'Jordan' nesatraucas par Šūmahera valdīšanu 5

 
22.marts 2004 12:00

"Ferrari" pilota Mihaela Šūmahera dominējošā loma Pirmajā formulā (F-1) nav jāuzskata par nelaimi, kas sagraus vēl vienu sezonu, uzskata "Jordan" komandas vadītājs Edijs Džordans.

Šūmahers pēdējās četrās sezonās ir nodrošinājis "Ferrari" pasaules čempiona titulu, un svētdien viņš guva karjerā 72.uzvaru, pārliecinoši finišējot pirmais Malaizijas "Grand Prix" izcīņā. Abos 2004.gadā notikušajos posmos Šūmaheram tika vieta uz goda pjedestāla augstākā pakāpiena.

"Kad golferis Taigers Vudss uzvar deviņos svarīgākajos turnīros pēc kārtas, visi viņu cildina," teica Džordans. "Mēs redzējām vēlreiz, ka Mihaels ir labākais. Viņš ir izcils pilots".

"Ferrari" dominējošais stāvoklis rosinās citus saņemties un mest līderiem izaicinājumu, norādīja Džordans.

"Tas ir fenomenāli, ka šobrīd Šūmahers, "Ferrari" un viņu pulcētie cilvēki ir nodrošinājuši šādu pārsvaru. Tas nemaz nav tik slikti," sprieda Džordans. "Tas citiem sarežģī dzīvi, taču tam ir arī pozitīvā puse. Tas atgādina, ka ir jāsaņemas un jācīnās."

SEPANGA (MALAIZIJA), MAR 22, BNS/AFP

 
Visi komentāri
 
120026. viesis 22.marts 2004 13:22
0 0 Atbildēt

Nu JORDAN shobriid buutu jaauztraucaas, lai nepaliek aiz MINARDI....

;)

120069. viesis 22.marts 2004 15:23
0 0 Atbildēt

Tas tiehsmaa butu diivaini, ja kaads saaktu vainot Ferrari pie ta kaa vini ir tik speeciigi un paareejie tik nevariigi :))

120096. viesis 22.marts 2004 17:22
0 0 Atbildēt

diezgan debila ir Šumahera lēkāšana un vicināšanās uz augstākā pjadestāla pakāpiena - atgādina vidusskolnieku, kurš iemaldījies bērnudārzā, pirmais izlasījis pantiņu, uz bezgala priecigs - ķēms tāds.

120099. viesis 22.marts 2004 17:41
0 0 Atbildēt

Peedeejaa laikaa Edijs pasaacis nesatraukties par lietaam , kas saistiitas ar pasha komandu. Tas arii atsaucas uz rezultaatiem, ticiet, shogad, nevienu vien reizi, dzeltenaas mashiinas pabeigs saciiksti aiz Minardi.

120137. viesis 23.marts 2004 2:36
0 0 Atbildēt

A es priecaajos kopaa ar Shuumi! Kapeec dazjiem ir tik gruuti atziit, ka vinjsh ir labaakais?! Vienkaarsha skaudiiba. Ceru, ka vinjsh arii shosezon buus chempis!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti