Trofi-reidu kausa ieguvēji - Namajuns un Kuzņecovs 4

 
27.oktobris 2003 13:34

Ar trofi-reidu „Bārtas brunči” sestdien un svētdien Liepājas rajonā noslēdzās sporta kluba „Mazozoli 4reiz4” un „Wess Motors” Latvijas Trofi-reidu kausa izcīņa. Ar spožu uzvaru TR3 klases kopvērtējumā par kausa ieguvējiem kļuva rīdzinieki Arnis Namajuns/Harijs Sils ar automobili UAZ.

Pirms pēdējā posma vadībā bijusī Induļa un Venta Vīdušu ekipāža UAZ tehnisku problēmu dēļ Bārtā spēja ierindoties tikai piektajā vietā un daudz netrūka, ka kopvērtējumā būtu zaudēta arī sudraba godalga. Trešās vietas ieguvēji Māris Zvirbulis/Bruno Lielkāja, kuri trofi-reidā „Bārtas brunči” ieņēma 4. vietu, ar Land Rover Discovery finālā atpalika tikai par vienu punktu.

Pēdējā kausa izcīnas posmā mazliet negaidīti otro vietu izcīnīja Mārtiņs Gailis/Dzintars Blūms ar UAZ, bet trešie bija Andris Užulis/Artūrs Melnis ar Nissan Patrol, kuri kopvērtējumā palika tūlīt aiz laureātiem.

TR2 klases konkurencē  iepriekš ieņemto pirmo pozīciju spēja nosargāt sportisti no Cēsu rajona Andris Kuzņecovs/Didzis Blūms ar Toyota Land Cruiser, kuri Bārtā ierindojās trešajā vietā. Nemainījās arī kopvērtējuma otrās vietas ieguvēji, jo Gundaram Skudriņam/Ivaram Paškovskim, kuri startē ar UAZ, pietika pat pieticīgās septītās vietas, lai saglabātu pozīciju. Te gan jāpiebilst, ka vairākās sacensībās, tai skaitā Bārtā, G. Skudriņa vietā pie stūres bija Didzis Ozols.

Lielisku sniegumu Bārtā nodemonstrēja Mareks un Vitālijs Mateiko ar Toyota Land Cruiser, viņiem pelnīta pirmā vieta. Šis panākums Vitālijam Mateiko un Dmitrijam Birzniekam nodrošināja godpilno trešo vietu kausa izcīņas kopvērtējumā. Jāatzīmē, ka Mateiko/Birznieks TR2 konkurencē uzvaru svinēja arī Trofi-reidu kausa izcīņas iepriekšējā posmā Nītaurē. Otro vietu Bārtā izcīnīja Edgars Bumburs/Harijs Amatnieks ar Land Rover Defender, viņiem tas ir labākais rezultāts šajā sezonā.

Kopvērtējuma trešās vietas likteni izšķīra tikai daži punkti un galvenajiem pretendentiem uz bronzas godalgu pirms Bārtas trofi-reida – Gintam Jātniekam/Alvim Pētersonam un Edgaram Zaķim/Arnim Trūpam beigās pietrūka attiecīgi seši un četri punkti.

Pilna posma rezultātu tabula ir šeit.

Fotogrāfijas skatamies šeit.

Ainārs Zariņš
LAF Cross Country komisijas
preses sekretārs (GSM: 6439409)

Plašāka informācija www.mazozoli.lv

 
Visi komentāri
 
102561. viesis 27.oktobris 2003 15:19
0 0 Atbildēt

Viņi uzvaru bija pelnījuši !!!

102567. viesis 27.oktobris 2003 15:58
0 0 Atbildēt

Bildees ir Ljoti Daudz Netiiru Mashiinu :)

102581. viesis 27.oktobris 2003 18:03
0 0 Atbildēt

Nams rullee:):):):):)

106429. viesis 27.novembris 2003 21:31
0 0 Atbildēt

m

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti