Mercedes-Benz automašīnu cienītāju saiets 8

 
14.aprīlis 2004 5:01

21.marts, svētdiena, aptuveni plkst.12.00 dienā, VEF Kultūras pils stāvlaukumā, spītējot lietum un vējam, manāma uzkrītoša Mercedes-Benz (MB) markas auto pulcēšanās. Ierodas dažādi modeļi, dažādi cilvēki, iauto Mercedes-Benz sadaļas cilvēki, MB-Club Russia biedri, cilvēki vienkārši no malas.

Taču visus viņus vieno tehnoloģiskums, komforts un prestižs, kurus simbolizē elegantā un skaistā trīs staru zvaigzne.

Pirmā brīža minstināšanās un kautrība, kāda parasti ir vērojama savstarpēji pilnīgi nepazīstamu cilvēku starpā, tiek pārvarēta ar dažādiem jokiem un sarunām.

mb1.jpg

Plkst 12.30 bija ieradušās jau 17 ekipāžas (vēlāk piebiedrojās vēl dažas) un pasākums varēja sākties! Tika izveidota Mercedes Benz automašīnu kolonna, kura tad arī, nepārkāpjot CSN un, diemžēl, luksoforu dēļ reizēm arī sadaloties, devās ceļā uz nozīmēto vietu- Stopiņu pagasta „Visdariem”, kur mūs laipni uzņēma šā krodziņa saimniece.

mb2.jpg

Blakus krodziņam esošajā stāvvietā tika rīkoti dažnedažādi āķīgi un atjautīgi MB konkursi gan pašiem vadītājiem, gan arī viņu dāmām. Tas prasīja ne tikai spēku, bet arī izdomu, intuīciju un izturību, jo laika apstākļi nevienu nesaudzēja un pretēji „pasūtījumam” grasījās kļūt arvien nejaukāki.

mb3.jpg

Pēc konkursu daļas beigām visi devās krodziņā, kur draudzīgi tika ieturēta maltīte, sildītas nosalušās rokas un kājas un pasākuma dalībnieki varēja turpināt savstarpējo iepazīšanos. Pasākuma laikā tika nolemts veidot darba grupu apmēram 10 cilvēku sastāvā, kas attīstītu ideju - izveidot sabiedrisku MB kustību, kas pulcētu sevī Mercedes Benz markas automašīnu īpašniekus un arī vienkārši tos, kam šī marka ir tuva sirdij.

mb4.jpg

Tuvākajā laikā jau gaidāma weblapas www.mbclub.lv atvēršana, kas jau ir nopietns pieteikums tam, ka MB Club Latvia būs! Tur tad arī sekojat tālākām mūsu aktivitātēm.

mb5.jpg

Plkst. 16.00 visi pamazām devās uz mājām un cerams, ka lielākais daudzums bija apmierināti ar pasākumu, konkursiem un būs redzami citos, nu jau MB-Club Latvia rīkotos pasākumos.

mb6.jpg

Visu dalībnieku vārdā gribētu izteikt pateicību Jevgēņijam (alias Starower) par sagatavotajiem konkursiem, iauto- par iespēju MB entuziastiem satikties un organizēties internetā, Brīvules kundzei no „Visdariem”- mums patika pie Jums un gaidiet mūs ciemos arī turpmāk!

mb7.jpg

Es savukārt pateicos visiem tiem, kas bija ieradušies, kas nenobijās no laika apstākļiem un ziedoja daļu no savas svētdienas šim pasākumam. Tā noteikti nebija vienīgā un pēdējā šāda tikšanās, tiek plānoti regulāri šāda veida pasākumi!

Lai Jums veicas!
Ar cieņu Zigmārs (alias SuperZigs)

 
Visi komentāri
 
123005. viesis 14.aprīlis 2004 8:21
0 0 Atbildēt

Ehh, SuperZigi! Zheel ka tu vakar neredzeeji, kas dariijaas paardaugavaa Mezha ielaa. Tur ir RTU viena no fakultaateem un iepretim tai iraid viena pareizticiigo bazniicinja. Tad nu luuk iesaakumaa bija vienkaarshi divi mershi katafalki kaa jau normaalas beerees :) bet spriezhot peec visa tur bij kaadi nelabaa navee kritushi, jo peecaak tur sabrauca - nemeloshu ja teikshu ka vismaz 30 dazhaada jaunuma mershi un bmw, izskatiijaas ka vecaakais speekrats tur buutu dateejams ar pagaajusho gadu :) Dazhreiz ir taa kad tev panesas garaam kaads jauns mersis tu nodomaa - kruta, bet vakar tur bija riktiigs spiets ar tiem. Interesanti kam diez bij beeres?

123008. viesis 14.aprīlis 2004 8:52
0 0 Atbildēt

Apsveicu apsveicu! ceru ka MB buus klubs - jo viens mans koleegis vislaik diica par teemu vai mershiem gadijumaa nav klubs? Teikshu godiigi nepamaniju reklamu par to ka MB taisaas pulceeties :( butu vinjam noteikti pateicis.

Galvenais ir labs ieskrejiens!

tortesgabals jums no USCARIEM!

123012. viesis 14.aprīlis 2004 9:08
0 0 Atbildēt

Tika nodots! - tikai no MB kluba buus japiedzen mobiilaa telefona skaljrunja reekins - taadu *******vienu URAAAAA! vel nebiju dzirdeejis :) :) :) :)

123013. viesis 14.aprīlis 2004 9:08
0 0 Atbildēt

tika domats kliedzienu :) ak shie filtri :(((

123042. viesis 14.aprīlis 2004 10:51
0 0 Atbildēt

Kā var kungi iestāties MB-klubā!!

123124. viesis 14.aprīlis 2004 13:30
0 0 Atbildēt

to viesis 08:21.

vakar no Pareizticīgo katedrāles pēdējā gaitā tika izvadīts cilvēks, kas pāragri šķīries no šīs dzīves. Sensāciju kāros jāapbēdina- nekā krimināla nedz šā cilvēka dzīvē, nedz tās noslēgumā, nedz arī biznesā (visnotaļ veixmīgā) nebija.

Un pavisam noteikti zinu, ka šī cilvēka biznesa partneris brauc ar 2002. gada sākuma Brabus kupeju (tas- par pilnīgi jauniem auto).

123190. viesis 14.aprīlis 2004 17:05
0 0 Atbildēt

A kaapeec divi katafalki bija?

123223. viesis 15.aprīlis 2004 0:04
0 0 Atbildēt

Malaci, ko var teikt sen biju gaidijis ka kaads sanemsies un organizees MB klubu, jo marka ir vairaak ka noziimiiga, es pat teiktu ka labaakaa pasaulee, bet latvijaa kluba veel nav bijis, MALACHI!!!

Mansnaker

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti