Spēcīgākie, pievilcīgākie un ērtākie komercauto 4

 
21.maijs 2004 9:32

Hanza Līzings izstādes “Transports un Loģistika” laikā veicis aptauju par spēcīgāko, pievilcīgāko un ērtāko komercauto.

Kopumā tika nodotas 2807 balsis un:
1) par spēcīgāko komercauto atzīts VOLVO FH16
2) par pievilcīgāko komercauto Mercedes - Benz Actros
3) par ērtāko Scania R420

Apkopotā informācija liecina, ka rezultāti ir ļoti blīvi un pavisam nedaudz minētajiem auto piekāpušies komercauto DAF XF 95, Iveco Stralis, kā arī Renault Magnum.

Hanza Līzings noskaidrojis arī uzvarētāju, kurš piedalījās aptaujā. Septiņas dienas bez maksas braukt ar SiXT autonomas automašīnu ieguvis Ilgvars Šillers no SIA “Dobeles auto parks”.

Hanza Līzings aptaujās apmeklētājus arī par viņu plāniem iegādāties automašīnas – gan vieglās, gan kravas, kā arī par, viņuprāt, ērtāko tehnikas iegādes veidu – līzingu, norēķiniem skaidrā naudā, nomu vai citiem veidiem.

Jau ziņots, ka reizi divos gados specializētā auto rezerves daļu, servisa iekārtu un pakalpojumu un autoapkopes līdzekļu izstādē “Automehānika” tiekas auto nozares speciālisti, lai atskatītos uz padarīto, parādītu jaunākās produktu un pakalpojumu tendences, kā arī risinātu aktuālus jautājumus. Šogad izstāde notika no 13. līdz 15.maijam, un tajā piedalījās arī Hanza Līzings.

Hanza Līzings ir vadošais komerctransporta finansētājs Latvijā. 2003. gada beigās uzņēmumam piederēja vairāk nekā 73% komerctransporta līzinga tirgus.

 
Visi komentāri
 
127543. viesis 21.maijs 2004 14:27
0 0 Atbildēt

taa arii uz izstaadi neaizbraucu

127604. viesis 21.maijs 2004 23:28
0 0 Atbildēt

Vasarā ap Vecrigu braukā vēl labāki exemplāri! Runāju par izstādi nevis komercauto.

127757. viesis 24.maijs 2004 12:18
0 0 Atbildēt

kurš nu spēcīgāks par Volvo?

127758. viesis 24.maijs 2004 12:19
0 0 Atbildēt

nez, kaa tiek meeriita eertiiba- peec seezamaa kreesla??? :)))

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti