Autotreka sezona noslēgsies Daugavpilī 3

 
17.oktobris 2003 9:11

Svētdien Daugavpilī, “Spīdveja Centra” stadionā ar komandu derbiju Jēkabpils pret Daugavpili noslēgsies 2003. gada Latvijas autotreka sezona.

Dsc_9261.jpg
Pirmajā mačā augusta pēdējā dienā Jēkabpils trekā pārliecinošu uzvaru izcīnīja vietējie braucēji, bet daugavpilieši alkst revanša, tādēļ šo svētdien “Spīdveja Centra” stadionā gaidāma patiesi intriģējoša un aizraujoša cīņa.

Sacensību sākums paredzēts pl. 14:00 un katrā komandā būs pa septiņiem dalībniekiem. Pagaidām gan lielākās galvassāpes sagādā “Spīdveja Centra” stadiona celiņa segums. Pēc Latvijas čempionāta spīdvejā celiņš ir diezgan izdangāts, bet nelabvēlīgie laika apstākļi pagaidām neļauj to pienācīgi sagatavot. Sacīkstes rīkotājs Vladimirs Ribņikovs gan cer, ka līdz svētdienai viss būs vislabākajā kārtībā.

Lai gan parasti uzvarētāji sastāvus nemaina, Jēkabpils komandai pirms mača-revanša nācās izdarīt dažas izmaiņas savā virknējumā. Tehnikas defektu dēļ uz starta nespēs stāties divi braucēji, kuri lieliski startēja pirmajā sacensībā – Māris Trofimovičs un Aigars Zadināns. Tomēr Trofimoviča vietā tika atrasts lielisks aizvietotājs – “jaunizceptais” Latvijas čempions autokrosā “1400 Junior” klasē Raimonds Tiltiņš. Savukārt Zadināna vietā brauks šīgada autotreka debitants Ēriks Kļaviņš. Pārējie braucēji jēkabpiliešiem gan palikuši nemainīgi – Aigars Nitišs, Aldis Kasparovičs, Vilnis Buholcs, Edmunds Safonovs un Jolands Dišlers.

Savukārt Daugavpils sportisti uz starta stāsies ar domu, ka viņiem ne tikai jāuzvar savās mājās, bet arī jāatriebjas ar vairāk nekā 14 punktu lielu pārsvaru. “Iesim uz visu banku! Variantu nebūs!,” pirms sacīkstes kaujinieciski noskaņots bija pēdējo divu gadu labākais Daugavpils autotrekists Sergejs Blažēvičs.

Atšķirībā no Jēkabpils komandas, mājinieku savu sastāvu ir nolēmuši nemainīt. Trasē dosies Vladimirs Ribņikovs, Rihards Eigims, Aleksejs Mihejevs, Sergejs Blažēvičs, Aleksejs Jacenko, Leonards Tenis un Valērijs Šidlovskis. “Mēs savu skatītāju priekšā vēlamies parādīt, ka spējam uzvarēt!,” saka viens no Daugavpils komandas līderiem un “Spīdveja Centra” treka saimnieks Vladimirs Ribņikovs.

Pirmā pilsētu derbija rezultāts
Jēkabpils – Daugavpils 61:47
Jēkabpils: Aigars Nitišs 13 punkti, Aldis Kasparovičs 10, Māris Trofimovičs 10, Vilnis Buholcs 9, Aigars Zadināns 9, Edmunds Safonovs 7, Jolands Dišlers 3
Daugavpils: Vladimirs Ribņikovs 14, Rihards Eigims 12, Aleksejs Mihejevs 10, Sergejs Blažēvičs 8, Aleksejs Jacenko 2, Leonards Tenis 1.

LAF autotreka komisijas preses sekretārs Mārtiņš Dzenītis.
Tālr. 7037974 vai 6598888, e-mail
martins@traubergs.lv

 
Visi komentāri
 
101651. viesis 20.oktobris 2003 11:00
0 0 Atbildēt

Kāpēc vēl nav rezultā'tu?

101677. viesis 20.oktobris 2003 13:28
0 0 Atbildēt

101679. viesis 20.oktobris 2003 13:29
0 0 Atbildēt

Jēkabils pārliecinoši uzvarēja ar rezultātu 65-38

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti