Latviešu motobraucēji triumfē Sanktpēterburgā 3

 
26.maijs 2004 0:00

Svētdien, 23.maijā noslēdzās Krievijas motošosejas čempionāta pirmais posms, kurā piedalījās arī latviešu sportisti. Visveiksmīgāk no tiem startēja „RBSSKALS BALTIC Ducati Racing Team” komandas pārstāvji Jānis Turks un Juris Svarinskis, izcīnot uzvaras „Supersport 600” klasē.

Latvijas vicečempions motošosejā Jānis Turks, uzsākot startu no trešās pozīcijas, brauciena gaitā spēja apdzīt savu sīvāko konkurentu, pērnā gada Krievijas čempionu Vladimiru Ivanovu no „Vector racing team” vienības, kurš palika otrais. Savukārt otrs „RBSSKALS BALTIC Ducati Racing Team” pilots Juris Svarinskis pēc sīvas cīņas ar M. Averkinu, šīs trases apļa laika rekordistu pagājušajā sezonā, ierindojās godpilnajā trešajā vietā. Abi „Ducati” komandas braucēji uzstādīja sacīkstēs labākos apļa laikus.

Šīs abiem latviešu motobraucējiem un viņu jaunajiem spēkratiem – „Ducati 749R” un „Ducati 748R” – bija tikai otrās sezonas sacensības, un Krievijas čempionāts lieliski apliecināja: pirms sezonas izteiktās prognozes par to, ka jaunizveidotās komandas pārstāvju mērķis ir ierindoties pirmajā trijniekā katrās sacensībās, sāk piepildīties.

Jānis Turks: „Sacensības bija ļoti grūtas, bet tieši tāpēc uzvara tajās ir divtik patīkama. Lai cīnītos par pirmo vietu, visu sacīkstes laiku vajadzēja saglabāt ļoti augstu braukšanas tempu. Prieks arī par komandu un tās atbalstītājiem, kuri ir devuši nopietnu artavu uzvaras kaldināšanā.”

Nākošais Krievijas čempionāta posms notiks Maskavā, Dmitrovas trasē 5. un 6.jūnijā, kur atkārtoti piedalīsies arī Latvijas labākie motobraucēji.

 
Visi komentāri
 
129047. viesis 2.jūnijs 2004 13:22
0 0 Atbildēt

Puishi malachi ;) TURAAS!

129322. viesis 4.jūnijs 2004 13:00
0 0 Atbildēt

vai ta tur nebija arii citi dzeki bez dukshiem???

kaut kaa liidzinaas reklaamas raxtam nevis notikuma atspoguljojuma!!!

129626. viesis 7.jūnijs 2004 15:18
0 0 Atbildēt

Džeriņš bija, laikam Igors Miezis bija. Nu šādā sacīkstēs runā par tiem, kuri vispār bija aizbraukuši uz S.burgu, ja piemēram Hondu nebija, tātad netika pieminēti. Viesi (04.06.2004 13:00), palasi AMA saitu, tur jau apmēram 70% braucēju ir ar Suzuki un arī tos tu gribētu saukt par reklāmas rakstiem?!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 9

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 6

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti