Klajā nācis kārtējais «Auto» katalogs 7

 
29.jūnijs 2004 9:33

Jau devīto gadu, līdz ar aktīvas autobraukšanas un ceļošanas sezonas sākumu, klajā nācis kārtējais "Auto" katalogs, ko sagatavo Informācijas grupa "Latvijas Tālrunis" sadarbībā ar CSDD, LSAA "Latvijas auto", Latvijas Pilnvaroto autotirgotāju asociāciju, Latvijas auto rezerves daļu importētāju asociāciju un LAMB.

Jaunais izdevums piedāvā Latvijas autobraucējiem plašu un aktuālu informāciju par auto nozares uzņēmumu piedāvājumu, tūrisma iespējām, kā arī katram braucējam tik nepieciešamās kartes un pilsētu plānus. Kataloga veidotāji ir ņēmuši vērā klientu ieteikumus un jaunais "Auto" ir mazāka formāta – A5, ērti novietojams automašīnas salonā un viegli šķirstāms. Turpinot iepriekšējā gada tradīciju, "Auto" katalogs savu ceļu uz mūsu automašīnām uzsāk tieši tur, kur tas braucējiem ir vispieejamākais:

- Sadarbībā ar CSDD visā Latvijā no 5. jūlija līdz 31. jūlijam veiksmīgi veicot transportlīdzekļa tehnisko apskati, dāvanā saņemsiet jauno "Auto" katalogu;

- Ja šogad iegādāsieties jaunu auto, kā papildaprīkojums salonā jūs jau gaidīs noderīgais izdevums;

- No 5. jūlija līdz 31. jūlijam saņemot vai mainot vadītāja apliecību CSDD visā Latvijā - dāvanā jaunais "Auto" katalogs.

- Kā katru gadu – visi auto un tūrisma uzņēmumi Latvijā saņems jauno "Auto" tieši birojā, kur tas, cerams, vis nepaliks, bet ieņems sev paredzēto vietu –automašīnā.

- Turpinot tradīcijas, kas veicina pieklājīgu un drošu braukšanu, jaunais katalogs tiks dāvināts CSDD rīkotajās akcijās un citos pasākumos kopā ar sadarbības partneriem.

 
Visi komentāri
 
131234. viesis 29.jūnijs 2004 10:06
0 0 Atbildēt

Man autiņā joprojām stāv pirmais šāds katalogs. Nu jau pilnīgi nobružāts un stipri palietots, taču žēl šķirties. Tajā vēl ir norādes par konkrētiem reģioniem, ar konkrētām ceļu kartēm un apskates punktiem tajās. Cik skatīju jaunos katalogus, pēdējo gadu, tad tajos vairāk uzmanības pievērsts reklāmām un klientu informācijai.

Vienkārši neatņemams palīgs ceļojumos pa Latviju. Patiešām, zelta vērtībā :)

131248. viesis 29.jūnijs 2004 10:31
0 0 Atbildēt

man ar pirmais izdevums ir mashiinaa laps :)

131269. viesis 29.jūnijs 2004 11:58
0 0 Atbildēt

A ja man nav jūlijā jāiet apskate un nav jāmaina vadītāja apliecība un netaisos iegādāties jaunu auto, kā lai es tieku pie tāda kataloga? Vai arī nevaru ieraudzīt kur ir teikts, kur to varēs iegādāties?

131294. viesis 29.jūnijs 2004 13:31
0 0 Atbildēt

super...man tieši 5. jūlijā eksāmeni - ceru, ka nolikšu he he;)

131300. viesis 29.jūnijs 2004 13:55
0 0 Atbildēt

EU, taa nav labi. Es ar labpraat to gribeetu, bet apskati esmu jau izgaajis februaarii un tiesiibas vajadzees mainiit peec 4 gadiem. Kur varees dabuut? Varbuut CSDD taapat arii dod? Tieshaam nodereetu tas katalogs

131302. viesis 29.jūnijs 2004 14:03
0 0 Atbildēt

izdomaaju, es juulija beigaas vareetu aiziet peec vellapeeda tiesiibaam:) aatraak nebuus laika

132741. viesis 14.jūlijs 2004 23:14
0 0 Atbildēt

labs izdevums,žēl tikai,ka šogad pilsētu plāni samazināti.Toties ir rajonu,pilsētu domju lapas,kas ļoti noder apciemojot kādu rajonu.Arī firmu reklāmas ir piesaistošas,gadījās jau izmantot Gross auto informāciju.paldies CSDD par veiksmīgu,vajadzīgu izdevumu!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti