Viena «darvas karote» spēj visu sabojāt... 132

 
16.marts 2004 7:06

Tikko publicējām rakstu, kur tika uzslavēti daži ceļu policisti, bet tajā pašā laikā saņēmām lasītāja Raidera vēstuli par viņa nepatīkamajiem "piedzīvojumiem" piektdienas vakarā.

Reidu laika protokolu sastādīt nevajag!!!???
 
Naktī no 11. marta uz 12. martu ap vieniem naktī ar sievu devāmies mājās no Purvciema Klondaikas. Tā kā pats biju iedzēris divus alus, pie stūres sēdās sieva. Izbraucot ārā no pagalma pie Nīcgales 4, nogriezāmies pa kreisi centra virzienā un nepamanījām, ka šķērsojām nepārtraukto līniju.

Tūlīt aiz Nīcgales un Dzelzavas ielas krustojuma mūs apturēja CP ekipāža ar Ford Mondeo v/n DN4885. Vēlos atzīmēt, ka tas bija ap 1.04 naktī!!!

Pienāca inspektore Babajeva un, īsi stādoties priekšā, paprasīja dokumentus, pēc kā sekoja momentāls uzaicinājums pūst alkohola mērītājā, kas izpaudās aparāta iegrūšanā sejā... Runas tonis bija samērā rupjš un šinī gadījumā liecināja par pilnīgu necieņu pret mums. Netika nosaukti ne apturēšanas iemesli, ne sastādīts protokols. Pēc mana aizrādījuma, ka šādā situācijā iepriekš ir jāsastāda protokols, atbilde bija, ka notiek reids un tas nav jādara. Tā kā es tomēr uzstāju un ieteicu sievai bez protokola neveikt pārbaudi, inspektore Babajeva tomēr, manāmi dusmīga, aizgāja uz CP automašīnu to aizpildīt.

Atgriezusies pēc apmēram 10 minūtēm, protokols bija aizpildīts. Es nedaudz orientējos likumos; palūdzu sievai pirms viņa paraksta, lai iedod man izlasīt. Tas izraisīja inspektorē Babajevā lielu sašutumu. Man tika aizliegts lasīt protokolu un sieva man to nolasīja skaļi un tas tika parakstīts. Tika veikta vadītāja pārbaude uz alkoholu. Alkohols lietots nebija, ko arī parādīja pārbaudes rezultāts. Pēc testa uz alkoholu mums tikai paziņots, ka esam pārkāpuši noteikumus -  pārbraucot nepārtrauktajai līnijai.  Pēc īsas sarunas atzinām savu pārkāpumu, jo šo līniju izbraucot tiešām nepamanījām, jo tā bija samērā nodilusi pēc ziemas un bija nakts. Tikmēr inspektore Babajeva sēdēja CP automašīnā un rakstīja pārkāpuma protokolu par 10Ls. Ja nemaldos, tad tas ir maksimālais sods.

Ņemot vērā apstākļus un to, ka pārkāpums nebija liels un grūti saskatīt jebkādus vainu pastiprinošus apstākļus, skaidrs bija, ka tā ir pateicība no inspektores puses, ka mēs zinām likumus un arī ievērojam tos, atšķirība no inspektores Babajevas. Protokols tikai rakstīts līdz plkst. 1.35!!! Tas kopumā ir apmēram 20min, neskaitot laiku, kamēr tikai rakstīts alkohola pārbaudes protokols. Kad mēs jau bijām daļu laika gaidījuši, es ieteicu sievai aiziet līdz CP auto un pajautāt, kāpēc tāda gaidīšana uz vienu lēmumu, kas beigās izrādījās smieklīgi īss. Inspektore Babajeva nepievērsa ne mazāko uzmanību tam, ka sieva stāvēja vairākas minūtes pie viņu automašīnas. Rezultātā, kad tika pieklauvēts pie loga, durvis atvērās un tika paziņots, lai gaidot. Radās priekšstats, ka laiks tiek apzināti vilkts, lai mūs maksimāli aizkavētu.

Mēģinājām piezvanīt uz Ceļu policijas tālruni, jo vēlējāmies uzzināt, vai tas ir normāli, ka mūs aiztur jau 30min., ka man ir jāatgādina CP darbiniekiem, kas viņiem jādara un kā notiek alkohola tests. Dežūrējošais darbinieks paskaidroja, ka protokolus sastādīt nevajagot, jo tāds esot Rīgas CP priekšnieka rīkojums un pašlaik notiek reids. Uz maniem iebildumiem tika atbildēts, ka esam sapīpējušies un piedzērušies. Bija skaidrs, ka sarunu turpināt nav jēgas. Kad beidzot bija pabeigts lēmums par mūsu pārkāpumu, atklājās, ka mēs tikām apturēti plkst. 1.20 nevis reāli 20 min. ātrāk.

Protams, lēmumam nepiekritām un tika palūgta paskaidrojumu lapa un izklāstīta notikuša mūsu versija ar sīku CP darbinieku darbības aprakstu. Uz jautājumu atkārtot inspektores vārdu sadzirdējām tikai jau CP darbinieku rindās loti populāro frāzi "tur viss ir rakstīts, pats izlasi". Vēlāk gan inspektore bija nedaudz laipnāka un nosauca savu vārdu, jo uz lēmuma to bija grūti salasīt. Šis jautrais pasākums beidzās ap 1.55, kad varējām braukt mājās. Protams, šis lēmums tiks pārsūdzēts tālāk un arī iesniegta sūdzība par Inspektores Babajevas nekompetento darbību, jo citādi viss paliks kā ir un viņai tā arī neviens nepastāstīs "jaunos" noteikumus, kā pareizi jāveic alkohola tests.
 
Vai tiešām Latvijā liela daļa policijas darbinieku ir neizglītoti un pieņemti darba pilnīgi bez jebkādam zināšanām par pašu sludinātiem likumiem vai arī tā ir atklāta likuma neievērošana, par ko līdzīgā situācijā mūs var nopietni sodīt? Varbūt varētu tomēr CP darbiniekiem veikt kādus izglītojošus un runas kultūras kursus? Spriediet paši. Diemžēl ne jau mēs esam vienīgie, kam šādi gadījies un bēdīgākais ir tas, ka nekas nemainās. Kā saka, suņi rej, bet karavāna iet tālāk.

Iauto lasītājs Raiders

iAuto redakcijas komentārs:

  1. Šķiet, Ceļu policijas priekšnieks nevar atcelt Ministru kabineta pieņemtos noteikumus - tātad tādas atrunas, ka notiek reids, principā nedarbojas. Ceļu policijai ir jāpilda likumi un noteikumi, nevis jāatceļ tie.
  2. Sastādot administratīvo protokolu, sieva varēja konsultēties ar jebkuru (advokātu, tulku), pirms parakstīt dokumentu. Babajevas kundze nedrīkstēja to liegt.
  3. Ja nevarat saklausīt jūsu "aizturētāja" uzvārdu, pieprasiet viņa dienesta apliecību!
  4. Tomēr visi CP darbinieki nav tādi, iAuto nepiekrīt, ka nekas nemainās - pēdējā laikā esam sastapuši daudzus pozitīvus piemērus.

Pārdomām Babajevas kundzei - pants no Administratīvo pārkāpumu kodeksa:

21.pants. Iespēja atbrīvot no administratīvās atbildības maznozīmīga pārkāpuma gadījumā. Ja izdarītais administratīvais pārkāpums ir maznozīmīgs, institūcija (amatpersona), kas pilnvarota izlemt lietu, var atbrīvot pārkāpēju no administratīvās atbildības un aprobežoties ar mutvārdu aizrādījumu.

 
Visi komentāri
 
119007. viesis 16.marts 2004 7:17
0 0 Atbildēt

iauto diskusijaas un komentaaros shiis CP inspektores uzvards manupraat ir izskaneejis ne vienu reizi vien. Jaatziime, ka ne taja labakaja noziime.

119008. viesis 16.marts 2004 7:19
0 0 Atbildēt

izsauksju uguni uz sevi...nav gadiijies sastapt "rupjus"..nepieklaajiigus CP.elementaaraa liimenii(sliktaakaa gadiijumaa)viss bij oki,parasti vinji gan ir ljoti sagurusji (reaali).Juutu ka likteni izrausu uz sevi...nu buus tik kaskjiigie un ...paareejie( ne labie) Parasti par paarkaapumu pajokoju( nu paarkaapju paarkaapju,kurs i engjelis?) tieku cauri ar min sodu...vai izbiili:)

119009. viesis 16.marts 2004 7:20
0 0 Atbildēt

un veel gribat lai sieviete SHAADU uzvaardu nosauc skalji? :)

vinjai tak taa visa dziive sabojaata..strunta uzvaarda deelj...

119013. viesis 16.marts 2004 7:31
0 0 Atbildēt

ursis : :)

119020. viesis 16.marts 2004 8:09
0 0 Atbildēt

Tas ka alkohola paarbauzhu laikaa policisti negrib aizpildiit protokolus, taa ir normaala paraadiiba. Tikai es taga domaaju vai tas vinjiem pashiem nav par sliktu? Jo ja sanaak aptureet kaadu iereibushu personu, jamias iepuush nu un ir tur teiksim 0,55 promiles, tad sanaak ka taa paarbaude bija nelikumiiga un taapat tagad tam cilvim ir veel divas iespeejas paarbaudiities, un tad veel uz expertiizi. Un katras puushanas reizee jauns uzgalis utt utt. Man domaat ka nerakstot to protokolu CP chakaree tikai pashi sevi nevis citus :)

Crash

119021. viesis 16.marts 2004 8:13
0 0 Atbildēt

Baba-Jaga

119022. viesis 16.marts 2004 8:27
0 0 Atbildēt

Baba-jeVa

liidziiigi

Baba-jeGa

Redaktors 16.marts 2004 8:52
0 0 Atbildēt

Lūdzu bez personīgiem apvainojumiem - tas var slikti beigties!

119028. viesis 16.marts 2004 8:57
0 0 Atbildēt

PIlniigi piekriitu Ursim un Yonas....nespreegaa ja esi paarkaapis un viss buus normaali....menti ar ir cilveeki....Ljoooooooooti reti esu saticis rupjus pulichus, vei taadus kuri tiihaam tevi chakaree..pamataa vis okai ja neteelo baigo eergli kaut pac esi paarkaapis....neuzmaniiba taapat kaa nezinaashana ne no kaa netbriivo....Gribeetos redzet kaa shaadu te protokolu pirms puushanas prasitu aizpildiit ja pac ar saviem 2 alinjiem bunkuraa sedeetu pie ruljiem...ta buutu mute ciet...citu dziesmu vilktu. Okai varbuut taa Babajaga bij ar duma, bet....menti ar ir cilveeki, 01:00 vareetu buut nogurushi ne.....

Zinu ceesiis taadu babajagu, vieniigaa ar kuru man ir sanacis reaals kashkjis CP. Un tad ar me vienaa citaa policijas iecirknii Citu mentu pareizi maaciic raxtiiju ieraxtiitu vestuli uz IEM un ticiet man nostraadaaja:)

119029. viesis 16.marts 2004 9:00
0 0 Atbildēt

Lai nu kur bet nu Tukuma rajona poličus negribu vairs satikt, tik dumji tipi nekur citur Latvijā nav satikti!

119030. viesis 16.marts 2004 9:05
0 0 Atbildēt

Raiders ir varonis jau pēc 2 aliņiem , blin shitie pretiigie draiveri, Man nekad nav vēlēšanās čakarēt policista un savu laiku, pa ******* Raideram ...... duraku pilna pasaule :))

A3

119031. viesis 16.marts 2004 9:06
0 0 Atbildēt

Kur jūs redzat mentu čakarēšanu? Cilvēks palūdza sastādīt protokolu, kas policistiem ir jādara OBLIGĀTI.

119032. viesis 16.marts 2004 9:09
0 0 Atbildēt

P.S. CIENI POLICISTU UN VIŅŠ CIENĪS TEVI

Lidoju zemu un sodus neesmu maksājis jau pāris gadus, gadā pa 60tkm!

A3

119034. viesis 16.marts 2004 9:10
0 0 Atbildēt

Kamēr rakstīs protokolu, 10 žūpas aizlidos garām!

A3

119037. viesis 16.marts 2004 9:17
0 0 Atbildēt

jaa, inspektore Babajeva riikojaas maigi sakot neprofessionaali... par to vajadzeetu padomaat un reagjeet CP vadiibai... bet... shkjeersot NEPAARTRAUKTO BALTU LIINIJU - NAV (!!!) mazsvariigs paarkaapums... lai kaa tur arii nebuutu...

119038. viesis 16.marts 2004 9:19
0 0 Atbildēt

Izlasot raxtu jau uzreiz gribējās teikt: "tūlīt uzradīsies kaudze ar "gudrīšiem" kuri sāks stāstīt "nu vajadzēja iepūst un pēc minūtes būtu braucis", "nav ko kasīties"". Protams, uzradās beigās viens, kurš ir gudrāks par pārējiem. Tikai ar to protokola neaizpildīšanu ir tā - tas protokols ir domāts arī tev (ne tikai mentam), gribu redzēt, kā visi šitie grudrīši uzvedīsies, kad viņiem SKAIDRĀ piešūs kaut kādas 0.6-0.8 promilles. Pie tam protokols ir lieliska iespēja caur tiesu pierādīt ka tu neesi ēzelis - kaut vai tas, ka CP nevajadzēja "patrulēt" tajā rajonā kur tevi nogrāba.

119042. viesis 16.marts 2004 9:24
0 0 Atbildēt

Raider, iesaku uz to debilo k..ci Babajevu rakstit sudzibu. Vina ir slavena ar savu aprobezoto domasanu un riesanu uz autovaditajiem. Manam comam ar vinju bija sekersanas un katru reizi rakstijam sudzibu uz vinju par to pasu lietu, kas Tev, tobiss likuma normu neieverosana saistiba ar alkohola parbaudem.

Tadu k..ci ka Babajevu ar sudainu koku no cp padzit vajag, jo vina ir viena no tam debilajam personam, kas aptraipa cp mundiera godu, otrs idins ir Zadvarinovs, abi ar babajevu viena maisa bazami.

P.S. Nekada ciena pret siem 2 cp nav un nebus, un tiklidz tiks vinji satikti uz ielas, kaut par vismazako vinju parkapumu tiks rakstita sudziba, kamer nafig neizdzis ara no cp rindam.

119043. viesis 16.marts 2004 9:27
0 0 Atbildēt

Te viens kaut ko izteica ka nevajag spregat, ka parkapis.

Katrs reiz parkapj, kaut vai ari nenozimigu parkapumu, bet nemot vera ka babajeva ar zadvarinovu ir valsts ieredni un barojas no musu nodoklu naudas, tad vinji parkapj 10x reizu vairak kaut vai par pasu Raidera k-gu, viena lieta, cp ir atlauts rikoties likuma normu ietvaros, bet Raideram un citiem pilsoniem viss, kas nav aizliegts.

119044. viesis 16.marts 2004 9:29
0 0 Atbildēt

Nu besī ārā lasīt šitādu murgu ! ! ! Nu vai tad grūti iepūst trubā (ka tik uzgali nomaina) kāda starpība vai pūt ar protokolu vai bez ? Kā saka daprigalsa pareņ. Sēž ierāvis 2l alus un domā, ka CP pārmācīs :) Naivums tādā vecumā. Būtu ar Babajevas kundzi normāli bazaru uzsitis un viss būtu bumbās. A, tagad varēsi pa dūzeni no kabineta uz kabinetu vīlēt. Un morāle kāda: nepārmācīsi šo kundzi šādā veidā nekad, jo atceries, ka viņa savā paskaidrojumā raxstīs, ka blakus sēdēja kekss alkohola reibumā un kačāja pravas :(

119045. viesis 16.marts 2004 9:31
0 0 Atbildēt

trakulis - tu esi šizofrēniķis. Vai tad bez protokola var kaut ko piešūt? :D

Piekrītu tiem, kas uzskata, ka, jo mazāk sprēgāsi, jo ātrāk un vieglāk tiksi projām. Nevar teikt, ka nekas nemainīsies, jo ir cilvēki, kas piekasīsies jūsu vietā - piemēram, Redaktors, kas sasniedzis zināmu profesionalitāti šajā jautājumā. :) Tiešām jāatzīst, ka situācija uzlabojas, un ir patīkami redzēt, ka līdz ar CP attieksmes uzlabošanos uzlabojas arī iauto rakstos jūtamais noskaņojums - attieksme ir kļuvusi pozitīvāka. Tas ir solis uz priekšu.

119046. viesis 16.marts 2004 9:31
0 0 Atbildēt

to bummers

ar babajevu normalu bazaru neuzsitisi, vinja pati specom izraisa uz kaski, kaut vai cik mierigs cilveks vari but, nodirsis tevi , ka maz neliksies.

119049. viesis 16.marts 2004 9:36
0 0 Atbildēt

patiesībā mani sāk kaitināt šie stāsti vispirms pārkāpjam , pēc tam d....., ka citi pārkāpj

Mūsu pārkāpums maziņš- naktī, slikta strīpa, u.t.t., viņiem liels - neizrada cieņu

Gribu redzēt kādu cieņu paši izrādīsim vadītājam kurš pārkāpj un vēl lecas

119050. viesis 16.marts 2004 9:42
0 0 Atbildēt

Ja neproti vai nevari stradat ar cilvekiem, tad nestrada, un nav lauts iztureties ar necienu pret cilveku.

Ja esi valsts ierednis, tad ir jasatur sevi grozos un nelaut emocijam valju.

Taks to koment garam.

119051. viesis 16.marts 2004 9:45
0 0 Atbildēt

jaa, un veel, ja raksta autors buuru izpljumpeejis TIKAI 2 alus, tad 99% ka seedeetu pie stuures pats... secinaajums - raksta autors iedzeera vairaak kaa 2 alus... vai nu arii 2, bet 1.0 L kausus... jo peec 2 parastajiem aliem (ja tos, protams, neidzer uzreiz un zalpom un alus nav kaut kaads tur "Saatnas", ar spirtu shkjaidiits), principaa peec stundas-pusotras vareetu mieriigi braukt...

tas, protams, nekaadi neattaisno Babajevas uzvediibu... Babajevu - sodiit, autoram - sabiedrisks FUj...

119052. viesis 16.marts 2004 9:46
0 0 Atbildēt

bullshits

119055. viesis 16.marts 2004 9:49
0 0 Atbildēt

Nu jaa, ar CP Babajevu arii man bija "prieks apruunaaties" jau pirms paaris gadiem, izskataas ka vinjas attieksmee pret autovadiitaajiem nekas nav mainiijies.

119065. viesis 16.marts 2004 10:07
0 0 Atbildēt

Sho sievieti ar raksturigo uzvardu un postpadomju milices iztureshanos neatcereties ir gruti! Pirms diviem gadiem vina vel vispar nezinaja, ka pirms alkohola parbaudes ir jasastada protokols un ko tik toreiz vina necentas izdomat! Sakaas ar to, ka meginaja pieshut lietu, ka atsakamies no alkohola parbaudes, pec tam sekoja meginajums piesieties par jostaam (sarunas gaitaa jau bijam paspejushi atspradzeties) un vel beigas izmisiigs meginajums piespriest sodu par to, ka pasazhieri ir izkapushi no auto, kas esot aizliegts! Vel ilgi toreiz smejaamies par vinas beerniskigajam puuleem mums pieshuut lietu un sarunas gaitaa veel musu nolamashanu necenzetos vardos, ko gatavojaamies ierakstiit protokolaa, kuru vina nesastadija un ari puust vairs nelika! Protams, ka tagad vina to visu vairs neatlautos, bet shis tas no vecajiem jokiem acimredzot vel ir palicis, nez vai vina ir izgajusi atestaciju?

119066. viesis 16.marts 2004 10:11
0 0 Atbildēt

nu autors jau shkjiet nesuudzaas par to, ka vinja sieva ir sodiita par paarkaapumu. resp., atziist paarkaapumu un gatavs par to maksaat. par tiem aliem... nu zinu cilveekus, kas arii izdzeerushi vienu 0.5 alu pie stuures neseediisies veel vismaz 3h (un ne jau taadeelj, ka baidaas no CP). bez tam kaadeelj neizmantot shofera pakalpojumus, ja taadi pieejami? :)

ideja jau bija taada, ka mentam jaaizturas kulturaali pret cilveekiem, arii tad, ja vinsh ir ko paarkaapis. arii pravu kachaashana nav iemesls, lai vinju d.irsinaatu

pasham man tikai 1x peedeejos gados ir gadiijies shaads dzheks, kas meklee kaschi - es vinjam pat trijstuuri paraadiiju, neko nesakot. bet kad vinsh uzprasiija kapee man nav brilles, jo tiesiibaas esot taada atziime, tad toch izbesiija :E

119067. viesis 16.marts 2004 10:13
0 0 Atbildēt

Tikpat stulba situaacija gadiijaas man, kad turpat netaalu uz Keldisha ielas mani aptureeja (kaa veelaak uzzinaaju) CP insp. Raitis Šīmanis. Es ljoti neapdomiigi pajautaaju aptureeshanas iemeslu (uz to atbilde bija: "Dokumentu...... un vadiitaaja paarbaude"). Tika konstateets, ka uz veejstikla saglabaajusies ieprieksheejaa OCTA uzliime, par ko sanjeemu taisniigu sodu 4,-Ls.

Viss jau ir labi, tikai silti iesaku - ja gribat taisiit kashkji, labaak to dariit tad, kad dokumenti jau ir atpakalj Juusu rokaas :(((

119074. viesis 16.marts 2004 10:25
0 0 Atbildēt

Veletos gan pielabot savu rekstu ar to ka atvainojos normaliem CP darbiniekiem, kurus protmas ari esmu saticis! Nedaudz ne ta izteicos!

119079. viesis 16.marts 2004 10:32
0 0 Atbildēt

Ta sieviete ir pilnigas sausmas. Es nezinu kada vina ir majas bet vinas radinieks es negribetu but. Vina par 72km/h uz brivibas ielas nakti mani gandriz cietuma gribeja ielikt. Par sitadu kadru nomainu vajadzetu domat, jo sitadus stagnatus nevar partaisit.

119080. viesis 16.marts 2004 10:35
0 0 Atbildēt

Palasot komentarus varu tikai pateikt, ka neredzu vajadzibu sesties piestures, ja esi iedzeris un vari to nedarit. Nedomaju, ka ta ir paranormala riciba. Ikdiena ari parasti noteikumus neparkapju un tapat ari sieva. Sis incidents ar Babajevas kundzi izcelas del nekorektas darbibas. Var jau but ka lielaka dala butu klusejusi un darijusi ko liek, bet man neliekas normali, ja pret mani un manu sievu neizturas ar attiecigu cienu. Tas, ka parbraucam linijai nenozime, ka tagad var mus nolikt zemak par zemi.

119082. viesis 16.marts 2004 10:40
0 0 Atbildēt

Par laimi esu maz saskaaries ar polichiem, bet peedojo reiz bija ekipaazha ar M3 un tie bija toch visiem polichiem pa paraugu.

119083. viesis 16.marts 2004 10:47
0 0 Atbildēt

Raider, ok ok, tas ka pat nedaudz iedzerot, esi izveeleejies neseesties pie stuures - tas ir apsveicami !!! tieshaam !!! bet tu to savaa rakstaa pasniedz taa, itkaa tas buut nez kaads varonjdarbs un tev kaa atliidziiba par to ka neesi seedies pie stuures peec 2 aliem pienaakas sazin kaadas balvas :) un CP ir baigie svolochi, ka aptureeja tevi (tavas sievas vadiito auto) par kaut kaadu tur nenoziimiigu siikumu..

bet tas fakts tevi (auto vadiitaaju) neatbriivo no atbildiibas par paarkaaptiem noteikumiem.. starp citu juusu gadiijumaa shis paarkaapums nav tas "maigaakais"...

kas attiecas uz Babajevu - jaa, pirms nepilniem 2 gadiem man arii ar vinju bija sakjershanaas... ljoti labi atceros sho sievieti... shis bija viens no ljooooti retajiem piemeeriem, kad CP darbinieku riiciiba bija neprofessionaala un rupja... tas ka pieprasiiji no policistes kundziites visu formaali kaartot pareizi - tas arii ir apsveicami, bet nevajag rakstaa "liet uudenjus" par visu celju policiju... runaa tikai un vieniigi par konkreeto faktu, neviss izsaki pinjeemumus un vipaariigos apgalvojumus...

gribeetos cereet, ka neskatoties uz zinaamu tendenciozitaati shajaa rakstaa, CP vadiiba attieciigi "izmeklees" sho lietinju un Babajevas kundze (spriezhot peec audzaam atsauksmeem - "recidiiviste") tiks attieciigi "sodiita"...

lai nu kaa - bet "kakaat" cilveekiem uz galvas CP darbinieks nedriikst...

119085. viesis 16.marts 2004 10:53
0 0 Atbildēt

Es, kā šī notikuma galvenā persona (vadītājs) gribu tikai pateikt to, ka tajā naktī jutos pazemojoši, jo ticiet man, ja Jums pieskrietu pie mašīnas CP inspektore un momentāli "grūstu" mutē trubiņu pūšanai ar tādiem žestiem un izturēšanos kā viņa to darīja, Jūs sajustos reāli pazemojoši. Šī bija pirmā reize,kad pūtu trubiņa un nekad nebiju domājusi, ka tas viss notiek tā.......... Pārejo varat izlasīt rakstā

119086. viesis 16.marts 2004 10:56
0 0 Atbildēt

2 deadmorozz

kapeec tu saki, ka paarkaapums nav 'maigaakais' ?

Vai pusdivos naktii paarbraucot taadai liinijai tu kaadam ko nodari ?

atbilde ir nee !

ja tu to izdariitu 18:00 vakaraa, tad gan rastos vismaz 2 avaarijas situaacijas tava manevra deelj un tev vareetu ierubiit 10 Ls ... a pusdivos naktii , kad nevienam tas netraucee vareeja iztikt ar simbolisku Ls 1 vai arii aizraadiijumu :)

119087. viesis 16.marts 2004 10:58
0 0 Atbildēt

viesis 16.03.2004 10:53

zheel ka pirmo reizi muuzhaa naacaas saskarties ar sho proceduuru tieshi shaadaa veidaa un shaadaa situaacijaa... bet pieljauju, ka juus, kaa sieviete, to visu paaraak saasinaati uztveeraat... paaraak emocionaali... ka arii pashi drusku nokaiteejaat jau taa saspringto situaaciju... bet par Babajevas kundzes riiciibu - rakstiet gan suudziibu.

119088. viesis 16.marts 2004 10:59
0 0 Atbildēt

DeaDMoroZZZ

Es jau nesaku ka nesam vainigi pie linijas parbrauksanas. Par to mums nebija nemazako stridu ar CP darbiniekiem. Parkapam - ok! Atzistu. Sastadija lemumu un ok. Ne jau par to ir si lieta. Pretenzijas ir par CP darbibu. Protokolu nesastadisanu un attieksmi pret mums. Tas ka esmu pieminejis 2 alus vispar nebija domat ieveribai. Tu nedaudz esi parpratis manu teksu izlobot sev velamo informaciju nevis to ko es gribeju pateikt. Es aprakstiju vakara notikumus kopuma lai rastot saprasana lasitajam.

119089. viesis 16.marts 2004 11:03
0 0 Atbildēt

subaru 16.03.2004 10:56

par shii paarkaapuma biistamiibu konsulteejies kaut vai CSDD - vinji tev paskaidros, kaapeec nepaartrauktas baltas liinijas vispaar tiek uzvliktas uz celjiem, un kaapeec to shkjeersoshana NAV maigs paarkaapums, pat ja tas notiek uz TEV shkjietami tuksha celja un tumshaa diennakts laikaa, kas patiesiibaa nav miikstinosh apstaaklis, un bez citu satiksmes daliibnieku klaatbuutnes... shis ir un paliek diezgan rupjsh paarkaapums...

119090. viesis 16.marts 2004 11:05
0 0 Atbildēt

Es, parasti pakļāvos CP darbiniekiem, jo pēc dabas neesmu nekāda kašķigā un stipri emocionālā sieviete, bet šajā gadijumā, kad pret mani izturās tā..................sorry, es to negribu pieļaut.

119091. viesis 16.marts 2004 11:07
0 0 Atbildēt

DeadMoroZZZ

ļoti daudzās vietās šīs līnijas, cik zinam ir nodilušas un sevišķi naktī ir nepamanāmas! šajā gadijumā bija tieši tā

119093. viesis 16.marts 2004 11:11
0 0 Atbildēt

DeadMoroZZZ, Tu jei bogu tā kā tāds ietiepīgs poliču pakalpiņš!

Te runa nebija par cilvēku atzītu pārkāpumu! Taču lasi vērīgāk ko cits raxta, neviss mal savu "patiesību"!

119095. viesis 16.marts 2004 11:12
0 0 Atbildēt

bummers, nu ja besī ārā nu tak ej ārstējies! Nervi nav loterijā vinnēti. Nu ko var gāzt ārā savas negācijas?

119096. viesis 16.marts 2004 11:12
0 0 Atbildēt

Cēsīs arī viena tāda ir. Noķēra savu vīru šmigā pie stūres un palaida pa pilnu programmu. Pat viņas kolēģi palika mēmi no tā. Vai tā Bambijeva vai kā viņu tur nedzīvo Vecāķos? Tur kādus 3 gadus atpakaļ netālu no "līkās prieses" uzcēla māju. Viņa strādā CP un vīrs arī poicijā. Arī esot diezgan kašķīga. Policistu ģimene var uzcelt Vecāķos māju. Jautājums no kādiem līdzekļiem?

119098. viesis 16.marts 2004 11:13
0 0 Atbildēt

subaru 16.03.2004 10:56

veel varu piebilst sho to.

tas ka tu atljaujies vispaar paarkaapt noteikumus (shajaa gadiijumaa - paarbraukt paari nepaartrauktai baltai liinijai) paraada tavu nelojalitaati attieciibaa pret noteikumiem kaa taadiem, jo nu nav taa, ka tev vajadziigo manevru tu nevari izdariit, pabraucot liekos 200-300 metrus un izdarot visu peec noteikumiem, taatad - esi apzinaati rupji paarkaapis.

protams, var pastaaveet vainas miikstinoshie faktori - slikta redzamiiba, slikta kraasojuma kvalitaate - tas jaa, tas miikstina vainu, bet nekaadaa gadiijumaa ne tas, ka tajaa briidii tu ar savu nepareizo manevru nevienam neesi iztrauceejis...

konkreeti shajaa gadiijumaa, ja viss atbilst Raidera staastiitam, ka taa striipa bija knapi pamanaama, CP darbiniekam vajadzeeja adekvaati izveerteet situaaciju, un, iespeejams, piemeerot maigaaku soda sankciju, bet tas nenotika, jo no abaam puseem izceelaas "domstarpibas" un vairs nebija pamata nekaadiem kompromisiem, veel jo vairaak - spriezhot peec Raidera rakstiitaa - Babajevas kundze uzvedaas necieniigi un rupji... mums atliek tikai mineet - kaa tajaa situaacijaa uzvedaas pats Raiders un auto vadiitaaja - kaadaa formaa izpaudaas vinju "protesti"...

119102. viesis 16.marts 2004 11:17
0 0 Atbildēt

Oooo, ar nozheelu naakas lasiit ka veel kaads autovadiitaajs ir saskaaries ar sho Babajevas k-dzi, es domaaju vinjas virzienaa vareetu buut ne viena vien autovadiitaaja suudziiba, bet kaa skatos nekas nemainaas (es ar sho ekipaazhu iepazinos pirms aptuveni 1 gada, un shis laiks shai "kompetentajai" CP ekipaazhai nav naacis par labu!!!).

Staasts tieshi taac pats bija man, es gan nebiju dzeeris un man netika raxtiits shis protokols par alkohola testa veikshanu, bet mani apsuudzeeja par citu paarkaapumu, kuru protams es apstriideeju, bet visa "operaacija" man ilga arii kaadu 1 stundu...

Protams ka neliidzeeja iebildumi, lai tas noriteetu raitaak, shii kundze izlikaas taa itkaa vinja spalvaskaatu un protokolu tur rokaas pirmo reizi.

Piekritiishu redakcijas komentam, ka ne visi CP ir taadi.....esmu saskaaries peec izdariita paarkaapuma (ko protams atzinu) no CP puses ar laipniibu. Man viss korekti tika paskaidrots, ka esmu paarkaapis taadu un taadu celju satiksmes noteikumu un sods ir taads un taads, peec kaa man lika uzgaidit mashiinaa, lai CP vareetu uzraxtiit man soda kviiti....Lai gan neesmu prieciigs maksaat sodus, bet ja vainiigs, tad vainiigs....tas ir jaamaak atziit, un patiikami, ka netiec uzskatiits no kaadas bargas kundzes par potenciaalu noziedznieku!!!

119103. viesis 16.marts 2004 11:18
0 0 Atbildēt

Laacene 16.03.2004 11:11

1) rakstaa ir izklaastiita autora poziicija, mees nezinam otras puses viedokli

2) es atziistu, ka Babajeva riikojas neprofessionaali un rupji - par to vinju vajadzeetu attieciigi sodiit

3) dazhiem es meegjinaaju izskaidort, kaapeec baltaas nepaartrauktaas liinijas shkjeersoshana NAV nekaads maigais paarkaapums

4) laacene, tu ar saviem apgalvojumiem par "pakalpinjiem" pilniigi iebrauci auzaas - neesmu nekaadaa veidaa saistiits ne ar CSDD, ne ar CP, ne ar kaadaam citaam valsts tiesiibsargaajoshaam instituucijaam... silti iesaku - iemaacies lasiit un iedziljinaaties :) tu esi paaraak iespaidojusies no iauto negatiivisma izpausmeem pret CP :)

119104. viesis 16.marts 2004 11:20
0 0 Atbildēt

DeadMoroZZZ

Tev laikam tiešām nepielec un tu negribi izlasīt par to, kāpēc vispār šeit ir ievietots raksts. Ja, es pārbraucu nepārtraukto līniju un to nemaz nenoliedzu un pat nemēģināju darīt, bet kad tev pieleks, ka runa neiet par to!!!,bet gan par policistu izturēšanos pret vadītājiem, runas manevriem un likumu ievērošanu! Ja jau mums autovadītājiem ir jāievēro visas līnijas, tad kādēļ CP darbinieki (daži) nepilda un neievēro LR Noteiktos likumus!!! Vispār man ir jāatdzīst, ka vīrieši - CP inspektori ir mierīgāki un ievēro LR puktus daudz vairāk nekā INSPEKTORES sievietes.

119109. viesis 16.marts 2004 11:29
0 0 Atbildēt

DeaDMoroZZZ, var jau būt ka es sēžu auzās, bet manuprāt neviens Tev nelika skaidrot nepārtrauktās līnijas pārbraukšanas nopietnību.

Man nav nekādu pretenziju pret CP. Katram mums jādara savs darbs, bet ja atrodas šāda klaja necieņas izradīšana pret cilvēku, tad man gan būs negācijas, iegūtas gan jau ne no iauto negācijām.

119110. viesis 16.marts 2004 11:31
0 0 Atbildēt

Ja jau runajam par balto liniju, tad kapec noteikumos ir sods lidz 10Ls? Butu uzlikusi konkreti 10Ls un nebutu domstarpibu. Bet ja sods ir lidz 10Ls tatad jaizverte no 0-10 ballu sistema cik loti esam vainigi.

Sudzibu sodien iesniedzam CP prieksniekam ar siku izklastu.

Pielauju ka gan jau Babajeva ari bus uzdrukajusi paskaidrojumu kas un ka.

119112. viesis 16.marts 2004 11:34
0 0 Atbildēt

viesis 16.03.2004 11:20

1) kur es tev saku ka tu noliedzi savu paarkaapumu ??? es izskaidroju, piemeeram - prieksh "subaru", ka shis paarkaapums, teoreetisiki, NAV nekaads maigais.

2) kur es aizstaavu Babajevas riiciibu ? Gluzhi otraadi - es to nosodu un ljoti ceru ka vinju par sho lietinju sodiis - kas arii ir viens no galveniem iemesliem, kaapeec noleemaat nopubliceet savu emocionaalo rakstu ieksh iauto...

3) man vienkarshi nepatiik tendence visu stipri vispaarinaat un biezhi vien izpuust no mushas ziloni (tas neattiecas uz sho juusu gadiijumu)... diemzheel, iauto biezhi vien ir noveerojama tendence pie ktras izdeviibas apmelnot CP kaa "sugu", runaajot itkaa par konkreetiem faktiem, tajaa pashaa laikaa netieshi vai tieshi aizskaart visus CP darbiniekus... kaut gan peedeejaa laikaa Redaktors manaami censhas savaldiities :)

jaa, ar sliktiem CP darbiniekiem ir jaaciinaas

jaa, ar nelikumiibaam ieksh CP struktuuraam ir jaaciinaas

jaa, bet vajag iemaacities to dariit delikaati, toleranti un objektiivi, neviss vienkaarshi pie katras izdeviibas "riet rieshanas peec"...

neuztver to personiski - es lieliski saprotu ka jums gribeejaas izkratiit sirdi un shis raksts nav vienkaarshi "rieshana", es tikai runaaju par kopeejaam tendenceem ieksh iauto un vispaar...

un attieciibaa uz sho konkreeto gadiijumu, veelreiz atkaartoju - es ceru, ka inspektore (vai kas vinja tur ir) Babajeva tieshaam beidzot tiks "saukta pie atbildiibas" par savaam "nezidariibaam"...

119117. viesis 16.marts 2004 11:48
0 0 Atbildēt

Laacene 16.03.2004 11:29

ok ok, par baltaas striipas paarbraukshanu mineeju taadeelj lai paraadiit, ka notekumi ir radiiti taapeec, lai nevaldiitu totaala anarhija un buutu vismaz kaut kaads pamats ierobezhot sho anarhiju...

jaa, mees gandriiz visi, vai pat visi, laiku pa laikam paarkaapjam shos noteikumus (CSN zinjaa - visbeizhaak aatruma ierobezhojumus, laikam), bet tieshi noteikumi (likumi) un sankcijas par to neieveeroshanu ir tas, kaapeec mees visi veel nedziivojam totaalo dzhunglju un vilku likumu apstaakljos un neesam jau sen viens otru apshaudiijushi vai sabraukushi... jo katram no mums ir sava izpratne par savaam riiciibaam un to sekaam... sava veertiibu skala... kas vienam var shkjist mazsvariigs nieks, tas citam, varbuut, liels noziegums, un otraadi, un sho veertiibu skalu, diemzheel, pagaidaam ir spiesti reguleet noteikumi un likumi, jo mees katrs ir dazhaadi audzinaati, atrodamies dazhaadaas sociaalajaas videes un liidz ar to riikojamies ar dazhaadu apzinju... taapeec vajag cieniit noteikumus, jo tie radiiti muusu pashu labaa. ja pilniigi katrs no mums vienaa jaukaa dienaa uzspljautu uz noteikumiem (neiet runa tikai par CSN vai, piemeeram, kriminaallikumu) un katrs saaktu riikoties peec saviem uzskatiem - pasaule pastaaveetu ljoooti neilgu laiku...

taapeec cieniisim noteikumus un cieniisim viens otru :)

119120. viesis 16.marts 2004 11:51
0 0 Atbildēt

Aber ko arī vajadzēja pierādīt!

Cieņa ir nepieciešama (kura nez' kāpēc pat tiek kategoriski pieprasīta) ne tikai no šoferiem pret CP, bet arī no CP pret šoferiem(kas tiek uzskatīts par mainīgu lielumu - var būt un var nebūt).

Bet visi CP darbinieki nav metami pār vienu kārti. Šoreiz apskatām šo konkrēto Babajevas gadījumu.

Redaktors 16.marts 2004 12:54
0 0 Atbildēt

Lai pielietu nedaudz eļļu ugunī, piedāvāju ieskatīties dažos rakstos par Babajevas kādreizējām gaitām un ekipāžas darbības metodēm, kas toreiz aizgāja līdz manis piekaušanai:

www.iauto.lv/article.php?sid=2639&id=49

www.iauto.lv/article.php?sid=3047

www.iauto.lv/img.php?db297.550.3.jpg

Rakstā pieminētā policiste ir Babajeva - arī toreiz viņa nebija "īpaši laipna".

119152. viesis 16.marts 2004 13:17
0 0 Atbildēt

interesanti butu uzzinat, cik ta k...ce babajeva , zadvarinovs ilgi uzkavesies cp rindas. Jo ar tadu darbibas stilu ES nav ko darit

119159. viesis 16.marts 2004 13:42
0 0 Atbildēt

Tā visa ir vienpusēja meimurošna,varbūt iauto parunās arī ar policistiem,kas iesaistīti šajā incidentā un tad, manuprāt būtu objektīvāks lietas skatījums.Patreiz tas viss izskatās ,ka spēlējam uz vieniem vārtiem.Nosodīt ir vienkārši,bet aizrakties līdz lietas būtībai būtu īsta žurnālista cienīgs darbs.

119162. viesis 16.marts 2004 13:45
0 0 Atbildēt

Pa cik tika iesniegta sudziba gan jau atbilde ari bus. Domajams tapat bus kads CP darbinieku paskaidrojums no vinu puses ja lietu kads izskatis, un tad jau pasi redzesiet rezultatu. Atbildi gan jau atmetisu uz iauto neatkarigi kada ta bus.

119168. viesis 16.marts 2004 13:58
0 0 Atbildēt

2 deadmorozz

kapeec tu saki ka apzinaati ?

ja izbraucot no pagalma vai kaadas citas vietas ir ziime 'tikai pa labi', tad es pat 3:00 naktii negrieziishu pa kreisi (policisti parasti uzrodas tad kad tos vismazaak gaida :) ) ... bet ja ziimes nav un celja apziimeejums ir padzisis, un to nevar redzeet, tad es grieziishu pa kreisi, jo tajaa briidii viss liecina, ka to driikst dariit ...

taa luuk ... es jau ar nerunaaju par speciaalu CSN paarkaapshanu

119172. viesis 16.marts 2004 14:07
0 0 Atbildēt

Raider,

gaidiisim ar nepacietiibu rezultaatus.

Jo aatraak shitaadas visaadas "babajevas" tiks attieciigi sodiitas (disciplinaari, pazeminaati amatos vai pakaapees, atlaisiti, vai kaada citaa veidaa), jo aatraak vairosies autovadiitaaju cienja pret CP, noteikumiem un likumiem, kas, nenoliedzami, buus pozitiivi mums visiem.

BET, atcereesimies vienu - kaameer katrs no mums PATS nesaaks cieniit sevi, apkaarteejos (neskatoties arii uz negatiivu pieredzi) un likumus, nekas shajaa valstii strauji nemainiisies... nevar turpinaat paarkaapt tikai taapeec, ka kaads cits to dara nesodiits... jaa, arii starp CP darbiniekiem ir ne tie labaakie piemeeri - bet ar tiem vajag ciiniities, neviss tos atdarinaat, aizbildinoties ar vispaareejo bezatbildiibu... jaaieemaacas saprast, ka muusu katra rokaas ir paaugstinaatas biistamiibas priekshmets - auto, par kura lietoshanu mees nesam atbildiibu, ljoti lielu atbildiibu.... diemzheel par to parasti atceras tikai tad kad jau kaut kas ir noticis...

tas taapat kaa ar gaajeeju atstarotaajiem - dazhi vadiitaaji bljauj skaljaa balsii - oooo, ibiooooo, tie gaajeeji maitas, cuukas utt utjo - nelieto atstarotaajus, es vinjus neredzu, bla bla bla... bet vai shis pats vadiitaajs, kursh sashutis par citu neizdariibaam, ir "apriikojis" savus tuviniekus (piemeeram - beernus vai vecaakus) ar taadiem atstarotaajiem vai ir vismaz ietecis taadus iegaadaaties ?? diez vai... atcereesimies arii faktu, ka gandriiz jebkursh no mums - autovadiitaajiem, dahreiz (biezhaak vai retaak, kaa nu kursh) pashi esam "spiesti" kljuut par gaajeejiem... un vai shajos gadiijumos mees esam "apriikoti" ar atstarojoshiem elementiem ?? arii diez vai...

moraale taada - kaameer pats nesaaksi cieniit sevi, apkaarteejos un likumus - peekshnji nekas nemainiisies...

maaciisimies pashi un maaciisim citus... lai tas neizskatiitos, briizhiem, tieshaam - peec speeles "vienos vaartos"...

119176. viesis 16.marts 2004 14:15
0 0 Atbildēt

subaru 16.03.2004 13:58

ok, ja tas notiek tieshi taa kaa tu apraksti (neatkariigi no laika apstaakljiem un diennakts laika) - ziimju nav, celju apziimeejums nodilis, to tieshaam nevar fiziski pamaniit vai gandriiz nevar, tad - jaa, tad CP ir adekvaati jaareagjee un nav jaauztver tas kaa apzinaats vai neapzinaats paarkaapums ar attieciigu "smaguma/viegluma" pakaapi...

es vairaak runaaju par tiem gadiijumiem, kad cilveeki apzinaati paarkaapj, jo uzskata ka tajaa briidii vinji ar savu paarkaapumu nevienu neapdraud un nevienam netraucee... konkreetajaas vietaas konkreetie noteikumi vienmeer (ar retiem iznjeemumiem) ir pinjemti, njemot veeraa konkreeto situaaciju... taapeec arii pastaav , pemeeram, ierobezhojumu miikstinoshas ziimes (piem. manevru nedriikst izpildiit darbadienaas no 08.00-20.00), bet tas viss ir speciaalistu paardomaats (atka piebildiishu - ar retiem iznjeemumiem) "gaajiens" , lai mazinaat biistamiibu konkreetajaa celja posmaa... protams, shad un tad var sastapties ar visaadiem kaazusies, bet tas jau ir cits staasts...

pamataa - noteikumi radiiti lai tie mums kalpotu (visiem) kaa zinaams droshiibas "garants", neviss kaada iereednja vai varas paarstaavja iegribas izpausme un veelme citiem sarezhgjiit dziivi, kaa dazhi no mums neparezi un sakropljoti uztver shos noteikumus...

119177. viesis 16.marts 2004 14:17
0 0 Atbildēt

Es gan stipri saubos ka bus kada reala jega sim visam. Vairak si sudziba bija domata lai papildinatu Babajevas kopejo sudzibu lietu un varbut kadreiz ari kads no augsas paskatisies ka ta tomer ir pabieza un kaut ko daris lietas laba. Mulkigi butu ceret ka vinu pat sodis. Pasi lasijat ka ir veicies Redaktoram un citiem.

119180. viesis 16.marts 2004 14:23
0 0 Atbildēt

Raider,

Redaktora staasts bija pirms diviem gadiem... tagad esmu paarliecinaats - shajaas struktuuraas shis un tas tomeer pamainiijaas... arii publicitaates zinjaa shis un tas pamainiijaas... biezhi vien "uzbraucieni" par policijas darba truukumiem vairs nav tikai emociju izklaasts, lamaashanaas un tuksha salmu malshana, bet gan "sauss", objektiivs, logjisks un pamatots faktu un pieraadiijumu kopums...

119185. viesis 16.marts 2004 14:26
0 0 Atbildēt

Fakts! Japagaida kadas divas nedelas un tad jau redzes kas tur bus. Vismaz redzesim ka tas viss strada. Reds vel teicas parbaudit to ko teica dezurants no CP dezurdalas, kad es vinam zvaniju. Sarunas izradas ierakstot un varot velak parbaudit. Tas ari butu interesanti.

119189. viesis 16.marts 2004 14:41
0 0 Atbildēt

Nu, jā. Šitā dāmīte gaidīt gaida, kad saņems "demisijas" rakstu. Cerams, ka CP un VP vadība reaģēs uz šo rakstiņu kopumā. Ar to runāšanu skaidrā latviešu valodā viņai ir problēmas. Droši vien tāpēc arī tik ilgi aizpilda protokolus. Man viņa piekasījās Juglā - pēc apturēšanas nevarēja atrast kašķi, staigāja apkārt mašīnai, kamēr izdomāja divas pasaciņas:

Pirmā pasaciņa: ka 3 mēnešu OCTAI, obligāti jābūt uzlīmei uz loga. Uzrādīju viņai Satiksmes likumu - viss OK.

Otrā pasaciņa; a,vot, numurs esot netīrs ! Pasniedzu viņai pa logu lupatu: "lūdzu"....neko neteica. Laimīgu ceļu arī nenovēlēja. Tā man gāja ar to BABAjevu.

119197. viesis 16.marts 2004 14:56
0 0 Atbildēt

DeaDMoroZZZ .... riebjās tevī klausīties ...

1) tu raksti, ka cilvēkiem nevajag būt kašķīgiem ar CP ....

Moroz, izskatās, ka tu esi viens liels kašķis - pus vortālu pierakstījis ar saviem lieratūras sacerējumiem. Par saturu un gramatiku lieku tev 2 , par centību/apjomu 5...

2) Un lūdzu izlasi visu par terminu -> vainas mīkstinošs apstāklis.

Un pēc tam to 10x uz tāfeles uzraksti visos locījumos!!

P.S. Un vispār ej pildīt mājas darbus.

119198. viesis 16.marts 2004 15:03
0 0 Atbildēt

Otrā pasaciņa; a, vot, numurs esot netīrs ! Pasniedzu viņai pa logu lupatu....Lupatas vietā būtu pasniedzis piecīti,būtu tev gan paldies,gan laimīgu ceļu!

119202. viesis 16.marts 2004 15:51
0 0 Atbildēt

viesis 16.03.2004 14:56

1) iesuudzi mani Briseles tiesaa par latv. valodas kropljoshanu :)

2) runaa par teemu, neviss skricelee savus marasmus par gramatikas kljuudaam , te tiek apspriestas citas lietas, ne PAREIZRAKSTIIBAS likumi...

3) ko tu baidies parakstiities ar savu iisto nickname ??? raustaas, vai ne ? :)

4) riebjas taadi siekalainie divplaakshnji kaa tu (zheel, visticamaak tu esi dailjaa dzimuma paarstaave, kas veel vairaak nedara tev godu) kas muld ne par teemu :)

5) ja riebjaas manii "klausiities", bet patiik mekleet kljuudas sacereejumos - iesaku izmaaciities par saakumskolas pasniedzeeju - sabiedriibai no tevis buus labums :) vismaz kaut kaads.

6) shaubos, ka taadiem kaa tu vispaar ir vadiitaaja staazhs vai vismaz vadiitaaja aplieciiba... izdari secinaajumu pati(-s)

119203. viesis 16.marts 2004 15:54
0 0 Atbildēt

viesis 16.03.2004 14:56

un veel, ja tev mani iisie komentaari shkjiet kaa veseli literatuuras sacereejumi, izsaku savu patiesho nozheelu par tavu izgliitiibas liimeni un tavu IQ, ja tu parasto i-net vortaala kommentu nespeej atshkjirt no sacereejuma (kaut vai peec apjoma un satura)...

un naakamreiz paraksties, luudzu, veelams - ar savu nickname :)

P.s. par manis iesuudzeeshanu Briseles tiesaa par valodas "kropljoshanu" Internetaa es tev pilniigi nopietni... buus labs precedents :)

119204. viesis 16.marts 2004 16:01
0 0 Atbildēt

Skaties, piesauksi nelaimi...Dabūsi vazāties pa tiesām un ēst Briseles kāpostus:-)

119205. viesis 16.marts 2004 16:08
0 0 Atbildēt

seal25

briseles kaapostiem nav ne vainas, arii brokolji man garsho, arii citi daarzeni... vispaar es esmu veseliiga eediena piekriteejs, taapeec smadzenes laikam nav veel tik ljoti samaitaatas kaa "viesis 16.03.2004 14:56" :)

arii pa Eiropu daudz esmu celjojis, bet Briselee veel nav bijis izdeviibas pabuut :) taa tik buutu lieliska izdeviiba - uz "viesis 16.03.2004 14:56" reekjina padziivoties Briselee :)

vai nav skaisti ? :)

119209. viesis 16.marts 2004 16:28
0 0 Atbildēt

Vienkārši spoža nākotnes perspektīva....:-) Briseles kāposti man arī garšo - Cool...

119210. viesis 16.marts 2004 16:32
0 0 Atbildēt

seal25... tad tu biji tas mans "likteniiigais" anoniimais viesis ? :) jebshu tas ir kaac cic "praatveeders" ? :)

119211. viesis 16.marts 2004 16:35
0 0 Atbildēt

maroz - atkal tu sac - melanais tukstotis ar tukshvardiibu!! Nu kashkigs kaa pensionars jeb pesionare ... izdoma pats kam esi tuvaks....

P.S. Audzini gribasspeku - labak neraksti vairs neko. Nav veerts ...

119212. viesis 16.marts 2004 16:41
0 0 Atbildēt

viesis 16.03.2004 16:35

tas, tomeer, vairaak attiecas uz taadiem kaa tu:

"Audzini gribasspeku - labak neraksti vairs neko. Nav veerts..." (c) Nezinaamais Gramatikjis

119213. viesis 16.marts 2004 16:48
0 0 Atbildēt

izskatās,ka jūs visi esat novērsušies no galvenās tēmas:)))))

119214. viesis 16.marts 2004 16:50
0 0 Atbildēt

Labi Babajevu ziepees:) bet skatot situaaciju no otras puses, autorinjam....kadi maaciijies skolaa atceries,,,bij teikts ja neesi paarliecinaats ka veicot manevru netrauceesi citiem vai paarkaapsi CSN...NEDARI:) es teikshu atklaati...man skaidraa buudamam arii tracina taadi "divas alus pudeles izdzeerushie":) inot purcika Klondaiku...tur neseez divas alus pudeles dzeerushie:)

119215. viesis 16.marts 2004 16:50
0 0 Atbildēt

viesis 16.03.2004 16:35

laikam savaa aprobezhotiibaa nesaskati starpiibu netikai starp komentaaru un sacereejumu, bet arii starp kashkji un diskusiju :)

silti iesaku - neiecikleejies paaraak uz gramatikas, saac domaat logjiski, ne peec rakstiitiem gramatikas likumiem :) vai tu to veel neproti ? :) ak vai cik zheel, tad mums ar tevi neiznaaks diskusija :) tavos gados jau buutu taa kaa jaasaak logjiski domaat un izdariit secinaajumus, neviss dziivot peec refleksiem un instinktiem :)

P.s. man zheel ka tevii taads dziivniecisks naids pret CP un cilveeci vispaar... iesaku tev paarskatiit savas prioritaates... kaut gan - kaadas tev var buut prioritaates ??? - paeest, uzdirst kaadam internetaa (anoniimi), kaadreiz muuzhaa tikt pie vadiitaaja aplieciibas un automobiilja, varbuut, ja palaimeesies dziivee... taadas ir taas tavas prioritaatiites :) gh gh gh

119216. viesis 16.marts 2004 16:51
0 0 Atbildēt

LAbāk ienāc pie manis Audi topikā un pasaki ko domā par Audi V8 ja jau reiz Tu tāds runātīgs esi...:-) Nē nē es tas tas nēesmu, bet za to man interesanti pavērot Jūsu abu kasīšanos:-)

119217. viesis 16.marts 2004 16:53
0 0 Atbildēt

viesis 16.03.2004 16:35

un veel, ja tavaa naivaa skatiijumaa mans aicinaajums uz noteikumu ieveeroshanu ir "melanais tukstotis ar tukshvardiibu", tad tu neesi ne ar ko labaaks(-a) par noziedznieku, vai vismaz par potenciaalu noziedznieku, kuram apzinjaa nav vietas moraalaam veertiibaam... :)

119219. viesis 16.marts 2004 16:56
0 0 Atbildēt

Visi cilvēki ir dāžadi, menti ir dāzādi, mēs - vadītāji arī dažādi. Cits ments aprobežots, cits labi audzināts (raritāte, kas Sarkanajā grāmatā ierakstītāma būtu) A mēs paši labāki? Oj, piedodiet policista kungs, neredzēju, aizmirsu, nepamanīju....Neviens negrib atzīt sevi par vainīgu.... Es arī nē - slikts puika:-)

Tikai galvenais pašiem satiekot tādu Babajevu, nepalikt par tādiem vai tādiem pašiem...

119220. viesis 16.marts 2004 16:56
0 0 Atbildēt

seal25 16.03.2004 16:51

a es te nekasos, es tikai aicinu uz toleranci, noteikumu ieveeroshanu un cienju :) bet dazhiem anoniimajiem dziives apdaliitiem sprukstiem ir shkrobe par to... :) kas ta man - man pofig, rupji sakot :) "za rodinu obidno" (c) "kaut kada tur filma"

attieciibaa par Audi V8 - sorry, nav man kommentu, nav bijusi dariishana ar taadu aparaatu... savulaik pirms gadiem 6-7 bija Audi 90, bet tas ir pavisam citas sugas auto... bet no tiem laikiem man par Audi palika labs iespaids... domaaju, ka lielais braalis - V8 nebuus ne ar ko sliktaaks, driizaak - gluzhi otraadi :) kaa nekaa - kaut kas liidziigs tolaiku Audi flagmanim... nopietns aparaats... vismaz bija... :)

119221. viesis 16.marts 2004 16:58
0 0 Atbildēt

Viesim RCC

klau, pietiks apvainot cilvēku kuru tu nezini un situācijas būtību un izdzerto alu skaitu! Tas, ka cilvēks ir izdzēris divus alus nenozīmē ka viņas širmis ir ciet un viņš nez ko dara!

119222. viesis 16.marts 2004 16:58
0 0 Atbildēt

What we have here - is the failure to communicate.

119223. viesis 16.marts 2004 16:58
0 0 Atbildēt

moralist moroz - paprasi savam priekshniekam par saviem sacerejumiem, ja vinsh pateiks ka tas ko dari/raksti ir tikai uudens ... tad diena tev ir izdevusies...

119224. viesis 16.marts 2004 17:03
0 0 Atbildēt

viesis 16.03.2004 16:58

un tu veel te runaa par "kashkji" ? :) ar tevi pat diskuteet nav interesanti, kur nu veel "kashkjeeties"... dazhreiz mani patiesi uzjautrina taadi dziives apdaliitie, nepamierinaatie indiviidi :)

anoniimais, kompelksainais viesi "nemaaci mani dziivot, labaak paliidzi materiaali" (c) atkal "kaut kaada tur PSRS laiku filma" :D :D :D

119227. viesis 16.marts 2004 17:11
0 0 Atbildēt

moroz - man gan ar tevi ir jautri... uz katru manu vardu tu atbildi ar 10 ... Man atliek vienreiz noklepoties un tu jau kā tuberkolozi saķēris...

P.S. starpcitu...nervu shuninjas laikam neatjaunojas!!!

119228. viesis 16.marts 2004 17:13
0 0 Atbildēt

viesis 16.03.2004 17:11

man prieks ka muus vieno vismaz kaut kas - jautriiba :)

kushsh kushsh, buus jau labi :) napaardziivo taa par mani, labaak paruupeejies par sevi :)

119229. viesis 16.marts 2004 17:14
0 0 Atbildēt

:) Peace out

119231. viesis 16.marts 2004 17:42
0 0 Atbildēt

viesis 16.03.2004 17:14

man prieks, ka tu vismaz no multeneem samaaciijies dazhus sveshvaardus :) taatad - progressee :)

out peace :)

119232. viesis 16.marts 2004 17:50
0 0 Atbildēt

A kada izskatas ta Babajeva, nav gadijuma tada blonda, ja ir tad jasaka samera stulba, abrobezota un ar runas kulturu nu pilnigs sviests !!!

119233. viesis 16.marts 2004 17:53
0 0 Atbildēt

babajaeva toc suka liko,veca protkolsica

119235. viesis 16.marts 2004 18:01
0 0 Atbildēt

Cik ir bijušas darīšanas ar Babajevas kundzi palikušas diemžēl tikai vislabākās atmiņas. Jo viņa ir principiāla. Ja ir pārkāpums, tad par to ir jāsaņem sods. Tas nekas, ka pārkāpums ir nenozīmīgs. Sākas ar nenozīmīgiem pārkāpumiem, vēlāk iepatīkas un tad...

Autoram par laimi Babajevas kundze nebija principiāla līdz galam. Varēja izsaukt papildspēkus un noformēt par pretošanos, uzbrukumu policistam. Un tikko izdzērušam 2 pudelītes promiļu pietiktu. Ja veiktu ekspertīzi, tad izejot nākamo šoferu med. komisiju - vai kā smilkstētu, kad nevarētu to iziet.

Un vispār, sūdzās jau tikai par tiek labākajiem, principiālākajiem. Kāpēc neviens neraksta, ka inspektors XXXX paņēma no manis Ls x, ielika savā makā un es pats laimīgs aizbraucu. Jo šis inspektors tiešām ir tas neprincipiālais, t.i. sliktais, bet valstij ne tam, kas pārkāpj CSN.

119238. viesis 16.marts 2004 18:24
0 0 Atbildēt

no vienas puses pats uzprasijaas no otras protokolu neraxta ,lai vareetu peectam sarunaat

119267. viesis 16.marts 2004 20:38
0 0 Atbildēt

Bet Raider! Ko tu cepies ? tev (tb tavai sievai) ir visas tiesiibas uz soda samazinaashanu pamatojoties uz vinjas uzrakstiito viedokli protokolaa ...

UN VISS. PUNKTS

119273. viesis 16.marts 2004 20:52
0 0 Atbildēt

patiesībā čakarēt vajag to tizlo Ministru kabinetu, kuri tos nejēdzīgos likumus nevar/negrib/nejēdz mainīt.

ja CP sāks sastādīt visu to makulatūru lai trubā iepūstu un apstādinātu zagtu autiņu utt. tad neko viņi nenoķers.

tādēļ no vienas puses viņi pārkāpj noteikumus, no otras puses

man tomēr nav žēl iepūst kaut 3x dienā, ja es zinu, ka tiks kāds lops vai autozaglis paņemst reāli pie rīkles.

119282. viesis 16.marts 2004 21:19
0 0 Atbildēt

ikdienasviesi, ja es būtu policists, bet tu man pasniegtu lupatu, toč dabūtu ''bietē'' un tā riktīgi:)))

119286. viesis 16.marts 2004 21:31
0 0 Atbildēt

Machiic - nu ,gan sasapņojies, draudziņ ! Kas tev teica ka CP ķers autozagļus ? Avīzē izlasīji vai skolotāja pateica ? Tavai zināšanai , CP i netaisās autozagļus ķert, jo uzskata, ka tā neesot viņu kompetence. Kā saka - tad jau labāk ka taisnības un likumības vārdā, CP citās darbības epizodēs ievēro reglamentārās prasības. Un ja arī pie "šmigas" pārbaudes neliks CP tos protokolus rakstīt, pienāks tā diena, kad pie bezprotokola pūtiena trubā, pie rādījuma 0,oo - CP liks tev novilkt bikses, un piedāvās ielikt cauruli citā vietā, cerībā sagaidīt promiles no "citas vietas" - protokolā nereglamentētas ! Vispār, redaktoram vajadzētu painteresēties, kas tas par Rīgas pilsētas policijas šefu, kurš var un drīkst dpt padotajiem pavēles vai rīkojumus reidu laikos nerakstīt pārbaudes protokolus. Cik es saprotu no jurisprudences, nevienam policijas ierēdnim nav atļauts pieņemt lēmumus, kuri apstrīdētu MK noteikumu darbību, lai cik šie noteikumi reizēm būtu ačgārni. Cerams, ka redaktors to noskaidros, un informēs gan lasītājus, gan augstāko policijas vdību IeM. Bet, bababajeva, par ņirgāšanos un autovadītāju brīvā laika izc-ūkošanu, gan ir pelnījusi vigovoru u prēmijas atņemšanu pusgada garumā.

119294. viesis 16.marts 2004 21:54
0 0 Atbildēt

>viesis 16.03.2004 18:01

izlasi tekstu velreiz lenak rupigak paburtiem.

/Robchiks/

119295. viesis 16.marts 2004 21:57
0 0 Atbildēt

>veters 16.03.2004 21:19

ja tantei butu riteni sanaktu tramvaijs

119299. viesis 16.marts 2004 23:33
0 0 Atbildēt

jaunieshi, a kada ta babajeva izskatas ? gados un blonda ? bet ja par CP runaajam, tad varu teikt, ka tad sprogress normalo CPistu rindas, kad verojasm pedeja laikaa, ir pilnigi shokejoshs. Man diezgan regulari iznaak ar shiem komuniceet, ziniet, aatrumijsh, un jasaka, ka paris reizes es pat shiem esmu teicis komplimentus par profesionalu un cilvecisku darbu. Protams, katraa gjimenee ir pa ......, piemeram, man atsevishkji Jurmalas celjumenti ir paris reizes novedushi liidz reaalam kashkjim, bet vispaar progrees ir acimredzams - ejam uz saulaino tali.

119315. viesis 17.marts 2004 9:00
0 0 Atbildēt

Taisniibu sakot, man arii veel llidz sim nav gadiijies sastapt rupjus celju policostus, lai gan uzvaardu arii nav naacies biezi dzirdeet. Bet probleemas nav bijusas, nav bijis vajadziigs jautaat. Bet ticu, ka ir dazi taadi inspektori, kas domaa, ka policists veel ir neaizkarams un vinja vaards ir likums.

Taadiem vienkaarsi vajadzeetu likt pamaaciities so to no kultuuras, jo policists savaa zinjaa ir apkalpojosaas sfeeras darbinieks, kam vajadzeetu buut ljoti labaam maniereem...

119332. viesis 17.marts 2004 9:32
0 0 Atbildēt

Palasot komentaarus izskataas, vareetu padomaat, ka kaut kas nelaags atgadiijies tieshi DeadMoroz nevis Raideram. :) Vinjsh visvairaak te par kaut ko ciinaas un aizstaavaas :)

119334. viesis 17.marts 2004 9:35
0 0 Atbildēt

lidacens 17.03.2004 09:32

tava intuiicija tevi pievilj :) es ir absoluutaa un pilniigaa kaartiibaa un pie izdeviibas un vajadziibas varu turpinaat diskuteet :) vieniigi - slinkums... shodien taads pavasars aiz loga... jaapastraadaa :D

119389. viesis 17.marts 2004 11:49
0 0 Atbildēt

deadmoroz, tev nav taisnības pilnīgi nevienā jautājumā un atbildē! Pārāk daudz putras, man liekas twev dzīve nav sakārtota, tādēl tev tiek piedāvātas psihologa konsultācijas ar 50% atlaide. Ja ir intrese dod ziņu, mēs varam palīdzēt tev noformulēt savas domas un sakārtot tavu redzējumu uz dzīvi.

Dr.Berzins@one.lv

119392. viesis 17.marts 2004 11:59
0 0 Atbildēt

viesis 17.03.2004 11:49

muahha ha ha :) laikam esi paaraak suudiigs psiholgos (driizaak - esi "latgaliitee" nopircis diplomu vai sertifikaatu), ka sev klientus vervee internetaa, pa leeto :) un veel, piedevaam, piedaavaa 50% atlaidi, nu gluzhi kaa pie turkiem tirguu :) nee, paldies, veciit, taadu "dakteru" pakalpojumi man pat "for free" nav vajadziigi... pameklee varbuut kaadaa citaa portaalaa ? varbuut kaadu kapejcinju nopelniisi ? :)

bet veel labaak - paarprofileejies par santehnikji... buus vismaz pastaaviigi ienaakumi... mazi, bet pastaaviigi un stabili :)

119414. viesis 17.marts 2004 13:25
0 0 Atbildēt

Vēlreiz negatīvā nozīmē pieminot neveiksmīgo inspektori Babajevu, vēlos pastāstīt par savulaik visnotaļ cienījamām padomju autoinspekcijas darbiniecēm - dvīņu māsām, kuras praktizēja Jūrmalā, 80-to gadu sākumā. Tolaik, biju vēl jauns autovadītājs, saskarsme ar autoinspekcijas(VAI) darbiniekiem prieka brīžus nesagādāja, jo par trim fiksētiem pārkāpumiem , jeb "caurumiem" soda talonā , itin viegli pastāvēja iespēja šķirties no tiesībām. Diemžēl, tā laika Jūrmalas VAI, toreizējā priekšnieka Priedola vadībā, bija diezgan korumpēts kantoris. Daudz par daudz bija dažādu blatņiku ar ārštata VAI uzlīmēm logos, kuri droši varēja atļauties nesodīti pārkāpt CSN (vēl atceros tādu ārštatnieku Naumovu, kurš ar dienesta volgu pa jūrmalu brauca ne lēnāk par 100km/h, arī družiņņiku, kurš brauca ar dzeltenu 06.ziguli 11-xxLTE - reti,kad bija skaidrā pie stūres). No 82.g. VAI vadībā sākās totālais bizness ar Jūrmalas caurlaidēm(tolaik CSDD vēl nepastāvēja), kuras par x piķi varēja iegūt jebkurš sovjet uniona bandīts, bet vietējiem vasarniekiem iekļūšana "Jūrmalas zonā" bija vairāk nekā problemātiska. Cilvēki uz jumta bagāžniekiem krāva mantu piramīdas, lai varētu pierādīt, ka brauc uz vasarnīcu. Pašreizējā, t.s."maksas" iebraukšanas kārtība jau tika izveidota tikai 90-to sākumā.

Faktiski, daudzmaz objektīvi nodrošināt kārtību uz Jūrmalas ceļiem un iegūt augstu cieņu un autoritāti jūrmalas autovadītāju acīs prata tikai divas cittautiešu dvīņu māsas - autoinspektores, kuras vienīgās neskatījās uz "vadītāja izcelsmi", bet gan tikai uz izdarīto pārkāpumu. Daudzi jo daudzi blatņiki palika bez tiesībām, bet lielākā daļa jūrmalnieku iemācījās respektēt CSN prasības. Māsas vienmēr bija ļoti laipnas,smaidošas, situāciju izprotošas, un zinošas. Viņas brauca ar tolaik stilīgu 011 žiguli ar vankeļa motoru, kādēl ikkatrs bēdzējs tika noķerts un sodīts. Par NEKO, pie māsām neviens sodīts netika, izpalika piekasīšanās par sīkumiem un tupēšana krūmos. Protams, neapmierināto arī netrūka, arī daudzi "Maskavas viesi" neizprata objektīvo sodīšanas politiku. Oficiālās "narušilovkas" bija jārespektā arī māsām, tāda ,diemžēl, bija kārtiba. Bet, jebkurā gadījumā, pretstatā apskatāmajai ši raksta varonei, Jūrmalas dvīņu māsas jau uz to laiku VAI struktūras pelēcības fona, prata radīt eiropeisku policijas darbinieku tēlu - arī kā skaistas, vienmēr labi frizētas un tīros mundieros ģērbtas inteliģentas valsts amatpersonas.

Nevis ar belašu traipiem smērētās vestēs, kā daudzi šodienas CP darbinieki.

119415. viesis 17.marts 2004 13:30
0 0 Atbildēt

IkdienasViesis 17.03.2004 13:25

respect :)

119421. viesis 17.marts 2004 13:58
0 0 Atbildēt

IkdienasViesi 17.03.2004 13:25

Babajeva, starp citu, strādā ļoti līdzīgā stilā, ka minētās māsas. Iespējams, apģērbs u.c. vizuālais nav tāds. Bet ceļu narušiteliem negriež.

119424. viesis 17.marts 2004 14:12
0 0 Atbildēt

jus esat kaukadi idioti? gruuti iepust trubaa? laikam darit nav ko kaa tikai kasiities. Ar mentiem visu var normali sarunat, viss ir kartiba. Pashi parkapjat un tad vel meklejat vainigos... nemat dziivi vienkarshak un fokusejaties nevis uz kasiishanos bet naudas pelnishanu un viss buus kedaa.

119434. viesis 17.marts 2004 14:29
0 0 Atbildēt

bmw tu kukulu paberns - IDIOTS esi tu ...sarunaa un puut ...puut un sarunaa!!! Kas grib tas kasas - kas tev no taa ...

119439. viesis 17.marts 2004 14:38
0 0 Atbildēt

Nee nu nekas. Bet arii mani taa pati CP inspektoru ir palugusi iepust trubaa. Aizgaaju, iepuutu, pajokojam un es turpinaju celju. Paalii braukt nedriikst un tas ir ljoti labi ka vini parbauda uz alkoholu. Par ko vispar kasiities? Lai vini straadaa un buus visiem labi. Burta kalpi atradusies. Beskauniigi teelo mulkiishus un tad vel brinas ka CP aiztur speciali 30 min. Parkapi - samaksaa un gaaz taalaak. Taa taa pasaule ir iekartota.

119445. viesis 17.marts 2004 14:52
0 0 Atbildēt

da ko te daudz striideeties un njemties ? :)

visa shii neproduktiiva "diskusija" kaarteejo reizi pieraada:

"LATVIETIS

Latvietis ir balts, īpaši tautu meita, kas balta vien staigā.

Latvietis tērpjas baltā un pelēkā.

Latvietis ir neuzkrītošs.

Latvietim patīk saulīt vēlu vakarā.

Latvietis ir bārenis, viņa bērni bāreņi un visi dzied bāreņu dziesmas.

Latvietim patīk skumt un raudāt. Raudāja māte, raudāja meita un asaras rotā latvieti.

Latvietis ir kungs savā dzimtajā zemē nevienu palīgā nesauks un citam kalpot neies.

Latvietis visu dara pats.

Latvietim ir savs stūrītis un savs kaktiņš, kur ielikt bērnus par nepaklausību.

Latvietis lepojas ar kautrību, kaunību, strādību un pieticību.

Latvietim laba daudz nevajag un tas pats nāk ar gaidīšanu.

Latvietis vienmēr otram atdod to labāko, pats priecādamies par mazumiņu.

Latvietim solīts makā nekrīt.

Latvietis mērī septiņas reizes un griež tikai vienu.

Latvietis ir apdomīgs un izvairīgs.

Latvietim patīk labi paēst.

Latvieša mīļākais ēdiens ir otrs latvietis, rasols un skābi kāposti.

Latvietis ir iecietīgs pret citu uzskatiem, ja tie sakrīt ar viņa paša.

Latvietis nav skaudīgs, pat ja viņam skauž'.

Latvietim ir labi tur, kur viņa nav.

Latvietis zina, kā ir pareizi, viņam patīk kārtība un simetrija un 90 grādu leņķis.

Latvietim patīk, kā šalc zaļais mežs, jo tam ir cena par kubikmetru.

Latvietis turas pie zemes pēc pusspaiņa alus.

Latvietim ir gaiši mati un zilas acis.

Latvietis lepojas ar tīrasiņu izcelsmi.

Latvietim patīk dzeltens, zaļš, brūns visās to variācijās.

Latvietim nevar patikt zils ar sarkanu.

Latvietim īpaši dārgi senie laiki.

Latvieša gaišā nākotne ir tūkstošgadu senatne.

Latvietis dzīvo atmiņās, ļoti pieķeras lietām un skaistai pagātnei.

Latvietim vienmēr ir labi tur, kur viņa nav.

Latvietis ir dziedātājs, sāk jau pirms dzimšanas un vēl pēc nāves nevar beigt.

"

a kam tagad viegli...

119446. viesis 17.marts 2004 14:54
0 0 Atbildēt

Protams, ka patīkami satikties ar milici, jep polici, kurš pirmais ko izdara Tev atverot logu,neiebāž Tev Trubu nāsī un saka: eplojiet dziļāk...

Jautājums, vai kāds ir padomājis, vai vismaz iedomajies sevi CPpolicista vietā?

119447. viesis 17.marts 2004 14:56
0 0 Atbildēt

Tūlīt mani sarās par ielaistajām gramatiskajām kļūdām...uuuuujjjj...būs sāpīgi:-)

119448. viesis 17.marts 2004 15:00
0 0 Atbildēt

vot vot - par to vajadzeeja agraak domaat :P

119449. viesis 17.marts 2004 15:04
0 0 Atbildēt

BMW - palasi rakstu un komentārus cītīgāk! Raiders nenolieda sava pārkāpuma vainu un atdzīst to, bet runa iet par CP attieksmi un darba profesionalitāti.

119450. viesis 17.marts 2004 15:04
0 0 Atbildēt

seal25 17.03.2004 14:56

shtrunc par gramatiskajaam kljuudaam.. tuuliit tev uzbruks god. dakteris Berzins@one.lv un saaks le4iit... sastaadiis TAADu diagnozi, ka tev vairs pat negribeesies dziivot...

pieljauju, ka shis pseidolechiitaajs ir no tiem , kas izsuuta mailus ar subj. tipa "make your penis bigger" vai "how to get viagra for free"

119452. viesis 17.marts 2004 15:16
0 0 Atbildēt

Sounds tempting...

Saki, skidons pie bērziņa 50%??? Jāpadomā, jāpadomā....

VAi kad pūš trubā ir tāds pati sajūta, kā pūšot stabulē....?

Sviests....

119455. viesis 17.marts 2004 15:20
0 0 Atbildēt

cien.p.D.moroz,

ludzu izbeidziet nirgashanos! Musu klinika ir sertificeta un mees jau sen juus gaidam ciemos!!!

Dr.hab.Berzins

119456. viesis 17.marts 2004 15:29
0 0 Atbildēt

viesis 17.03.2004 15:20

eeem, god. Beerzinja k-gs :) paldies par uzticiibu, bet mani juusu leeta uzstaajiiba (pat uzbaaziiba) nedaudz biedee... peedeejo reizi kad ir naacies no juusu maila (ja nemaldos, tad no juus) sanjemt spamu, tas bija pornograafiska satura... piedodiet, tas nav mans profils :)

Dr.hab. ??? un kaadaa nozareee ??? aizmirsi piedzejot MED !!! dubina !!! :)))

un vispaar, kopsh kura laika santehnikjiem pieshkjir graadus ??? :)

119457. viesis 17.marts 2004 15:29
0 0 Atbildēt

šķiet komentāri sāk palikt totāli stulbi. Laikam tēma izsmelta. Izskatās ka vairāk nevienam nav ko teikt, kā izņemot ārstēšanos Bērziņa klīnikā paaugstināta servisa apstākļos...

119458. viesis 17.marts 2004 15:35
0 0 Atbildēt

seal25 17.03.2004 15:29

nekas, nebeedaa :) vot slavenais lechiitaajs Beerzinjsh muus ar tevi drusku apaarstees, un uzreiz mumz "zhiznj skazkoj pokazhecca" :D :)

119459. viesis 17.marts 2004 15:38
0 0 Atbildēt

skazku nevaram garantēt bet maljinu gan...

119461. viesis 17.marts 2004 15:40
0 0 Atbildēt

stulbeņi

119462. viesis 17.marts 2004 15:41
0 0 Atbildēt

Cienītie viesi, ja jau Jūs tik intensīvi te dalāties ar saviem iespaidiem, t ad lūdzu pierģistrējaties, lai nav jāzīlē, kurš viesis ir kurš. Sarunāts???

Respect

119463. viesis 17.marts 2004 15:48
0 0 Atbildēt

seal25 17.03.2004 15:41

tie visi viesi neviss dalaas iespaidos, bet gan vinjiem dalaas personiibas, no kaa izriet, ka vien un tas pats anoniimais skriceleetaajs ir gan dakteris, gan policists, gan premjerministrs vienaa sejaa :) taapeec jau tam "beerzinjam" visur raadaas psihi, slepkavas un bandiiti :) vispaar vinjsh man peedeejaa laikaa taads jociigs liekas... laikam tieshaam, valdiibas leemums apgriezt bezmaxas izsniedzamaas zaales gariigi neveselajiem cilveekiem nav naacis shim "beerzinjam" par labu :(

skumiigi :(

119469. viesis 17.marts 2004 16:32
0 0 Atbildēt

štrunts ar visiem bērziņiem un viņiem līdzīgiem ! lai klārē savas teorijas interesentiem, kuri gatavi uzklausīt. un tādu mūsdienu sabiedrībā netrūkst. bagātu ,situētu amerikāņu ģimenēm - katrai ir savs advokāts, ārsts(i), zobārsts, administrators, psihologs ut.t.... Bet mēs esam nobraukuši no raksta tēmas, un tā zaudē aktualitāti.

119471. viesis 17.marts 2004 16:37
0 0 Atbildēt

patiesi ar prieku varu padzeest visus turpmaakos komentus, kas nav par teemu...

119483. viesis 17.marts 2004 17:11
0 0 Atbildēt

Jociigi, bet no savas pieredzes, kad ir gadijies sastapties ar sieviesu kartas CP, vinas visas lidzinajas "Babajevas kundzes" prototipam. Piekritisiet, ka ne jau katra parasta, normala sieviete alkst but par celu policisti - taa ir ipasha sieveishu kategorija, ar bargaas kundzes kompleksu:)

119502. viesis 17.marts 2004 18:13
0 0 Atbildēt

Dedmoroz, labais ! Cepuri nost. Pareizi, tā turēt. Un neklausi visādu atsaldeņu iebildumus. Būtu Latvijā vairāk Tev līdzīgi domājošo autobraucēju - mēs dzīvotu vienā no CSN ziņā drošākajā valstī. Žēl ka ļoti reti kāds prot ļoģiski un saprotami izskaidrot noteikumu būtību. Var redzēt, cik mūsu sabiedrība vēl ir neizglītota un cik zems kultūras līmenis ir mūsu dzimtajā Latvijā.

Visu cieņu tādiem kā Dedmoroz, un tādiem kā Raiders, kuri cīnās par taisnību, neviss kā vidusmēra latvieši - "ēd viens otru". Prieks par Jums.

---Rihards---

119564. viesis 18.marts 2004 9:43
0 0 Atbildēt

IkdienasViesi, Tu gadījumā neesi komunists, vai vismaz, viņu līdzskrējējs:))), baigi ''sarkanas'' domas izsaki:))) (tikai neapvanojies, jo man jau pateica no redakcijas, ka par ''bietē'' došanu ,ierosinās ''lietu''):))))

119718. viesis 19.marts 2004 8:44
0 0 Atbildēt

Vo pajoliņš, pac sev s ū d u s uztaisīja He He

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti