Sportiskais «Nissan Altima SE-R» 3

 
7.aprīlis 2004 5:05

Šī gada februārī japāņu auto markas Nissan cienītājiem tika dāvāta iespēja novērtēt jauno 2005.gada modeļu klāsta papildinājumu - Altima SE-R, kas būtībā nelīdzinās nevienam no līdzšinējiem Altima modeļiem.

SE-R versija būs jau sestā Altima 2005 modeļu klāstā, kur savu vietu jau ieņēmuši 2.5, 2.5 S, 2.5 SL, 3.5 SE un 3.5 SL. Auto īpaši paredzēts ļaudīm, kam ar auto patīk pārvietoties sportiskākā stilā.

altima1.jpg

Kā jau visiem Altima auto, arī šim būs aptumšotie lukturi, piepacelta priekšējā daļa un jauna radiatora reste. Turklāt Altima SE-R iegūs arī miglas lukturus, jaunu agresīva dizaina un neparasta apgaismojuma instrumentu paneli, trīsspieķu stūri, aizmugures antispārnu, spoilerus un sudrabotus bremžu suportus ar SE-R logo. Arī auto aizmugurē gozēsies SE-R logo.

Bez tam, SE-R iegūs 18 collu riteņu diskus ar 225/45R18 riepām, platas, hromētas izpūtēja uzlikas, sportiskus melnas ādas sēdekļus, tādu pašu stūri, alumīnija pedāļu uzlikas un jaunu sešpakāpju mehānisko ātrumkārbu.

Būtiskākais, kas atšķirs SE-R no citiem Altima 2005 modeļiem, ir mēraparātu izvietojums kā leģendārajam Nisaan Z. Priekšējie sēdekļi un sānu spoguļi ir apsildāmi. Elektriskos logus būs iespējams atvērt un aizvērt arī neatrodoties automobilī - ar pults palīdzību.

altima2.jpg

Jau bāzes komplektācijā SE-R būs Bose audiosistēma ar 8 skaļruņiem un CD lasītāju, skaļuma regulētāju atbilstoši pārvietošanās ātrumam un dublējošajiem taustiņiem uz stūres.

Par drošību domājot, Altima SE-R bāzes komplektācijā paredzētas īpašas drošības jostas, stiprinājums bērnu sēdeklītim, divu piepūšanās pakāpju drošības spilveni, kas ņem vērā tādus faktorus kā drošības jostu lietošana un avārijas nopietnība. Pēc izvēles iespējams pasūtīt arī sānu drošības spilvenus pasažieriem.

Zem motora pārsega šim sportiskajam auto mājo 3,5 litru DOHC V6 dzinējs; tāds pats, kā SE versijai, bet jauda nedaudz palielināta salīdzinot ar pēdējās 250 Zs. Precīzs skaits patlaban zināms nav. Altima SE-R ir sportisks auto no uzlabotās piekares līdz pat alumīnija detaļām svara samazināšanai.

Bremzēšanu nodrošina platas disku bremzes visiem riteņiem, stabilu kustību - ABS un EBD istēmas, kā arī Traction Control. Nissan Altima SE-R būs pieejams piecās virsbūves krāsās: melnā, sudraba, zilā, dūmakaini pelēkā un sarkanā. Transmisiju izvēle starp piecpakāpju automātisko un sešpakāpju manuālo.

Auto cenai vajadzētu iekļauties 30 000 USD.

 
Visi komentāri
 
122285. viesis 7.aprīlis 2004 9:17
0 0 Atbildēt

Moš palaidu garām, bet nekur rakstā neatradu norādes, ka šis Nissan Altima iet uz jeņķu tirgu un tā aplam vienkārši pie mums Eiropā neparādās. Attiecīgi arī cena 30k USD ir jeņķijā un nevis šeit.

122303. viesis 7.aprīlis 2004 10:06
0 0 Atbildēt

Esmu braucis ar 3.5 SE, protams Amerikaa.

Gaita super, tikai zheel, ka leetuma piegarsha salonam.

122432. viesis 7.aprīlis 2004 19:17
0 0 Atbildēt

njaa... kaukaa makiinai STIPRI pietruukst origjinalitates purns - subaru, pakalja - rower, saani - opel... incanti kas iekshaa...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes 3

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

Kāpēc jaunais Toyota Land Cruiser ir principiāli cits auto? (+VIDEO) 10

Uz plašās planētas ražošanā vairs nav atlicis daudz tādu automašīnu kā Toyota Land Cruiser. Tāpēc pirmā iepazīšanās ar jaunās jeb J250 paaudzes modeli Skotijā ir īpaši svarīga. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

LTAB brīdina: izveidota viltus mājas lapa un sociālo tīklu profili, lai vāktu personu datus! 3

Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs (turpmāk – LTAB) brīdina, ka izveidota viltus interneta vietne, rīkojot konkursus un aicinot iedzīvotājus atstāt savus personas datus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti