Atgriezeniskā saite - II posma apbalvošana 7

 
26.aprīlis 2004 3:15

Laukā ir aicinošs pavasaris, dažādi ar autosportu saistīti pasākumi un gatavošanās tiem pilnā sparā seko cits citam. Teju teju var paspēt visus apmeklēt, piedalīties un par tiem informēt.

II posma rezultāti ir šeit.

iAuto tūrisma rallija kausa II posma uzvarētēju apbalvošanas sapulce pirmo reizi tika noturēta citā, ne sacensību dienā un noritēja tik tīkamā un radošā gaisotnē, ka neinformēt par to tos, kas šoreiz neieradās, būtu grēks. Trešdien, 21.aprīlī pulksten septiņos vakarā, TV translētajai hokeja spēlei fonā skanot, norunātajā vietā pulcējās gana daudz sacensību dalībnieku, lai pasākumu varētu uzskatīt par izdevušos. Patiešām prieks, ka ieradās ne tikai pirmo trīs vietu ieguvēji saņemt savas balvas, medaļas un diplomus!

Šādas dalībnieku un organizātoru kopā sanākšanas ir visādā ziņā apsveicama lieta. Tūrisma rallija kauss pirmām kārtām tiek plānots kā atpūtas un izklaides pasākums ikvienam, kam vien ir visparastākais auto, vēlme un uzņēmība aktīvi atpūsties, baudīt dabu un aizrautīgu cilvēku sabiedrību.

a2-3.jpg

Nenoliedzami, svarīgs ir arī sacensību gars un sporta elementi, tādēļ raudzīsim, lai arvien mazāk tiktu pieļautas sīkās atkāpes no LAF kodeksa un mūsu dalībnieki pēc vēlēšanās būtu gatavi startiem arī Latvijas standartauto rallija čempionātā.

Tomēr, savstarpējā konkurence uz ceļiem tūrisma rallijā nedrīst kļūt apgrūtinoša! Šādas interneta piedāvātās iespējas noorganizēt pulcēšanos klātienē un "piekoriģēt" noteikumus ir "bonuss", kas padara iAuto pasākumus par īpašiem.

a2-1.jpg

Pie vieglām vakariņām un vēlāk kāda alus kausa tika apspriesta sacensību organizācija, noteikumi, tiesāšanas principi un citas rallija norisei svarīgas lietas. Apbalvošanu sagaidījuši, daži atvadījās, dažiem laiks ļāva vēl uzkavēties un vienkārši aprunāties - arī par rallija turpmākajiem posmiem, protams.

iAuto tūrisma rallija sacensībām paliekot tikpat kupli apmeklētām, iespējams, ka apbalvošana arī turpmāk notiks kādā no nākamajām dienām.
Paldies Eurostop restorānam, kura mājīgajās telpās, sarunās aizrāvušies, uzkavējāmies līdz pat slēgšanai.

Īpaši pateicamies sponsoriem par atbalstu:

L.Lapsa
iAuto

iauto_olympus.gif

 
Visi komentāri
 
124474. viesis 26.aprīlis 2004 8:21
0 0 Atbildēt

nu baigi labi ka viss notiek...

ir doma varbuut kaukad uz vasaras vidu saakt piedaliities, bet negribas pa granti jaat sporta piekari ar 17" litakiem...

124489. viesis 26.aprīlis 2004 10:30
0 0 Atbildēt

to mxms07 tad kas taa tev par sporta piekari, kuru var sajaat tik vienkaarshi pa granti?? Un uz posmu uzliec atpakalj ziemas diskus ar normaalaam riepaam un buus viss ok!

124511. viesis 26.aprīlis 2004 11:52
0 0 Atbildēt

nu man ziemas diski dalanaa :( akal braukt pakalj..

nu piekare SAAB Aero 9-5... es jau zinu kaa gaazhot visu vasaru pa Kurzemes grants celjiem + man ir neliidzsvarots raxturs atvilkt cik var un vecajam SAABam jau arkas visas bija jaamaina no grants apdauziitas... :(

124512. viesis 26.aprīlis 2004 11:57
0 0 Atbildēt

^^^ tas es tur augshaa mxms07.. kaukas ne taa ar ielogoshanos...

124533. viesis 26.aprīlis 2004 14:54
0 0 Atbildēt

Pasaakums bija OK! ;)

124862. viesis 29.aprīlis 2004 10:22
0 0 Atbildēt

shis nav tas rallijs, kur jaagaazj!! te vairaak jaadomaa ar galvu un jaanjem liidzi spainis veesa uudens, lai pilotam neaiziet ciet..

respects

rallija

organizatoriem..

127433. viesis 21.maijs 2004 10:10
0 0 Atbildēt

mxms07: Nevajag jau gaazt vislaiku acis paargriezusham. Galvenais ir nobraukt laikaa un liidz galam :) Rallijs nav plika gaazshana ar pedaali griidaa. Ja grants akmentinji sit arkaas caurumus, nu sorry, tad taas arkas tev ir jaametina :):):) Uzklaaj veel virsuu mastiku, lai akmenji nedauza pa apakshu un neatstaaj robus, kas ziemaa ruusees, un buus ok. Nu a tas, ka diskus negribi mainiit, ir atruna :)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

No 45 750 eiro - Toyota sākusi jaunā GR Yaris iepriekšpārdošanu

Ir sākusies jaunā Toyota GR Yaris iepriekšpārdošana, un tā cenas ir no 45 750 eiro. TOYOTA GAZOO Racing rallija programmā dzimušais un sacīkstēs rūdītais hečbeks debitēja pirms trim gadiem, bet pēc modernizācijas tas ir ieguvis dažādus dizainiskos, tehniskos un konstruktīvos uzlabojumus, kas braukšanu pacels jaunā līmenī. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 9

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti