Iznācis žurnāla FORSĀŽA otrais numurs 42

 
9.jūlijs 2004 9:00

Preses tirdzniecības vietās auto un moto tūninga cienītāji var nopirkt otro žurnāla „Forsāža” numuru, kuru izdod izdevniecība „Forele”.

„Veidot šo numuru mums bija ievērojami vieglāk nekā pirmo. Par to jāsaka paldies žurnāla lasītājiem. Tieši potenciālo pircēju atzinība par uzdrīkstēšanos, kā arī konstruktīva kritika un ieteikumi mums dod iedvesmu turpināt,” atklāj žurnāla radošā komanda.

Uz jaunā numura vāku redzams Mitsubishi 3000 GT VR4 jeb Ferrari iznīcinātājs. Sarkanās raķetes īpašniece Valērija, kas atzīsit, ka kopš leģendārā dueļa ar Ferrari 360 Modena, kurā sarkanā raķete izcīnīja uzvaru vienos vārtos, neko citu šobrīd nevēlas.

Tāpat plaši aprakstītas lielākās un interesantākās tūneru un ātruma cienītāju sacensības mūsu kaimiņvalstī Igaunijā – Speedest 2004 un One mile challenge, kurās piedalījās arī pārstāvji no Latvijas.

Rubrikā „Tūnings un personība” var iepazīties ar tumšzilo iznīcinātāju Audi S2 Quattro un tās īpašnieku Ilmāru. Audi ir ievērojams gan tehniski, gan vizuāli.

Šoreiz salīdzinām divas Mazdas. Mazda 323 ir ieguvusi atzinību kā nedārgs, izturīgs un praktisks auto, kas tomēr izskatās pietiekami sportisks un ir visai pateicīgs objekts dažādu veidu tūningam.

Provocējošā Latvijas skaistākā Audi A4 īpašnieks Kaspars, kas tūniga vidē ir vairāk pazīstam kā Green, atklāj, ka šis auto ir paredzēts ikdienas braukšanai, bet arī tam ir vairāki tūninga noslēpumi.

1992. gadā ražoto melno BMW 318iS diezgan droši var dēvēt par zemāko satiksmē iesaistīto auto Rīgā. Par savas melnās bultas uzlabojumiem stāsta tās īpašnieks Kaspars Litavnieks (daudziem Latvijas BMW lietotājiem zināms arī kā Kasītis).

Moto cienītājiem īpaši tiek atklāti Pērkona kaķa Yamaha Thundercat tūninga noslēpumi un arī iespējas, kā pašiem izveidot tādu brīnumu.

Jo vērtīgāks auto, jo svarīgāka ir auto apdrošināšana. Šajā numurā varat izlasīt, kā apdrošināt tūnētu auto.

Latvijā ir daudz dažādu interešu grupu pārstāvju, tāpēc jau šajā numurā iepazīstinām ar diviem auto klubiem – Latvijas BMW klubu un Fire&Ice Tuning club. Turpmāk katrā žurnāla numurā varēsiet izlasīt par kādu no daudzajiem Latvijas auto klubiem.

Vasara ir īstais brīdis, kad plašākai sabiedrībai parādīt savu auto, tāpēc noteikti visi tiksimies jau otrajā Fire Auto Tuning Fest 2 10. jūlijā pie tirdzniecības centra Mols, lai parādītu savu auto un apskatītu, novērtētu citu veikumus auto tuningā.

 
42 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
132359. viesis 9.jūlijs 2004 11:29
1 0 Atbildēt

Pashkirstiju, bet noleemu, ka labaak es Za ruljom pa 1.58 Ls nopirkshu. Jo pagaidaam Forsaazhaa ir tikai smukas bildiites saliktas. Piemeeraam raksts par bremzeem viss it kaa ok. BET - plika teorija. Vareetu paanalizeet kaadas firmas Latvijaa piedaavaa tos bremzhu diskus (kaut vai kaa piemeeru). Visiem jau zinaams kur aptuveni var dabuut... Koroche taas bildes lai paliek bet pielieciet tachu tehniskos parametrus cenas. Notestejiet dazhaadu tuninga razhotaaju preces, noveerteejiet kvalitaati un atstaajiet izveeli (ko pirkt) lasiitaaju zinjaa.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Laika kapsula: sportiskais 1992.gada Volkswagen Polo Coupe GT ar tikai 716 km nobraukumu (+ FOTO) 6

Nīderlandē piedāvā lieliski saglabātu „laika kapsulu” – 1992.gada Volkswagen Polo Coupe GT, kas savā 32 gadus garajā mūžā nav nobraucis pat 1000 kilometrus. Lasīt vairāk

 

Latvija/Lietuva 20.04.2024 - vai mūsējiem izdosies konkurēt ar šādām degvielas cenām? (+ FOTO) 54

Autovadītājs piefiksējis degvielas cenas vienā un tajā pašā dienā Latvijā un Lietuvā. Cenu starpība 23 un 24 centu apmērā par dīzeļdegvielu un benzīnu liek apšaubīt mūsu konkurētspēju un lozungus par atpalicības samazināšanu no kaimiņiem. Lasīt vairāk

 

Bricis: Bīstamība uz ceļiem saglabāsies līdz otrdienas rītam (+ VIDEO) 3

Bīstamība saglabājas ne tikai šodien, bet vēl līdz rītdienas rītam. Rīt pēcpusdienā temperatūra visā Latvijā pakāpsies virs nulles, ilgstošie nokrišņi beigsies, intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja LTV laika ziņu redaktors Toms Bricis. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti