Notiks II MONROE uzstādītāju sacensības 3

 
30.jūnijs 2004 0:20

Iespaidojušies no pirmo Monroe Starptautisko Uzstādītāju Sacensību panākumiem pagājušajā gadā, Tenneco Automotive izsludina otrās Monroe Starptautiskās Uzstādītāju Sacensības (MIIC 2004), ieviešot labu tradīciju uzstādītāju tīklā.

Pagājušā gada pieredze parādīja, ka šādi pasākumi palīdz palielināt mehāniķu motivāciju attīstīt savas profesionālās prasmes, kurām ir tieša ietekme uz kvalitatīvu Monroe produktu uzstādīšanu, kas, savukārt, palielina drošību uz ceļa. Tāpat, kā pagājušogad, MIIC 2004 tiks organizēts 14 valstīs Centrālajā Eiropā un Austrumeiropā, kur Monroe izplatītāju tīkls ir plaši izplatījies.

Komandas no servisiem un servisu centriem visās 14 valstīs ir aicinātas piedalīties, lai demonstrētu savas profesionālās prasmes. Paredzams, ka šogad Sacensībās piedalīsies vairāk nekā 2000 uzstādītāju. Sacensību vietējie posmi sākas aprīļa sākumā un norisināsies līdz jūlija sākumam. Atšķirībā no 2003. gada MIIC, Starptautiskais fināls notiks Milānā (Itālijā) septembra pirmajā pusē, uz to tiks aicināti valstu uzvarētāji. Šoreiz visiem finālistiem būs unikāla iespēja sacensties par MIIC 2004 čempionu titulu.

Vietējo posmu uzstādītāju komandas – katra sastāv no 2 augsti kvalificētiem profesionāļiem, izvēlēsies nacionālais izplatītājs. Sacensības noritēs divos vingrinājumos – teorētiskajā un praktiskajā uzdevumā – t.i. amortizatora nomaiņa. Teorētiskajā uzdevumā komandu locekļiem noteiktā testā būs jāatbild uz jautājumiem, kas saistīti ar amortizatoru funkcionēšanu, uzstādīšanu, nomainīšanu, preču klāstu un citiem ar amortizatoriem saistītiem jautājumiem. Praktiskajā daļā uzstādītājiem būs jānomaina automobiļa vecie amortizatori pret jauniem Monroe Reflex™ amortizatoriem. Visas komandas saskarsies ar vienādiem apstākļiem – automašīnu izgatavotāji un modeļi vietējos posmos un Starptautiskajā finālā tiek izvēlēti, pamatojoties uz vietējā tirgus un popularitātes specifiku.

Galvenais MIIC 2004 mērķis ir apbalvot labākos uzstādītājus Centrālajā Eiropā un Austrumeiropā, pamatojoties uz uzstādītāju zināšanām un prasmēm uzstādot Monroe produktus – amortizatorus.

Līdzās MIIC 2004 Čempiona titulam Milānā, ikviens Starptautiskā fināla dalībnieks tiks apbalvots ar braucienu uz Formula 1 pasaules čempionāta sacensībām Monzā (Itālijā), gūs neaizmirstamu iespēju braukt ar Ferrari Formula1 sacīkšu mašīnu, kā arī piedalīties īpašā vieglo automobiļu testā slavenajā Quattoruote trasē.

Visi sacensību dalībnieki saņems MIIC 2004 dalības sertifikātu. Sertifikāts kalpo par profesionālās varēšanas apliecinājumu tiem, kuri izvēlējušies piedalīties.

Monroe Reflex™ ir novatorisks produkts, kurš nodrošina katru braucēju ar uzlabotu saķeres ar ceļu raksturojumu tā automobilim un katru ģimeni ar papildus drošību uz ceļa. Monroe Reflex™ amortizatoros tiek izmantota unikāla vārstu sistēma, saukta par Twin Disc Technology, un tā rada augsti efektīvu amortizācijas spēju pat pie nelielām amortizatora virzuļa stieņa kustībām – t.i. ātrāk, nekā to dara parasts amortizators. Tas nodrošina labāku mašīnas vadāmību, samazina virsbūves sānsveri līkumos un garensveri bremzēšanas laikā, līdz ar to nodrošinot vairāk stabilitātes un drošības uz ceļa.

Tenneco Automotive ir 3.8 miljardu dolāru ražošanas kompānija ar centru Lake Forestā Ilinoisā (ASV), un 20 000 darbiniekiem visā pasaulē. Tenneco Automotive ir viens no pasaulē lielākajiem amortizatoru un izplūdes gāzu sistēmu, kuras tiek pārdotas ar Monroe un Walker globālo zīmolu nosaukumiem, ražotājs.

Monroe produktu ekskluzīvais izplatītājs Latvijas teritorijā ir SIA Kemi Baltija, viens no lielākajiem auto rezerves daļu tirdzniecības un auto servisa pakalpojumu sniegšanas uzņēmumiem mūsu valstī. Kemi Baltija pieder trīs auto servisu un rezerves daļu tirdzniecības centri Rīgā, kā arī plašs rezerves daļu izplatīšanas partneru tīkls visā Latvijā. Kemi Baltija apgrozījums 2003. gadā sasniedza 2,8 miljonus latu. Bez jau pieminētajiem Monroe un Walker produktiem Kemi Baltija klāstā ir tādas pasaulē labi pazīstamas tirdzniecības markas kā GoodYear, Fulda un Hankook riepas, Delphi Lockheed, Remsa un Samko bremžu sistēmas detaļas, Delphi Borg & Beck sajūgi, British Petroleum un Delphi eļļas, Mann+Hummel un Delphi filtri, Delphi un KOBA akumulatoru baterijas, Lemforder, Sidem, RTS, Delphi balstiekārtas daļas, Beru aizdedzes sveces, Delphi kvēlsveces, Gates un Contitech piedziņas siksnas, Cifam un Interbrakes pusass šarnīri, Fenno izpūtēji, Osram auto lampas, un citas, kopā vairāk kā 30 piegādātāju no dažādām pasaules valstīm.

 
Visi komentāri
 
131669. viesis 1.jūlijs 2004 11:19
0 0 Atbildēt

Es pat neprasītu samaksu par sava auto izmantošanu šajā konkursā

131675. viesis 1.jūlijs 2004 11:43
0 0 Atbildēt

Es gan savus labākos mehāniķus nesūtīšu uz sacensībām,ja būs labākie kāds cits serviss uzreiz izteiks darba piedāvājumu un es palikšu bešā. Servisi padomājiet par šo lietiņu :)))

135759. viesis 14.augusts 2004 0:18
0 0 Atbildēt

Nu saciikste notika... Kas taalaak? Vai kaads var pastaastiit par sacensiibu gaitu ...

Vai tas ir tabu? :)

krutie vechi :) :) :)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti