Amerikāņu auto kluba labdarības akcija Aizkrauklē 8

 
7.maijs 2004 3:04

4. maijā Amerikāņu auto klubs noorganizēja braucienu uz Aizkraukles rajona Iršu bērnu namu "Dzeguzīte" un Bebru internātskolu. Pirms pasākuma veiktā atbalstītāju meklēšanas kampaņa bija visai veiksmīga un atradās šīs idejas atbalstītāji.

Nedēļas laikā tika sarūpēts ne mazums jaunu un lietotu, bet ļoti nepieciešamu lietu, kas tika nogādātas abām iestādēm pasākuma laikā.


Autors: Dainis Godainis
Fotogalerija ir šeit

Rīts sākās ar diezgan slapjiem un nemīlīgiem laika apstākļiem, kas laikam aizbiedēja vairākus iespējamos dalībniekus. Kopējo iespaidu vēl pasliktināja ziņa, ka iepriekšējā dienā nopietni sabojājies tikko nokrāsotais SCHOOLBUS. Steidzami tika meklēts jebkurš kravas auto, lai aizvestu visas sagādātās mantas un, laimīgā kārtā, un tikai par degvielas cenu, tika sadabūts MERCEDES furgons, kam uzreiz tika uzticēts arī "Grillmobiļa" vilkšanas gods. Pie lielveikala "K-RAUTA" savācās visai raiba kompānija - gan dalībnieki, gan interesenti un preses pārstāvji (gan tikai no "Vakara Ziņām" un par mums var izlasīt 5. maija numurā). Toties mums "uz astes" uzsēdās divi jauki zēni, kuri TV3 ēterā veidos raidījumu par retām un ekskluzīvām automašīnām "Forsāža". Tas būs skatāms maija beigās.

Un tā, izveidojot diezgan garu kolonnu, devāmies ceļā uz Aizkraukles rajonu. No paša sākuma un pa ceļam, mums piebiedrojās arī VOYAGER kluba biedru auto. Gandrīz precīzi norunātajā laikā (+/- dažas minūtes), ieradāmies lielā laukumā pie Vecbebru profesionāli tehniskās skolas. Tur mūs sagaidīja daudz un dažāda vecuma bērni, kuri uzreiz aplenca visas automašīnas. Abu iestāžu vadībai tika nodotas visas saziedotās mantas - apģērbi, 4 velosipēdi, sporta piederumi, grāmatas, videomagnetofons un kasetes ar bērnu filmām. Pēc tam tika noorganizētas dažādas atrakcijas kopā ar LEGO pārstāvi SIA “UVVI”, CSDD un Latvijas armijas pārstāvjiem. Visi gribētāji arī tika izvizināti ar jebkuru no automašīnām.

Pēc tam visi, abu auto klubu biedri, kopā devāmies Rīgas virzienā, kur, netālu no Dzelmēm, uzrīkojām kārtīgas vakariņas, kuru "epicentrā" bija Amerikāņu auto kluba "Grillmobiļa" iesvētības. Šo agregātu uzmeistaroja viens no kluba biedriem, kurš vakara gaitā saņēma pasūtījumu izgatavot vēl vienu, līdzvērtīgu agregātu. Kad saule jau taisījās uz rieta pusi, visi devās mājup ar domu, ka šī gada pirmais pasākums ir izdevies. Cerams, ka nākošie būs vēl labāki.

Nedaudz vēlāk būs arī pasākuma video versija.

Amerikāņu auto klubs izsaka vislielāko pateicību šī pasākuma atbalstītājiem un tiem, kas palīdzēja tā organizācijā:

SIA "UVVI",
SIA "Apgāds "Kontinents"",
NBS štābam un RAC,
VUGD Tehniskajai daļai,
CSDD un personīgi Valdai Kjasperei,
Rīgas Vasarsvētku draudzei "Patiesības vārds",
SIA "TRANS-V" un Vilnim Mieriņam,
Aleksejam Popovam par Mercedes furgonu,
VOYAGER klubam.

//uscars.lv

 
Visi komentāri
 
125462. viesis 7.maijs 2004 9:39
0 0 Atbildēt

MALACI! Beerni Juusu miilestiibu neaizmirsiis. Briiniskjiigi, ka ir veel ari nesavtiigi cilveeki palikusi sajaa pasaulee. Lieliska akcija!

125500. viesis 7.maijs 2004 11:51
0 0 Atbildēt

Respect organizatoriem par ideju un izpildiijumu!!!

Izskataas ka pashiem ir bijis jauks pasaaciens un beerniem arii ir bijis jautri(spriezhot peec bildeem)!

USCARS klubs ir paraadijis vislabaako piemeeru, kaa jaaorganizee ir klubu dziive! Un cerams, ka tagad daudzi klubi veiks tamliidziigas aktivitaates!:))

125503. viesis 7.maijs 2004 12:35
0 0 Atbildēt

Es arī baigi atbalstu šādu pasācienu.Vismaz bērniem priex un pašiem gandarījums. Visu cieņu tiem, kuri piedalījās. Turās!!

125514. viesis 7.maijs 2004 14:57
0 0 Atbildēt

Bet jaatzistas ka pasakuma piedalijas ari viens BMW markas auto. Un ljoti veiksmigi ! Malacis.

125518. viesis 7.maijs 2004 15:57
0 0 Atbildēt

Apsveicu ar labi izdevušos pasākumu. Vienīgā piebilde Janchux-am klubs Mazozoli 4x4 to jau dara trīs gadus. Patiesībā nav svarīgi kam ir bijusi šī ideja bet svarīgi ir iepriecināt bērneļus un pašiem gandarījums pēc pasākuma ir grandiozs. Ļoti gribētos ka mūsu klubu pulciņam pievienotos arī citi piemēram BMW,SAAB,VOLVO bļīn beigu beigās 5X5 utt. Lai Jums izdodas arī citi pasākumi un varbūt uz šāda mēroga akcijām varam apvienoties vairāki klubi vienlaicīgi. Novēlu veiksmi kluba Mazozoli 4x4 vārdā.

125525. viesis 7.maijs 2004 16:36
0 0 Atbildēt

to CHIKO paldies par laba veelejumiem :) ideja tika spikota :) no mazozolu akcijas! Tikai mees meeginaajaam piesaistiit arii meedijus. Rezultaataa mees saskaaraamies ar cietsirdiibas paraugstundaam! ar textu "bet taa tachu ir kluba reklaama! par to ir jaamaksaa! " Vieniigie bija Vakara Zinjas un toposhais tv raidijums Forsazha!

A pareejiem lai iet d.... ja vinji staavees celjmalaa un balspas lietus laikaa toch nevienu meediju paarstaavi nekur nrvedishu - tipa lai maxaa ragaa :)

FUI MEDIJIEM - biju par jums daudz labaakaas domaas!

125527. viesis 7.maijs 2004 16:38
0 0 Atbildēt

aizmirsu piebilst: Liels paldies Iauto kolektivam un auto.diena zinju veidotajiem - tur nekadu probleemu! vienmeer laipni un izpaliidziigi!

125570. viesis 8.maijs 2004 13:54
0 0 Atbildēt

Es ari redzeju sho brauceju kolonnu! Loti liela dazadiba bija shai kolonna - gan amerikanu vecie auto, gan armijas kamufletie, gan normalie. Man patikas mazais ugunsdzesejs, bet zel ka tas tik atri aizbrauca prom (dzest uguni laikam).

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 7

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 5

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 1

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti