Lasītājs brīdina: Tiesu izpildītāji un CSDD 39

 
21.aprīlis 2004 9:52

Gribētos dalīties informācijā arī ar citiem autotransporta īpašniekiem, kuriem gadījies pārkāpt ceļu satiksmes noteikumus un uzlikto soda naudu laikā nesamaksāt. Arī man tā gadījās un procesā ļoti operatīvi iesaistījās tiesu izpildītāju kantoris.

Nestāstīšu par viņu uzliktajiem ievērojamiem maksājumiem, kas dubultoja soda naudu, bet par to, ka viņi nemēdz savu darbu izpildīt līdz galam. Tiesu izpildītājs pirms kādiem desmit mēnešiem atsūtīja vēstuli, ka es visus viņu noteiktos maksājumus esmu samaksājusi.

Bet tad, kad vēlējos iziet tehnisko apsakti, izrādījās, ka manam auto joprojām nav noņemts liegums. Tātad- tehnisko apsakti iziet nevaru, no Latvijas izbraukt arī nē. Sazinājos ar konkrēto tiesu izpildītāju un saņēmu informāciju, ka viņi uz CSDD nosūta parastu vēstulīti (pat ne ierakstītu), lai noņem aizliegumu.

Tas, ka šī vēstulīte nav līdz adresātam nonākusi esot pasta vaina!

Bet par šo pakalpojumu no manis paprasīja aptuveni Ls 4,-. 

Secinājums! Lai Jums līdzīgā situācijā nerastos problēmas, iesaku savlaicīgi pašiem painteresēties CSDD, vai tiesu izpildītājs tiešām ir aizliegumu noņēmis. Jo par to  vai tas tiešām ir noticis, kā izrādās, viņi neatbild. 

Tāpat uz manu jautājumu, kas segtu manus zaudējumus, ja es būtu pasūtījusi prāmja biļetes un  auto uzliktā ailieguma dēļ netiktu pāri robežai, tiesu izpildītājs pasmaidīja un neko neatbildēja. 

Lai Jums veicas labāk!

iAuto lasītāja ancentince

 
39 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
123946. viesis 21.aprīlis 2004 10:16
1 0 Atbildēt

jasudz tiesa, janoligst citi tiesu izpilditaji, kas pec tadas pashas tames panjem pie dziesmas "sliktos" tiesu izpilditajus.

124008. viesis 21.aprīlis 2004 13:51
1 0 Atbildēt

Ir dažādas profesijas. BET, lai piemēram, izvēlētos strādāt par tiesu izpildītāju vai CP darbinieku, jābūt kādai iekšējai pataloģiskai naudas kārei un tieksmei uz citu līdzcilvēku "drāšanu", ja tā var izteikties. Neesmu pārliecināts, ka lielākā daļa tiesu izpildītāju un CP darbinieku, pildot savus amata pienākumus, par noteicošo kritēriju vērtē Temīdas svaru stāvokli...drīzāk gan sava maka biezumu. Nevēlos nevienu aizvainot ,bet, manuprāt, pilnīgi vesels un normāls cilvēks neizvēlētos strādāt minētajās specialitātēs. Atliek vismaz cerēt, ka ieejot ES, turienes likumdošanas spēks mūsu "naudas taisītājus" pakāpeniski ieliks saprātīgu direktīvu rāmīšos.

124012. viesis 21.aprīlis 2004 14:15
1 0 Atbildēt

UUiii, sapiga tema - iesaku vien uzglabat visas bankas kvitis par sodu apmaksu un nemest taas araa. man bija gadijums, kad man uzsutija tiesu izpilditajus un uzlika liegumu iet skati par 2 sodiem kurus BIJU JAU APMAKSAJIS. Piedevam tas notika vairak kaa 1,5 gadus pec sodu izdarishanas, kad biju jau izgajis skati vienreiz bez problemam, bet kad meginaju gribeju nakamo - HOPLJAA - tu esi bandiits un neapmaksaa savas soda kvitis. Nu pzc nodomaju es, un devos uz majam, izrakaju visas atviknes un vienu bankas izdruku atradu, otra gan pa sho laiku bija pazudusi. MAnuprat jau tas ka man viena no shiem 2viem parkapumiem apmaksu apliecinaja bankas izdruka ir pietiekams arguments lai secinatu, ka KADS POLICIJAA VIENKARSHI IR NOSLINKOJIS PIECELT SAVU D.I.R.S.U UN PIEREGISTRET TO KA PARKAPUMS IR APMAKSATS!!!!

Uz jautajumu kapec mierigi vareju iziet skati pagashgad man atbildeja - "iznformacija vel nebija nonakusi pie tiesu izpilditajiem"

PZC!!

Ar sodu izpilditajiem neko daudz nevareja sarunat un to vienu sodu (kuram nebija kviits) nacas apmaksat velreiz (5Ls + tiesu izpilditajiem 7Ls)

+Vel tas ka dabuju braukt uz csdd un ieniegt tiesu izpilditaja iedotu lapinju par lieguma dzeshanu (ja to nebutu izdarijis, nemaz nebrinitos ka liegumu man butu nonemushi ari pec pusgada)

Kopsh tas reizes uz policijas darbiniekiem skatos taa shkjiibi.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti