'Jordan' nesatraucas par Šūmahera valdīšanu 5

 
22.marts 2004 12:00

"Ferrari" pilota Mihaela Šūmahera dominējošā loma Pirmajā formulā (F-1) nav jāuzskata par nelaimi, kas sagraus vēl vienu sezonu, uzskata "Jordan" komandas vadītājs Edijs Džordans.

Šūmahers pēdējās četrās sezonās ir nodrošinājis "Ferrari" pasaules čempiona titulu, un svētdien viņš guva karjerā 72.uzvaru, pārliecinoši finišējot pirmais Malaizijas "Grand Prix" izcīņā. Abos 2004.gadā notikušajos posmos Šūmaheram tika vieta uz goda pjedestāla augstākā pakāpiena.

"Kad golferis Taigers Vudss uzvar deviņos svarīgākajos turnīros pēc kārtas, visi viņu cildina," teica Džordans. "Mēs redzējām vēlreiz, ka Mihaels ir labākais. Viņš ir izcils pilots".

"Ferrari" dominējošais stāvoklis rosinās citus saņemties un mest līderiem izaicinājumu, norādīja Džordans.

"Tas ir fenomenāli, ka šobrīd Šūmahers, "Ferrari" un viņu pulcētie cilvēki ir nodrošinājuši šādu pārsvaru. Tas nemaz nav tik slikti," sprieda Džordans. "Tas citiem sarežģī dzīvi, taču tam ir arī pozitīvā puse. Tas atgādina, ka ir jāsaņemas un jācīnās."

SEPANGA (MALAIZIJA), MAR 22, BNS/AFP

 
Visi komentāri
 
120026. viesis 22.marts 2004 13:22
0 0 Atbildēt

Nu JORDAN shobriid buutu jaauztraucaas, lai nepaliek aiz MINARDI....

;)

120069. viesis 22.marts 2004 15:23
0 0 Atbildēt

Tas tiehsmaa butu diivaini, ja kaads saaktu vainot Ferrari pie ta kaa vini ir tik speeciigi un paareejie tik nevariigi :))

120096. viesis 22.marts 2004 17:22
0 0 Atbildēt

diezgan debila ir Šumahera lēkāšana un vicināšanās uz augstākā pjadestāla pakāpiena - atgādina vidusskolnieku, kurš iemaldījies bērnudārzā, pirmais izlasījis pantiņu, uz bezgala priecigs - ķēms tāds.

120099. viesis 22.marts 2004 17:41
0 0 Atbildēt

Peedeejaa laikaa Edijs pasaacis nesatraukties par lietaam , kas saistiitas ar pasha komandu. Tas arii atsaucas uz rezultaatiem, ticiet, shogad, nevienu vien reizi, dzeltenaas mashiinas pabeigs saciiksti aiz Minardi.

120137. viesis 23.marts 2004 2:36
0 0 Atbildēt

A es priecaajos kopaa ar Shuumi! Kapeec dazjiem ir tik gruuti atziit, ka vinjsh ir labaakais?! Vienkaarsha skaudiiba. Ceru, ka vinjsh arii shosezon buus chempis!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

Valsts policija pastiprināti kontrolēs atļautā braukšanas ātruma ievērošanu (+ VIDEO) 3

No 15. līdz 21. aprīlim Eiropas Savienības dalībvalstīs organizē Eiropas ceļu policijas tīkla ROADPOL akciju "Atļautā braukšanas ātruma kontroles nedēļa". Akcijā piedalās arī Latvija, un Valsts policija 19. aprīlī organizē 24 stundu ātruma kontroles maratonu, kura laikā pastiprināti uzrauga atļautā braukšanas ātruma ievērošanu. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 12

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti