Jūrmalā būs jauni gulošie policisti 2

 
1.jūlijs 2004 0:00

Lai uzlabotu satiksmes drošību, Jūrmalas pilsētas domes speciālisti kopīgi ar BO VAS "Latvijas autoceļu direkcija" speciālistiem ir izanalizējuši vietas, kurās būtu nepieciešams uzstādīt ceļa ātrumvaļņus, tautā sauktus par "gulošiem policistiem".

SIA "Uni RL" ir dots darba uzdevums ceļa ātrumvaļņu izbūvei līdz šī gada 9.jūlijam Baznīcas ielas posmā starp Slokas ielu un Dubultu prospektu, Kāpu ielā pie Gaidas ielas un Zaru ielas, Vasaras ielā pirms Dārzu ielas, Zemeņu ielā pirms Valtera prospekta, Raiņa ielā pie Jūrmalas 1.ģimnāzijas, Dzirnavu ielā pie Jūrmalas speciālās internātskolas, Ģertrūdes prospektā pirms Dārzu ielas.

Jūrmalā ceļa ātrumvaļņi jau ir izveidoti šķērsielās, kas šķērso Jomas ielu, kā arī ielās, kas šķērso Rīgas ielu Bulduros un vairākās citās vietās.

Satiksmes drošība allaž ir pašvaldības uzmanības lokā, informē domes priekšsēdētājs Juris Hlevickis. Tāpēc domē regulāri notiek visu ar satiksme drošību saistīto dienestu darba sanāksmes, kurās analizē situāciju pilsētā, apzina bīstamās vietas un meklē risinājumus gājēju un autobraucēju drošības uzlabošanai. Pašlaik, piemēram, pie visām skolām, kas atrodas tuvu dzīvas satiksmes ielām, ir iezīmētas gājēju pārejas un uzstādīti luksofori.

 
Visi komentāri
 
131597. viesis 1.jūlijs 2004 8:16
0 0 Atbildēt

Vajag likt pie skolaam un beernudaarziem nevis pie biezo maajaam,tad no taa pasaakuma buus kaut kaada jeega.Viens valnis arii neko nedod vajag kaadus triis vienu aiz otra lai arii ar dzzipiem ir jaapiebremzee.SSitaa muldeessana jau kaut kur seezz

art

131630. viesis 1.jūlijs 2004 10:03
0 0 Atbildēt

Jūrmalā manis pēc varētu nevis vaļņus likt, bet bedres rakt, būtu efektīvāk. Un jāizbeidz šajā pilsētā labot ceļus par mūsu nodokļu naudu. Guļamrajons lai pats sevi uztur.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 9

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 6

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti