu valodas stilu. Pie kam stils ir ljoti atpaziistams, katrs vadiitaajs ar taadu reizeem sastopas. Kaa jau SWK teica, sudzeejiet veseliibu cieniitie, un neapspljaudiet sajuusmaa monitoru ;)

Bet nu vispaar jau jautri dziivojam!

Nrcha

86049. viesis 8.jūlijs 2003 12:16
0 0 Atbildēt

īstenībā ļoti sakarīgi uzrakstīts un ļoti normāla rīcība, tie kam te d ir pavēries ,liecieties taču mierā, man arī nepatīk bembji bet nav starpība ar ko comi ir braukusi. mēslu rīcība ir līdz asarām stulba. ja netici pamēģini, izej uz ielas un parādi simts cilvēkiem vidējo pirkstu normāls cilvēks padomātru ka durkā ir tava vieta bet tikai musars var izdomāt ka to pirkstu vajag izlauzt

86051. viesis 8.jūlijs 2003 12:16
0 0 Atbildēt

a Bimmeram pirms tam ceļarullis pāri rokai pārbrauca, ja jau tie pirksti tā plīvoja?

86057. viesis 8.jūlijs 2003 12:23
0 0 Atbildēt

Bimmeriņ, atzīstams stils, lielisks. Mēs, bemberisti, varam ar Tevi lepoties.

Viese, ar BMW, vienkārši sajūsmā.

86058. viesis 8.jūlijs 2003 12:24
0 0 Atbildēt

Man tomēr interesē, kā Bimmers redzēja Edza roku, ja pats sēdēja pie stūres? BMW jauna opcija - stikla jumts?

BMW usera rokasgrāmata:

23.punkts - pabraucot garām CP patruļai, izslien pirkstu gaisā , lai šie redz.

86060. viesis 8.jūlijs 2003 12:25
0 0 Atbildēt

Bimmer!Я не хотел расказывать , что было дальше с тем знакомым которому сломали палец,но прочитав коментарии решил поведать тебе концовку той истории: Этих "героев" ГАИшникки отвезли в лес и заставили тосасать друг у друга ! И ты знаешь у этих "героев" небыло желания "стучать" по клавишам в Интернете.Так что ты легко отделался и мой тебе совет "не буди лихо ,пока оно тихо!"

86061. viesis 8.jūlijs 2003 12:26
0 0 Atbildēt

Divi pēdējie viesi kārtējo reizi izceļas. Anonīmie! :)

86064. viesis 8.jūlijs 2003 12:29
0 0 Atbildēt

Precizēju viesi : 12:23 un 12:16

86065. viesis 8.jūlijs 2003 12:30
0 0 Atbildēt

Bljed kurs idiots bez manas atlaujas sitaadu idiotismu uzrakstijis?

edzulis ar 323

86066. viesis 8.jūlijs 2003 12:32
0 0 Atbildēt

Dzeeset aaraa shito sviestu!

Edzulis

a bimmers dabuus bietee

86067. viesis 8.jūlijs 2003 12:36
0 0 Atbildēt

Kāpēc???? normāls texts ar pakaļdzīšanos cauri visai rīgai :D

86069. viesis 8.jūlijs 2003 12:38
0 0 Atbildēt

Kaadai visai riigai... Blje padarija mani tagad par kautkaadu aakstu.

86070. viesis 8.jūlijs 2003 12:39
0 0 Atbildēt

Nu viesis 08.07.2003 12:25 ir totaals *****, atradis ar ko lieliities. Tie jau nav CP bet atmarozku piemeers 90-o gadu saakumaa. Es pat samaksaatu lai taadus noshauj. :DD

86072. viesis 8.jūlijs 2003 12:40
0 0 Atbildēt

Edzuli, blin, par kādu ākstu? Ko ņem par pilnu tos anonīmos no gov severiem, a?

86074. viesis 8.jūlijs 2003 12:42
0 0 Atbildēt

bimm, nēesi pie x_files aizsēdējies, tev tas gov. tā nedaudz smadzenēs aizķēries :)

86075. viesis 8.jūlijs 2003 12:43
0 0 Atbildēt

Kādi X-files, Redaktors aiz šādiem rakstiem bieži vien 'aktīvo' viesu IP atklāj, kas 90% gadījumos ir gov, ja runa ir par CP patvaļu.

86076. viesis 8.jūlijs 2003 12:43
0 0 Atbildēt

Es edzulis officiaali pazinoju, ka sitadu rakstu nekad nebuutu rakstijis un mani luudzu neapdirst un manu BMW ne tik

86077. viesis 8.jūlijs 2003 12:44
0 0 Atbildēt

Kā arī te daudzi viesi uzreiz pēc txt atkožami, ka pat nezina, kas tas Edzulis un Bimmers ira, kā arī to 323i pat bildēs nav redzējuši, tāpēc arī spriež - tīņi, šroc u. tml.

86078. viesis 8.jūlijs 2003 12:46
0 0 Atbildēt

lielākā daļa kas te ko raksta, spriež pēc taviem, bimm, rakstītajiem tekstiem, nevis kaut kādiem nikiem vai 323. lielākajai daļai uz to ir PO

86079. viesis 8.jūlijs 2003 12:46
0 0 Atbildēt

Pa raaciju parasti sazinaas ar citu raaciju, neviss paveel apstaaties pie brauktuves malas...Tas blaaviens naak no skalruna, to jau vajadzeeja zinaat...Vispaar raksts ir apliecinaajums, ka Latvijaa nopietni lautini ar BMW nebrauc, tikai taadi kam 9 klashu izgliitiiba un veejaa pirksti pliivo...

86080. viesis 8.jūlijs 2003 12:46
0 0 Atbildēt

:D

Bimmera rakstīt māka neapšaubāmi akal ir līmenī, turklāt tik daudz pamācoša no šī visa var gūt:

1. padomājiet, kā izskatās Jūsu auto - vai pārlieku nepiesaista CP uzmanību;

2. Nelielā alkohola reibumā sasieniet pasažieriem rokas, lai tās neplivinās pa logiem;

3. Arī CP tomēr ir un paliek cilvēki, lai cik arī tas daudziem būtu nepieņemami...ne velti, satikšu civilajā, atrausies;

Šitam rakstam tiešām cāļa dzeltenumā vajadzēja būt (nesaistīt ar Okas krāsu), jo tieši tas, ka Bimmers ar Edzuli ir tādi samērā "populāri" tēli, savā ziņā tomēr uzliek zināmas prasības , ko var, un ko nē....

pasmīnēt raksts katrā gadījumā liek par abiem

86081. viesis 8.jūlijs 2003 12:47
0 0 Atbildēt

nozheelojami ir tie cilveeki, kas nespeej paarvareet savus kompleksus, pieregjistreeties un tad atbildeet par saviem vaardiem. bet tas jau tikai paraada sabiedriibas inteligjenci. zheel...

86082. viesis 8.jūlijs 2003 12:49
0 0 Atbildēt

Uz tiem kas mani nepaziist unkaut ko te tagad **** ir pilniigi po

86083. viesis 8.jūlijs 2003 12:52
0 0 Atbildēt

Отвечаю 08.07.2003 12:39 Я не хвастаюсь !Я расказал историю из жизни ! И хочу предостеречь таких "героев" от несчастного случая! И не надо угрожать заказным убийством в эфире ! Может плохо закончиться!

86084. viesis 8.jūlijs 2003 12:53
0 0 Atbildēt

Stāsts jau nav par to, kas Tevi pazīst, vai nepazīst. Bet gan tas, kāds ir Tavs koptēls. Diezin vai ir baisi apsveicama lieta, ka BMWpower vadība Cp pa mašīnas logu rāda žestus un vēl pēc tam piekasās, ka ir bijusi cilvēcīga reakcija.

protams, sava veida reklāma BMWpower akal ir sanākusi:)

86085. viesis 8.jūlijs 2003 12:53
0 0 Atbildēt

āmen

86087. viesis 8.jūlijs 2003 12:55
0 0 Atbildēt

Ka tik tiem mentiem pasiem peec tam nenaakas atsuukaat. Taa ir atbilde viesim.

86088. viesis 8.jūlijs 2003 12:59
0 0 Atbildēt

Nu teksts par sūkāšanu ir viennozīmīgi stulbs, jabūt ir pilnīgiem idiotiem, lai uz kaut ko tādu parakstītos, un nevajg te gruzīt, ka menti viņus zem stobra turēja ...

86089. viesis 8.jūlijs 2003 13:01
0 0 Atbildēt

Passi vainiigi nav ko plivinaat savas rokas pa logu aaraa. Taadiem lohiem vispaar rokas vaig noraut. Hi, Hi, Hi

86090. viesis 8.jūlijs 2003 13:02
0 0 Atbildēt

Davai, davai raaveeji, kur juus esat?

86091. viesis 8.jūlijs 2003 13:02
0 0 Atbildēt

akdies! var tikai nobriiniities, kas daraas, kad runas saakas par CP un BMW. no kurienes visi shie anoniimie kakuchi, kas veel piedevaam meegjina runaat cita vaardaa neregjistreejoties un neparakstoties... fuj!

86094. viesis 8.jūlijs 2003 13:09
0 0 Atbildēt

Tas, ka CP pārkāpa CSN un dažādus reglamentus, laikam ir pofigs, ja? Pilnīgi pierasta situācija, kas uzskatāma par normu, bet pirkstiņam gan piesējās, kas nevienā likumā nav atrunāts. Tā kā par viesiem te viss skaidrs,- sistēmas aizstāvji/pārstāvji.

86095. viesis 8.jūlijs 2003 13:12
0 0 Atbildēt

Bimmer Ne raudi maziņajs!!! Nāc šurp mamiņa tevi paželos    !!!!

86096. viesis 8.jūlijs 2003 13:16
0 0 Atbildēt

iesaku iauto neljaut viesiem komenteet raxtus utt, suds ar publicitaati, tie kuriem interesee registreesies, kuriem ne... a ******* mums taadi vajadziigi?

86097. viesis 8.jūlijs 2003 13:16
0 0 Atbildēt

eu aljo tas umnjiks , kas par to sukashanu rakstija, ta vien izklausas ka sukataja loma esi bijis tu vai tev tuvu stavosha persona savadak tu to nezinatu, or ja tie musari bija tavi draugi vel jo bedigaak, jo pac jau zina pokazhi kto tvoj drug i ja skozhu kto ti. nedomaju , ka par tadu bezpridelu neviens neatbildeeja.

86098. viesis 8.jūlijs 2003 13:16
0 0 Atbildēt

Puishi,puishi juus pashi veeleejaaties izaicinaat shaadu,vai arii liidziigu situaaciju.Neekaadu briesmiigu pretlikumiigu policistu onkulju riiciibu nesaskatiiju.Bet,ja nu vinji tieshaam buutu aptureejushi kaadus iistus:))) mudakus,un atradushi tai pashaa bagaazjniekaa narkotikas vai liikjiiti:))?Moshka tam aktiivajam policistam arii veejaa plandiijaas rokas,kad vinjsh centaas "ilauzt" nabaga Edzjinjam mazos,neveiklos,veejaa plandoshos pirkstinjus???

86099. viesis 8.jūlijs 2003 13:17
0 0 Atbildēt

būtu parādījuši pirkstiņu citiem nopietnākiem vīriem, kurus reglamenti neiegrožo, tagad te nerakstītu - labākajā gadījumā pēc mēneša tiktu pie rakstīšanas, vai arī zivis barotu ķīšezerā.

86100. viesis 8.jūlijs 2003 13:21
0 0 Atbildēt

Un kas tie buutu, kurus neierobezo? ******* kaa patiik blatot te daziem. A kas, ja uz neiistajiem grib savu nereglamentu izraadiit?

86101. viesis 8.jūlijs 2003 13:21
0 0 Atbildēt

jā jā - te par to komentāru, ka konkrētais autiņš esot profesionāli atjaunots un tāpēc nevarot skatīties uz gadu. vēl tas autiņš laikam visus savus 25 gadus ir piederējis 1 īpašniekam un nēsāts uz rokām, tāpēc ir zināms patiesais nobraukums :))

profesionāli atjaunotus autiņus par ~2000$ neviens nepārdod (+800$ par muzonu, sanāk 2999) un vēl ja krāso tad nokrāso VISU mašīnu, nevis motortelpu atstāj baltu, kas krāsa pietrūka???

86102. viesis 8.jūlijs 2003 13:22
0 0 Atbildēt

zivis barot suta parasti filmas , mezhaa ir kudi vairaak vietas

86103. viesis 8.jūlijs 2003 13:22
0 0 Atbildēt

da ko var ņemties ? nu bērni dabūja pa mizu un tagad sūdzas visai pasaulei kā sliktie onkas no CP viņus izdrātēja... bļē, riebjas šitie tīņu izgājieni... vai tiešām visi šitie klauni, kas vazājas pa Rīgu ar visādiem hlamiem nekā citādi sevi nespēj pierādīt un realizēt, ka tikai "zīmējoties" ar saviem šrotiem ?? Vēmiens nāk...

Tikko satiku čomu, kurš savam 330 BMW (nav nozīmes izl.gadam un cenai) tik tiešām uztaisījis vizuālo tjūningu vārda īstajā nozīme, ka arī akustiku un DVD-theatre ielicis ar galvu - visu salonu pārlasīja, izolēja utt utjp... Rezultatā - sanāca kvalitatīvs gan vizuāli gan visādi citādi tjūnings, neviss kaut kāda bezgaumīga un neestētiskā miskaste, apkarināta ar sūdiem un lēto pļurkšķi ar 6 grabošām tumbām un N-tajām uzlīmem uz logiem un bamperiem, kas liecina par piederību kādam siekalaino puņķaino tīņu elku auto-"klanam" vai kādiem citiem kolhoznieku bariem...

DeaDMoroZZZ

86104. viesis 8.jūlijs 2003 13:24
0 0 Atbildēt

Pirmais var pasuukaat, jo bimers nerubbi ko raksta, bet nokraasots ir loti labi

86105. viesis 8.jūlijs 2003 13:25
0 0 Atbildēt

ja treshais BMW ir tiesham grabazha kurai jaliek izolacija :)))))

86106. viesis 8.jūlijs 2003 13:26
0 0 Atbildēt

Bimmer tur jau tā lieta ka tu un Endzuls jau sen nesaprotat ko rakstas, runājat un kā izrādas arī ko darat, es CP vietā Jūs stabili aivestu līdz rītam uz kantori padomāt

86107. viesis 8.jūlijs 2003 13:26
0 0 Atbildēt

Dedmoroz suka *******aa, liec mieraa mani, es to sudu nerakstiju. Man nekas nav uzkarinaats, tikai originaalais bbs spoileris un nav nekaadi pljurkskji, bet dls suka Tu.

86108. viesis 8.jūlijs 2003 13:26
0 0 Atbildēt

dedmaroz pasaki ar ko atshkjiraas leetie spoileri no daargajiem? peec izskati 1:1. un iedod man luudz dc++ slotu :)

86109. viesis 8.jūlijs 2003 13:26
0 0 Atbildēt

Bet tomeer interesanti, kas notiktu ja tas pirsktinsh buutu izlauzts?

Un pie taa visa es nesaprotu, kaa var braukt pa pilseetu zem 100 km/h?

86110. viesis 8.jūlijs 2003 13:28
0 0 Atbildēt

nu taa var braukt :) ne jau vienmeer ir nauda ko sodus samaksaat. un ja arii ir vai gribaas baigi to cp atdot?

86111. viesis 8.jūlijs 2003 13:28
0 0 Atbildēt

ok, ok jau sūkāju :), bet ko ta viesis 08.07.2003 13:24 neizmanto izdevību par sviestmaizi dabūt savā rīcībā šito megabembi? :):):)

bail, ka pēc pusgada nobirs krāsa ar visu špakteļa kaudzi no rūsas nost?

86112. viesis 8.jūlijs 2003 13:28
0 0 Atbildēt

A kaa jaabrauc redzot CP? Pirms tam dieniskie 180 tika atvilkti taa kaa nemiiz.

86113. viesis 8.jūlijs 2003 13:31
0 0 Atbildēt

Redziet pirmais uz citi, visi dirs pirms nav to bembi redzeejusi, ka nobis spaktele utt. Kluseejat aksti. bildes te:

www.bmwpower.lv/viewtopic.php...rum=50&start=0

86114. viesis 8.jūlijs 2003 13:34
0 0 Atbildēt

Katru veiksmiigo pabraukshanu garaam CP , es atziimeeju ar 50 gramiem augstveertiga konjaka glaazes tuvaakajaa krogaa.

86115. viesis 8.jūlijs 2003 13:36
0 0 Atbildēt

ehh, poweram akal reklaama par baltu velti :(. zheel, ka tik fiksi pazuda tur aizsaaktaa diskusija par to, kaapeec no power bija pazudusi aizsaaktaa diskusija par sho gadiijieni...

86116. viesis 8.jūlijs 2003 13:37
0 0 Atbildēt

Poličiem ietrenēta acs - divos naktī ļoti labi var saskatīt fakus :)

86117. viesis 8.jūlijs 2003 13:37
0 0 Atbildēt

ok, ok uzmetot acis šitai bildei "www.bmwpower.lv/323/10.jpg" man nemaz neuznāk iekāriens iepirkt to lūzni :) kāds jau var man oponēt un teikt, ka šitai svaigi grāsotai megamašīnai ir nevis rūsa, bet smiltis :)

86118. viesis 8.jūlijs 2003 13:39
0 0 Atbildēt

Jaa tikai redzi palasi taalaak un redzeesi, kaa taa nav ruusa, bet kautkaada smeere, jo durvis tika nemtas aaraa. Ruusas tur nav vispaar aakst

86119. viesis 8.jūlijs 2003 13:39
0 0 Atbildēt

ja 3 patruljas tad tiesiibas uz gadu nost?

86120. viesis 8.jūlijs 2003 13:40
0 0 Atbildēt

Pirmais, rēka nāk, par šito bildi jau ierēcām, taču patiesībā tie 'plankumi' ir smērviela, kuru iesmērēja, kad lika durvis iekšā!

86121. viesis 8.jūlijs 2003 13:43
0 0 Atbildēt

divu mudozvonu naksnīgais piedzīvojums.

a kāpēc iauto?

lai tak liek savā bmwpower šo savu inteliģences apliecinājumu.

86122. viesis 8.jūlijs 2003 13:45
0 0 Atbildēt

wowowo - runa ir par CP izdarībām, tāpēc arī liekam iAuto.

86123. viesis 8.jūlijs 2003 13:45
0 0 Atbildēt

ja shito pat shrota nejems par 250 USD :D

86124. viesis 8.jūlijs 2003 13:46
0 0 Atbildēt

Skaties, ka vins tevi uz ielas neizdraazh vai uz gaajeeju paarejas nenones kaa suni

86125. viesis 8.jūlijs 2003 13:47
0 0 Atbildēt

bimmer : nu nezinu gan, drīzāk par to ka idioti ir gan bmwpower vadībā, gan ceļu policijā. tev tas ir jaunums? man nē.

86126. viesis 8.jūlijs 2003 13:48
0 0 Atbildēt

wowowo - rakstā nav teikts, ka tika rādīts ficuks, bet CP-ists to interpretēja kā ficuku, tā ir viņa problēma, bet ne mūsu, tāpēc arī raxc!

86127. viesis 8.jūlijs 2003 13:48
0 0 Atbildēt

TO BMW POWER pārstāvji:

KĀPĒC BMWPOWERā TIEK ISZDZĒSTAS VISAS DISKUSIJAS, KAS SAISTĀS AR ŠO RAKSTU?????

86128. viesis 8.jūlijs 2003 13:49
0 0 Atbildēt

wowowo, Tu mani par idiotu nosauci? Atblideesi suni!

86129. viesis 8.jūlijs 2003 13:49
0 0 Atbildēt

tas sukatajs ar stastu no savas dzives tagad ir musars un vinam pasam ir velesanas ar kadu izdarit ta ka ar vinu izdarija, bet vispar besi tie drausmigi jutigie tipini kuri par pirksta paradisanu sak nenormali stresot, man ir pilnigi po uz dazadiem zestiem, ja cilvekam gribas paradit pirkstinu lai rada.

86130. viesis 8.jūlijs 2003 13:50
0 0 Atbildēt

user, es tās personīgi nedzēšu laukā, taču pietiek, ka fleims ir šeit, tur tas nav vajadzīgs.

86131. viesis 8.jūlijs 2003 13:53
0 0 Atbildēt

Bimmer - es vairāk izsaku savu attieksmi par to, ka šito autiņu tiek mēģināts pārdot par 3000$ ja jau taisīja, tad sev, un nafig grabažnieks un motorvieta citā krāsā palika. vēl mani incētu palūrēt no apakšas kā tur smuki rūsē - tur neko nevar ar to rūsu iesākt - labākajā gadījumā var aizsmērēt.

par durvīm - ok lai būtu smēre

86132. viesis 8.jūlijs 2003 13:54
0 0 Atbildēt

Pirmais - tas auto vēl nav pabeigts, ja kas :)

86133. viesis 8.jūlijs 2003 13:54
0 0 Atbildēt

Neteelo gudro netaa, ja neko nezini pirmais. Visu uzreiz nevar atlauties, tb ar daargu metaaliku motortelpu kraasot

86134. viesis 8.jūlijs 2003 13:56
0 0 Atbildēt

ak tu sveetaa indijas gove... Apollo arii pie sevis shito rakstu ielicis - buus jaaprasa poweram simboliska samaksa par reklaamu :D

86135. viesis 8.jūlijs 2003 13:56
0 0 Atbildēt

Bimmer - kā tad tiek par 3000 pārdots nepabeigts autiņš??? cik viš maksās kad būs gatavs? un ko vēl paredzēts pielikt klāt?

1) izkrāsot motorvietu un bagažnieku, 2) nomazgāt sasmērētās durvis 3)...

86136. viesis 8.jūlijs 2003 13:57
0 0 Atbildēt

anonīmais idiot, vārdā "viesis 08.07.2003 13:49" : ej d.i.r.s.t, nav ko izlikties par to, kas neesi.

86137. viesis 8.jūlijs 2003 13:57
0 0 Atbildēt

Pirmais, ja tev ir relaia interese tad zvani nevis te teelo idiotu, ok?

86138. viesis 8.jūlijs 2003 13:57
0 0 Atbildēt

eu nu labi - par to nav staasts, par cik Edzulis savu auto tirgo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

86139. viesis 8.jūlijs 2003 13:58
0 0 Atbildēt

wowowo tagad labaak?

86140. viesis 8.jūlijs 2003 13:59
0 0 Atbildēt

Jaa raksti par BMW un CP dod labu reklaamu :)))

86141. viesis 8.jūlijs 2003 13:59
0 0 Atbildēt

viesis 08.07.2003 13:54

ja jau krāso, tad ko tad naudu žēlot papildus pārsimtgramiem krāsas? nupar biju lejā un apskatījos - man autiņas motorvieta ir virsbūves krāsā :) tāpat arī salonā iekšā (bagažniekā arī) redzamie bleķa gabali ir tumši metāliski zili :):):)

86142. viesis 8.jūlijs 2003 14:00
0 0 Atbildēt

edzuli - polshss no Tevis...

86143. viesis 8.jūlijs 2003 14:04
0 0 Atbildēt

Da labi ******* kas un kaa ar mashinu

86145. viesis 8.jūlijs 2003 14:05
0 0 Atbildēt

Un edzulim polshss no Kiskas, jo arii iAuto palielinaajaas klikshkju skaits :)

86146. viesis 8.jūlijs 2003 14:07
0 0 Atbildēt

ta jau ir ka tos shrotus tvarsta 2 reizes vairaak

86152. viesis 8.jūlijs 2003 14:20
0 0 Atbildēt

nu re BMW tachu nem prieksa entas reizes vairak ka normalus cilvinus, ko lai saka bmw suka liko, noperc normalu auto un brauc bez bedas, bmw smird un suka, nu mulki jus esat tupie bmw isteni,

Un vispar sitas raxts ir tiri neko, bet vins rada iespaidu ka bmw isteni megina uzspodrinat ka ir baigi labie un brauc ar atlauto atrumu utt, radiji jau vien to faku, un brauci gan jau ar 80 km/h ka minimums, un abi bijat mutuli, ka ari smirdeja pec trupa no ta bmw, tapec lika atvert bagaznieku.

nu karoche smiekli nak par to visu

BMW fans & rulzeris

86154. viesis 8.jūlijs 2003 14:21
0 0 Atbildēt

Man starp citu gadiijaas lidziiga situaacija vienreiz. Braucu es ar draugiem (lidziiga situaacija kaa Bimmeram ar " viegli iereibusho draugu) vienreiz pa centru, aizmuguree policijas trafareetaa mashhina, bet ne celju policijas.Laikam kaut kaads patruldienests. Mans draugs (gruuti kontroleet pasazhieru izdariibas braucot)caur aizmugureejo stiklu paraada paceltu videejo pirkstu polichu autinja shoferim. Es bishki samiizos, kas nu buus! Bet shis maita (polichu autinja shoferis) paraada manam draugam to pashu (paceltu videejo pirkstu).Un viss, katrs aizbraucaam savu celju, bez vissadiem tur kashkiem.

86155. viesis 8.jūlijs 2003 14:24
0 0 Atbildēt

Pārlasot šo visu sviestu, atmiņā atsaucās Edžuļa lielīšanās kā viņš Opeli apmīzis ziemā. Tā kā es paturu tiesības autoru un šo sīko personību saukāt par puņķainiem tīņiem.

Es atceros visu, Ričard...

86156. viesis 8.jūlijs 2003 14:26
0 0 Atbildēt

tikai - es visu atceros, Richard! :)

86159. viesis 8.jūlijs 2003 14:28
0 0 Atbildēt

Ui bērniņ, asaru notrauci? Kā tevi nabadziņu sliktais CP onkuls apturēja, kad tu ar savu megarullzu viņam garām parāpoji.

[i}Edzuļa izslavināto BMW 323i E21[/i] ????? kas? kur izslavināts? da pilna Rīga ar šitiem 20gadīgiem šrotiem.

[i]žēli nolūkoja, ka neapstādināja tieši mūs, jo uz BMW priekšējā vējstikla bija liela „BMWPower.lv” uzlīme[/i] Ups, ko. uzlīm,e ir kā pazīšanās zīme. la CP zin, ka jūs ir jāapstādina?

[i]„vieglā” alkohola reibumā[/i] raksti jau kā bija - smagā pālī.

[i]izveidoja no Edzuļa vējā plandošajiem pirkstiem kaut kādu kombināciju, ko policists acīmredzami interpretēja kā rupju (aizskarošu).[/i] Nu moins, toč mazi bērni - viens parāda vidējo pirkstu. Tikko no bērnudārza izlaisti vai? Ko tad vēl brīnās, ka CP brauc pakaļ? Jebkurš varas pārstāvis (robežsargs, muitnieks, CP, policists) šo žestu traktē kā necieņu pret valsts varu. Nav ko raudāt par to, kas notika pēc tam. Jei bogu es jūs viņu vietā toč aizvestu uz personības noskaidrošanu uz 3 stundām (uz ko CP ir pilnas tiesības btw)

[i]kurš tad šajā visā starpgadījumā pārkāpa likumu[/i] Te jau āzim ir skaidrs, ka vainīgie visā šajā jezgā esat paši. CP var braukt pakaļ ar vai bez migalkām, ja tas ir nepieciešams jūsu noziedzīgās rīcības novēršanai.

Kas par bērnudārzu ir tas bavārijas mēslu waboļu klubs - mēs te kruti, mums šroti vislabākie, a tikko kaut kas notiek (un pie kā paši vainīgi) tā pie mammas sūdzēties. Zini, ja tev liekas, ka bija taisnība, ko nepierasīji sastādīt visus protokolus un pats nenoliki vēzī to CP???? A laikam tapēc, ka tas vidējais pirksts tika parādīts apzināti, ibio!

86161. viesis 8.jūlijs 2003 14:29
0 0 Atbildēt

blja, mudaki viesi un atseviskji reg. ko pashi dariit?

86163. viesis 8.jūlijs 2003 14:30
0 0 Atbildēt

edzulis : labāk kam? tu joprojām vari neizlikties par to, kas neesi- par kārtīgu, saprātīgu, CSN paklausīgu autovadītāju, kas spēj ar skaidru saprātu un bez pielūgsmes uzlūkot dzelžu kasti ar emblēmu bmw. inaf?

86166. viesis 8.jūlijs 2003 14:33
0 0 Atbildēt

sinn, taads reaali nedabuujis luuzeris izklausaas ;]]

86167. viesis 8.jūlijs 2003 14:33
0 0 Atbildēt

man liaks ka bez filtra salaushanas te dzhi cauri netiks :)

86169. viesis 8.jūlijs 2003 14:37
0 0 Atbildēt

to Sinn

ja godātie kungi uzrādītu savus dokumentus, tad policija nebūtu nekādas tiesības vest viņus uz iecirkni personības noskaidrošanai, tamdēļ pēc šādas vešanas mentiem sūdi būtu lielāki kā piektajā gadā.

tāpat tiesā mentiem neizdotos pierādīt, ka rādīts tieši vidējais pirksts, pat ja izdotos, nepierādītu, ka tas ir kāds rupjš žests... līdzīgi kā vācijā nevarēja sodīt braucēju kurš braucot ar 100 km/h drāzās ar stopētāju un ieskrēja kokā...

86170. viesis 8.jūlijs 2003 14:40
0 0 Atbildēt

viesis 08.07.2003 14:37

Ko slēpies? Zini pēc šī raksta visu izdotos pierādīt, jo kungs atzinās, ka otrs kungs ir parādijis apvainojošu žestu.

86171. viesis 8.jūlijs 2003 14:40
0 0 Atbildēt

ee bembisti - ja kāds iepērk bikiņ jaunāku kasti, tad lūdzu davai uzdāviniet vai par saprātīgu cenu pārdodiet man pēc iespējas vecāku bēmēvē - man arī sagribējās hobiju, kurā varētu iegruzīt kaudzi naudas - tjipa tjūningā

vēlams lai nebūtu stipri nošķilts

man savulaik bija '83 gada vecais 320 , pēc tā es nozvērējos, ka man vairāk nekad nebūs bēmēvē, a bet ja nu tomēr:)

86172. viesis 8.jūlijs 2003 14:40
0 0 Atbildēt

vot vot pareiza pieeja. stopeetaajus jaadrazh. cik reizes pie juglas ir avaarisjas sichenes kad kaads durix ierauga beibi un pa nazhiem. aizmuguree domaa kaa savaakties

86173. viesis 8.jūlijs 2003 14:42
0 0 Atbildēt

Tomeer mani interesee kaa buutu taalaak risinaajushies notikumi ja tas pirkstinsh buutu salauzts?

86174. viesis 8.jūlijs 2003 14:44
0 0 Atbildēt

juhuu 200 koments

86176. viesis 8.jūlijs 2003 14:45
0 0 Atbildēt

Ja tas pirkstiņš būtu salauzts, vai kāds no BMWpower vadības būtu dabūjis pa seju, tad nekādi raksti te neparādītos, jo kurš gan sevi cienošs "vecis" ies atzīt, ka pa tēmu atrāvies

86179. viesis 8.jūlijs 2003 14:47
0 0 Atbildēt

nepiedirsu :)

86180. viesis 8.jūlijs 2003 14:48
0 0 Atbildēt

un???

86181. viesis 8.jūlijs 2003 14:48
0 0 Atbildēt

SPORCMEN 08.07.2003 14:45

Bļjin tie bemeristi ir viena slima tauta.

86182. viesis 8.jūlijs 2003 14:49
0 0 Atbildēt

sinn tieshaam izklausaas peec luuzera!

86183. viesis 8.jūlijs 2003 14:50
0 0 Atbildēt

Sporc: man ar neizdevās, tā ka paliec viens ar pied...

86184. viesis 8.jūlijs 2003 14:50
0 0 Atbildēt

Miiluliit, ja tu esi blondiine es netteiktos tevi pavizinaat savaa Behaa!

86185. viesis 8.jūlijs 2003 14:50
0 0 Atbildēt

Sporc , joptvaj ,maksāsi slimnīcas izdevumus, sen nebiju tā ņirdzis:))))))))))))

86186. viesis 8.jūlijs 2003 14:51
0 0 Atbildēt

viesis 08.07.2003 14:49

Pamato lūdzu? Es neslēpjos, komentēju šmurguļu izdarības, kur te saskati kaut kādu lūzerību? Kas ir lūzeris?

86189. viesis 8.jūlijs 2003 14:53
0 0 Atbildēt

sinn, aizej nodrachij duuriitee, uzreiz atlaidiis un viss buus kaartiibaa.

86193. viesis 8.jūlijs 2003 15:00
0 0 Atbildēt

Izlasiiju ''rakstu'', izlasiiju komentaarus - nu ņifiga neiebraucu, par ko iet runa. :(

86196. viesis 8.jūlijs 2003 15:02
0 0 Atbildēt

sinn, normaals cilveeks, par shitaadiem rakstiem vienkaarshi pasmejaas, tavi sashutuma pilnie komentaari liecina par to ka tev nav paaraak daudz iespeeju kaa pashizpausties, tapeec tu raksti kautkaadus anaalus komentaarus internetaa, cereedams, ka te tavas debiilaas domas kaadam nav pie *******s.

86197. viesis 8.jūlijs 2003 15:02
0 0 Atbildēt

ei ******* ar saviem 75 zs :)

86200. viesis 8.jūlijs 2003 15:10
0 0 Atbildēt

Bimmer: Oka vairaak nerulzz Ko?

86201. viesis 8.jūlijs 2003 15:12
0 0 Atbildēt

cyber - OKA pamaizām taisās uz nopārdošanu :P

86203. viesis 8.jūlijs 2003 15:19
0 0 Atbildēt

oka rulzz vairak ka tas job bmw

86204. viesis 8.jūlijs 2003 15:20
0 0 Atbildēt

blja nelabais liecbmw mieru. kas tev kaadreiz bmw glushaks *******a traapiijis vai

86205. viesis 8.jūlijs 2003 15:20
0 0 Atbildēt

ŠIE TE KONKRĒTIE MENTI IR SŪKĀTĀJI UN MĪZELAS - SEKOJA KAMĒR IEBRAUCA MAZĀ IELIŅĀ UN TAD IESLĒDZA SIGNĀLUGUNIS - UZ LIELĀS IELAS TAČU MĪŽ UZPRASĪTIES.

TIKAI EDŽULIM UZ TO, KA MENTS SĀKA TOPĪT KAUTKO NO SĒRIJAS - "KAD ES BŪŠU CIVILAJĀS DRĒBĒS, TAD TU ATRAUSIES" - VAJADZĒJA ATBILDĒT: "A VOT KAD TU, KRĀN, BŪSI CIVILAJĀS DRĒBĒS, TAD ES TEV ŽOKLI SALAUZĪŠU". BLJED ŠITO MENTU AUTIŅU IEGAUMĒŠU UN IZDIRSINĀŠU TĀ....

NEDOD DIEVS, JA MAN MENTI ŠITĀ UZPRASĪTOS - NĀKAMĀ DIENĀ IELAS SLAUCĪTU (AR VIENU ROKU, JO OTRA BŪTU ĢIPSĪ) :)) PARAKSTS - BEMBISTS

86206. viesis 8.jūlijs 2003 15:22
0 0 Atbildēt

ups

86207. viesis 8.jūlijs 2003 15:23
0 0 Atbildēt

atkārtoju

normālā valstī abi jaukie zēni būtu sēdējuši par valsts varas apvainošanu

man patiesi žēl ka mūsu CP to neizdarīja sava slinkuma dēļ

86208. viesis 8.jūlijs 2003 15:26
0 0 Atbildēt

nu blja kas stulbs ir tas stulbs paliks. kuraa likumaa ir atrunaata shaada zhesta (kaa pieraadit ka raadija tieshi sho, ots ments nav loiecinieks peec likuma, a shoveris gan) noziime?

86209. viesis 8.jūlijs 2003 15:26
0 0 Atbildēt

un tiesā varētu stāstīt kā tev vējā roka plīvoja

žēl ka mūsu CP ļauj sevi apd......

86210. viesis 8.jūlijs 2003 15:26
0 0 Atbildēt

arba, kā jau minēju, nekādīgi mūs ķurķī ielikt nevarēja, jo šī zīme nevienā likumā nav atrunāta, apelēt pie ētikas ir bezjēdzīgi, tad jau visi valstsvīri sen sēdētu ķurķī par savām hatām un sievu mašīnām...

86211. viesis 8.jūlijs 2003 15:27
0 0 Atbildēt

kā arī atkārtoju vēlreiz, rakstā nav minēts, ka rādīts tika tieši vidējais pirksts!

86212. viesis 8.jūlijs 2003 15:29
0 0 Atbildēt

Citaats no shii raksta ! "...iespējams, patruļmašīnai viņi izslēdza arī priekšējos lukturus, jo uz mirkli nespēju viņus „atrast” atpakaļ skata spogulī, jo bija tumšs."

86213. viesis 8.jūlijs 2003 15:30
0 0 Atbildēt

Vai nav spociigi???

86214. viesis 8.jūlijs 2003 15:30
0 0 Atbildēt

Atradu vidējā pirksta žesta izcelsmi, tā nozīmi dažādos laika posmos - www.ooze.com/finger/html/history.html Viduslaikos tā ir bijusi svēta zīme mesas laikā katoļu baznīcā! Katrs šo zīmi var interpretēt, kā vien grib! Tā ir CP problēma, ka to interpretēja tieši tā, starp citu, reku pirmā fotka (1886), kur var redzēt šo žestu -www.ooze.com/finger/assets...es/oldhoss.jpg

86216. viesis 8.jūlijs 2003 15:31
0 0 Atbildēt

neuztraucies bimmer vecais, vins tak ir mudaks. gan jau tiesaa pateiks ka tas luuk nav eetiski un vai tad tas ir pieklaigi, un ka mamma maacija ka taa neva, muhaha. jebkursh 1.kursa jurists noliks taadu debilu.

86217. viesis 8.jūlijs 2003 15:32
0 0 Atbildēt

Bimmer

Katrā valstī ir sava izpratne par to, kādi žesti rir nepiekl;ajīgi un apvainojoši un tici man nekur tie nav ierakstīt likumos. Pamēģini štatos policim parādīt vējā plīvojošu roku - tad redzēsim tavu nīkulīgo taisnošanos

86218. viesis 8.jūlijs 2003 15:34
0 0 Atbildēt

Te sāk palikt galīgi neinteresanti,tagad tiek veikta komentešana uz rakstu par kukuli par šmigu!!!

Iešu ka uz turieni!

86220. viesis 8.jūlijs 2003 15:35
0 0 Atbildēt

tu blja shtatos esi bijis ka dirs? es redz esmu un zinu ka tur bez ipasha iemesla nevar sarunu uzsaakt, tiesaa blja iesudzees. taakaa ja ments kaadam bez iemesla liks apstaaties, vai nedod dievs izvilks no mashiinas (nav tiesiibas nekaadas to dariit) tad buus tiesas praava un NYPD (piemeeram) ielidos uz paris ljimoniem

86221. viesis 8.jūlijs 2003 15:35
0 0 Atbildēt

Sinn, šie nav štati, bet postpadomju valsts, kur šim žestam nav vēstures, līdz ar to, katrs lai domā ko girb par tā nozīmi...

86224. viesis 8.jūlijs 2003 15:37
0 0 Atbildēt

es domaaju varetu saaakt akciju. Paraadi F_U_C_K mentam un esi chalis. iedomaajaties kads buut prikols ja visi draiveri bracot garam mentiem raaditu F-a-k-u-c-i !!!

Taa buut reaaala reeka.

Galvenais ir apnjemties visiem koopiigi jo visus tak vinji vairs nestopes...N Ja dazi ta dariitu tad nebutu laiela jega a ja visi draiveri.

86226. viesis 8.jūlijs 2003 15:38
0 0 Atbildēt

Nez ko shodien dara Redaktors sakaraa ar visu shito pasaakumu..

86227. viesis 8.jūlijs 2003 15:39
0 0 Atbildēt

Sandis_UR, pats izdomāji tādu superprikoli vai konsīlijs apspriedās??

Vēl plikas pēcpuses sākat rādīt un reakciju pētīt

86228. viesis 8.jūlijs 2003 15:42
0 0 Atbildēt

neko - reds nav piekompja, bet chinjii mazo LC 70 kurzemes rallim; es te uzjautrinos par visu :)

86230. viesis 8.jūlijs 2003 15:42
0 0 Atbildēt

Bimmer

Nu labi, CP bija jāstāv mierā ieraugot paceltu vidējo pirkstu??? Un pats ko tu darīsi, ja es tev parādīšu ?

86231. viesis 8.jūlijs 2003 15:44
0 0 Atbildēt

Mans ir best variants: vienkaarshi kad tiekat staadinaati nevajag apstaaties, bet braukt taalaak.Un taa visiem reizee grupveidaa taa dariit, CP pietruuks benziins lai visiem dziitos pakalj.

86232. viesis 8.jūlijs 2003 15:45
0 0 Atbildēt

tu tak neesi SuperEdmis bet gan SuperEidis ! :)

86233. viesis 8.jūlijs 2003 15:45
0 0 Atbildēt

Sinn, laikam nezini, ka CP drīkst darīt tikai to, kas viņiem ir atļauts ar likumu, bet braucējs un pasažieris visu to, kas nav aizliegts. Rādīt ficuku nav aizliegts, bet dzīties pakaļ žesta dēļ nav atļauts, tā kā vainīgs šajā gadījumā bija CP. Kā jau n-tās reizes teicu, runa var būt tikai par ētiku, ja tāds ficuks tiktu parādīts.

86236. viesis 8.jūlijs 2003 15:50
0 0 Atbildēt

Bimmeram- kur ir pats vaininieks tavs draugs? Kaadeelj tu skaidrojies vinja vietaa?

86237. viesis 8.jūlijs 2003 15:50
0 0 Atbildēt

Bimmer

Nu ko tad dir***ies ja tik gudrs? Iesūdzi viņus tiesā un beidz te apmierināties

86239. viesis 8.jūlijs 2003 15:51
0 0 Atbildēt

ejta juus visi dir st. chalji reeciigi atstaasta kaadu notikumu un juus tagad vinjus par *******jiem saucat/

86240. viesis 8.jūlijs 2003 15:51
0 0 Atbildēt

Bimmer

Jā un varas pārstāvjus apvainot nav atļauts nevienam tak što nevajag te savus puiciskos izlēcienus....

86241. viesis 8.jūlijs 2003 15:52
0 0 Atbildēt

hmmm, a kas ir kiska ieksh iauto???

86242. viesis 8.jūlijs 2003 15:54
0 0 Atbildēt

Sinn, kurā brīdī policists ir ticis apvainots, ko? Es jau teicu, ka nevienā "papīrā" nav skaidrota attiecīgā žesta nozīme! Un nafig man viņus sūdzēt tiesā? Nafig laiku ķēzīt, ja tāpat tur nekā nebūs? Brīdinājums labākajā gadījumā. A Edzulis no rīta jau te bija, zb viņam te skaidroties :)

86243. viesis 8.jūlijs 2003 15:55
0 0 Atbildēt

Paga paga ... teoreetiski var sodiit to fakucha raadiitaaju par siiko huligaanismu. Tas ir pieliidzinaams tam, ka tu mentam sejaa pateiktu, piemeeram "Izeed di.rsu!" ... bet, pieraadiit, ka tu to videejo pirkstu esi raadiijis tieshi vinjam, vai arii to, ka tas videejais pirksts tika raadiits tieshi taadaa noziimee utt ... tas buutu gruutaak ...

86244. viesis 8.jūlijs 2003 15:55
0 0 Atbildēt

SteelRat

Kurā vietā, kas tur ir rēcīgi? divi puišeļi piedir***tām biksēm padiskutēja ar CP? Vai tas, ka no texta bija jāsaprot, ka 79 gada megarullz vispār CP bija jāpavada ar eskortu? No katra otrā teikuma tur bira ārā tādas pērles, kas Rainim pat sapņos nav rādijušās

86245. viesis 8.jūlijs 2003 15:59
0 0 Atbildēt

271.pants. Varas pārstāvja un citas valsts amatpersonas goda un cieņas aizskaršana

Par neslavas celšanu varas pārstāvim vai citai valsts amatpersonai vai to goda aizskaršanu sakarā ar šīm personām uzlikto pienākumu pildīšanu —

soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz diviem gadiem vai ar arestu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu līdz sešdesmit minimālajām mēnešalgām.

shajaa gadiijumaa tiesaa taisniiba bus tam, kuram krutaaks advokaats buus. Bet izskataas, ka juus abi bembisti iisti paarliecinaati par savu taisniibu un nevainiibu neesat, jo raxtu uzcepaat ceriiba guut moraalu atbalstu savai riiciibai. buus neliela maaciiba nemeegjinaat iekljuut divdomiigaas situaacijaas, nez kaapeec neviens no jums nav pameegjinaajis kaadam skuutajam kaut ko paraadiit vai pateikt un tad meegjinaat attaisnoties, ka vainiigs bija veejsh vai veel sazinkas, bet redz mentam vajag uzkraameet virsuu...

86246. viesis 8.jūlijs 2003 16:00
0 0 Atbildēt

Man liekas, ka CP ir jāpārauda katra aizdomīga mašīna.

Un tā jau ir ļoti aizdomīga lieta, ja brauc garām CP un

bez iemesla rāda "vējā plandojošus pirkstus".

Un kas teica, ka CP-ists lauca vidējo pirkstu, viņš vienkārši

ņēma iereibušo pasažieris aiz rokas un centās pārbaudīt

pulsu, acīmredzot šamais bija tik bāls, ka to vienkārši nevarēja

nedarīt.

Un galu galā, joprojām nav rasta atbilde uz jautājumu,

kāpēc ļ. cien. Bimmer k-gs nespēja savu pārliecību pateikt

tieši CP acīs, un aicināt viņus sastādīt protokolu?

Galu galā bez protokola vispār nevar virināt muti, ka kāds

CP būtu jūs apstādinājis.

86248. viesis 8.jūlijs 2003 16:03
0 0 Atbildēt

Žēl, ka policistiem pietrūka pašcieņas... Civilizētā zemē tādiem lecīgiem puišeļiem ātri tiek ieskaidrots ko nozīmē varas pārstāvis - policists. Un ko nozīmē pieklājība.

Bet ko padarīsi: kādi braucēji - tādi policisti. :-((((

otto

86249. viesis 8.jūlijs 2003 16:03
0 0 Atbildēt

Bimmer

Vēlreiz - ko tu pats darītu, ja kāds tev parādītu vidējo pirkstu? Vai tu to uzskatītu par komplimentu?

Ja esi tik drošs, ka tev ir taisnība lūdzu iesūdzu to žoriku tiesā un piedzen morālo kaitējumu, kas nodarīts tavam (Edzula) megarullzam un nav ko te mētāties ar frāzēm PAR LIKUMU PĀRZINĀŠANU. Ja jau zini likumus un esi drošs ka neko neesi izdarījis tad tā arī ar tiem poličiem vajadzēja runāt. Un nevajadzēja tavam līdzbraucējam kāpt lauka no auto un taisīt vaļā bagāžnieku ne tik. Te smird tas, ka vainīgi tomēr jutāties.

86250. viesis 8.jūlijs 2003 16:05
0 0 Atbildēt

otto: kaa tu iedomaajies to civilizeetaas zemes sindromu?

86251. viesis 8.jūlijs 2003 16:06
0 0 Atbildēt

Sinn & Bimmer- ejiet ka juus uz www.gribu.lv/

86252. viesis 8.jūlijs 2003 16:08
0 0 Atbildēt

Raksts ir tik stulbs kā paši vaininieki - abu pušu.

Neredzu jēgu tik daudziem komentiem, jo šajā situācijā no mušas ir uzpūsts zilonis.

Nākamreiz būs mācība, ka arī ar žestiem var apvainot varas pārstāvi.

86253. viesis 8.jūlijs 2003 16:09
0 0 Atbildēt

to kiska:

Es secinu, ka jums vajag iegādāt bērnu vai arī iet uz bērnudārzu par audzinātāju. Tad, lai palūkotos kā sīkie rosās, nebūtu jāblamē autoportāls...

86254. viesis 8.jūlijs 2003 16:09
0 0 Atbildēt

dadi idini, lai katrs doma ko grib, ko tu domasi ka paradis tev so zestu protams ka f u ck you, ne ko citu ta ka nevajag te atrunaties

pie mums nekada cita nozime tam nav un nav bijusi ta ka nevajag te smirdet

86255. viesis 8.jūlijs 2003 16:10
0 0 Atbildēt

SteelRat:

Tev ir sindroms? Kāds? :-)))

86257. viesis 8.jūlijs 2003 16:11
0 0 Atbildēt

Vienu nesaprotu, ja nebija ieslegtas bakugunis, kad policija staveja pie tam vantim, ka tad vareja vinas izslegt sakot braukt pakal sa raksta autoram????????

86258. viesis 8.jūlijs 2003 16:11
0 0 Atbildēt

Sinn, vainīgs nejūtos ne pa mata tiesu, nekasījos, jo toč' varēja uz iecirkni aizvest vai vēl sazin ko, uz vietas man nekādi likumi nebija, pēc tam mājās nočekoju un nakts vidū uz kaut kādu iecirkni braukt negribējās, kur nu vēl megarulzi atstāt novārtā vai CP stajankā.

Ja man pašam parādītu ficuku, man būtu po, tāpēc arī šo raxtu uzraxtīju, ja mani ficuks aizskartu, tad nebūtu ij rakstījis, jo varbūt rīkotots tāpat! Vismaz CP nestrādāšu 100%, jo mācos augstskolā :D (ok, ok :) )

86259. viesis 8.jūlijs 2003 16:11
0 0 Atbildēt

FunFan, paldies, man beerni nepatiik - man patiik dziivnieki :)

86260. viesis 8.jūlijs 2003 16:13
0 0 Atbildēt

Bim (acīmerdzot nesen reģistrējies), kad CP-ists iekāpa patruļā, viņš tās ieslēdza, bet gaidot savu kolēģi, noteikti ievēroja, ka CSN nepārkāpjam, tāpēc nolēma sekot 'sikretkā'.

86261. viesis 8.jūlijs 2003 16:13
0 0 Atbildēt

Tie, kas edzuli saukaa sliktiem vaardiem un vina auto, kurs patiesiibaa ir labaaks par lielako dalu no jusu 199x gada auto, ir idioti!

86262. viesis 8.jūlijs 2003 16:14
0 0 Atbildēt

Paldies tagad skaidrs, vienkarsi no teksta vareja ari nesaprast!!!

86264. viesis 8.jūlijs 2003 16:20
0 0 Atbildēt

nu blja cilveeki ir lohi un viss. pareizi bimmer un edzuli. taa tureet. un jo vairaak raxtu jo labaak.

86265. viesis 8.jūlijs 2003 16:20
0 0 Atbildēt

Bimmer

Nu ja vainīgs nejuties, ko tagad kasies? Savu ieveinoto ego te demonstrē? Zini, parunājies kādreiz ar tiem pašiem poličiem (pat ne CP) un viņi tev pastāstīs visādus brīnumus, ko viņi tev var izdarīt tā ka maz neliksies. Policija ir jāciena, jo tikai tā mēs tiksim pie kartibas. Nupat jau viņi sāk strādāt normāli, ja vēl puišeļi viņus te neķircinātu tad pēc paris gadiem būs OK. Izlaidusies mums te tauta, domā, ja policis, tad var nolikt. Toč aizbrauciet uz jebkuru valsti un tur parādiet poličiem ficukus u.c lietas redzēsiet kārtību (jā neesmu bijis štatos, bet zinu, ka tur ir vislielākais respekts tieši pret policiju). Nemaz nevajadzēs ņaudēt par to, ka ficuks nekur nevienā likumā nav aprakstits

86266. viesis 8.jūlijs 2003 16:21
0 0 Atbildēt

neklausaties uz tiem luzeriem kas veel ar ritenjiem braukaa un ineta zaalees seez. mudaki vinji visi ir.

BMW rulz

86267. viesis 8.jūlijs 2003 16:21
0 0 Atbildēt

ne idiot tu esi idiots ka gribi ielist rulzibai dibena

86270. viesis 8.jūlijs 2003 16:22
0 0 Atbildēt

2 kiska: Cik ljoti Tev patiik dziivnieki:):):)

86271. viesis 8.jūlijs 2003 16:26
0 0 Atbildēt

SteelRat:"nu blja cilveeki ir lohi un viss."

Jā, es dzīvi iztēlojos kāda ir šitāda žurkulēna braukšanas kultūra.

otto

86272. viesis 8.jūlijs 2003 16:27
0 0 Atbildēt

kiska : ja nepatiik beerni, tad droshi vien nepareizi tu vinjus gatavo :D

86274. viesis 8.jūlijs 2003 16:29
0 0 Atbildēt

Nu ne pa tēmu, bet iegāju tajā bmw lapā un mani sajūsmināja ātruma rekordi uz koplietošanas ceļiem. Jā, cik atsaldētam ir jābūt lai mauktu uz 200+ pa šosi? Un uz 200 pa Rīgu? Es daudz braucu, bet pa Rīgu vēl neesmu redzējis braucot ātrāk par 100-120 tā ka atļaušos apšaubīt šitos ciparus:) Laikam spidometri tautai nepareizi rāda:) :D:

86276. viesis 8.jūlijs 2003 16:33
0 0 Atbildēt

Sinn, s*ds, ka Tu tiem ātrumiem netici, galveinais lai CP tam netic! :P

P.S. Štatu poličiem ij prātā nenāk pārkāpt savas pilnvaras, kur nu vēl kukuļus ņemt un bez iemesla pakaļ dzīties, tāpēc pret viņiem arī ir respect! Interesanti, pēc šī incidenta CP domā, ka attieksme pret viņiem uzlabosies?!

86277. viesis 8.jūlijs 2003 16:34
0 0 Atbildēt

Sinn - lien atpakaļ tajā pašā d!rsā no kuras izlīdi...

86278. viesis 8.jūlijs 2003 16:35
0 0 Atbildēt

otto: par tevi gan jau labaak braucu.

86279. viesis 8.jūlijs 2003 16:36
0 0 Atbildēt

Ir uzfilmeets kaa brauc uz 263 vai cik. Taa kaa nav iemesla melot. Un pa riigu arii, bet neatceros vai ir uzfilmeets...

86281. viesis 8.jūlijs 2003 16:38
0 0 Atbildēt

Reāls sviests !!!!

86282. viesis 8.jūlijs 2003 16:39
0 0 Atbildēt

Tiem gudriniekiem, kas ļoti lepojas ar ātruma sasniegumiem pilsētā ( tipa +/- 200 km/h) varu novēlēt vien tikai ātrāk nosisties un beigt apdraudēt pārējos!

86283. viesis 8.jūlijs 2003 16:39
0 0 Atbildēt

SteelRat: nu bet protams! Kā tad savādāk! Tikai baidos, ka mums ir atšķirīgs viedoklis par to, ko nozīmē "labi" braukt.

otto

P.S. Bet tur pastāv spēcīga korelācija: lops uz ceļa ir arī lops sabiedrībā. Un otrādi.

86284. viesis 8.jūlijs 2003 16:40
0 0 Atbildēt

Kur te var pievienot jaunus rakstus?? Tipa Saeima galiigajaa lasiijumaa apstiprinaaja, ka tiks ieviesta autovadiitaaju sodiishana peec punktu sisteemas???

86285. viesis 8.jūlijs 2003 16:40
0 0 Atbildēt

kaut kaa te apstaajies viss pie shii raksta..

86286. viesis 8.jūlijs 2003 16:40
0 0 Atbildēt

Štatu poličiem ij prātā nenāk pārkāpt savas pilnvaras

Aha, un kas tad mellos tur dauza un pec tam tās skaļās tiesu prāvas? Fakts ir tāds, ka tur respect iedzen tas, ka viņš var arī ar savu koltu tevi no kātiem nogāzt, ja uzskatīs, ka tas ir nepieciešams sab. kārtības nodrošināšanai. Un sabiedrība to atbalsta.

Ir uzfilmeets kaa brauc uz 263 vai cik

Nu tad parādi. Runa nav par to, ka es neticu, runa ir par to, kas tie ir par atsaldētajiem ,kas to atļaujas.

86287. viesis 8.jūlijs 2003 16:41
0 0 Atbildēt

muuuahahahahaaaaa Zhora, Zhora, Zhora - nav labi taa dariit, FUI! nezinu ko es tam Zhoram izdariitu kad vinjsh novilktu formu, ja vinjsh atljautos man lauzt pirkstus "pri izpolnjenjije". ja shitaa ieseezhaas astee, noparkojies kaadaa staavlaukumaa vai vienkaarshi atkraties no tiem. bmw vs ford :D

86288. viesis 8.jūlijs 2003 16:42
0 0 Atbildēt

Reaali pozitiiva gaisotne komentaaros :D

86290. viesis 8.jūlijs 2003 16:44
0 0 Atbildēt

Sinn: nu ja tas ir arī viss ko tu tai saitā redzēji, tad es ar sāku domāt par Tavu aprobežotību.

86291. viesis 8.jūlijs 2003 16:45
0 0 Atbildēt

Neticiigais ludis Sinn :) konkreeti Riigaa esmu redzeejis ne reizi vien 200+ lidojoshus aparaatus.

86292. viesis 8.jūlijs 2003 16:47
0 0 Atbildēt

Tiesi sii masiina ir vairaakas reizes manaa acu prieksaa paaraapusi CSN un policisti nav no tiem laipnaakajiem tajaa. Iesako no siis masiinas uzmaniities un izvairiities iespeeju robezaas.

86293. viesis 8.jūlijs 2003 16:47
0 0 Atbildēt

es toties vakar sastapu normaalu kaartiibas policistu ar rolleri, akuraati man izraxtiija kviiti par ko vajadzeeja un neiedziljinaajaas lietaas, kas uz vinju neattiecaas. respect.

86294. viesis 8.jūlijs 2003 16:49
0 0 Atbildēt

tadi mulki, apmeram ta tas izskatas:

re kads man, otrs saka a rekads man man mamma npirka labaku, tresais saka, ei a rekads man man tetis tadu panema pa miljonu tapec jus tagad man sukasiet, ja ne tad mans tetis atnaks un jums sados pa purnu.

ko jus te sirdinaties, uzvelkiet biksinas un ejat majas, at to jusu teta un omites sapirkto bmw pakalinas te smird, ka vemt gribas

86295. viesis 8.jūlijs 2003 16:52
0 0 Atbildēt

JUS vispar zinat kas ir CSN ka te ta *******t, pasi neievro nemaz a tik dirs ka menti neievero, ieverojiet pasi un vis bus OK

86297. viesis 8.jūlijs 2003 16:53
0 0 Atbildēt

MOnk

Nu pastāsti kur? Tikai nevajag par naktīm man te stāstīt. tur bija texti par 180 dienas laikā sastrēgumā.

HIPPY

Nu tad nākamreiz pasūdzies CP priekšniecībai. Te kaut kur tas tel. no. mētājas.

86301. viesis 8.jūlijs 2003 16:57
0 0 Atbildēt

Nelabai - a Tev ko skauž, ka citiem iz BMW, ka nevari to nopirkt un tapēc sāc apdirst visus BMW īpašniekus, nejau visi ir viduvējības ir cilvji, kas māk nopelnī piķi.

86303. viesis 8.jūlijs 2003 16:58
0 0 Atbildēt

Tiesi taa. Sen jau gribeejas par to rakstu uzrakstiit, bet baidos, ka taapat neasapratiis...

86304. viesis 8.jūlijs 2003 16:59
0 0 Atbildēt

nu ja .. CP rīcība vairāk kā nekorekta. Bet nu es neticu, ka tur nebija rādīts tas žests, ko redzēja CP (izlasot raksta pēdējo daļu, man pat radās 99% pārliecība, ka žestu CP redzēja pareizi).

Žēl protams, ka LR nav likuma, ka ko tādu aizliegtu, tikpat žēl, ka CP ir ar mieru pārkāpt likumu, lai "atriebtos". Bet visvairāk man ir žēl par cilvēkiem, kas rāda viens otram fakus un lauž par to pirkstus. Ar tādu attieksmi mēs neuzlabosim ne braucēju, ne CP kultūras līmenim nedz arī attieksmi vienam pret otru.

86306. viesis 8.jūlijs 2003 17:03
0 0 Atbildēt

Ir ir tie bembisti atsaldēti, un tas ir tiesa par tiem 180km/h

galvenais , ka pa trotuāru:)))

86307. viesis 8.jūlijs 2003 17:04
0 0 Atbildēt

viesis 16:57

"a Tev ko skauž, ka citiem iz BMW, ka nevari to nopirkt ..."

Man patīk tā bembistu psiholoģija: tu esi dumjš, ja nevari priekš BMW nopelnīt. Viņiem nemaz prātā neienāk doma, ka kāds varētu arī negribēt tādu "krutuma simbolu" pirkt. Kaut vai tādēļ vien, ka nepatīk tie ļaudis kas tajos vāģīšos brauc. :-)

86309. viesis 8.jūlijs 2003 17:05
0 0 Atbildēt

man toc neskauz, ne tik ci melns aiz naga,

1 kadreiz uzskatiju BMW par tiesam cienigu auto, bet pec ta murga kas notiek pie mums ar visu sito sasviduso rulzibuun neaptveramo pasaules rekordu uzstadisanu kur visur domine BMW - man tas riebjas un vel vairak tie kas blauj ka bmw rulzz

neticu ka te ieks iauto tusejas tie riktigie bmw isteni kas nopelniju ar savu lielo gusdribu, jo pec ta ko vini raksta un smirdina , neliecina par augstu intelektualo limeni

vai esi redzejis ka tiesam bagats un gudrs civeks taure ka bmw rulzz un muk no mentiem par to ka paradija faku u.c. murgi kas te uzpeld ??????????????????

86315. viesis 8.jūlijs 2003 17:10
0 0 Atbildēt

viesis 08.07.2003 17:04

viesis 16:57

"a Tev ko skauž, ka citiem iz BMW, ka nevari to nopirkt... "

Man patīk tā bembistu psiholoģija: tu esi dumjš, ja nevari priekš BMW nopelnīt. Viņiem nemaz prātā neienāk doma, ka kāds varētu arī negribēt tādu "krutuma simbolu" pirkt. Kaut vai tādēļ vien, ka nepatīk tie ļaudis kas tajos vāģīšos brauc. : -)

vinam taisniba, man nav bijusi doma ja kadreiz busu nereals biezais, ka pirksu BMW alpne utt,

es labak panemsu kadu MB kas tiesam ir labs auto, protams ir vel daudz labu masinu kuram bmw osta dupsi, bmw manas acis ir kautkadu alu cilveku no rulzzibas klana auto , kas vis beidzot

PAGARINA BMW IPASNIEKA MAZA PINCISA GARUMU, TIESA PAR NIEKA 0.01 MM

ta ka ..............................

86320. viesis 8.jūlijs 2003 17:18
0 0 Atbildēt

Atvaino , bet mans pinciits ir riktiiga garuma!Un njemot veera ka man ir BMW tas kopaa sastaada graujoshu kombinaaciju uz blondiinju psihi.

86322. viesis 8.jūlijs 2003 17:20
0 0 Atbildēt

SuperEdmis

Spriežot pēc pamazināmās formas, tas garums ir tāds, nu ēee :):):) nu kā lai pasaka :):):)

86323. viesis 8.jūlijs 2003 17:20
0 0 Atbildēt

SuperEdmis, tagad varētu sākt iztirzāt jautājumu par blondīņu intelekta līmeni:)

86324. viesis 8.jūlijs 2003 17:22
0 0 Atbildēt

Nu tā jau ir vienīgais uz ko bembists ir spējīgs, tad tas ir noķert riktīgu blondīni (diemžēl viņām smadzeņu ir mazliet mazāk kā mušai) jo redz viņam ir graujošā kombinācija no riktīga garuma metamā un bmvē. Vai nevarētu padalīties zināšanās? Kāds tad ir tas riktīgais garums? Pēc kādas skalas tas tiek mērīts?

86327. viesis 8.jūlijs 2003 17:32
0 0 Atbildēt

Ej nost!!! :) Labais ! 300 komentus pietaisījuši ! :) Cīņa uz dzīvību vai nāvi ?

86328. viesis 8.jūlijs 2003 17:32
0 0 Atbildēt

Nu re ka pats atbild uz visu lielo jezgu

bmw luzeri ir tik pat gudri ka stulba blondine

zel ka Jus nemakat nokert gudru tumsmati kura ir kudiss derigaka ka stulba blondine kuru tu nem prieksa ka tadu koka bluki

86330. viesis 8.jūlijs 2003 17:34
0 0 Atbildēt

OBJEKTĪVS VIEDOKLIS (pa vidu visam šim, kur jāatzīst, pa brīdim ir arī kas taisnības) : jauniem cilvēkiem patīk ātri braukt, patīk arī justies svarīgiem un nozīmīgiem (un ne tikai uz ceļa) un ja nabadziņam nav pārāk daudz tās naudiņas, viņš paņem un nopērk to bmw, kas par to cenu ir samērā nopietns braucamais... plus vēl, lai nedaudz palielinātu un uzsvērtu savu īpašumu un piederību, salīmē uz sava verķa visādas muļķības kā BMWpower utt. (neiet runa par pāris pēdējo gadu modeļiem kā arī tiem dažiem performance bembjiem, ko nācies rīgas ielās redzēt) ... tas arī viss

ļoti vienkārši

un neviens, protams, nevēlās par savu braucamo teikt sliktus vārdus, tāpēc arī rodas tur "bmw ruulz" un cits bullšits... bet patiesībā ieteiktu tiem cilvēkiem tiešām pamēģināt kādu ritīgu autiņu ... un tad arī pārdot savu veco bempi, piekrāt atlikušo daļu un beigu beigās to arī nopirkt.... (un tad tas iedarbosies ne tikai uz blondīņu psihi :) )

86331. viesis 8.jūlijs 2003 17:34
0 0 Atbildēt

Markopolo saki pareizi ka pietaisijusi, jo te smird pec bernudarza kura mazi bmwbernini sacurajusi biksinas

86333. viesis 8.jūlijs 2003 17:36
0 0 Atbildēt

2 K-cee

RESPECT 100%

86336. viesis 8.jūlijs 2003 17:42
0 0 Atbildēt

un vispaar ir tikai 2 normaalas mashiinas-spridzeklji:)

1. SUBARU Impreza WRX STI

2.MITSUBISHI EVO 5;6;7

:))))

Redaktors 8.jūlijs 2003 17:44
0 0 Atbildēt

Un vēl - Alfa Romeo 156 GTA

86338. viesis 8.jūlijs 2003 17:44
0 0 Atbildēt

un neviens taču nekliedz pa labi pa kreisi, ka SUBARU ruulz un nemeetaajaas ar bezjeedziigaam modeļu un zirguspēku nominācijām... (jo visiem jau tāpat tas sen zināms) :)

86339. viesis 8.jūlijs 2003 17:50
0 0 Atbildēt

nu re ka, ta vins ir ka ne kur nav nacies dzirdet par to rulzibu iznemot tajas vietas kur bmw paradas,

P.S. protams ali g filma kur west side & east side rulzz :)

86340. viesis 8.jūlijs 2003 17:50
0 0 Atbildēt

BMW pubernitātātes sindroms

86341. viesis 8.jūlijs 2003 17:51
0 0 Atbildēt

k_cee

pilniigi pareizi, tiem diviem modeljiem paskaidrojumi nav vajadziigi.

Lai piedod BMW fani,es sho neesmu domaajis kaa uzbraucienu, bet pats seedeeju blakus EVO7,kad tika KONKREETI izpogaats jaunais M3,bet ne par to, ir jaudiigi un mazaak jaudiigi BMW, taapat ir arii ar SUBARU un citiem modeljiem.

Teiksim arii Repshe brauc ar BMW - ljoti jaudiigu, bet nav dzirdeets,ka vinjsh bljautu- BMW rulzz :)

86342. viesis 8.jūlijs 2003 17:51
0 0 Atbildēt

Bimmer!

Raz ljubish perevoditj s Russkogo perevodi, net tak napishu toze na LV, bez problem.

Na tom samom mostu, rjadom s toj samoj CP mashinoj, stojala i moja mashina ;) I ja chetko videl tvoj F U C K zest, i ne nado potom pisatj statji o tom chto ti takoj horoshij i nichego ne delal. Ne pozorsja! Ja ne pokrivaju doroznikov, no v dannom sluchae ti postupil podlo, dumal nedokazuemo? togda v sledujushij raz ne pokazivaj somnitelnie zesti.

Sorry, dostali vashi statji o tom kak oni stojat v nepolozenom meste, kak proverajut aprtechki i t.d.. Posmotrite v zerkalo, sami to hami i podlie ljudishki!

VI BILI NE PRAVI! 100%

86343. viesis 8.jūlijs 2003 17:51
0 0 Atbildēt

un neaizmirsīsim arī tās blondīnes :)

86344. viesis 8.jūlijs 2003 17:52
0 0 Atbildēt

nu protams Repses k-ngs tachu nav puppains tinis

86345. viesis 8.jūlijs 2003 17:54
0 0 Atbildēt

Re cik daudz komentu, kad runa iet par ""AUTORITĀTĒM""!!!

Tā kā līdz vakaram lai 500 komentu un tad jūs vairs nebūsit minoritātes! :)

86346. viesis 8.jūlijs 2003 17:54
0 0 Atbildēt

nu vot ta BMW un visiem si klana pieludzejiem pisec.

86347. viesis 8.jūlijs 2003 17:54
0 0 Atbildēt

OHOOO te daži pieminēja, ka ja ir bēmēvē un gana garš pincītis, tad blondīnes spieto bariem

vēlreiz prasu vai kāds man nevar uzdāvināt vai par atbilstošu cenu pārdot kādu vecu bēmēvē (jo vecāks jo labāk - sataisīsu, kokrāsošu megadārgā krāsā, tjipa earografiku iekšā grabažniekā lai ja menti prasa ugunsdzēšamo var atvērt grabažnieku un parādīt bildīti - tjipa rekurirvaineredzi) - es arī gribu rulzot :)

86348. viesis 8.jūlijs 2003 17:55
0 0 Atbildēt

Nu redz kur jauki arī patiesība atklājas.

Meļi jūs esat. Tas jau no sākuma bija skaidrs, tikai ne par tēmu nevar braukt virsū.

86349. viesis 8.jūlijs 2003 17:56
0 0 Atbildēt

ta ka vajadzetu tagadf iesudzet tiesa tos bmvē poverišus lai sledz to pritonu par nepamatotu cp apmelosanu, re ka latvija ir tik maza ka visi visu redz un dzird,

iegaumejiet to visu ir acis un ausis

pisec jums ir poverishi

spiediet pumpas

86350. viesis 8.jūlijs 2003 18:00
0 0 Atbildēt

HAHAHAHA ...Edzuli un Bimmeri ! Zemiite ir apalja,ja juus to veel nezinaajaat un tagad juus abus vispaar neediis bez saals! AAAA !!! Ja redzeeshu to juusu nagluspaini braukshu ar liikumu,lai juus ruusu nepielaistu!!!!!!!!!1

86351. viesis 8.jūlijs 2003 18:00
0 0 Atbildēt

Kādi te idiņi var izdomāt tos džekiņus tiesā iesūdzēt??? Par ko un Kādi jums pierādījumi gudrie lopši!???

86353. viesis 8.jūlijs 2003 18:01
0 0 Atbildēt

Labs ir , kaapshu savaa Subaaraa un maajaas braucot jaaizkoz kaads bembiitis:))

86354. viesis 8.jūlijs 2003 18:02
0 0 Atbildēt

kādā tiesā? šitie sīkie smerdeļi tikai vienu tiesu pelnījuši - ar rungu pa muguru!

86355. viesis 8.jūlijs 2003 18:03
0 0 Atbildēt

Pofig, ko viņi tur rādīja vai nē, brīžiem ZB tā CP patvaļa !

86356. viesis 8.jūlijs 2003 18:03
0 0 Atbildēt

Nelabais: tu esi *******s atmorozka. nebiens te ar bembjiem vai ko citu tak nelielijaas. es arii ja esmu viens paraak agresiivi nebraucu virsuu 4 mentiem. zinu kaa vinji maak paarkaapt savas pilnvaras. peectam ******* pieraadiisi.

86357. viesis 8.jūlijs 2003 18:04
0 0 Atbildēt

2 rakete: gluži manas domas :)

86358. viesis 8.jūlijs 2003 18:06
0 0 Atbildēt

Gribētos redzēt kopsavilkumu visam šitam ārprātam ! :D

Kurš ir vainīgs ?

86359. viesis 8.jūlijs 2003 18:06
0 0 Atbildēt

:D

labais! labais! ku forši var parēkt...

Atceros, agrīnos skolas gadus, kad braucām ar klasi ekskursijās, autovadītājiem, kas brauca aiz mūsu megarulz BMW autobusa, rādijām garus degunus un lielas ausis...

:D

labais! labais! ku forši var parēkt...

86360. viesis 8.jūlijs 2003 18:07
0 0 Atbildēt

labi me mochii maajaas. darbs tak beidzas :) skaties nelabais ka rit atri no daarzinja tiec prom lai varam atkal pachatot. tiinju atradis blja. ko tu mochi virsuu cilveekiem ko nekad redzeejis neesi? ka tu zini ka pats nepielaidiisi bikses kad ieraudziisi?

86362. viesis 8.jūlijs 2003 18:08
0 0 Atbildēt

Peec savas pieredzes varu pateikt, ka bmw markas mashiinas meedz paarkaapt noteikumus, bet tai pat laikaa no blakusteritorijas izbraucot visvairaak "palaizh" un dod celju arii tieshi BMW. Visnekauniigaak brauc takshi un mikrinji, kaa arii liidz nepaziishanai noruuseejoshie autinji. Vecie shroti principa peec celju nedod, aizmirstot taadu lietu kaa pieklaajiiba (ar iznjeemumiem, protams) Visi "bembisti" nav lohi un atmorozi, gluzhi taapat kaa visi CPisti nav maitas.

Liidz ar to shii diskusija ir bezjeedziiga laika nosishana :)

Un veel - ir cilveeki, kam auto ir tikai paarvietoshanaas liidzeklis, ir cilveeki, kam tas ir valjasprieks. Taa nu laikam sanaak, ka bmw markas autinju iipashnieki savus auto vairaak pieskata, nekaa, teiksim zhigulju iipashnieki. Tomeer tas nenoliek pirmos kaut kaadaa citaa kategorijaa. Hondu iipashnieki noteikti fano par saviem braucamajiem ne mazaak kaa bembisti par saviem rulziem, tomeer apdrshanas sindroms nezkaadeelj kriit tieshi uz bembistiem...

86363. viesis 8.jūlijs 2003 18:10
0 0 Atbildēt

Manuprāt, galīgi stulbi komentāri..... Šķiet, kas šis raksts ir vēl viens iemesls, lai "uzbrauktu" viens otram...... skumji, ka tā :(

SexyDancer

86365. viesis 8.jūlijs 2003 18:12
0 0 Atbildēt

Viesi 18:08 ! Tev ir sanācis vienkārši ideāls "pies" !!! :)

Tas ir ļoti lojāls un diplomātisks kopsavilkums !

Pastum , pastum , pietupies !!! :)

86371. viesis 8.jūlijs 2003 18:30
0 0 Atbildēt

hai kas ta te, atkal lielais kashkis iet vallaa

puikas miera viss ir labi gan jau vainigo sodis tas kam tas jadara.

86378. viesis 8.jūlijs 2003 18:41
0 0 Atbildēt

Nu re bimmer viss nāk gaismā:)

Posmotrite v zerkalo, sami to hami i podlie ljudishki!

86381. viesis 8.jūlijs 2003 19:05
0 0 Atbildēt

Pilniigaakais sviests shis raksts "visi domaa, ka mees baigie gonshiki, jo mums logaa redzi BMWPower.lv uzliime" nu pie vienas vietas, kas jums logaa. Un mazveertiibas kompleksi visdriizaak jums pashiem, ja taada noziime aarishkjiibaam! Taadiem kaa jums jaasanjem vairaak sitienu pa *******em - varbuut tad mugurkauls iztaisnosies!!!

Es, cilveeks, kursh vairaak par negodiigiem celju policistiem negrib savaa celjaa redzeet dzhekus, kuri nespeej atbildeet par savu riiciibu - nu paraadiiji videejo pirkstu - tad arii atbildi par to, nevis meklee kaut kaadas interpretaacijas...

86382. viesis 8.jūlijs 2003 19:05
0 0 Atbildēt

Bet nu davai toch visi radam teim mentiem fakinjus? vnji tak nestaadinas visus pec kaartas.

86384. viesis 8.jūlijs 2003 19:24
0 0 Atbildēt

Prikols tads, ka vakarnakt mums ar Edzuli pakalj dzinaas CP! Es pie vinja E21 megarulz rulljiem, a Edzulis vinjiem fckya paraadiija, tapec shamie arii dzinas pakalj, siiks report par to buus raxtaa, vairaakus likumus tie CP paarkaapa, mums nebija kur piesieties, Edzulim bija 'ruki na kapot', a man gribeeja iestaastiit, ka tas E21 ir zagts!

[ This message was edited by: Bimmer on 2003-07-06 13:11 ]

veja plandosais pirksts=fckya

vemt gribas no sitiem smirdigajiem tinjiem, no sakuma uzdirs un pec tam samizusies želojas ka vinji tika apturēti, žēl ka nav 93 gads citādi edžula lielskungam sen pirksts jau butu nolauzts!

86385. viesis 8.jūlijs 2003 19:27
0 0 Atbildēt

Patiesībā megaedzulis un megabimmers ar savu mega79gadamiskasti var priecaties, ka veci vinus uz mezu neaizveda un nelika vienam otram iebazt tos pirkstinus tur, kur visslidenaka vietina... Viss ir labs, kas labi beidzas. Dupsisi tacu abiem normali, vai ne?

86386. viesis 8.jūlijs 2003 19:31
0 0 Atbildēt

Jā, vajadzēs ieskatīties datubāzē un turpmāk šo auto apturēt par dajebko. Zināms, ka auto īpašniekam nemaz tiesību nav :) Varoņi atradušies. Gan jau tas slikti beigsies. Nav jau māksla gaudot, ka nepareizi apturēja - ko tad jūs abi klusējāt, kad pirkstiņus lauza un pa mutīti deva?

86391. viesis 8.jūlijs 2003 20:13
0 0 Atbildēt

Izsaktas ka edzulis griebeeja but krutais, bet beigas dabuuja gan no CP pa mizu gannari no iauto lasiitajiem.

bet tomer to fakucu radishanas akciju varetu uztaisit.

Akcija

Paradi fakuci CP.

86392. viesis 8.jūlijs 2003 20:14
0 0 Atbildēt

otrā maiņa no iem.gov nupat laikam atnāca uz darbu ...

86393. viesis 8.jūlijs 2003 20:14
0 0 Atbildēt

Viss jau būtu labi ja šis raksts neskartu BMW. Neslava BMW jau tā ir liela dēļ daudziem rupjiem un nepieklājīgiem bmw vadītājiem, bet nejeu visi ir nepieklājīgi.....

PEACE

86397. viesis 8.jūlijs 2003 20:50
0 0 Atbildēt

man jau patīk, ka par BMW labo slavu visvairāk uztraucas BMW nemīlētāji

86400. viesis 8.jūlijs 2003 21:02
0 0 Atbildēt

NU dziiviiga gan shii diskusija.

Piemetiishu arii savu artavu bezjeedziibai.:)

86404. viesis 8.jūlijs 2003 21:36
0 0 Atbildēt

Lasu un domāju, kuram tur īsti ir problēma ar kompleksiem. Mans "rullz", mans "dvizoks krutais", mans "subwoofers" mans ... stulbums ! Nebūtu to pilicistu - kā Tu varētu pasaulei pastāstīt par saviem "mans" ! Nopērc normālu auto un nevajadzēs motoram likt klāt virzuļus, lai varētu godīgi braukt.

86410. viesis 8.jūlijs 2003 23:00
0 0 Atbildēt

Incanti bija palasiities vakaraa. CP sefam- noteikti jaadod prēmiju Zorikam un korektajam paariniekam. Draazt sitos divus bimmerus prieksaa un palaljaa katru dienu- zinaas par ko.

Piesis

86411. viesis 8.jūlijs 2003 23:17
0 0 Atbildēt

..... lielaakie miizeeji ir tie kuri savu komentus raksta zem briinishkiigaa vaardinja - viesis.

..... pasakiet kaut 1-iemeslu lai neraadiitu fcky cp . Par to, ka vinji draaz vadiitaajus pie mazaakaas iespeejas, jums ir kaadreiz izteikts briidinaajums? Par to, ka vinji izmanto savu dienesta staavokli un paarkaapj csn, vai par to, ka vinju dienas ienaakumi ir liidziigi ministru algai. Biju jaunaaks speciaali vinjus kaitinaaju, skatos staav "briedis" ker vadiitaajus kuri nav ieveerojushi nupat uzlikto apstaaties aizliegts. Apstaajos un prasu - ko taads beediigs, cieniijamais cp pat sarkans palika aiz dusmaam. Veel bonusaa bornout uztaisiiju lai paelpo. Nu jaa visiem par prieku piebildiishu, ka braucu ar BMW.

86413. viesis 8.jūlijs 2003 23:18
0 0 Atbildēt

diesel, labs :)

86414. viesis 8.jūlijs 2003 23:28
0 0 Atbildēt

viesis 08.07.2003 19:05 - nav tā, kā saki, ja pašam būtu sacensību starta numurs uz loga, tad zinātu, kā tas ir. Vairāki, kam tāds bija, noplēsa to nost, bet sacensībās ar flomi to uzraxta, jo CPisti uz ceļa šitos pastiprināti kontrolē, jo zina, ka tiem ir agresīvs braukšanas stils.

86415. viesis 8.jūlijs 2003 23:37
0 0 Atbildēt

Kadu laiku atpakalj delj tadiem CPistiem braukaju ar fotoaparatu... Laikam atkal jasak nemt to lidzi...

P.S. Vakar shitie man apstadinaja, pat neprasija izkapt no mashinas, uzreiz panema dokus un iebazh man caur logu boost-meteru - "dyhnite!" Klientu apkalposhanas limenis nemitigi pieaug :) Maitas

Es par "pirkstu akciju"! Tikai no galvenajam ielam nenogriezishos, ka shie divi piedzivojumu mekletaji :D

86416. viesis 8.jūlijs 2003 23:41
0 0 Atbildēt

Bimmer, ja, man taa arii pateica - "o4en' liho ezdite", kaut gan es braucu loti maigi un atrumu neparsniedzu. Vismaz tajaa bridii...

A, pietiek man te pa iauto browset. No rita jaiet pec tiesibam :D

P.S. No gonkam visus numurus nonemu, atstaju tikai 2 mazus trissturishus sanu logos :)

86423. viesis 9.jūlijs 2003 1:30
0 0 Atbildēt

...pi$sec - policijas visatļautība sāk pārsniegt visas robežas! Tā kā būtu laiks beidzot saukt pie kārtības - VAI ARĪ LIKVIDĒT! (ja ne savādāk, tad ar pašas tautas rokām)

86424. viesis 9.jūlijs 2003 1:36
0 0 Atbildēt

Rekur mans absoluuti objektiivais komentaars:

1) piekriitu, ka rakstam vajadzēja dod nosaukumu: "Kā mēs divis stulbeņi CP gribējām izčakarēt"

2) tieshaam CP riikojas beernishkjiigi un vinji veel ir bernudarza liimenii, bet padomaajiet ja buutu vinju vietaa ... tad juus pashi veel ne taa vien izdariitos

3) bet juus pashi riikojaaties veel bernishkjiigaak un stulbaak par pashiem CP un nevajag nekaadu filosofiju, ja raadat ******* you, tas vien paraada juusu nozheelojamo liimeni ... man kauns, domaaju ka BMW Poweristi ir praatiigaaki

86426. viesis 9.jūlijs 2003 6:57
0 0 Atbildēt

Izskataas, ka BeemWee lapeles vadiitajs ik palaikam:

1. - juutas kruts, jo var paraadit 3-pirxtu kombinaciju.

2. - kuutas kruts jo var uzmiist uz kadas citas mashinas.

Reaals losis:)

86427. viesis 9.jūlijs 2003 8:12
0 0 Atbildēt

Labas ritas, TAUTA!

He! Labs raksts! Man patika!

86432. viesis 9.jūlijs 2003 8:36
0 0 Atbildēt

Labriit pilsonni, es kaa citas paaudzes cilveeks liidz galam nesaprotu ssos tekstus

Labpraat gribeetu dzirdeet vaardu un vaardu salikumu skaidrojumus:

1) „rulzīgs” motors

2) Mans "rullz"

3) megarulz

4) megarulzis

5) rulzība

Ar ciennu, ceriibaa sagaidiit driizu atbildi. Kaarlis

86434. viesis 9.jūlijs 2003 8:46
0 0 Atbildēt

Rulziba ir pilnigs sviests un viss parejais kas saistas ar mega, super u.c rulzibu paveidiem ir veids ka padarit rulzigaku to kas nemaz tads nav

isak sakot lielisanas paveids, bernudarza kadreiz bij ta ka teica - man tetis/mamma sitadu nopirka..........

a tagad ir man rulzz .....................

fufels kaut kads

86446. viesis 9.jūlijs 2003 9:07
0 0 Atbildēt

Ha ha!! Esmu pilnīgi pārliecināts, ka žests FU tiešām bija un tas kurš to parādīja bija nevis mazliet, bet gan pietiekami iereibis un piedevām vēl lecīgs idiņš.

KO tad Jūs'ruulzi nesniedzat prasību tiesā par miesasbojājumu nodarīšanu? :) Raustās? iauto gan varat pa...rst un arī nakamajās šmigošanās varēsiet plātīties ar savu bimmeristu stāstu par to cik jūs kruti un kā kritāt ļauno cipistu nežēlastībā... Nožēlojami.

Sašs

86450. viesis 9.jūlijs 2003 9:14
0 0 Atbildēt

Hai!

Shis raksts velreiz piektajaa pakaapee paraadiijis BMW lielo popularitaati un piekrishanu.

Un joprojaam nesaprotu kaaa var braukt pa pilseetu zem 100 km/h?

86454. viesis 9.jūlijs 2003 9:19
0 0 Atbildēt

Diesel:)

86456. viesis 9.jūlijs 2003 9:24
0 0 Atbildēt

Būtu man pietiekoši naudas - brauktu ar klasisku 70-80 gadu Porsche. Un visus tos jauno Clio, Kia, Daewoo utt. īpašniekus, kas savus auto paņēmuši līdzingā. lai vergotu bankām 3 gadus (tieši tādi lielākā daļa ir jauno auto īpašnieki), kas ieteiks man 911 vietā pirkt jaunu pārvietošanās līdzekli (automobiļi tie točna nav), maigi pasūtītu trīs mājas tālāk.

86457. viesis 9.jūlijs 2003 9:25
0 0 Atbildēt

:)

86464. viesis 9.jūlijs 2003 9:49
0 0 Atbildēt

Lādzīgs viesis:)

Blāā, vergot kautkādām bankām, da nu nafig, auto nāv tā lieta , kas jāņem uz pretīgā līzinga, līzingi un visa ar to saistītā padarīšana sūkā.

86466. viesis 9.jūlijs 2003 9:55
0 0 Atbildēt

Nu ko, zinaasiet kaa rokas vicinaat un pirkstus raadiit. Zjeel, ka veel sveikaa cauri tikaat. Es iedomaajos, ja CP pirkstu jums paraadiitu, vot kaads tad te rakstinjsh uzskriceleetos. A taa vispaar, pashi juus vainiigi, njefig meetaat asos puikas.

86467. viesis 9.jūlijs 2003 9:56
0 0 Atbildēt

viesis 09.07.2003 09:24

par reni, kāpēc Tu cel līzinga ņēmēju iespējas līdz "Clio"? saki droši "Twingo" :)

86468. viesis 9.jūlijs 2003 9:56
0 0 Atbildēt

2 SuperEdmis 09.07.2003 09:14

Un joprojaam nesaprotu kaaa var braukt pa pilseetu zem 100 km/h?

Tu jampampinj,aizbrauc uz grunti vai ledu un trasee paraadi,ko vari izdariit,esmu pilniigi paarliecinaats,ka trasee tu esi pilniigs nulle- atradies te eerglis -pa pilseetu ar 100 km/h, esmu daudz taadus "varonjus" redzeejis,kuri normaalaa grantii savu nagluspaini iebaaz pirmajaa priedee!!! Cilveecinj, braukshana,jeb tavaa gadiijumaa, neadekvaata paarvietoshanaas no punkta A uz punktu B, neaprobezojas ar gaazes pedaalja spieshanu griidaa!!!

86474. viesis 9.jūlijs 2003 10:08
0 0 Atbildēt

Rakete: es nesapratu kādēļ jābrauc nost no asfalta??? Tik pat labi varu Tev teikt - da pa ceļu (grubts tai skaitā) visi māk braukt, bet bezceļa trasee paraadi, ko vari izdariit, esmu pilniigi paarliecinaats, ka bezceļa trasee tu esi pilniigs nulle- atradies te eerglis - pa grunti vai ledu, esmu daudz taadus "varonjus" redzeejis, kuri pirmajā šķērslī jau padodas!!! Cilveecinj, braukshana, jeb tavaa gadiijumaa, neadekvaata paarvietoshanaas no punkta A uz punktu B, neaprobezojas ar gaazes pedaalja spieshanu griidaa! !!

p.s. starp citu manā komentā ir daudz citātu.

86481. viesis 9.jūlijs 2003 10:11
0 0 Atbildēt

2 gt99: kokā arī māki uzlīst? :)

86484. viesis 9.jūlijs 2003 10:15
0 0 Atbildēt

k_cee 2 gt99: kokā arī māki uzlīst? Labais! 8)

Davai tauta samet vēl pērles, a to rīt sākas atvaļinājums, nebūs laika sviestu kulstīt...

86488. viesis 9.jūlijs 2003 10:17
0 0 Atbildēt

tikai iedomājos kādi tur vēl šķēršļi varētu būt... :)

86490. viesis 9.jūlijs 2003 10:19
0 0 Atbildēt

2 GT99

Nemiiz chiibaas braal:))) Esmu gana arii bezcelju braucis:) Kapeec pa ledu vai grunti, tapeec,ka tad var paraadiit vislabaako mashiinas vadiishanas maaku....

86494. viesis 9.jūlijs 2003 10:22
0 0 Atbildēt

Vajag tik vinšu un viss notiksies:) Rat Race filma ir redzēta tur bija labs skats, kad land rovers sevi vienā tornī uzvilka:)

Bet tai mesedžā galvenā ideja bija - kāds sakars braukšanai pilsētā ar grunti un ledu?????????????

86497. viesis 9.jūlijs 2003 10:26
0 0 Atbildēt

2 GT99

Ideja taa,ka ir pilns ar lauznjiem(ne visi),kuri baigi mauc pa pilseetu, bet neapzinaas,ko dara un tikliidz sanaak kaadi suudi taa nav ne mazaakaaas nojeegas,ko dariit,lai auto dabuutu vietaa. NU tjipa - biezi aatrums apsteidz meistariibu!!!!!!

86500. viesis 9.jūlijs 2003 10:30
0 0 Atbildēt

Rakete: man atkal liekas, ka labākā vadīšanas māksla pilsētā ir sadzīvot ar apkārtējiem satiksmes dalībniekiem. Un mācēšanai braukt pa granti nav nekāda sakara ar to.

Ā un vēl man liekas Tev vajadzētu saprast, ka pa asfaltu un granteni/ledu ir divi atšķirīgi braukšanas stili. Un ja labi brauc pa granti nenozīmē, ka labi brauc pa asfaltu un otrādi. Tā ka uz grants noteikti neparādīs vislabāko vadīšanas māku uz asfalta.

Lai gan, ja jau īpašumā ir Impreza, tad nav jābrīnās par grants pieminēšanu.

86513. viesis 9.jūlijs 2003 10:50
0 0 Atbildēt

GT99

Biku paarprati! OK ! Ne taa pateicu ! Doma bija tada,ka var to autinju savaaakt,jeb teiksim tu zini,kas kuraa briidii ir jaadara.Esmu redzeejis dzekus,kuri mauc un biku sasliideeja,tajaa vietaa,lai kautko dariitu vinsh iekrampeejas stuuree un met pa bremzeem!!!

Patiesiibaa,es gana labi saprotu atshkiriibas starp braukshanu pa ledu,asfaltu grunti utt,jo pats agraak braucu ralli!!! Saakumaa arii biju baigais pa pilseetu mauceejs utt, bet ir taads Ivars Caune,kursh man teica, puisiit, da ne jau pa pilseetu ir jaamauc,bet pa trasi,ja godiigi man palika kauns un ljoti krasi izmainiiju savu braukshanas stilu. Manii iekshaa ir taa apzinja,ka ja vajadzes es vareeshu pabraukt arii aatraak,bet necenshos to izpaust ikdienas braukshanaa pa pilseeto!!!! Vienu gan es nevaru izskaust- braucot pie sevis uz laukiem ir ljoti labi paarredzama liikumu kaskaade,nu tur gan es maucu plakaniski:)

86518. viesis 9.jūlijs 2003 11:11
0 0 Atbildēt

Rakete ir baigaa BREMZE !!!

86525. viesis 9.jūlijs 2003 11:22
0 0 Atbildēt

Rakete:

Es nezinu ko tev tur kads teica, bet bija taada graamatinja padomju laikos ko es beerniibaa studiereeju 'Dross aatrums". Tur nebija pateikts ar kaaadu aatrumu jaabrauc. Doma bija taa , kaa jaabrauc ar taadu aatrumu ar kaadu tu juuties drossh.

Un tomeer , es nesaprotu kaaa var pa pilseetu braukt zem 100 km/h???

86527. viesis 9.jūlijs 2003 11:31
0 0 Atbildēt

SuperEdmis: var tikai pēc tam jāparslēdzas uz otro ātrumu:D:D:D

86528. viesis 9.jūlijs 2003 11:33
0 0 Atbildēt

2 SuperEdims

OK !!! Tu velc pa pilseetu ar sotaku - esi baigi droshais, te peekshnji mikrinsh noliek pa naziem un tajaa briidii jau es esmu drosh,ka buus riktiigaa d**** :) Nu,jaa "Pa pilseetu", :))) ir jau arii taada pilseeta,kaa teiksim Stalgene vai Emburga tur var netikai ar sotaku izstiept, jo taadaas pilseetaas vispaar ir 2 mashiinas un 3 traktori, bet pilns ar goviim un vistaam:))))

86533. viesis 9.jūlijs 2003 11:45
0 0 Atbildēt

2 SuperEdmis

Nu labi, vecīt, davai nevajag d..st!! Gribu redzēt, kā Tu pa Rīgu brauc dienas vidū ar ātrumu virs 100??? Neko labu par Tevi tas neliecina, jo 1) kā pareizi teica Rakete, ir tādi force mažori, kā taksisti un tantiņas un velosipēdisti un tiem nepalīdz arī "drošs ātrums" 2) Latvijas ceļu kvalitāte ir tieši piemērota zemai lidošanai... 3) ir arī tāda lieta kā blīva satiksme

sašs

86538. viesis 9.jūlijs 2003 11:59
0 0 Atbildēt

Viss ir ljoti vienkaarhsi:

Pirmkaart - nevajag braukt pa dienas vidu

Otrkaart - sastreegumus var apbraukt

Treshkaart - ja ir galiigaa dir.., tad sastreegumaa jaaseezh un jarelakseejas, vienaa roka cigarete otraa kafijas kruuze (apdomaajot taalako draashanos pa city )

Ceturtkaart - mikrinjiem dirs..nav jaaseezh

Piektkaart - kas ir CSN es nezinu , kaut kur esmu par tiem kaadreizi dzirdeejis

Sestkaart - man ir beha, un ar to viss izteikts.

Un tomeer es nisaprotu kaa var braukt pa pilseetu zem 100 km/h?

86546. viesis 9.jūlijs 2003 12:13
0 0 Atbildēt

Sestkaart - man ir beha, un ar to viss izteikts

Teišām drīz visus bezsmadzeņu radījumus varēs atpazīt pēc parvietošanās līdzekļa. Tajā auto cilvji zaudē sajēgu par apkārtējo pasauli, krāniņš izaug pa logu laukā un atlikušās smadzeņu šūnas pārvietojas uz pakaļu, jo braucot domāt nevajag.

86553. viesis 9.jūlijs 2003 12:25
0 0 Atbildēt

2 Sinn:

Pie sestaa punkta tava domaashana apstaajaas !

86555. viesis 9.jūlijs 2003 12:33
0 0 Atbildēt

Sestkaart - man ir beha, un ar to viss izteikts

UN kas tad ir taas beha, pavelc ar EVO7 ,tad jutiisi,kuraa vietaa duusha saskrien,kad visi 280 lopi atsperaas! Pirms taadam autinjam skaraas klaat gaazes pedaalim ir ljoti jaapaardomaa,kaa to peectam dabuut mieraa:)

86557. viesis 9.jūlijs 2003 12:35
0 0 Atbildēt

Runa jau nav par to vai ir BMW, SUBARU vai ZIGULIS,bet par ar katru no tiem var izpildiities! Runa ir par saprashanu,kad,kur un kaa driikst un ir jaabrauc.....

86558. viesis 9.jūlijs 2003 12:36
0 0 Atbildēt

Grudakaa mentiem...emigrants..

86569. viesis 9.jūlijs 2003 13:07
0 0 Atbildēt

Bimmer "ja pašam būtu sacensību starta numurs uz loga, tad zinātu, kā tas ir. Vairāki, kam tāds bija, noplēsa to nost, bet sacensībās ar flomi to uzraxta, jo CPisti uz ceļa šitos pastiprināti kontrolē, jo zina, ka tiem ir agresīvs braukšanas stils."

kaadas mulkjiibas - tas, ka tev ir kauch kaads tur numurs uz logiem, veel nenoziimee, ka esi baigais krutelis vai ka agresiivi :) brauc. vairums muusu tuurisma daliibnieku braukaa ar visiem numuriem un neviens no vinjiem neizraada mulkjiigi lieku agresivitaati...

86570. viesis 9.jūlijs 2003 13:09
0 0 Atbildēt

SuperEdmis:

nesaprotu, kur tādi lohi kā tu, rodas...

86571. viesis 9.jūlijs 2003 13:12
0 0 Atbildēt

kasinsh79: pirms daudziem gadiem bija marta "Zīlītes" numurs, kur ar zīmējumiem uzskatāmi un sīki, skaidri pastāstīts kā rodas bērni.

86573. viesis 9.jūlijs 2003 13:18
0 0 Atbildēt

SteelRat:

"vot vot pareiza pieeja. stopeetaajus jaadrazh. cik reizes pie juglas ir avaarisjas sichenes kad kaads durix ierauga beibi un pa nazhiem. aizmuguree domaa kaa savaakties"

A vot taa nevajag :) Tur dazhreiz tiri smukas beibes balso :) Nu tikai es jau savlaicigi atrumu samazinu piebraucot pie juglas pieturas, lai nebutu japarbauda savu un citu brauceju ABS :)

86574. viesis 9.jūlijs 2003 13:21
0 0 Atbildēt

Jūs abi esat dalboebi.

86575. viesis 9.jūlijs 2003 13:23
0 0 Atbildēt

Kiska, da ne tā tas ir domāts, vienkārši CP pastiprināti pievērš uzmanību megarulziem ar starta numuriem, tāpēc tos arī daži plēš nost.

86577. viesis 9.jūlijs 2003 13:27
0 0 Atbildēt

Oooooooooo, sveiks Bimmer vakardienas varoni!!!!!!

86578. viesis 9.jūlijs 2003 13:29
0 0 Atbildēt

nee nu pa pilseetu mazaak par 100 nav jeega braukt, citaadi sanaak ka staaveeshana uz vietas. es pat krustojumos pie sarkanaa pa reizei turu aatrumu uz 30 shiltee, tikai vot riepas bisk dilst, bet tak leetaas lietotaas neko nemaksaa.

86579. viesis 9.jūlijs 2003 13:38
0 0 Atbildēt

sasodiits, nu tieshaam neviens neuzkjersies?? :-(

SWK, :-D

86582. viesis 9.jūlijs 2003 13:42
0 0 Atbildēt

Esi mieriigs es uzkeeros:))))))) Vai tagad ir OK? :)

86585. viesis 9.jūlijs 2003 13:48
0 0 Atbildēt

Shodien pa swh artis volfs labi pateica: BMW 3 seerijas autinjiem un to vadiitaajiem labi piestaav leets vaacu tehno un meitenes ar blondam tukshaam galvaam minikleitaas!

86586. viesis 9.jūlijs 2003 13:49
0 0 Atbildēt

arii taisniiba!!! Nu es tik taa,lai buutu 400:)

86589. viesis 9.jūlijs 2003 13:51
0 0 Atbildēt

Shos legendaaros laikus kad pa Riigas ielaam siroja 3.seerijas behas (ieskaitot maneejo ) atcereesies veel ilgi ilgi.

86591. viesis 9.jūlijs 2003 13:52
0 0 Atbildēt

nu ja ne OK, tad vismaz savaadaak :). dazhkaart liiksmoju par to, kaa cilveeki "uzskruuveejas" IMHO nevietaa.

SWK

86592. viesis 9.jūlijs 2003 13:53
0 0 Atbildēt

A, kas tas Volfa par kritizeetaaju- baigi gudrais atradies, domaa, ka komnetus taisija TV 5, tad baigi gudrais...

86594. viesis 9.jūlijs 2003 13:54
0 0 Atbildēt

SuperEdmis 09.07.2003 13:51

Shos legendaaros laikus kad pa Riigas ielaam siroja 3.seerijas behas (ieskaitot maneejo) atcereesies veel ilgi ilgi.

Bet vai nav skumiigi,ka atcereesies ar lielu riebumu un kaa pamuljkju baru????

86595. viesis 9.jūlijs 2003 13:56
0 0 Atbildēt

eu, bet kaa man reaali besii shitaa stulbaa leksika "rullzhi, rullzi, megarullzi, supertruperturbohiperrullzi" :D

tas tachu nav nopietni, cilveeki miiljie...

86596. viesis 9.jūlijs 2003 13:57
0 0 Atbildēt

Jā,šausmas,policisti,glābiet! Mēs divi pofigisti braucam naktī pa pilsētu rādam poličistiem fakus,a šie maitas pārkāpjot noteikumus prasa mums paskaidrot mūsu uzvedības motīvus,ārprāts...a to pirkstu žoram vajadzēja durvīs iecirst un sūdzības gadījumā varētu novelt uz pašu "rādītāju",mol bija piedzēries un pats to pirkstu enģēs ievēris! Galu galā,iela tūmša liecinieku nav(Bimmers neskaitās-součastņiks),sūdzība no policistu puses tiesā par amatpersonas apvainošanu,tiesas spriedums par labu policistiem,Bimeram un Edzulim pāris gadu aiz rūtiņgardīnēm...Tāds lūk vaŗēja būt gals šim piedzīvojumam,tāpēc liekot mīksto uz policistu(vai kādu citu),rēķinienies ka reakcija būs,likumīga,nelikumīga,nav svarīgi-su ūdus sākāt Jūs...

86597. viesis 9.jūlijs 2003 13:58
0 0 Atbildēt

uzskataams piemeers kaa cilveeka leksika paliidz mums noverteet vinja praata speejas :D

86599. viesis 9.jūlijs 2003 13:59
0 0 Atbildēt

Ej nost!!! :) Jau 400 komentu par šitādu sūdu uzrakstījuši ! :)

Vareni !

86600. viesis 9.jūlijs 2003 14:00
0 0 Atbildēt

rullzhi, rullzi, megarullzi, supertruperturbohiperrullzi" ir nieki vien!

iisti viiri brauc ar "hypermegasuperprobiturbo5wdadvanced2000limitedgoldeneditionspecialNOSPROFESSIONAL" aparaatiem :). ko nu tur "supertruperturbohiperrullzis", tas jau tik dabon kaa duumu ieost...

86601. viesis 9.jūlijs 2003 14:04
0 0 Atbildēt

SWK

īsti vīri 79 gada 315bmw uzliek spoleri un pielīmē M5 uz pakaļas:)

86602. viesis 9.jūlijs 2003 14:06
0 0 Atbildēt

Vissmiekliigaikais gadiijums bija 9.maijaa pie Uzvaras piemineklja Paardaugavaa, benzokolonkaa "Dinaz".

Situaacija taada: pilna kolonka ar krievelju bariem, ka pat nevar cauri izbraukt (shie staav rindaa peec spirtnoje, a man riepas piepumpeet vajadzeeja) ) , es kaa ruulee pilnaa aatrumaa ppiipinadams taa visa rinda pajuuk.Nu blin, jutos kaa tankaa 1941.gadaa.

86603. viesis 9.jūlijs 2003 14:08
0 0 Atbildēt

Dinazaa arii ar sotaku iegaaji?:)

86604. viesis 9.jūlijs 2003 14:08
0 0 Atbildēt

Viesi 13:58,cik jūs prāta vērtētāju tur esiet,piereģistrējieties visi un nekavējoties!!!

86608. viesis 9.jūlijs 2003 14:14
0 0 Atbildēt

Sveiki, TAUTA! Vot tik panesās komenti! Nu, šādu komentu daudzumu (cik atceros, tas pārsniedz 600, kad Reds tos pārslēdza uz pļāpāšanas režīmu) izsaucu es ar rakstiņu par Enimu. Un tur jau ar figurēja bembis. Atliek padomāt - BMW lasītājos izraisa veselu gūzmu dažādu labu un sliktu emociju...He!

86610. viesis 9.jūlijs 2003 14:19
0 0 Atbildēt

Bumbulics: kads raksts? :?

86611. viesis 9.jūlijs 2003 14:20
0 0 Atbildēt

labu emociju????

ti o chom eto? :)

86612. viesis 9.jūlijs 2003 14:20
0 0 Atbildēt

2 viesis 09.07.2003 13:48:

man ir 3. seerija. un neklausos es vaacu tehno un navc manai draudzenei blondi mati. minikleita gan dazhreiz ir. un vispaar kas slikc minikleitaa un blondos matos? tu bljed ko pedinsh srannijs esi?

86614. viesis 9.jūlijs 2003 14:21
0 0 Atbildēt

aaa. sorry, ... laikam tas saistīts ar to, ka tie bmw bieži smīdina tautu:)

vēlreiz atvainojos!!!

86616. viesis 9.jūlijs 2003 14:24
0 0 Atbildēt

smiidina smiidina, kad tauta stikjii piesieta no pakaljas bmw velkas

86621. viesis 9.jūlijs 2003 14:32
0 0 Atbildēt

klau SteelRat... liekas tu taads nopietns speciālists saistiibā ar tām bmw lietaam... utt.

gribeeju pajautaad... tas bmw 321i e21?

tas kāds mopēds vai ir?

vai arii bmw sākuši mashiinas ar'ražot? ko?

kā nekā tautu striķī vilkt un vispār... sāku domāt, ka varbūt tas nemaz nekāds mopēds nav, ko?

86625. viesis 9.jūlijs 2003 14:39
0 0 Atbildēt

nju atnac uzskrieties pa trasiti redzesi ka mopeeds tiri nav :)

86627. viesis 9.jūlijs 2003 14:42
0 0 Atbildēt

bet ta man jāsagatavojas!!!

tūlīt pat pasūtu savam žigulēnam bmwPOWER un M3 novelcenes... ta jau būsim līdzīgos spēkos, ne?

kas par trasi?

86628. viesis 9.jūlijs 2003 14:44
0 0 Atbildēt

kaut ruliishu. un zhigulim pasuuti ko gribi.

ja kas es neatbalst liimeet uz autinja to kas nav kaa m3 vai s2. man vispaar nekaadas noraades uz motoru vai modifikaacijaam nav uz auto

86629. viesis 9.jūlijs 2003 14:46
0 0 Atbildēt

A SUBARU njemsiet barinjaa, ariibez uzliimeem,ir tikai maza luuka kapotaa un liels spoileris aizmuguree:)

86632. viesis 9.jūlijs 2003 14:49
0 0 Atbildēt

SteelRat: būtu traki labi, ja tu iepriekš ziņotu par savu pārvietošanās maršrutu. Ko nu mēs, bailīgie, kas par savu dzīvību trīcam, tev pa kājām maisīsimies. Ko? :-)))

otto

86635. viesis 9.jūlijs 2003 14:50
0 0 Atbildēt

kā? ...nu wecīt ... neatbalsti bmwPOWER???

esmu pilnīgā neizpratnē?!?

...biju jau tik tālu iespaidojies šo komentāru un aizraujošā raxta ietekmē, ka nolēmu nafig pārdot savu imprēziņu un nopirkt pāris tos bmw (nu... kartam gadījumam) ... kā nekā, nebija jau nekādi sūdīgie pamatojumi ... tur ... blondīnes ... misīsvārciņi... RUUULZZ ... ja:), un te tu man pēkšņi saki, ka bmwPOWER tjipa neRUUULZ vai kā?

86640. viesis 9.jūlijs 2003 14:52
0 0 Atbildēt

kaalab ne. es jau izteicos ka maaku zaudeet un skrieshanaas ir mana izklaide

86642. viesis 9.jūlijs 2003 14:53
0 0 Atbildēt

klau otto es tev vareetu pazinjot un tu pamaisies gan. gribeetos satikt :)

86645. viesis 9.jūlijs 2003 14:56
0 0 Atbildēt

Projectaa ir paredzeeti shaadi klubi:

www.ladaPower.lv, www.zazfightclub.lv, www.zhiguliSeries5club.lv

detaljas leetas, tautai patiik un maza meroga sacikstes ar var uztaisiit :)

86648. viesis 9.jūlijs 2003 14:59
0 0 Atbildēt

Uzliimes ir beerniskiigi. Visu izskir stils.Braukshanas stils.

Mans varondarbs:

tumshaa pavasara naktii pilnaa aatrumaa jonjoju ar savu behu izsleegtaam faaraam , pilna mashiina ar skukiem un aatrums 150 km/h!!! COOL!

86649. viesis 9.jūlijs 2003 15:00
0 0 Atbildēt

Rakete:

www.bmwpower.lv/article.php?sid=454

www.bmwpower.lv/article.php?sid=456 , varbūt 26. jūlijā būs vēlme atkal paviesoties megarulzu lapelē.

86650. viesis 9.jūlijs 2003 15:00
0 0 Atbildēt

williams: i'm in vecīt:)

šitā štelle (kā tagad džeki no bmwPOWER izsakās) RULLE:)

un tad uztaisīsim arī savas novelcenītes!!!

labais

86653. viesis 9.jūlijs 2003 15:02
0 0 Atbildēt

SteelRat: Man pāris reižu mūžā ir gadījies sastapties ar šoseju karaļiem. Nu tie ir tādi nepilngadīgi deģenerāti (ne pēc pases, bet pēc attīstības līmeņa). Tikai laimīgas sagadīšanās dēļ esmu palicis dzīvs. Kāpēc man tagad izaicināt likteni un pašam uzprasīties uz tikšanos ar tevi? :-)

otto

86654. viesis 9.jūlijs 2003 15:02
0 0 Atbildēt

Sorry: 23. jūlijā

86655. viesis 9.jūlijs 2003 15:03
0 0 Atbildēt

SuperEdmi: tātad pilns ātrums tai tavai bmw ir veseli 150 km/h ja?

vareni...

nē... nopietni

man bail sametās tādas trakas lietas lasot:)

(lūdz, lūdzu vairs tā nedari)

86660. viesis 9.jūlijs 2003 15:13
0 0 Atbildēt

jaa otto labaak jau nesatikties, a to nobiisies utt :) iisteniibaa nemaz atsaldeets neesmu un braucu normaali, varbuut atraak nekaa standartaa satiksmes daliibnieki un asaak, bet ne agresiivi un nevienam netrauceeju. tas tachu ir galvenais

86661. viesis 9.jūlijs 2003 15:16
0 0 Atbildēt

to GT 99 , taa trase ir tikai asfalts??? Vispaar interesanti buus paskatiities! Paldies par info!!!

86664. viesis 9.jūlijs 2003 15:21
0 0 Atbildēt

jaa. tikai asfalts

86665. viesis 9.jūlijs 2003 15:21
0 0 Atbildēt

Rullīši ir kartingtrase Jelgavā. Trakstonas trase (ja runa iet par to testu) arī šosejas trase tikai jau pilnvērtīga, kur šogad pat notika BTCC (British Touring Car Championship) posms.

86668. viesis 9.jūlijs 2003 15:26
0 0 Atbildēt

GT99

A tajos juusu pasaakumos var piedaliities arii ar citu marku mashiinaam un, piemeeram,ja sanaak aizbraukt garaam netiks logi izbaazti???

86675. viesis 9.jūlijs 2003 15:30
0 0 Atbildēt

netiks gan laikam. kapeec lai tiktu?

86676. viesis 9.jūlijs 2003 15:32
0 0 Atbildēt

JOx, bet vienalga tas "LAIKAM" skan nepaarliecinoshi!!!

86679. viesis 9.jūlijs 2003 15:38
0 0 Atbildēt

Proigrajem na polje, viigrajem v razdevalke .

Paraksts "BMW".

86681. viesis 9.jūlijs 2003 15:39
0 0 Atbildēt

Tjipa cietušie klusēē:):):)

86683. viesis 9.jūlijs 2003 15:50
0 0 Atbildēt

k_cee 09.07.2003 14:50

man jau arī bija ideja pārdot savu pieticīgo mašīnīti un nopirkt žūksnīti pēc iespējas vecāku bēmēve (21 kuzovs maksimums), protams, no visas tās kaudzes sakarīgi sataisīt vienu lai kājas pa zemi nevelkas, attiecīgi nokrāsot ar visām smukājām bildītēm, pielikt megaspoileri`, turbodoublediskus, sporta izpūtēju (lasi - taisno trubu), un pats galvenais rulzzzziiiiigu antenu rāčiņam

zinu, ka kopā tas beigās izmaksās vairāk kā mūsu abu mašīnas kopā, toties visas rības blondīnes mūsējās un pārējie bēmisti uz pakaļas

86686. viesis 9.jūlijs 2003 15:58
0 0 Atbildēt

nu te iet ka pa kuti :)

86687. viesis 9.jūlijs 2003 16:01
0 0 Atbildēt

pirmais: nu vo - tā lieta, ka baigi jau tas viss iepiķos, tāpēc sāku domāt par to williams piedāvājumu...

būtībā - rezultāts jau būtu diezgna līdzīgs...

86690. viesis 9.jūlijs 2003 16:07
0 0 Atbildēt

k_cee 09.07.2003 16:01

zini, kad sākās ZAZ mači, uzreiz cenas saskrēja no 10ls uz sotaku vismaz, pie tam dabūt sakarīgas kastes vairs nevarēja.

domāju, ka pirmo žiguli sabakstīt nemaz nesanāktu daudz lētāk kā tāda paša gada bēmēvē, toties blondīnes :( un vēl minisvārkos :(. nē, tas pirmais žigulis nerullllleee :)

86691. viesis 9.jūlijs 2003 16:08
0 0 Atbildēt

Ruuulziiigi! hihihi

86695. viesis 9.jūlijs 2003 16:16
0 0 Atbildēt

nu jādomā, jādomā, kā tos galus kopā savilkt :)

86707. viesis 9.jūlijs 2003 16:47
0 0 Atbildēt

nākošreiz mega edžulis rakstīs tā vakar gāju savās 10 gadus vecās nike botas un 15 gadus vecajā adidas kostīmā un izskatījos baigi kruta līdz brīdim kad uz manim paskatijās viens vecis tad es vinjam parādiju fckya, pec tam lenam gaju prom, bet šis njēma pārskreja pāri ielai pie sarkanās gaismas panāca mani un izsita man 4 zobus, AK cik gan viņs neligumigi rīkojās kā tā drīkst darīt un galvenasi ne par ko!!!!

86711. viesis 9.jūlijs 2003 16:52
0 0 Atbildēt

euro:

Pieredze ir laba lieta!

86713. viesis 9.jūlijs 2003 17:00
0 0 Atbildēt

euro: ir liela starpība kā drīkst rīkoties viens vecis kas gāja pa ielu, un kā drīkst uzvesties policists pienākumu pildīšanas laikā!!! Būtu normāli, ja Tevi apturētu dzēris policists (ne abi sēž pie stūres)?? Toties vecim uz ielas atrasties dzērumā ir atļauts.

Un par auto vecumu - vari arī dzert pagājušā gada vīnu un smīkņāt par divdesmitgadu vecu vīnu lietotājus, tikai ko par Tevi padomās pārējie? Ne viss kas ir vecs ir slikts. Ja Tev grūti pieņemt, tās ir tavas problēmas.

p.s. ja kāds zin tirgojamies patiešām labu porsche 924 ~2000euro, es labprāt apskatītos.

86715. viesis 9.jūlijs 2003 17:03
0 0 Atbildēt

Ir doma pirkt jaunu mashiinu. Bet liekas, ka tas noteikti nebuus BMW. Un kas galu galaa tas BMW taads ir? Lielaakajai daljai bezsmadzenju radiijumu tas ir kaa pashapliecinaashanaas instruments. Neenu ok, ir arii iznjeemumi. Tikai zheel, ka shiem iznjeemumiem ir jaaciesh no bezsmadzenju indiviidu radiitaa stereotipa. Arii pats censhos ignoreet visus satiksmee piedaloshos bemberus.

86719. viesis 9.jūlijs 2003 17:09
0 0 Atbildēt

gt99 ja tu vēl nēsi sapratis, ja nebūtu fckya no mega edžuļa puses nebūtu nekā no policista puses! kurā vietā es esmu teicis ka vecas lietas ir sūdīgas?

86720. viesis 9.jūlijs 2003 17:11
0 0 Atbildēt

viesi 17:03 > Tu vari atļauties jaunu BMW ? :)

86721. viesis 9.jūlijs 2003 17:12
0 0 Atbildēt

BMW power lapaa m3 testos bija teikts, ka shii mashiina padara brauceeju tipa nervozu, uztur adrenalina liimeni - tad jau es bmw vietaa vienkarshi piedavatu autinju bez griidas - arii ekstreemi, bet labaakais jau tas ka shie uzvilktie bmw shoferiishi nespeej adekvaati noverteet situacijas uz ceja, jo vinju mashiinas (bez parmetumiem razhotajam) ir vadiishanas zinjaa satraucoshaakas nekaa paareejaas.. tapec tadi leciigi tipi braukaa ar taadaam< tas mans subjektiivais noveerojums

86738. viesis 9.jūlijs 2003 18:22
0 0 Atbildēt

savaacieties kopaa un atsuukaajiet viens otram - tad beidzot buus miers ;]

86744. viesis 9.jūlijs 2003 18:34
0 0 Atbildēt

A te jau tika teikts, ka BMW rulz? :)

86745. viesis 9.jūlijs 2003 18:42
0 0 Atbildēt

Domāju,ka civilā vajadzētu baidīties staigāt tieši šim cpistam.

Cik pēc nostāstiem dzirdēts,tieši civilajā viņus atmočī.

POLICISTS-TĀ NAV PROFESIJA-TAS IR DZĪVES AICINĀJUMS!

Russkojazičnih-ārā no valsts struktūrām!

86746. viesis 9.jūlijs 2003 18:46
0 0 Atbildēt

Akis: kautkadas tev nacionalistiskas problemas?

86747. viesis 9.jūlijs 2003 18:47
0 0 Atbildēt

pēc kolēģa ieteikuma palasiju komentārus. secinājumi: Puikas, bērni, vienkārši nozīmējās, atrāvās un tagad kačā pravas

par pašu mašīnu, kas daudzu diskusiju objekts: tehnoloģijas nestāv uz vietas - veca mašīna ir un paliek veca mašīna. protams vienmēr atradīsies cilvēki, kas brauks ar restaurētiem antīkiem vāģiem - cepuri nost, bet vecs bmw? kāds tur rulzzzz? smiekli nāk? šito rulzzzzu te tā reklamē, jo grib par 3000 uzsist gaisā:) kam šis vajadzīgs? kā jau tika atzīmēts "jābrauc ar līkumu lai naglu spainis rūsu nepielaiž". pa 2000$ neko prātīgu nevar sataisīt - nosmērē ar piķi apakšas rūsu, piešpaktelē izrūsējušos caurumus un nokrāso no ārpuses ar "DĀRGO KRĀSU" kā turki vācijas autoplačos :) redzēsim, kas no tās perves pēc gada būs palicis uz tās kastes virsū un kas būs nolobījusies ar rūsu nost. Ja jau tik labs megarulzzz, ko ta pārdod? biķiņ pietrūkst 330tajam???

86754. viesis 9.jūlijs 2003 19:21
0 0 Atbildēt

Nezin nezin kam tur taisnība ?

Taisam katastrofu aizskarts Eģulis un viņa slavenais auto kurš maksā 300eur nevis 3000eur,smieklīgi.

86757. viesis 9.jūlijs 2003 19:25
0 0 Atbildēt

mazajiem mizaliem jaaljauj nopashapliecinaaties liidz praataa naakshanai, a to paliks dauna rezhiimaa iesleegti liidz muuzha galam. :)

86762. viesis 9.jūlijs 2003 20:12
0 0 Atbildēt

Visu letiņu problēma ir tur,ka nav nacionālā pašlepnuma.Ja runā ar krievu,uzreiz pāriet uz krievu valodu.Rīga vispār vairs nav latviska.Rīdzenieki lien krievvalodīgajiem d...ā bez ziepēm.Rīgā

paši ziniet,kāda pašvaldība.Visi īstie latvieši -kurzemē! Jums,tādi,kā Laksa un Šlesers!

86763. viesis 9.jūlijs 2003 20:21
0 0 Atbildēt

Kas tu par nacionālistu?

86767. viesis 9.jūlijs 2003 21:14
0 0 Atbildēt

Kas ir tas ir!

86772. viesis 9.jūlijs 2003 21:39
0 0 Atbildēt

Viens bojevikaa redz kechupu, otrs asinis. Taapat arii shajaa situaacijaa - viens redz kaut ko nepiedieniigu (fckya), otrs veejaa plandoshus pirxtus... :) Filosofija!

86777. viesis 9.jūlijs 2003 22:32
0 0 Atbildēt

Man ir viens jautaajums tiem visiem bmw apliceejiem - kas jums visiem veedergraizes, vai? Vai jums vaagiishi par vaajiem vai kas cits, ka juus no taa bmw atkratiities nespeejat? Nu kas no taa, ka diviem jaunekljiem ir radushaas probleemas ar CP? Pieljauju, ka vinji pashi bija to pelniijushi, ja jau taa sanaaca, bet mani interesee cits - KAADS TAM SAKARS AR BMW MARKU KAA TAADU??? Tas, ka te divi brauca tieshi ar shiis markas auto un nevis ar audi, vw vai opel? Nu un? Tik pat labi vinji vareeja braukt ar vecu sagrabeejushu golf GTI (nekas personiigs - pirmais praataa ienaakushais auto)! Un ja jau brauktu ar taadu, tad vareeja arii uztaisiit golfpower saitu un kliegt vienaa laidaa "gti rulllzzzz"! Ja dazhi idioti ir sapirkushies vecus luuzhnjus, kam uz kapota ir bmw embleema, tad tas veel nenoziime, ka taa marka ir slikta. Juus noteikti domaajat "pats brauc ar taadu"? Jaa - man ir tieshi bmw, un ne jau taapeec, ka tas "rulzz" (nu stulbs vaards), bet gan taapeec, ka man tas patiik. Man arii nekas nav pret MB (uzskatu, ka tas ir tieshaam labs auto) vai labu audi - nu tehnika paliek tehnika. Bet teikt taadas lietas kaa "peec taa kaa man bija 83. gada 3xx, es nozveereejos, ka bmw man nebuus" (komentos pamekleejiet, tur taads bija)... Ko var spriest par taadu? Vinjam redz piedejeeja 20-gadiigs nojaats shrots un no taa vinjam ir aizspriedumi pret sho marku? Tas man atgaadina pa TV raadiito programmu (sen jau bija) par vienu manjaku, kurs nopratinaashanaa teicis, ka izvarojis un nogalinaajis sevietes taadeelj, ka skolas laikos vinjam kaut kaa ar vinjaam "negaaja kopaa". Paardziivojumi baigie!

Patik man arii tas, kaa dazhi sheit spriezh par bmw vadiitaaju uzvediibas kultuuru. Nu nezinu nezinu... Marshruta taksometru vadiitaaji nu nemaz tik raatni uz celja neuzvedaas. Vai tas, ka tie vairaakumaa gadiijumu ir MB un Ford ljauj jums secinaat, ka taas ir muljkju mashiinas? Nee tachu - juus raushaties virsuu tiem bmw, it kaa par to aplikshanu jums naudu maksaatu! Arii viens gudrinieks sheit ir teicis, ka seediisies savaa subaraa un pa celjam uz maajaam "noliks" (laikam taa bija rakstiits, slinkums liist skatiities) kaadu bmw. Taadam pirmajam pa muti jaagaazh, jo vinjsh savu stulbo uzskatu peec (ja pie kompja var aplikt, tad jau uz celja divtik) radiis bistamu situaaciju uz celja, jo nebiju vel matiijis ieliceeju, kursh to dariitu atljautaja aatruma diapazonaa (vai vinsh domaaja, ka "ielikt" ir tikt aatraak liidz atljautajiem 50 km/m???).

Kopumaa varu pateikt vienu lietu - ja jau tie puishi bija taa izgaazushies un pietam brauca ar vecu bmw (neesmu redzeejis dziivajaa, taadeelj nespriezhu par staavokli), tad luudzu rakstiet un lamaajaties tieshi par sho KONKREETO gadiijumu un nevajag vispaarinaat! Kas buus, ja man peekshni neiepatiksies kaadas markas auto vadiitaajs? Vai es taas markas autinjus saakshu "likt pie vietas"? Ne, jo saprotu, ka par labu tas nevienam nenaaks... Nu nav tas nekur teikts, ka tiem, kas brauc ar vienas markas auto ir vienaadi uzskati.

Veelu jums visiem patiikamu un komenteeshanu un veel pattikamaaku braukshanu. Visu gaishu!

86781. viesis 9.jūlijs 2003 23:07
0 0 Atbildēt

Juus, smirdiigie aaksti. Auto ir originaali noskreejis 121000, Latvijaa tikai kaadus 2000km un ir loti labaa staavoklii, nekad nav bijis sists utt. LOHI!

Edzulis

86782. viesis 9.jūlijs 2003 23:10
0 0 Atbildēt

Īstenībā diezgan pareizi te norunāja pēdējie divi vieši, bet pieminēšu, ka mūsu gadījumā tas nav nojāts 20 gadīgs šroc ar BMW emblēmu, bet tiešām megarūlzis! Uz bildēm jau iepriekš bija links - www.bmwpower.lv/viewtopic.php...67&forum=50&63

86792. viesis 10.jūlijs 2003 0:40
0 0 Atbildēt

:) Pēdējais viesis vēl mēģināja atvēsināt tautu.... un te pienāca Edzulis&Bimmers...

86794. viesis 10.jūlijs 2003 0:59
0 0 Atbildēt

par ko juus taa satraucaties? tas, ka edzulis paraadija triispirkstu kombinaaciju CP, ir vieniigi pasmieshanaas veerts gadiijums, edzulim respect, izklausaas, ka te vieni pensiki novakushies - tipa vai, valsts vara, mundiera gods, utt., v pizdu shitos pareizos.

tas, ka bmw rulz jau ir individuaals jautaajums, kursh atkariigs no katra personiigaas veertiibu skalas.

p.s. es domaaju, ka shis gadiijums nav ietilpinaams "ljaunpraatiigo"kategorijaa, un tapeec nepelna pat moraalu nosodiijumu.

86795. viesis 10.jūlijs 2003 0:59
0 0 Atbildēt

augsheejais koments - raic

86797. viesis 10.jūlijs 2003 1:22
0 0 Atbildēt

man ir jautàjums kàpèc tiek aplikts pats bmw nevis jauniesu ricìba? tam ir kàda nozìme ar ko vini brauca?varbut viniem ir nokia mob.tel! bus jums tema lai stastitu cik agresivi ir so tel. lietotaji!Padomajat pasi par ko seit iet runa!

86803. viesis 10.jūlijs 2003 8:28
0 0 Atbildēt

loms - :)

tātad, apkopojot pēdējos 10 (laikam) komentāros iepriekš teikto, 20 gadus vecais šrots ar BMW amblēmu atrodams iekš www.bmwpower.lv/viewtopic.php...67&forum=50&63

vai es atkal visu sajaucu? :)

nu, anyway, šeit vairs darīt nav ko ... izskatās, ka palikuši tikai pāris bmw īpašnieku, kas visām pūlēm cenšas viens otru mierināt un joprojām stiprināt tik plaši izplatīto mītu par bmw, kā labu mašīnu... :)

tas tiešām labi, vismaz ar humora izjūtu jums daļēji viss kārtībā...

i'm out ...

86815. viesis 10.jūlijs 2003 9:01
0 0 Atbildēt

BMW + NOKIA = Latvijas kruta keksa standarts (rulzera)

ja tev ir sis divas lietas tad tu esi viss spicakais keks

zel ka tiem kas vadas pec si standarta ir ka zirgiem klapes uz acim, un tie ne ko citu neredz un nedzird,

isak sakot ta ir totala aprobezotiba

paskaties apkart - pasaule ir plassa

86825. viesis 10.jūlijs 2003 9:15
0 0 Atbildēt

viesis 09.07.2003 22:32

tjipa par mani teikts - "Ko var spriest par taadu? Vinjam redz piedejeeja 20-gadiigs nojaats shrots un no taa vinjam ir aizspriedumi pret sho marku?"

tam 320-ajam šrotam (pareizs nosaukums konkretai mašīnai manuprāt), toreiz kad no viņa laimīgi tiku vaļā, bija mazāk par 10 gadiem (vai tev pašam bēmēvē ir jaunāks?) , tjipa tagad 95 gada bēmbis?

nu nepatika man tīri sublektīvi tā mašīna, pabraukt jau varēja, sevišķi vasarā, varbūt 2 litri bija par maz, kādu laiciņu atpakaļ pamēģināju kolēģa 325, jā, tam pie 3-4 štukām abarotu vilciens sākās smuks, a mans toreizējais divlitrnieks vilka sūdīgāk par manu tagadējo mašīnu ar 1.6 un benzīnu mīlēja ēst 2 reizes vairāk. vēl lai izbrauktu ziemā no kupenas vajadzēja zirgu ņemt palīgā, kas izvelk (pakaļas piedziņa)

līdz ar to nepatīk man bēmēvē, vismaz 21 kastē, protams no tā laika viss ir gājis uz priekšu un uzmetot aci dažus (

86870. viesis 10.jūlijs 2003 10:43
0 0 Atbildēt

A man , a man, a man, 1,6 utt. Pirmais, ko ta krāniņš par īsu, uz dažādām ierīcēm mērīts, sviests, padomā pats , ko esi uzrakstijis ??

Aksts.

86875. viesis 10.jūlijs 2003 10:56
0 0 Atbildēt

Bosnija 10.07.2003 10:43

pankūka, ir runa par to, ka es nekad neesmu teicis "redz' kāds manam autiņam rulzīgs motors", kaut ko tādu teikt manuprāt ir stulbi

vienkārši esmu dzirdējis dažus bēmistus runajam, ka paātrinājumu mēra lūrot spidometrā un skaitot viiieeens-diiivi-trriiiis-čeeetrii :)

:) a paraksts tavam komentam ir labais :) rulzzz, kā te saka :)

tad nu lūk ja jau kolēģim tas aparāc ir (nopirka lai mērītu bēmjus, starp citu, un es to aparātu saucu par krānometru), tad kas traucē uzlikt pie stikla un pamērīt?

86877. viesis 10.jūlijs 2003 11:05
0 0 Atbildēt

Nu bet , tev jau bij tomēr intrese cik tavs 1,6 iet, tātad kautkas nāv kārtībā ar krāniņu:))

Āksts

86878. viesis 10.jūlijs 2003 11:10
0 0 Atbildēt

lai būtu man krāniņa problēmas, es no tām nekaunos :)

a ja `tevi paklausās, tad dragreisos pilsoņiem būtu jābūt vispār bez krāniem :)

86885. viesis 10.jūlijs 2003 11:25
0 0 Atbildēt

Nu ko, krāni rulzzz:)

86902. viesis 10.jūlijs 2003 12:52
0 0 Atbildēt

bosnija

arī Tu savam megarulzam vari krāniņu pamērīt :)

www.gtechpro.com/

86941. viesis 10.jūlijs 2003 16:46
0 0 Atbildēt

Vēl tikai 15 komenti līdz 500 :)

86950. viesis 10.jūlijs 2003 17:10
0 0 Atbildēt

Jep.

Nu pirmais, iekakā tu arī kautko:)

86976. viesis 10.jūlijs 2003 22:44
0 0 Atbildēt

gh, gh

87016. viesis 11.jūlijs 2003 9:30
0 0 Atbildēt

Vislabāk krāniņu lagarina Porsche. BMW šai ziņā nav tik labs. Vajag vismaz 2 BMW, lai iespētu to pašu garumu ko kārtīgs 911 spēj. Jūsu pārdomas? :):):):):):):):)

87017. viesis 11.jūlijs 2003 9:31
0 0 Atbildēt

Un BMWPower.lv ir labākais saits Latvijā

87019. viesis 11.jūlijs 2003 9:32
0 0 Atbildēt

Un īstenībā man vairs nav ko teikt pagaidām

87021. viesis 11.jūlijs 2003 9:34
0 0 Atbildēt

Bosnija 10.07.2003 17:10

nesagaidīsi (nedazdotesj)

87091. viesis 11.jūlijs 2003 12:14
0 0 Atbildēt

Pirmais, ko nesagaidīsim?

87092. viesis 11.jūlijs 2003 12:14
0 0 Atbildēt

gt99, nefiga ar to Porsche tur nesanāks, ar edzuļa 323i E21 vispār var krutāk močīt par visiem Porsche :P

87093. viesis 11.jūlijs 2003 12:15
0 0 Atbildēt

Davai, tauta, vēl 6 komenti līdz 500 !!!

87095. viesis 11.jūlijs 2003 12:20
0 0 Atbildēt

Bimmer: "močīt" tas ir vārds, kas radies no krievu valodas vārda "močitj" ??? :):):) Tad tev piekrītu:):):)

87115. viesis 11.jūlijs 2003 13:30
0 0 Atbildēt

GT99:)

87126. viesis 11.jūlijs 2003 14:33
0 0 Atbildēt

Nu kakas

87167. viesis 11.jūlijs 2003 21:23
0 0 Atbildēt

Veel 2...

87181. viesis 12.jūlijs 2003 18:16
0 0 Atbildēt

Vēl vienu vajag!

87182. viesis 12.jūlijs 2003 18:16
0 0 Atbildēt

JĒ, JĒ - 500. koments!!! :)

87185. viesis 13.jūlijs 2003 1:47
0 0 Atbildēt

Tāks tagad visi klausās jo runā raksta varonis – edzulis.

Sākšu ar to, ka raksts tapa bez manas atļaujas un nekad neko tādu nebūtu rakstījis, bet nu redz bimmeram rokas niezēja....un viņš kā lohs uzraksta nepareizā formā visu un jūs vēl lielākie lohi visu kā īsti lohi uztverat.

Tālāk. Ne brīdi ne par ko nebiju samīzies un man pilnīgi po jūsu stulbie komenti un tie cp jo ne brīdi nejutos ne samīzis ne ko no viņiem. Nu, ja arī parādīju fck? Man po!!! Ja tas ments man liek rokas uz kalpota, kas man grūti? Kas vajadzēja varbūt kautiņu uzsākt? Lai jau pablato.... Apdrišat BMWPower un auto ar tādām novelcenēm īpašniekus vēl, tas tikai pierāda , ka esat lohi un neko nerubijat. Un lielie dirsēji ar stāstiem par subaru, evo utt var pasūkāt *******. Atbrauciet un parādiet kādreiz katuko. Ok ir daži gadījumi bijuši m3 vs evo 6 un tas arī viss. Lūdzu piesakieties uz 400m draugu pirmo Latvijā. Speciāli izbīdīšu lielos dirsējus ar raķetēm, vai arī gluži pretēji izsvītrošu *******, par labu cilvēku apdiršanu. Ja kādam ir problēmas un internetā māk gudri uz mani *******, pienāciet un pasakiet to man, vai arī piedāvāju pasūkāt jebkuru vietu, ja paradīsiet uz mana auto rūsu!!!

Un tieši vortāls BMWPower ir tas, kurš Latvijā sarīkos 26.07 pirmo 400m drag race Latvijā. Par pasākuma nopietnību varat spriest pēc sponsoriem.

Un vispār es esmu nabaga students, kuram nav viegla dzīve, kurš nevis dirš, bet kurš dara un kurš lepojās ar savu E21!

87196. viesis 13.jūlijs 2003 19:51
0 0 Atbildēt

edzuli, nenjem galvaa tukshu dir...shanu! nav jau gruuti atskjirt, kas runaa "par teemu" un kas vienkaarshi aarstee savus kompleksus.

87197. viesis 13.jūlijs 2003 20:05
0 0 Atbildēt

Lasītāju komentāros redzamas vienas rupjības. Nav brīnums, ka iAuto lapai tik maz pastāvīgo apmeklētāju.

87198. viesis 13.jūlijs 2003 20:08
0 0 Atbildēt

maz?????? :DDDDDD

87200. viesis 13.jūlijs 2003 20:25
0 0 Atbildēt

edzulis 13.07.2003 01:47

viss kārtībā, lepojies vien ar savu 21! TIKAI KĀPĒC PĀRDOD? Ja jau lepojies, tad PATS!

87202. viesis 13.jūlijs 2003 21:46
0 0 Atbildēt

Tapēc, ka nav viegla dzīve un vajag naudu, bet vispār pārdodu ļoti negribīgi.. Visticamāk, ka nepārdodu. Vienkārši reizēm uznāk :(

87208. viesis 13.jūlijs 2003 23:50
0 0 Atbildēt

Malacis, Edzuli, stipri vardi!!! Nu bet iauto publika cista nav nekada pratiga(ar paris patikamiem iznemumiem) :(

87318. viesis 14.jūlijs 2003 13:33
0 0 Atbildēt

Edzul, nesaprotu vienīgi "Bimmers uzraksta nepareizā formā visu"... :?

88092. viesis 20.jūlijs 2003 19:08
0 0 Atbildēt

Es tavam Edzulim ne tikai pirkstus,bet visu roku salauztu!Un tas nav mazvertibas vai vel kads komplekss,jo ja kads utainais man ,pildot dienesta pienakumus radiis visaadas ziimes,kas nav likumaa atrunaatas ,tad arii riiko$os ne taa,kaa likumaa ragstiits

88094. viesis 20.jūlijs 2003 23:23
0 0 Atbildēt

Ja jau esi policis, tad pašam likums jāzina, jo policis var darīt tikai to, kas ir atļauts ar likumu, bet civilais var darīt visu, kas ar likumu nav aizliegts! Vicināt pirkstus ar likumu NAV aizliegts... CP-istiem dzīties pakaļ bez būtiska iemesla NAV atļauts... Elementāra loģika, bet loģiku māca augstskolā :) (Nekas personisks)

Redaktors 20.jūlijs 2003 23:33
0 0 Atbildēt

Es tavam Edzulim ne tikai pirkstus, bet visu roku salauztu! Un tas nav mazvertibas vai vel kads komplekss, jo ja kads utainais man, pildot dienesta pienakumus radiis visaadas ziimes, kas nav likumaa atrunaatas, tad arii riiko$os ne taa, kaa likumaa ragstiits

Un tā raksta cilvēks no IeM... Rakstība - ideāla. Stils un domāšana - super. Kaut ko tādu sagaidīt no oficiālām iestādēm - non sense!

88098. viesis 21.jūlijs 2003 8:48
0 0 Atbildēt

Vai zem komentaara bija oficiaals kaadas IeM struktuuras paraksts???Varbuut taa bija oficiaali adreseeta veestule vai nota?Tas ir mans personiigais viedoklis un nekaadi redaktorini un citi tamliidziigi to nemainiis!Atradu$ies te demokraati!Atcerieties,ka demokraatija nenoziimee visatlautiibu!Vajag elementaari cieniit vienam otru un stulbu paarpratumu nebuus!

88110. viesis 21.jūlijs 2003 9:26
0 0 Atbildēt

Tas ir IeM PR :) :) :) Bet dodu 100%, ja dzīvotu tiesiskā valstī, ar to IeM cilvēka komentāru pietiktu, lai šo cilvēku, sabiedrībai labākajā gadījumā, atlaistu no darba (sliktākā viņš dabūtu kādu rājienu vai ko citu), jo IeM prestiža graušana... lai gan kāds tur vairs prestižš.

88509. viesis 22.jūlijs 2003 14:07
0 0 Atbildēt

Labs IeM kadrs, kurš pats nesaprot, ko izdarījis, tāpat kā tie CP-isti. :)

88521. viesis 22.jūlijs 2003 15:09
0 0 Atbildēt

zb man shitaa "BMWPower vadiiba" - tur jau asj kakjim jaasmejas. nosaukushies kaa baigie bosi, tak iisteniibaa tiinju duets

88522. viesis 22.jūlijs 2003 15:10
0 0 Atbildēt

labi vismaz, ka rakstam fons dzeltens ...

88539. viesis 22.jūlijs 2003 16:41
0 0 Atbildēt

Nja, es ar gribeju par policistu stradat, bet vecaki pierunaja, lai labak pabeidz 6. klasi! :) Neuztvert, ludzu, personiski...

88580. viesis 23.jūlijs 2003 0:48
0 0 Atbildēt

:)

88713. viesis 23.jūlijs 2003 14:18
0 0 Atbildēt

to viesisIeM!

Es tavam Edzulim ne tikai pirkstus, bet visu roku salauztu! Un tas nav mazvertibas vai vel kads komplekss, jo ja kads utainais man, pildot dienesta pienakumus radiis visaadas ziimes...

...nee nee! tie jau nemaz nau nekaadi komplexi! pac tu paraadi ka vish i maz utains tiinis, un TU to njem galvaa!!!

88998. viesis 24.jūlijs 2003 13:31
0 0 Atbildēt

GT99-ja mees dziivotu tiesiskaa valstii,tad vispirms edzulis par taadiem izgaajieniem dabuutu 15 diennaktis un maaciitos darbam rokot tran$ejas kaa $urika piedziivojumos!Taa luuk!:):):)

89009. viesis 24.jūlijs 2003 14:06
0 0 Atbildēt

tas saucaas - esi sveicinaats, viesi no IeM :)

89106. viesis 24.jūlijs 2003 16:58
0 0 Atbildēt

IEm

Paklau, nekur nav teikts, ka rādiju kautkādu zīmi. Tu jau protams vari pārkāpt savu reglamentu, bet aiztikt presi nav prāta darbs. Vai nu atvadīsies no darba vai arī pats vari darbūt ne pēc reglamenta....

p.s Ja būtu rādijis *******, atzīstu, ka tas ir stulbi un izrāda necieņu pret cp, bet nu zinot kā viņi darbojās, ja arī būtu rādijis, nebūtu nožēlojis!

89111. viesis 24.jūlijs 2003 17:06
0 0 Atbildēt

Kāds sakars manam rakstītajam ir ar presi?Ar ko prese ir izpelnījusies neaizskaramās statusu?Ar to,ka raksta un publicē visādus pasūtījuma rakstiņus un cer un baigo aizmuguri?Mans darbs jau nu gan nebūs ne preses,ne arī kādas tamlīdzīgas iestādes kompetencē!Un ko tad es DARBŪŠU?:)Gribētos gan redzēt to nereglamentēto devēju!

89112. viesis 24.jūlijs 2003 17:10
0 0 Atbildēt

Ja Tu nēesi rādījis to,kas minēts rakstā,tad nēesmu kūdītājs,bet vajadzētu izčakarēt tā autoru!Es gan neticu,ka CP jūs apturēja tāpatās,jo tāpatās tikai p****is kratās!:):):)

89127. viesis 24.jūlijs 2003 17:42
0 0 Atbildēt

vai tik edzulis ar "presi" nedomaaja - sevi :) wuahahahaaaa :)

89176. viesis 25.jūlijs 2003 2:02
0 0 Atbildēt

Rakstam vispār nevajadzēja būt, starp citu... Vispār biju štīmē un moš arī izveidojās fck. Man patiesībā dziļš po... Ar presi domāju, ka skaidrs ir tas, ka viņi pārkāpa likumu. Ja tas viss būtu uzfilmēts.. nu pats saproti. Man čoms, kuram Edgars Džeriņš ir draugs teica, ka noteikti būtu sapisis karjeru tiem cp. Par reglamentu. Kas tu iedomājies, ka cp ir paši krutākie, kuri, kā rakstija iepriekš viens gudriniek, var aizvest uz mežu un likt pasūkāt? A ja uz neiīsto (neiet runa par mani, bet vispār) izrāda savu krutumu? ... Vobšem neiesim tēlot krutos. neviens no mums nerīkojāspariezi, bet CP ir jābūt tam, kas rāda piemēru.

89187. viesis 25.jūlijs 2003 8:47
0 0 Atbildēt

a man ir choma draugs, kam drauga drauga choms ir policists - vot taa; tagad es iru kruc :)

89463. viesis 27.jūlijs 2003 15:13
0 0 Atbildēt

Dļa osoba... Raxtā nekur nav minēts, ka Edzulis rādīja vidējo pirkstu! CP vējā plandošos pirxtus uztvēra kā rupja (viņuprāt) žesta parādīšanu! Dzenoties pakaļ, viņi pārkāpa reglamentu, ko jau vairākkārt uzsvēru. Kas vēl nav skaidrs?

89576. viesis 28.jūlijs 2003 11:25
0 0 Atbildēt

nu jau labu laiku tiek noveerots, ka Power "labaa roka nezina, ko kreisaa dara". peec nepaarbaudiitaam zinjaam tiek prognozeets, ka BMWPower t.s. "vadiibas" starpaa briest skjelshanaas - viedoklju nesakritiiba utt...

89696. viesis 28.jūlijs 2003 17:52
0 0 Atbildēt

viesis 28.07.2003 11:25

Interesanti gan, kur tāda informācija...

90029. viesis 30.jūlijs 2003 14:24
0 0 Atbildēt

Es arī tikai tagad to uzzināju, ka BMWPower iekšienē valda nesaskaņas :P

91603. viesis 6.augusts 2003 17:33
0 0 Atbildēt

Veči- labais! menti pārāk daudz uzdrīkstas, lai noplēstu naudiņu. 90% CP ir kaškīgi lohi

92044. viesis 9.augusts 2003 22:18
0 0 Atbildēt

heh :)

92045. viesis 9.augusts 2003 22:26
0 0 Atbildēt

Soda punktu sisteemu noteikti vajag, lai apkarotu lielas autovadiitaaju daljas nekauniibu. Kaut tos paarkaapeejus kaartiigi izdraaztu, sevishkji jaasoda aatruma paarkaapeejus, jo sabiedriibaa diemzheel maajo maldiigs viedoklis, ka aatruma paarkaapshana nav nekas slikts.

92046. viesis 9.augusts 2003 22:32
0 0 Atbildēt

Celju policija ir malachi! Nevajag paarkaapt noteikumus, tad neviens Juus neaiztiks! Es neesmu sodiits jau 3 gadus un 2 meeneshus, kaut nobraucis pa sho laiku esmu 60 tuukst. km.

radarjānis 20.septembris 2013 7:33
0 0 Atbildēt

3 gadus un divus mēnešus?:)))) Tad nu gan daudz!:)))

Man jau 25.gadus nav neviena pārkāpuma,bet cik es esmu norullējis......pat bail iedomāties?!:)))

103678. viesis 5.novembris 2003 16:40
0 0 Atbildēt

*******

187720. viesis 8.decembris 2005 17:30
0 0 Atbildēt

nu cik var cepties !

290174. viesis 29.aprīlis 2013 22:47
1 1 Atbildēt

Edzul, tu vispār sadzēries osis esi...

To bimmeru es tā arī nesapratu. It kā Edzulis dabūja pērienu no mentiem, domāju, ka nākamreiz sadzēries ar f*uck you CP nemētāsies, bet kapēc to publiskot un ar baltiem diegiem svēto tēlot?

Es jau saprotu, ka čomu būšana un gribas čomu paručīt, bet kam gan negadās un kapēc tālāk stāstīt! :D

AUDI A8 20.septembris 2013 7:29
3 0 Atbildēt

Prasts stāsts par reāli parādīto F*ck un tiesībsarga nenosvērto altin ego.

Pirmais noteikt parādīja nepieklājīgu žestu,otrais kā apvainots puišelis to uzņēma nopietni.

Es teiktu tā:divi zābaki pāris.

p.s.3-sērijas BMW nav BMW.......atvainojos jau iepriekš.

Conqueror 16.maijs 2017 21:14
0 0 Atbildēt

Smieklīgi, kapeņu stāstiņi

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti