Lielupes tiltu Jūrmalā pilnībā atvērs autosatiksmei 6

 
4.jūnijs 2004 10:30

Piektdien pilnībā autosatiksmei atklās tiltu pār Lielupi Jūrmalā, kas tiek rekontruēts, aģentūrai BNS pastāstīja Jūrmalas domes sabiedrisko attiecību vadītāja Veronika Ramāne.

Tilta remontu vasarā pārtrauks, lai netraucētu iebraukt autotransportam Jūrmalā vasaras mēnešos, kad ir vislielākais atpūtnieku pieplūdums.

Līdz piektdienai uz tilta virzienā no Rīgas uz Jūrmalu jau pilnībā izremontētajai daļai būs uzklāts asfalta segums, pabeigta trešās joslas izbūve nobraukšanai no tilta uz Viestura ielu, kā arī citi darbi.

Pašlaik satiksmi pār tiltu organizē pa divām joslām, taču pie remontējamā tilta jau tagad nereti veidojas satiksmes sastrēgums, ko var skaidrot ar labo laiku, stāstīja domē.

Lielupes tilta remontu turpinās augusta beigās, kad atkal samazināsies autotransporta plūsma uz Jūrmalu. Rudenī un nākamajā pavasarī paredzēts pabeigt tilta brauktuves remontu virzienā no Jūrmalas uz Rīgu.

Jau vēstīts, ka Lielupes tiltu sāka rekonstruēt pagājušā augustā un tās kopējās izmaksas būs 4,129 miljoni latu. Darbus veic a/s "Latvijas tilti".

Rekonstrukcija tiek veikta trīs posmos. No pērnā gada līdz šā gada jūnijam tiek veikta pilnīga tilta, piebraucamo ceļu un inženiertīklu rekonstrukcija virzienā Rīga-Jūrmala. Šā gada jūnijā un augustā paredzēts veikt darbus zem tilta, bet no augusta līdz nākamā gada jūnijam veiks pilnīgu tilta un piebraucamo ceļu rekonstrukciju virzienā Jūrmala-Rīga.


RĪGA, JUN 04, BNS

 
Visi komentāri
 
129297. viesis 4.jūnijs 2004 11:00
0 0 Atbildēt

"pie remontējamā tilta jau tagad nereti veidojas satiksmes sastrēgums, ko var skaidrot ar labo laiku, stāstīja domē" Interesanti, ko vēl domē man varētu pastāstīt? 1. sastrēgums tur ir visu dienu, un tas nav izskaidrojams ar silto laiku, bet ar to, ka šobrīdējais ceļa segums ir normāli pārvarams ar 10 Km/h. Un tā tur ir kopš remonta sākuma. 2. Un vēl varu pastāstīt, ka gadījumā ja uz tilta notika auto sadursme, tad rinda no rīta stāvēja līdz Dzintariem. 3. Tilts izskatās smuks, un man tas vieš cerības satiksmes uzlabošanai.

129327. viesis 4.jūnijs 2004 13:20
0 0 Atbildēt

manis pēc to tiltu varētu slēgt vispār - pediņu pilsēta

129346. viesis 4.jūnijs 2004 16:06
0 0 Atbildēt

Pats tu pediņš ..... :|:|:|:|

129350. viesis 4.jūnijs 2004 16:33
0 0 Atbildēt

Kaut kādu sūda tiltu divus gadus jālabo...

129352. viesis 4.jūnijs 2004 16:35
0 0 Atbildēt

Kā tad savādāk to summu par remontu varēs palielināt :) :):):)

129354. viesis 4.jūnijs 2004 16:46
0 0 Atbildēt

Tada normala summa par tada maza tilta remontu.

Pa sitadu ciparu jau jaunu var uzblizt:)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti