Jeep 'pavasara kolekcija' (+ foto) 12

 
2.aprīlis 2004 7:05

Papildinot savu modeļu klāstu ar vēl četrām jaunām sērijām, Jeep nostiprina savas pozīcijas pasaules tirgū. Eiropas auditorija ar jaunajiem automobiļiem pirmo reizi tika iepazīstināta marta sākumā 74. starptaustiskajā autosalonā Ženēvā.

Pirmklasīgajā Jeep sagatavotajā "pavasara kolekcijā" ietilpst divi jauni Jeep Grand Cherokee sērijmodeļi un īpaša izlaiduma Jeep Wrangler un Jeep Cherokee. Šie automobiļi, kas šā gada pavasarī saražoti ierobežotā skaitā, pārstāv bāzes modeļu pašas interesantākās un "ekskluzīvākās" versijas.

Jeep prezentēto sērijveida modeļu klāstu papildina emociju gūzmu izraisošais konceptauto Jeep Rescue, kas ieskicē iespējamo auto markas nākotnes attīstības virzienu. Auto var uzskatīt par Jeep apvidus auto bezkompromisa variantu, kas sevī apvieno leģendāro caurgājamību un pašas modernākās tehnoloģijas meklēšanas un glābšanas operāciju veikšanai.

Visi augšminētie modeļi atspoguļo Jeep markas automobiļu attīstības vēstures jaunākos etapus. Tie papildina pastāvīgi augošo Jeep modeļu klāstu, atšķiras no visiem pārējiem bezceļu auto, ko šobrīd piedāvā tirgus un sajūsmina klientus ar savām plašajām iespējām, bagātīgo aprīkojumu un augstāko izpildījuma kvalitāti.

GrandCherokeeBlackPearlIn2.jpg

Jeep var lepoties ar plašu modeļu klāstu, sākot ar Wrangler, kas jau ir kļuvis par simbolu, līdz pat modernajam flagmanim Grand Cherokee. Jeep® preču zīme ir atpazīstama visā pasaulē, bet jaunie modeļi radīs nopietnu konkurenci pasaules autotirgū aktīvās atpūtas auto segmentā.

"Jeep apliecina savas līderpozīcijas un tiesības startēt no "pole position" 4x4 modeļu vidū, jo mūsu automobiļi ir izcilākie visos segmentos, kur vien iesaistījušies konkurencē," paziņojis Tomass Haušs (Thomas Hausch), Chrysler Group Starptautiskās pārdošanas un mārketinga nodaļas izpilddirektors.

2003.gadā Jeep Cherokee un Jeep Grand Cherokee ieņēma otro un trešo vietu Chrysler Group "bestselleru" vidū. Tika pārdoti attiecīgi 39 771 un 34 468 vienības. Tajā pašā laikā pārdotie Jeep automobiļi sastādīja 48% no kopējā Chrysler Group pārdošanas apjoma.

Galerija

Konceptauto Jeep Rescue

Rescue.jpg
Radīts visekstremālākajām situācijām un vissmagākajiem apstākļiem, Jeep Rescue sevī iemieso ne tik vien glābšanas auto kvintesenci, bet arī bezceļu auto labākās īpašības. Šis ir ideāls piemērs jaudīgam auto, kas spējīgs pārvietoties
visur un izpildīt jebkuru uzdevumu.
Rescue ļauj nojaust, kādā virzienā, iespējams, Jeep dizains attīstīsies nākotnē.


Jeep Grand Cherokee

GrandCherokee.jpgAuto ir ietilpības, komforta un stila sintēze ar vienreizēju jaudas, dinamikas, caurgājamības, vadāmības un drošības apvienojumu. Šī prestižā pilnpiedziņas auto cienītājiem piedāvāto modeļu klāstu nu papildina divas jaunas sērijveida modeļa versijas - Jeep Grand Cherokee "Vision" un "Black Pearl".

Sērija "Vision" balstīta un "Limited" vesijas bāzes, tomēr tā atšķiras ar dekoratīvajā detaļām (sudrabains vai pulēts alumīnijs) un aprīkojuma komplektāciju.

Greznā un komfortablā "Black Pearl" sērija veidota uz "Overland" versijas bāzes un dekorēta ar melnas krāsas elementiem, hromu, platīnu un nerūsējošo tēraudu. Arī šeit sastapsimies ar prestižu virsbūves un salona aprīkojumu.

Jeep Cherokee

Cherokee.jpgCherokee
– apvidus auto ar lieliski sabalansētu caurgājamību bezceļa apstākļos, komfortu uz šosejas un neatkārtojamu stilu. Speciālajam modelim Jeep Cherokee "Extreme Sport", salīdzinot ar bāzes modeli, piemīt vēlielākas priekšrocības, pateicoties pāris veiksmīgām virsbūves un salona dizaina detaļām. Bez tam, 2004. gadā Cherokee pircēji varēs izvēlēties vienu no trijām versijām - Sport, Limited Edition un Renegade. Tās visas, tāpat kā "Extreme Sport" sērija, spēj pārvietoties jebkuros apstākļos un veikt jebkuru uzdevumu.

Jeep Wrangler

Wrangler.jpgWrangler, 
iemiesojot Jeep markas garu ar savu "vīrišķīgo" virsbūves dizainu un caurgājamības spējām, jau ir kļuvis par leģendu. Šodien īpaša sērija Jeep Wrangler "Extreme Sport" paceļ Wrangler Sport jaunā līmenī, pateicoties kam pārvietošanās automobilī pasažieriem rada ne mazāku baudījumu kā pats ceļojuma mērķis. Automobiļi, kas tapuši šīs sērijas ietvaros, izceļas ar unikālu interjera dizainu un raksturīgu ārējo veidolu.

 
Visi komentāri
 
121774. viesis 2.aprīlis 2004 8:56
0 0 Atbildēt

Fochenes neraada

121783. viesis 2.aprīlis 2004 9:43
0 0 Atbildēt

Nu nezinu.... man gan liekas ka laabaaka autinja, kaa Jeep Cherokee (kantainais) vinji veel nav uztaisiijushi

121791. viesis 2.aprīlis 2004 10:06
0 0 Atbildēt

Man prieks par Jeep Rescue, ka beidzot amerikāņi ir nākuši pie prāta, ka vajadzīgs riktīgs bez ceļu auto nevis parkatnieki. Cerams ka šim auto modelim ir pazeminātie pārnesumi.

121797. viesis 2.aprīlis 2004 10:18
0 0 Atbildēt

kuram ta nav pat no parketniekiem...

121803. viesis 2.aprīlis 2004 10:50
0 0 Atbildēt

viesi 02.04.2004 10:06

Tev taads pavaajsh priekshstats par Jeep nez kapeec. Tiem visiem ir pazeminaatie un starpasu blokjis. Starpasu difs ir atsevishkjiem modeljiem, LSD aizmuguree taapat.

Ja gribas, var ielikt arii blokjus abaas asiis.

Vieniigais par ko vareetu buut shaubas ka nekaa no visa shaa mineetaa nav ir Jeep Cherokee viena modifikaacija tikai ar pakaljas piedzinju. Tipa maajsaimnieceem ko uz bodi braukt.

121804. viesis 2.aprīlis 2004 10:52
0 0 Atbildēt

praktiski jebkursh Jeep (Wrangler un Cherokee)(iznjemot Grand Cherokee) saliks esoshajiem parketniekiem caurgaajamiibas zinjaa.

121840. viesis 2.aprīlis 2004 14:21
0 0 Atbildēt

viesis 02.04.2004 10:52

Pienemsim ka varbut ari saliks caurgajamibas zina - kaut gan neredzu ar ko ipasu tad vins izceltos? Ja un neiazmirsti ka vins ir bezramja taka kada dzilaka bedre ari kuzavu vari saskobit.....

Un nev vinam vairak nekadu prieksrocibu - aaaa ja protams aizmirsu degvielas (benzina) paterinu - tur vins ir neparspejams.

121843. viesis 2.aprīlis 2004 14:31
0 0 Atbildēt

Wrangler vienmer ir bijis un ari tagad ir ramis! Neitralais kautko putro.

121845. viesis 2.aprīlis 2004 14:37
0 0 Atbildēt

viesis 02.04.2004 14:31

Pag ne jau par Wrangleru iet runa - iet runa par Cheroku - ja wranglers manuprat skaitas bezcela klase, bet cheroks ir parketnieks!

121847. viesis 2.aprīlis 2004 14:56
0 0 Atbildēt

kas ir parketnieks? Tas kas bez raamja? Vai kaut kaada cita konstrukcija?

Starp citu arii cherokam ir raamis, ties agan integreetais.

benziins, nu 15-20 l/100 ir normaals pateerinjsh prieksh apvidnieka. Ne diizelja te domaats.

121910. viesis 4.aprīlis 2004 18:52
0 0 Atbildēt

a man, neitraalais, likaas, ka parketnieks ir verkjis bez tiltiem, tipa ar neatkariigo piekari.

121913. viesis 4.aprīlis 2004 19:55
0 0 Atbildēt

To viesis 10.52. Liekas, ka neesi braucis ar Land Rover!!!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti