Pakaļdzīšanās uz ielas un kam īsti domāta policija? 106

 
19.augusts 2004 0:11

Lasītājs: Trešdien pirms plkst. 10:00 braucu no CSDD tehniskās apskates stacijas, kur jau man paspēja samaitāt garastāvokli, bet nu tāds jau laikam viņiem tas darbiņš – laist cauri grabažas un normālām mašīnām piekasīties pie absolūtiem sīkumiem, kurus tāpat jau bija sarunāts servisā sataisīt. Tikai laika trūkuma dēļ vēl nepaspēju to izdarīt.

Braucu es no turienes uz darbu gar Raiser autoservisu, pa Mūkusalas apli un augšā uz Salu tiltu, kur mierīgi iekārtojos ierastajā vidējā joslā. Kad jau drīz bija jābrauc lejā pa viaduktu uz Krasta ielu, nolēmu laicīgi pārkārtoties uz labo malējo joslu. Ieslēdzu pagrieziena rādītāju, pagaidīju kamēr garām pabrauca kādas trīs tur braucošās automašīnas, konstatēju, ka josla brīva un nesteidzīgi uzsāku pārkārtošanās manevru, kad pēkšņi man aiz muguras braucošā automašīna Audi 80 („burbulis” jeb „ziepju trauks” zeltītā krāsā) strauji pārkārtojās arī uz labo malējo joslu un metās man garām.

Cik tur trūka, ka būtu ielicis man sānos. Es paspēju noreaģēt un parāvu stūri atpakaļ. Audi piebrauca man blakus no labās puses un pa pusatvērtu logu ar izteikti dusmīgu seju kaut ko uz mani, pēc visa spriežot, lamājās papildinot to ar dažādiem žestiem. Es noplātīju rokas, jo nejutos ne pie kā vainīgs un piebremzēju, lai cilvēks brauc kur viņam jābrauc un lai iekārtotos aiz viņa, taču tad tikai viss sākās...

Audi vadītājs arī piebremzēja, paliekot man blakus, un sāka veikt draudīgus manevrus, no sērijas, biedējot, ka iekantēs sānos. Es, cenšoties izvairīties no viņa manevriem, paskatījos uz viņu un pieliku pirkstu pie deniņiem ar domu – ko jucis esi vai?

Audi vadītājs nelikās mierā un kļuva vēl agresīvāks, turpināja bļaustīties, vicināties ar rokām un bīstami manevrēt. Es, godīgi sakot, jau biju ne pa jokam nobijies, jo iepriekšējā naktī slikti gulēju, kā arī veselība nebija ideāla un nervi noteikti bija visnotaļ vāji uz to brīdi. Es iespiedu pedāli grīdā, lai izrautos no šīs situācijas, jo pamanīju, ka pagrieziens uz viaduktu jau ir klāt un ka pāris mašīnas uz priekšu ir robs, kurā es varētu iekārtoties. Tas izdevās, taču Audi man joprojām „sēdēja astē”. Tā tas turpinājās visu ceļu lejā pa viaduktu. Es mazliet nomierinājos un, izbraucot uz Krasta ielas, iekārtojos vidējā joslā, taču tūlīt pat man atkal blakus bija Audi, kura vadītājs turpināja žestikulēt un kaut ko bļaustīties, kā arī neizpalika biedējošie manevri.

Tad mani nervi vairs neizturēja. Es pirms kāda pusgada iepazinos ar likumiem par ieroču nēsāšanu, jo dzīvoju rajonā, kurā pa vakariem ir diezgan bīstami, jo tur vazājas visādi narkomāni. Noskaidrojis visu par gāzes ieročiem, es sev tādu iegādājos – pašaizsardzībai. Tā kā nesāju to līdz un reiz jau tas man bija palīdzējis izkļūt no kādas ļoti nepatīkamas situācijas, es izvilku savu gāzes pistoli, lai brīdinātu Audi vadītāju, ka ja viņš neliksies mierā, tad es to pielietošu, cerot uz to, ka viņš nobīsies (atdzisīs) un viņam atleks smadzenēs, ko viņš dara. Galu galā - uzbrukums man ar mašīnu arī ir uzbrukums. Tā kā manu gāzes pistoli ārēji nevar atšķirt no parasta kaujas ieroča, Audi vadītājs acīmredzot nosprieda, ka tas ir kaujas ierocis, un uz mirkli atpalika, taču jau tūlīt pēc tam es sapratu, ka tas šoreiz nelīdzēja, jo Audi vadītājs kļuva vēl agresīvāks.

Pēc mirkļa Audi vadītājs demonstratīvi parādīja, ka ir izvilcis mobilo telefonu un kaut kur zvana. Spriežot pēc tā, ka viņš par mašīnas tiesu atpalika un pētīja manu automašīnas valsts numuru, viņš laikam zvanīja policijai.

Sapratu, ka ieroci biju izvilcis veltīgi, taču par cik vajāšana un „līmēšanās man pie sāniem turpinājās”, un es vairs nezināju ko vēl iesākt, es nolēmu zvanīt 112, kur mani tūlīt pat savienoja ar Ceļu Policiju. Es policistam, cik nu lakoniski iespējams, izstāstīju situāciju, nosaucu Audi valsts numuru un teicu, ka man uz ceļa draud un „kantē nost”. Policists nelikās īpaši ieinteresēts tajā, ko stāstu, taču kad pieminēju ieroci un ko es ar to darīju, tad policists burtiski atmodās, jo tūlīt pat tiku nolamāts par to, ka atļāvos vispār ieroci aiztikt, ka to nedrīkst un ka es nedomājot ar galvu, ka viņam arī varēja būt ierocis tikai ne gāzes un, ka visi pēc tam vaino tikai Ceļu Policiju un vispār, ka es, no sērijas - esmu muļķis un idiots, ka es vispār viņiem zvanu (nu ne gluži tādā tekstā, bet doma analoģiska). Kad paskaidroju policistam, ka zinu likumus, jo nesen tos rūpīgi izstudēju pirms ieroča iegādes, tad viņš man uzbļāva, ka es neko nezinot un nesaprotot.

Tad jautāju policistam – ko tad man vēl darīt, ja viņš mani neliek mierā un man ir elementāri bail? Uz to policists atbildēja, ka apstāties malā un nogaidīt. Nelīdzēja arī paskaidrojumi par to, ka man ir bloķēta jebkāda iespēja tik malā, jo no labās puses man ir „pielīmējies” blakus iepriekšminētais Audi un apkārt ir papilnam mašīnu. Policists man tikai vēl paskaidroja, ka mūsu saruna tiekot ierakstīta un lai es rēķinos ar to, ka es nedrīkstēju aiztikt ieroci, neskatoties uz to, ka es vēlreiz viņam atgādināju, ka tas ir gāzes ierocis, tikai satraukumā neiedomājos vēl piemetināt, ka tas nav pat pielādēts, jo tā ir teiks likumā!

Ko policists atcirta nobeigumā es pat nepiefiksēju, taču beigās viņš vienkārši nolika klausuli. Viss notika tik strauji, ka pat īsti neattapos, ka jau bija pagrieziens uz Slāvu tiltu. Audi man atkal „iesēdās astē” un, cik pamanīju spogulī, tā vadītājs kaut ko intensīvi turpināja runāt pa telefonu. Tā tas turpinājās līdz kamēr nonācām uz apļa, kur Audi iekārtojās no manis kreisajā pusē un par cik tam bija melni tonēti logi, tad es vairs nemanīju, kas tur notiek, taču nolēmu pie pirmās izdevības strauji nogriezties no apļa, lai liegtu viņam iespēju man vēl sekot. Man tas izdevās un vairāk es to neredzēju.

Lai nu kā, bet varat paši likumā izlasīt pie ieroču nēsāšanas noteikumiem, kādos apstākļos un kur es to drīkstu nēsāt un kad es to drīkstu pielietot, un es neko netiku izdarījis pretrunā ar likumu, ko man uzstājīgi pārmeta policists.

Dod Dievs, ka tas plānprātiņš tik tiešām zvanīja tikai policijai nevis kaut kādiem saviem „izsitējiem” kuri varbūt mani tagad medīs pa visu Rīgu, lai iedotu bietē vai vienkārši izdauzītu manai mašīnai logus vai ko tmldz. Galu galā man kādreiz arī sieva brauc ar šo mašīnu un ja nu šis cilvēks atkal izdomā pabiedēt...

Es vienkārši nesaprotu, ko lai iesāk ar šādiem cilvēkiem, kam liekas, ka viss ir atļauts un viņi ir baigie „Kingi” un kuri otra mēģinājumu aizstāvēties pārvērš par uzbrukumu un tūlīt to metas ziņot nez kam. Loģiski, ka ja viņš piesaka gadījumu policijā, mani var izsaukt uz policiju un apvainot tajā, ka es viņam, mierīgi garām braucošam cilvēkam, neparko pēkšņi draudu ar ieroci. Tik pat labi viņš var arī pateikt, ka uz viņu es šāvu, vienīgi viņš jau nezin, ka man, paldies Dievam, nav ložu ar ko šaut. Jebkurā gadījumā es neko pretlikumīgu netiku darījis, ja neskaita runāšanu pa mobilo braucot pa ielu.

Gadījumā, ja viņš zvanīja saviem „mafiozi” (jo pats pēc tāda izskatījās, gadi ap 35, praktiski bez matiem un 2x2 pēc izmēriem), tad ir vēl ļaunāk, jo tad jau sāk palikt bīstami pārvietoties pa ielu vai arī atstāt mašīnu uz ielas kaut vai uz 5 minūtēm, jo nevar jau zināt vai Tu neatnāksi atpakaļ pie šrota.

Zinu un saprotu, ka
varbūt rīkojos mazliet pārsteidzīgi visā visumā, jo kā mēdz sacīt – ar muļķiem pa labam, bet sakiet, ko darīt šādā situācijā, ja neredz vairs izeju, ja ir elementāri bail un ja pat mūsu valsts sargi – policija - Tevi pasūta trīs mājas tālāk un bez maz piedraud, ka sarunu ieraksta un to izmantos pret Tevi tiesā, ja nu kas?

Vai tā policijai ir jāatsaucas uz cilvēka lūgumu pēc palīdzības vai vismaz pēc padoma?

iAuto lasītājs
(iAuto redakcijas rīcībā ir šī lasītāja koordinātes)

 
Visi komentāri
 
136357. viesis 19.augusts 2004 0:20
0 0 Atbildēt

:))))Nu ko lai saka:))), man liekas ,ka bez šitiem kadriem dzīve paliktu ļoti neinteresanta:))))

136358. viesis 19.augusts 2004 0:27
0 0 Atbildēt

Tas bija mans koments:)))

136359. viesis 19.augusts 2004 0:30
0 0 Atbildēt

Bet es uzskatu , nopietni:))), ka šitādam ''kadram'' pat uz ''gāzinieci'' vajag aizliegt pat paskatīties, nemaz nerunājot par nēsāšanu.....

136361. viesis 19.augusts 2004 1:03
0 0 Atbildēt

kaut kaads murgojums... jeega?

136362. viesis 19.augusts 2004 1:15
0 0 Atbildēt

Bet baigi interesanti par ko tas lohs tur sekoja. Normāls idiots būtu noplātijis rokas un braucis tālāk, bet šitais ir laikam bijis izcilākais no visiem idiotiem. Un nesaprotu par ko jūs te autoram braucat virsū? Iebrauciet viņa ādā.

136363. viesis 19.augusts 2004 1:21
0 0 Atbildēt

nu neticu, ka no ta lohatrona nevareja aizlaisties. interesanti, ar ko brauca autors. ja man butu "avarijas situacija" brauktu kaut vai pa trotuaru/zaali. man buutu PO

136364. viesis 19.augusts 2004 1:29
0 0 Atbildēt

Ai pi**rasu ar vistas smadzeneem tagad pilna Riiga. Muuzhdien kaads nervozais kaut ko meegjina tizloties apkaart un zhestikuleet. Bezmazvai jaapeerk dzhips ar cauruleem no visaam puseem un jaaslauka taadi tirlinji nost no trases, lai nemaisaas.

136365. viesis 19.augusts 2004 1:29
0 0 Atbildēt

Yakuza, tu pēc riktīga mietpilsoniska durika izklausies! Kāda zāle? Smadzenēs tev zāle. Trotuāri vēl viņam.

136367. viesis 19.augusts 2004 7:53
0 0 Atbildēt

granātu, ibio, granātu vajag vadāt līdz!

Un kad šitāds piesienas, tad mest!

136368. viesis 19.augusts 2004 7:59
0 0 Atbildēt

Un kur ir Audi numurs? Kāpēc to nepierakstīji?

Starp citu diez vai kāds "mafiozi" braukā ar prastu 80-nieku. Drīzāk tas ir kāds vietējais atsaldētais no "rajona"

136371. viesis 19.augusts 2004 8:14
0 0 Atbildēt

skaidrs...ja LV paliek arvien vairaak tadu idinju, neatliek nekas cits kaa pirkt G-klasi...to vismaz respektee........

SZ

136372. viesis 19.augusts 2004 8:16
0 0 Atbildēt

...divas granaatas...pirmaa var nespraakt...p)))

136374. viesis 19.augusts 2004 8:23
0 0 Atbildēt

2 sz - nesen uz briiviibas ielas vienu g-klasi reaali izrespekteeja :)

2 autors - tagad zvani pukjiites k-gam un atsaucies uz sho gadiijumu par CP neieintereseetiibu utt ...

jo ja jau vinjiem tik ljoti nepatika tas ierocis, tad jau bija jaabrauc kaut vai taadeelj, lai aiztureetu tevi ...

bet tev veel vajadzeeja piemetinat, ka vinjsh izskataas piedzeeries vai kaut ko salietojies un apdraud arii paareejo droshiibu ... bet diez vai menti reagjeetu arii uz taadu tekstu ...

bet par to *******oli - mentam daljeeji ir taisniiba ... a ja nu tam skuutajam buutu iista kaujas *******ole un shis buutu tik srewd-up peec tavas *******oles ieraudziishanas, ka izvilktu saveejo un saaktu uz tevi shaudiities - par to padoma ...

136375. viesis 19.augusts 2004 8:29
0 0 Atbildēt

Te Bumbulics.

Kaut kāds sviests, sorre! Abi ne īsti riktīgi...

136376. viesis 19.augusts 2004 8:32
0 0 Atbildēt

Nu murgs, 2 par sacerējumu

136378. viesis 19.augusts 2004 8:37
0 0 Atbildēt

Nav iespeejams sabremzeeties... nja... peec CSN ir atlauts jebkurā joslā braucot ieslēgt avārijas uguņus un lēnām sabremzēties līdz 0 (tipa bendzīns beidzies) un tad paarkaartoties.

Bet par strukiem nu ir visi shie ierocha neesaataaaji nedaudz uz galvu pasisti un ker pie taa ik reiz kaa ir iespeeja (teoreetiskaa kas ierakstiita noteikumos). Bija man reiz diskusija ar vienu keksu ne visai draudziiga, tad tas arii publiski saaka briidinaat mani lai nebaudu to jo caurshaus abus celus jo esot izlasiijis visus noteikumus un zin ka taa buus pashaisardziiba...

Un nekas jau netrauceeja nedaudz ieskrieties, parkartoties tam priekshaa un pa bremzeem, buutu efektiivaak.

136379. viesis 19.augusts 2004 8:39
0 0 Atbildēt

jaa, bet peec tam p i z d i atrakstiitu tas kekss ar saviem korishiem ....

136382. viesis 19.augusts 2004 8:50
0 0 Atbildēt

Tēlam ar audi kautkas bēniņos bija šķērsām. Bet tam mums ir mūsu varonīgā policija kurai iitkā būtu mūs jāaizstāv no šitādiem neprognozējamiem tipiem. Arī ceļu policijai bija jāpievērš pastiprinātu uzmanību šim vadītājam, jo viņš ir psihiski nelīdzsvarots un neprognozējams kas komplektā ar auto var izraisīt ļoti smagas sekas. CP bija tomēr jāpārbauda agresivitātes iemeslu, kas bieži vien ir narkotikas vai alkohols.

Es uzskatu ka tas policists, kurš ir pieņēmis rakstā minēto telefona zvanu uz 112, ir rīkojies neprofesionāli un ir pelnījis disciplinārsodu. Ja šinī gadījumā cietušais nebūtu pats attapies kā tikt galā ar bīstamo situāciju, tā varēja beigties ar kriminālistiem. Policijai ir JĀNOVĒRŠ noziegumi, nevis jāpagaida kad viss ir beidzies lai netraucēti novāktu līķus...

136383. viesis 19.augusts 2004 8:53
0 0 Atbildēt

Sveetdien vakaraa uz Ziepniekkalna ielas pie taa pasha CSDD man blakussedetajs netam paraadija pa logu izstieptu fakuci, par ko es tiku sodiits ar blakusbraucoshas mashiinas piebraukshanu man priekshaa un nolikshanu pa meemajiem. Tas atkaartojas reizes 3, pec kam mani nervi vairs neiztureeja. Taa kaa manas mashiinas aizmugures logiem ir 90% toneejums, vinjsh laikam nepadomaaja, ka man ir pilna mashiina ar draugiem. Pie bauskas ielas varoniigais kulaku vicinaataajs tika nokjerts, nospiests malaa un no manas mashiinas izveelaas aaraa 4 iismataini puishi sportiskas miesasbuuves :DDD

Esmu prieciigs, ka tas mudaks paspeeja aizmukt... Atpakaljgaitaa pa 1-virziena ielu 200m liidz benziintankam :D Neesmu no tiem, kas gatavs sist kaadam par muljkiibaam, bet vinjam tieshaam noveicaas :) Es tachu nebiju vainiigs, ka mans iereibushais blakusseedeetaajs plaataas ar pirkstu visiem kam nevajag un man deelj taa nav jaasasit sava mashiina pret vinja pakalju.

136384. viesis 19.augusts 2004 8:54
0 0 Atbildēt

mjaa, shitadus atsaldenjus kaa tas audists sist vajadzetu... :(

136387. viesis 19.augusts 2004 9:00
0 0 Atbildēt

Mērkaķis ar granātu (sorry, mīkstais ar *******oli)...

136388. viesis 19.augusts 2004 9:01
0 0 Atbildēt

Smieklīga cenzūra - bija domāts p.i.s.t.o.l.i....

136389. viesis 19.augusts 2004 9:06
0 0 Atbildēt

Varbūt vajadzēja nevis zvanīt uz policiju, bet psihiatram ?

136390. viesis 19.augusts 2004 9:08
0 0 Atbildēt

ew, tas audi nebij ar v/n JN-6, varbuut burtus jaucu, bet ar taadu paarvietojas viens kaartiibas sargs, un brauc vinsh, godiigi, sakot taa, ka debiilaak vairs nevar. pasham ir bijusi ar vinju saskarsme un tas pieraadiija, ka, diemzheel, gudrs, kaa jau dalja policistu, vinsh nav!

136392. viesis 19.augusts 2004 9:17
0 0 Atbildēt

Man ir gadījusies līdzīga situācija. Es tolaik braucu ar Opeli bet mansmanevrs neiepatikās vienam BMW.

Vinš man sekoja ... viss notika līdzīgi ..Es atradu pēc iespējas publiskāku vietu un vienkārši apstājos. Bembists arī aptājās izleca no mašīnas pieskrēja mēģināja atraut durvis un neprātā kliedza... Es klusēju un smīnēju viņam sejā. Pēc 5 minūtēm viņam apnika un viņš aizbrauca.

Katrā ziņā viņš bija maksīmāli pievērsis sev apkārtējo uzmanību un man bija daudz liecinieki ka man tika draudēts...

vēlāk es uzrakstīju iesniegumu policija par šo gadījumu ar visiem auto numuriem ari liecinieku vārdiem utt ...

Ar ieroci gan ne lielīties ne vicināties nevejag jo ja tu izvelc ieroci otram ir pilnas tiesības veikt tēmētu šāvienu bez brīdinājuma, bet vai tev bija vai nebija pielādēts to noskaidros morgā...

Un tā būs bijusi tikai pašaizsardzība...un neko nepierādīsi... ja pareizi būs noformēti papīrī...

ANRE

136393. viesis 19.augusts 2004 9:17
0 0 Atbildēt

Nu līdz *******oles izvilkšanai tur bija tikai viens idiots, pēc tam otram viss sagāja sviestā un vēl policists nozīmējās. Ja jau velc to *******oli, tad arī pielieto, bet tā kā tā ir "tikai" gāziniece, tad labāk vispār nekad!!! to nevelc ārā, rezultāts var izrādīties vēl sliktāks, nekā tikai sasiti mašīnas bleķi. Policista darbība šķiet vispār zem katras kritikas. Viņam šajā situācijā bija jādod padoms, kā rikoties, nevis jāstrostē par to, kas jau noticis, nav jau mamma.

Bet autoram iesaku to *******oli pārdot un jo ātrāk, jo labāk paša veselībai. Atradies varonis ar *******oli, šeit ir jāzina ne tikai likumi, bet arī cilvēku psiholoģija. Ja jau pats raksti, ka pēc neizgulētas nakts un CSDD apmeklējuma esi nervozs, tad padomā, kas var sanākt no tāda otra šofera, bet jau ar īsto stroķi. Tiešam padomā, par tās *******oles lietderību.

136394. viesis 19.augusts 2004 9:21
0 0 Atbildēt

"mierīgi iekārtojos ierastajā vidējā joslā..., jābrauc lejā pa viaduktu uz Krasta ielu, nolēmu laicīgi pārkārtoties uz labo malējo joslu"

mīļais draugs, ja būtu braucis normāli pa labo joslu, viss šis stāsts nebūtu bijis jāraksta, ietaupītu sev nervus un netraumētu citus (cik citiem autobraucējiem jūsu abu ālēšanās uz ielas lika saspringt?). Neattaisnoju idiotus, kas nezin mēra robežu, bet arī pašam autoram vajadzētu pārdomāt savu braukšanas stilu. Otrā josla, ja citi ir spiesti Tevi jāapsteigt pa labo pusi... ceru drīz lasīt precedentus, ka jēdzienu "otrā josla- princips" CP sāks uzskatīt par agresīvu braukšanu.

136396. viesis 19.augusts 2004 9:28
0 0 Atbildēt

te tauta saak nobraukt no teemas.

imho galvenais,ko te apspriest ir tas,ka policija nepilda savus tieshos pienaakumus,un dotajaa gadiijumaa pat bija iespeeja,ka pieljauj nozieguma izdariishanu (ja nu peec taa zvana autors ar liso sakjertos.

koroch - nesaprotu,priex kam mums taada policija...varbuut pukjiitis,vai kas tur vareetu pakomenteet,kaapee vinja darbinieki met klausuli nost,un nereagjee uz zvanu ( vaimanas ka "taa tak nevaidzeeja dariit" es par reagjeeshanu neuzskatu) ?

136397. viesis 19.augusts 2004 9:28
0 0 Atbildēt

vienreiz dzirdeeju labu tekstu par shiem pis.toles neesaataajiem. Skaneeja kautkaa shaadi "ja neesi paarliecinaats par to ka tava *******ole izshaus pirmaa, nevelc vinju aaraa un ja neesi paarliecinaats ka tava *******ole galarezultaataa netiek paveersta pret tevi pashu arii nevelc aaraa" nu tipa tavo

136399. viesis 19.augusts 2004 9:34
0 0 Atbildēt

CP bezdarbiiba ir nosodaama, jo vareeja ciest arii apkaartbraucoshie un esoshie ne tikai deelj attiecibu skaidroshanas uz ielas, bet arii deelj taa, ka audistss vareetu saakt shaut ar iisto strokji :(

136402. viesis 19.augusts 2004 9:37
0 0 Atbildēt

Visu cienu rakta autoram! Es vinja vietaa buutu riikojies tieshi taapat, neklausies ko te visi komentaaros tevi apliek ja vinji pashi kaut reizi buutu nokljuvushi liidziigaa situaacijaa tad zinaatu ka labaak pakluseet, es tevi pilniibaa saprotu ja man buutu taada situaacija es ar buutu nobijies kaa zakis, jo ne tik daudz baidiitos par savu aadu kaa par savu sievinju, ja nu kaads appiipeejies kamikadze vinjai kaut ko nodara, es jau domaaju ka taa zvaniishana bija tikai taada pabiedeeshana liidziigi kaa tu vinjam pabiedeeji ar gaazes *******oli, bet padomaa vai ja buutu *******ole pielaadeeta vai tu speetu izshaut domaaju ka nee. Bet par muusu POLICIJU man komentaari nav, shito lietu vajag iesmeereet pukiisha kungam taisni giimii, ja jau sarunu ieraksta kaa avar atljauties nolikt klausuli, tavaa vietaa es dotos uz Policiju un noprasiitu kas ir tas ambaalis kas var shitaa riikoties. labi pietiks spamot ceru ka buus viss ok

Veiksmi

136403. viesis 19.augusts 2004 9:38
0 0 Atbildēt

Līdzīgo pievilkšanās likums darbojas: viens krutariks kantē, otrs vicinās ar stroķi, pēc tam par policiju sūdzas...

Savā 12 gadu vadītāja stāžā esmu pārliecinājies, ka, ja gribi, lai tevi ciena, vispirms sāc cienīt citus. Bet ideālistu aprindās tas nav pārāk populārs viedoklis:(

136405. viesis 19.augusts 2004 9:42
0 0 Atbildēt

ne jau tikai CP ir pfigistiska attieksme pret paarkaapeejiem bet arii muusu varenajiem kaartiibniekiem. Sanaaca man vienreiz noklausiities vinju d.irrshanu man augumaa jo es redz biju tik nagls un atraavu vienu pid.aru LIDO no galda lai vinjsh savu miskasti no vaartu priekshas novaac. Beigaas sanaaca taa ka man piedraudeeja ar sutkaam un pateica lai braucot uz laukiem dziivot jo tur redz man neviens vaartiem priekshaa mashiinu neliks. Labi ka tur tajaa policistu baraa bija vismaz viens ar smadzeneem un tos 2 kas man brauca augumaa vilka prom un teica lai vinji apklustot... Es jau arii saaku iesvilt un no manis naaca aaraa ne taadi vien texti adreseeti tiem diviem gudriniekiem. Panjemtu veel ciet par necienjas izraadiishanu valsts policijai :D

A mudaks kas bija nolicis savu autinju vaartu priekshaa skatiijaas no malas un priecaajaas ka policista kungi njem prekshaa mani par to ka es redz protesteeju ka netieku tur kur man vajadzeetu tikt....

136408. viesis 19.augusts 2004 9:46
0 0 Atbildēt

Autoram - ja esi pateicis A, tad esi gatavs nosaukt visu alfabetu pa burtiem. Ņefig vispār bija taisīt gonkas ar atsaldeni, tad ne pisķiks būtu jāvicina, nekas.

A ja esi izvilcis pisķiku, tad tev ir jābūt gatavam to pielietot nevis pavicināt. Ja nervi ir slikti, tad ņefig vispār pisķiku nēsāt.

A par policiju - domāju gan, ka tevi atšuva, jo nez vai tu biji spējīgs paskaidrot adekvāti situāciju un to, kas ar tevi notiek:-)

Un vispār man no raksta netapa skaidrs - kā tu varēji redzēt, ka vicina rokas, runā pa telefonu, ja nākošajā rindkopā ir teikts, ka logi tonēti un nekā redzēt nevar.

136409. viesis 19.augusts 2004 9:47
0 0 Atbildēt

Tapec, ka auto visu laiku bija labajā pusē un šofera pusē bija vaļā logs - lasiet uzmanīgāk.

136410. viesis 19.augusts 2004 9:50
0 0 Atbildēt

Par to, kurš vainīgs pie konflikta vēl jātiek skaidrībā..

Vari priecāties ka dzīvs paliki - policistam pilnīga taisnība! Nekad neizvelc šaujamo, ja neesi gatavs to pielietot. Apkārtējie to nezin un var izvilkt savus šaujamos lai aizsargātos..

Bet tādi cilvēki, kas uzbrūk citiem ir jāpārmāca, ja savādāk nevar. Varēji kaut vai nomest pa mēmajiem, kad ziepjutrauks aiz tevis brauca, būtu šim arī stress ;)

136411. viesis 19.augusts 2004 9:52
0 0 Atbildēt

es taadus vispaar nenjemu galvaa teelo tikai nezin ko

136413. viesis 19.augusts 2004 9:57
0 0 Atbildēt

2sinn: beidz murgot.

policija nav maukmaaja,kur peec patikas,ja klients nepatiik var panjemt un nomest klausuli.

vinjiem bija jaaierodas un jaaizveertee situaacija,kaa minimums. a ar shitaadu attieksmi,kad naakamreiz pats zvaniisi pa nakti ar tekstu "paliigaa! man te maniaks ar cirvi pakalj dzenas,vienu roku jau nocirta.." ments atteiks: da saibbal,ljauj tak pa nakti guleet!" un nometiis trubu....tas buus likumsakariigs finaals tam,par ko mees autora tekstaa lasam,imho...

136419. viesis 19.augusts 2004 10:08
0 0 Atbildēt

Es vienkārši esmu šokā, kā tādiem kadriem var dot ieroča atļauju??!!! Aaaaaarpraacc.

*******ole p[ie sāniem, zvans mentiem, ganjau pazvanīja un čiepstēja telefonā, sakarīgi neko pateikt nevar, bikses pilnas

136420. viesis 19.augusts 2004 10:08
0 0 Atbildēt

Ar to šaujamo - tā bija liela muļķība. Bet, arī tādus džekus kā audists, vajag TEST !! Kaut kur Gruzijā, Armēnijā tāds "ķipa audist" , bez ierunām būtu iekantēts kādā gravā vai aizā. Un pelnīti.

136424. viesis 19.augusts 2004 10:17
0 0 Atbildēt

Jaa nu izklausaas jociigi, ka pa joslas nesadaliishanau shitaa nelikaas mieraa... Es saprastu, ja autors buutu paraadiijis kaadu rupju zhestu, situaacijaa, kuraa pats vainiigs...

136425. viesis 19.augusts 2004 10:21
0 0 Atbildēt

2 arsmens - iespējams, ka autors ir kaut ko parādijis, tik šeit neraksta. Būtu bezgala incanti uzklausīt pretējo pusi par to, kas īsti notika, jo es neticu, ka par joslām šitā čakarētu smadzenes visas krastenes garumā:)

136426. viesis 19.augusts 2004 10:27
0 0 Atbildēt

apac-visur dra.,ta,uz cela,policija,tu gan riktigs nelaimes putns.jabrauc citur dzivot!

136429. viesis 19.augusts 2004 10:30
0 0 Atbildēt

Ar to šaujamo - tā bija liela muļķība. Bet, arī tādus džekus kā audists, vajag fiziski TEST !! Tas atgādina par 90-to sākuma stiliņiem, kad skūtie bezsmadzeņu elementi trenūzenēs un krosenēs atļāvās tml. rīcību. Labi, ka tajos laikos zemessargi lielāko daļu no šiem apšāva. Kaut kur Gruzijā, Armēnijā tāds "ķipa audist" , bez ierunām būtu iekantēts kādā gravā vai aizā. Un pelnīti.

136430. viesis 19.augusts 2004 10:32
0 0 Atbildēt

kura rajona ta raksta aut.dzivo?tur visi ar *******olem staiga?

136436. viesis 19.augusts 2004 10:52
0 0 Atbildēt

Ja tas idiots būtu bijis ments, tad viņam būtu *******ole un viņš izšautu no tās. Tu neko vairs nepierādītu.

Man bija gadījums līdzīgs, kad vienam muļķim parādīju, ka viņš ir stulbs, sākās līdzīgi manevri utt. Moments nepatīkams, tādēļ sev esmu nolēmis nekad nekādus nekādā gadījumā žestus nerādīt. Viņš pabrauc garām un aizbrauc prom, man vairāk nekādas daļas gar viņu nebūs. Stulbu piedzīvojumu arī nebūs.

Ar trakajiem pa labam, jo nekad nevar zināt kurš ir traks, kurš nav, kurš ments, kurš apsargs utt.

136439. viesis 19.augusts 2004 10:59
0 0 Atbildēt

Man arīir bijusi pieradze ar mentiem, kad bija nepieciešama man viņu palīdzība, sīkumos neiedziļināsimies, bet man nolaupīja čomu manu acu priekšā, es zvanu mentiem, visu izstāstu, pateicu, ka nācām no tusa, piebrauca mašīna, izlec, savāc un aizbrauc, pateicu ar kādu mašīnu džiburi bij utt.,

viņš man prasa, vai tusiņā lietoju alkoholu (nezin kapēc) es prasu kāds sakars, beigās pateicu, ka vienu alu izdzēru, ,ments man vienkāši pateica, aizej mājās izguli dzērumu un rīt nāc uzrakstīt iesniegumu...

Tie menti vispār nekam neder, kam viņi kalpo? Sabiedrībai, vai tikai piecīšiem..???!!!

136440. viesis 19.augusts 2004 11:08
0 0 Atbildēt

viesis 19.08.2004 08:53

piedod vecais bet sitie draugi ar zemajiem IQ kuri visiem pa logu rada fakus ir pelnijusi perienu. Ja soperim ko nodara tad lai vins ari rada, bet blakussedoso puiselu zesti ir vienkarsi besigi. Un ko tad kapat ari visi - vajadzeja sutit ara vaininieku lai vins ari tiek gala - 4 gab. jau nev maksla uzklupt vienam.

136445. viesis 19.augusts 2004 11:14
0 0 Atbildēt

zvani uz apsardzes firmu GENS.tur tev pastastis,ko darit.

136450. viesis 19.augusts 2004 11:22
0 0 Atbildēt

Pilnīgs sviests, šoreiz Ceļu policija ir pilnīgi nepamatoti apmelota. Paskaidroju: Ja Jūs zvanat uz 112, tad pēc Jūsu atrašanās vietas noskaidrošanas Jūs savieno ar attiecīgās teritoriālās policijas pārvaldes dežurantu (ugunsdzēsēju vai ātro med. pal. pēc vajadzības). Tādējādi raksta autora dialogs ir bijis ar Operatīvās vadības nodaļas dežurantu nevis ar Ceļu policiju. Tā kā sarunas ar 02 tiek ierakstītas, pēc attiecīgā iesnieguma saņemšanas var noskaidrot, kāda bija reālā saruna, vai tā vispār bija un ar ko.

136452. viesis 19.augusts 2004 11:27
0 0 Atbildēt

ja jūs zvanāt uz 112 tad viņi jūs savieno da ar jebko- ar ceļu policiju, ar ātrajiem, mani pat reiz savienoja ar LAMB jo nebija manam mobilajam operatoram zonas un bez 112 nevarēju sazvanīt nevienu citu!

136454. viesis 19.augusts 2004 11:36
0 0 Atbildēt

Mjaa man arii sava laika bija lidziigs gadijums, kad viens ideots ar mersi man sekoja, bet taa kaa nekadus zestus vinam neradiiju tad vins peec paris km pats atsuvas.

Domaju, ka to audistu saniknoja tavs zests pie pieres jo vins jutaas nevainigs un tu vinam sita radi, ka vins ir mulkis.

Par *******oli gan taisniba, ka nav ko vinu bez jegas vicinat.

Besi man jau arii sitadi kropli, bet ko padarisi, ka visiem parejiem ir pajat uz tavam problemam pat mentiem:(

136455. viesis 19.augusts 2004 11:39
0 0 Atbildēt

Perfekto saprtotu tavu situāciju. Es esmu daudz reizes pārliecinājies ka uz mūsu policiju paļauties nevar... sākot no CP un beidzot ar pašvaldības "kārtībniekiem".

Tāpēc parasti, pēc situācijas" mēģinu risināt pats savas problēmas, jo cik zināms, citam tu ar savām problēmām neesi vajadzīgs.

Bija man līdzīga situācija Rīgā....pasen jau

Braucu pa Raiņa bulvāri uz stacijas pusi (Marijas/13janvāra ielas) un vēlos nogriezties pa kreisi - pa kreisi tur var nogriezties no divām joslām, tikai auto drīkst nogriezties no vienas, bet sabiedriskais transports no otras !!!

Es atrodos uz pareizās. Atzīmēju, ka man mašīnā tobrīd atradās zīdainis 8mēn un sieva, kā arī pat bija uzlīme uz mašinās-par bērnu.

Tad lūk, blakus joslā (kas paredzēta sab transp) piebrauc Peugeots 206, kautkāds čibriks uzvalkā, nu es neko, kad iedegas zaļais ievērojot savu trajektoriju (tur ir pārtrauktas līnijas) veicu pagriezienu. Pagriezienu arī veic tas čibriks, tikai sāk mani spiest sānā un vienlaicīgi taurēt.

Sieva tajā momentā ļoti sabijās. Nu neko, braucam tālāk jau pa čakeni (kur divas joslas vienā virzienā), bet tas āzis, kā jau visi tādi, ar to nesamierinājās un sāka mani visādi apdraudēt, apdzina pa labo spiežjot atkal sānā, tad priekšā strauji sabremzēja utt utt.

Tā es cietos līdz bŗuņinieka ielai, kad tas īblis atradās pirmajā (labajā) joslā es apstājos 2rajā blakus (iespiedu viņu). Un izkāpu ārā. Biju ļoti, ļoti dusmīgs, jo mašinā man tomēr bija mazulis. Tad ar tādu tēva instinktu es devos pie viņa mašinas....

Vīrietis vēra jau vaļā logu, lai kautko teiktu, taču es nerunāju.... viens kārtīgs taisnais no sirds... redzēju lielu pārsteigumu viņa acīs....viņš drebošām rokām aizvēra logu...

Tad es atstāju pamatīgu zīmogu no savas dūres uz priekšējā spārna (tobrīd točna sāpes nejutu)...

Tā man izgāja. Faktiski nekad tā neesmu darījis līdzīgās situācijās, bet tobrīd laikam izjutu vairāk apdraudējumu nevis sev bet pret saviem mīļajiem cilvēkiem, un širmis pievērās.

Protams, tas ir riskanti, jo nekad nevar zināt, vai tas neizvel *******oli un tevi vienkārši nenošauj. Bet nu, jācer kā šitie īibļi drīz pazudīs no ielām sakarā ar sakrātajiem punktiem un atgriezīsies skolas solā vai kur citur...

P.S. Autoram novēlu neķert kreņķi, viss būs štokos. Vairums policistu paši nepārzina likumus, tāpēc viņi ir mazspējīgi dot padomus šādās situācijās.

Stapcitu , Iauto varētu aisūtīt uz CSDD, vai policiju ofic vēstul;i ar lūgumu informēt, kā pareizi jārīkojas šādos gadījumos, ja kāds ilgstoši apdraud uz ceļa, vai vispār normāliem vadītājiem.

136457. viesis 19.augusts 2004 11:51
0 0 Atbildēt

Eu farias,

Labi vecim pa tauri iedevi, bet kāpēc bija mašīna jāaiztiek. Nu labi saprotu- dusmas, bet tāpatās, tas nav attaisnojums...

Pa pieri iedosi, džekam varbūt pieleks, bet par mašīnas bojāšanu es gan mentus viņu vietā izsauktu un noformētu tevi "cik vien var stingrāk".....

PS. Piedod, bet tāds ir mans subjektīvais viedoklis...

136458. viesis 19.augusts 2004 11:52
0 0 Atbildēt

Sviesc.

136459. viesis 19.augusts 2004 12:01
0 0 Atbildēt

TO AUTORS

Shaadaass situaacijaas ir divas izejas! :

Pirmaa : Karatee pamatprincips - izdari visu lai nav jasaak karsh!

Otraa : Shahs - at shito es domaju taktisku cinju uz celja, lidz pat piebremzeshanai briidii kad vinjsh taisa manevru reekinoties ar tavu aatrumu! - izspied no LIKUMA apskraapee sanus - un sastadi protokolu ar piebildi agresiivs vadiitaajs!

Velviens variants ja tev bija shii te P.....ole - apstajies malaa - spriezhot peec tava texta vinjsh arii buutu apstajies un naacis kasiities - un tad peec situaacijas ataisam logu un iepusham KINGAM purnaa to kas tam pienaakas, pec kaa atkal vai nu braucam prom vai izsaucam policiju un sastaadam protokolu - vinjsh man uzbruka

P.S. Es arii shitaadiem neesu nekads apd..shamais - regulaari kadu KINGU pa Slokas ielu dzenu atpakalj uz rindas galu!

136460. viesis 19.augusts 2004 12:02
0 0 Atbildēt

Gan autors, gan audists ir IDIOTI. Lai sargā kāds mūs no tādiem.

136462. viesis 19.augusts 2004 12:07
0 0 Atbildēt

skeram

Vispār jau, gan mašinu , gan fizionomiju, bojāt nav labi. Es, drošvien, citā situācijā vienkārši ignorētu tādu ķēmu.

Mans subjektīvais saka, ka pat sliktāk ir fizionomiju aiztikt - jo tas jau velk uz nopietnāku pantu.

Vienkārši nav labi uz mūsu ielām. Man ar 10 gadu stāžu, paldies dievam (tfu tfu tfu) vēl nav bijusi neviena avārija. Taču avārijas situāciju šausmīgi daudz. Pateicoties tikai labai reakcijai esmu ticis sveikā ar vieglu izbīli.

Tā man bija uz Ventspiuls šosejas krustojuma ar Tukumu.

Bruacu uz 100 pa Ventspils šoseju. Skatos viens autiņš stāv krustā (izbraucis no Tuķa) un gaida , tipa kad es pabraukšu garām.

Un ko šamais? Kad esmu jau gandrīz klāt, šis met pāri ?!?!?

Labi ka tas konkrētais krusts ir plašs, metu stūri pa labi , abs bremzes max (abs), autiņu sameta šķērsām, bet nu knapi knapi izlīdu.

Tas arī krusta vidū stāvot palika. Izāpu ārā trīcošām kājām, jo mašīnā nevarēju pasēdēt vairs - nervi. Skatos sieviete sēž tipa pie stūres - nepoņjatkā. Prasu kapēc tā dariji? Šī saka, nesaprotu k tiko izdarīju....

P.S. Baigi jauzmanās, sūdi var sākties no nenokā - uz līdzenas vietas.

136464. viesis 19.augusts 2004 12:11
0 0 Atbildēt

uz ventspils shosejas pie tukuma pagrieziena ir ziime 70 :) a tu brauc uz 100 :)

136465. viesis 19.augusts 2004 12:15
0 0 Atbildēt

2farias: nevis nenokaa,bet no sievieteem,tu gribeeji teikt :) man bij akuraat taads pat gadiijums,tikai pilseetaa,un ar mazaaku aatrumu. un sieviete ar profesionaalaaka bija - pielaida mani tik tuvu,ka nekaada izvairiishanaas nesanaaca :) naacaas pirkt citu pepelacu...

136466. viesis 19.augusts 2004 12:31
0 0 Atbildēt

cements

Gribi teikt tā sieviete vēlējās tikai lai es ievērotu ātrumu? :)

136469. viesis 19.augusts 2004 12:44
0 0 Atbildēt

Vajadzeeja tak peec iespeejas aatraak apstaaties un ielauzt gurkji tam mudakam!

136470. viesis 19.augusts 2004 12:44
0 0 Atbildēt

Mja, situacija drankiga un sajutas tadas it ka butu piesmiets...

Tiesi sadu daunu del uz darbu braucu ar trambuli, jo dzivoju netalu no centra. Sadu idiotu ir pa pilnam savairojies, bet man nervi ir dargaki... ar auto brauc sieva... iespejams, vinai nervi ir stipraki.

136475. viesis 19.augusts 2004 13:02
0 0 Atbildēt

Apbriinoju, kas var taa vienkaarshi izlekt no auto un uzbrauceejam iedot gurkjii... Bet: vai apbizhotajam raxta autoram tieshaam nebija iespeejas iedot griidaa, izveidot kaadu manevru, atstaat audi aiz sevis vai tamliidziigi? Ja pasham taa gadiitos, buutu baigais fcuk. Toch nevar kaukaa izrauties, vadiitaaji?

136476. viesis 19.augusts 2004 13:10
0 0 Atbildēt

Vienreiz aizmuguree Mazda midzhinaajaas, spiedaas, gribeeja novaakt mani malaa. Taa kaa priekshaa visa josla bija pilna un nevienam pa kaajaam nemaisiijos, uzbrauciens bija nevietaa. Normaals drivers tak redz situaaciju priekshaa aiz naakoshajiem auto. Shis saaka svaidiities pa blakusjoslaam un away... Ieseedos astee, nodzinu sho, sataureeju, sabremzinaaju, bla bla... Jauns mudax. Un arii laikam es.

136481. viesis 19.augusts 2004 13:40
0 0 Atbildēt

Pec kaujas visi gudri padir$t mak... Tomer domaju, ka neviens vien no lielajiem macitajiem, sai situacija butu, vismaz, apjucis...

Ne visi ir baigi ergli un svarcnegeri, kas nu tik taisis 'manevrus' vilks ara no burbula un 'izskaidros' situaciju, tam iblim...

Cilveks ir cilveks... un cilveks konkreta situacija sauca paliga tos, kuriem to ir pienakums darit un, kurus vins ar saviem nodokliem uztur, IBIO LEO!!!

Kadi te vel ir jautajumi, mes nedzivojam dzunglos, kur katram ar nagiem un zobiem, un montirovkam butu savas tiesibas jaizcina! Kad menti, musori u.t.t. sapratis, ka vini ed, savus smirdigos bernus, sievas un milakos baro par musu, nodoklu maksataju naudu! Kad beigsies sitais bezperdels!!!

136482. viesis 19.augusts 2004 13:57
0 0 Atbildēt

tieshi taa

ne jau visi ir Bruce lee un Shumaheri. Cilveeks konkreeti atzinaas ka vinjam palika bail. Zjetoons vinjam par to ka cilveeks atziist to ka ka vinjsh nevar iedot bietee. Un no taa nebuut nav jaakaunas.

Pats esmu ostiijis strokjim galu, kad kaads apdzeeries ments man pieseejaas. Alkohols un jauniibas maksimaalisms man lika dot vinjam pretii. Nez vai buutu starp dziivajiem ja mani draugi un taa menta draugi muus neizskjirtu. Taa ka biezjaak pareizaakaa nostaaja ir pakluseet un izvairiities no sadursmes, bet ja tas nav iespeejams tad vajag tomeer paljauties uz kaartiibsargiem, kas shinii konkreetajaa gadiijumaa pasuutiija dzjeku d...

Turies vecais.

136484. viesis 19.augusts 2004 14:06
0 0 Atbildēt

AK DIEVS KAADS TU ESI MIIZALA :D Ko dariit? NEKO! Neviens ar tevi nekjeepaasies, seedi biksees un atslaabsti. Ko vajadzeeja dariit? Apstaaties, izkaapt aaraa, paskaidrot situaaciju, ka tu vinju neesi redzeejis, ja vinjam nedalektu, izvilkt savu suuda pishchiku un iebliezt vinjam sejaa. tad jau vainu piezvaniit 112 un izstaastiit visu, vai veel labaak aizbraukt uz tuvaako policijas iecirkni un uzraxtiit iesniegumu. VISS.

136486. viesis 19.augusts 2004 14:09
0 0 Atbildēt

Arii shobriid tu vari doties uz menteni un uzraxtiit iesniegumu, ka tev ir draudeejushi, tipa kanteejushi nost - bet tad tu ar garantiju norausi pa kjobi, jo tas cilveekus meedz sadusmot :)

136487. viesis 19.augusts 2004 14:10
0 0 Atbildēt

Njaa esmu dzirdeejis par policijas neieteriseetiibu, bet esmu 2 reizes arii zvaniijis par agresiivajiem, kas ne tikai mani kanteeja nost no celja bet arii citus, Policija, taa pieklaajiigi teica, ka ok visu meegjinaassot noskaidrot, sazinaasies ar tuvaako ekipaazju un paarbaudiis. Nezinu vai kaut ko tamliidziigu dariija, bet vismaz taalaak d@#$^t nepasuutiija, tas taa. bet ieroci tocna nevajag vilkt laukaa, jo neesi vieniigais, kam ir atljauja to neesaat.

136488. viesis 19.augusts 2004 14:16
0 0 Atbildēt

anonimikis [?] 19.08.2004 07:59

Un kur ir Audi numurs? Kāpēc to nepierakstīji?

Starp citu diez vai kāds "mafiozi" braukā ar prastu 80-nieku. Drīzāk tas ir kāds vietējais atsaldētais no "rajona"

-----

nesaki viss :)

136491. viesis 19.augusts 2004 14:40
0 0 Atbildēt

Autoram respect. Ir bijusi liidziiga situaacija ar reaaliem draudiem. Secinaajumus un riiciibas variantus var izdomaat tikai peec reaalas pieredzes. Momentaa neko jeedziigu nesadariisi un, ja veel menti atsaka...

Iesaku uzrakstiit iesniegumu. Vismaz citam taadaa briidii vinsh vairs neatteiks.

136493. viesis 19.augusts 2004 14:46
0 0 Atbildēt

Monk,

manuprat cilveks skaidri un gaisi izteicas ka taja situacija bija sacepies un neatjedza ko darit. Un vel lai tu zinatu - ka sadas situacijas reti sanak parrunas - biezak viens no tadiem idiotiem megina uzsakt mahacu un ja raxta autors nebija parliecinats par sevi nexera vinam zobus bojat ja ir mentu pienakums risiant sadus jautajumus?

Un kas tu esi tik spics vecis ka risini sads situacjas uz vietas un sekmigi? Cik tad esi atrisinajis?

136495. viesis 19.augusts 2004 14:50
0 0 Atbildēt

Pilniigi piekriitu par fraazi: "Kad paskaidroju policistam, ka zinu likumus, jo nesen tos rūpīgi izstudēju pirms ieroča iegādes, tad viņš man uzbļāva, ka es neko nezinot un nesaprotot. "

Diemzheel, bet taa vinji meedz riikoties. Ir gadiijies seedeet specrotas patruljmashiinaa un rakstiit savas domas par to, kaadeelj tiku aptureets, kad dzirdeeju CP dispecherdienesta darbinieka sarunu ar CP darbiniekiem ekipaazhaas. Nu ljaudis, ja juus zinaatu, ko par mums autovadiitaajiem domaa!!! Kaa arii, ziniet, kad pazvanot un pastaastot par atgadijumu (avarija, cita situacija), CP darbinieki jau ieradiisies ar savu viedokli un scenariju kapec tas notika, veel neredzot ne juus, ne noveerteejot situaaciju. Es nesaku, ka visi ir taadi, bet dispecherdienests tomeer ir un paliek, un to var dzirdeet arii citi.

136497. viesis 19.augusts 2004 14:54
0 0 Atbildēt

Monk ir atsaldēto kluba lielākais dir$ējs un viņa komenti ir konkrēti "pacanskije". Trulenis!

136499. viesis 19.augusts 2004 15:00
0 0 Atbildēt

Pac vainiigs - nau ko griezt citiem priekshaa! Ja neesi guleejis un nerubii fishku, pie stuures neseedies. A bet par to *******oli, gan jau veel norausies...

136500. viesis 19.augusts 2004 15:06
0 0 Atbildēt

nu bet te jau ieksh iauto lielaakaa dalja ir klaviatuuru lauzeeji. Neko citu nevar salauzt jo dveeselee tik bailiigi ka nobiistaas pat no sava pirdiena.

Es arii citreiz nobiistos no taa ka piem nevajadzeeja kaadam braukt augumaa, bet tas tachu ir normaali. Ja es buutu njeemis galvaa visus draudus kas adreseeti manaa virzienaa tad man sen jau vajadzeeja buut uztaisiijusham plastisko operaaciju un kljuvis par neegjeri lai mani nevareetu atrast, bet pagaidaam esmu dziivs un vesels. Ir reizes kad kaadam bravuriigaakam tipinjam esmu paraadiijis kur vinja vieta. Meedz buut dazjaadas situaacijas. Raxta autors izveerteeja taabriizja situaaciju un riikojaas kaa likaas buus pareizaak, bet galarezultaataa sanaaca tikai chiks.

136501. viesis 19.augusts 2004 15:06
0 0 Atbildēt

Nu es to gaazeni liidz peedeejam briidim vispaar nebutu aaraa vilcis!Saka jau ka saujamierocis ir nevis pasaizsardziibas bet provokaacijas liidzeklis un ja kaadam ar galvu taa vaajaak,tad tas juuzos kaujas pu$ku.

nu buutu vien braucis taalaak,piezvaniijis uz 118,paluudzis savienot ar CP uzticiibas tlf un tad iegruziijis mentu uz apnarkojusos elementu vai ko taadu.

Vareetu arii aizraut jamam prieksaa,nolikt pa nazhiem taa ka vins vainiigs,un ja naak skaidroties,tad vilkt aaraa gaazeni.Tas ja drosmes vairaak.

136503. viesis 19.augusts 2004 15:08
0 0 Atbildēt

pilnīgs idiotisms-tas ir audists īsts pi..rs,jo pēc tevis rakstītā viņš ir dabas kļūda.pirmkārt sanāk ka ir akls,otrkārt-smadzeņu tik cik cālim.bet par"duru"-pats divi gadi nonēsāju kaujinieku-tā"pukalka"kas ir tev ir jāatdod kādā bērnudārzā-tur no viņas būs vismaz kāds labums,ja viņa vēl paliek pie tevis,tad nu gan tev ir visas iespējas iekulties problēmās.lai tev veicas!!!

136512. viesis 19.augusts 2004 15:26
0 0 Atbildēt

Nu situaacijas meedz buut dazhaadas, par ieroci protams muljkjiigi ir gadiijies vairaakkart redzeet kaadas reakcijas no shaujamierocha paraadiishanas, vienreiz pazinja paraadiija to pa logu taadam pasham atsaldenim uz salu tilta, tas momentaa sabremzeejaas stipri stipri un incidentas ar to izbeidzaas. Otraiz tas pac pazinja izvilka to un piedraudeeja vienam piedzeerusham krievam, a jamajam to tik vajadzeeja lai izraadiitu savu bravuuru atpleesa valjaa kreklu un naaca tik virsuu. Taa kaa raxta autoram bija gadiijies otrs tips :). Arii autinji ir dazhaadi un ne jau visi auto ir tik jaudiigi lai iespiezhot pedaali vareetu kur aizlaisties un varbuut tas 80 bija ar 2,8 V6 matoru... ko vae zinaat... Katraa zinjaa ieteiktu raksta autoram iepirkt kaadu lielaaku un smagaaku auto, piemeeram Volvo 240, tad no taadiem lohiem buus miers jo pat taadi lohi zin taa dzelzha cietiibu un izturiibu :)

136515. viesis 19.augusts 2004 15:35
0 0 Atbildēt

Zjeel Tevis. Ieziimeets esi.... Raxti testamentu :)

136517. viesis 19.augusts 2004 16:15
0 0 Atbildēt

varbuut tas audi bija izslaveetais netrafareetais auto ar kuru patrulee CP? :) :) :)

vispaar jau ar audi tikai atmarozi un gariigi neliidzsvarotie braukaa :) :)

136518. viesis 19.augusts 2004 16:26
0 0 Atbildēt

izklausaas peec daljas no Dumb & Dumber 3 scenaarija :DDD

136520. viesis 19.augusts 2004 16:31
0 0 Atbildēt

resnais_gailis un sailem .!.

136521. viesis 19.augusts 2004 16:32
0 0 Atbildēt

Pakaļdzīšanās policijai eksistē tikai, kad ir jauni policisti ar jaudīgāku auto.

No otras puses piem., nozog auto un zvans policijai:"man nozaga auto, tik tiko, un redz uz kuru pusi viņš aizbrauc, tu to visu pasaki policijai". šamie: " atnāciet uz policijas iecirkni un uzrakstiet protokolu". Kas tas par marasmu. Bet tā ir policijs!

136523. viesis 19.augusts 2004 16:44
0 0 Atbildēt

Neesmu mentu aizstaavis,bet imo shaadi zvani no trakajiem ir baigaa ikdiena,kaa rezultaataa vienkaarsi piegriezhas.Ja pirms tevis ir jau zvaniijusi 99 idioti sava prieka peec,tad taada nu taa realitaate ir.:(

136529. viesis 19.augusts 2004 17:20
0 0 Atbildēt

velns parāvis, vai numuru nevari nopublicēt???????

136533. viesis 19.augusts 2004 18:23
0 0 Atbildēt

Lynx [?] 19.08.2004 16:44

Bet par to tak tiem 'likuma kalpiem' maksa. Piedod, ja jau piegriezies, lai mekle citu darbu, ja ir spejigi! Es maksaju nodoklus un vini sanem no tiem savu algu...

Redaktors 19.augusts 2004 18:27
0 0 Atbildēt

numuru mes nepublicesim

136547. viesis 19.augusts 2004 21:53
0 0 Atbildēt

woooow! audi useri palikuši kruti...

136550. viesis 19.augusts 2004 22:35
0 0 Atbildēt

visadas grabazas laiz cauri :)) zel ka biete nedabuji, izlasi pac, ar uzbraucieniem bezjedzigiem sac, savu 04 godigi pelnito MB nenosauc, komentus visus slinkms lasit, bet ja oooo80 megjina iekaustit, varbut nedirsies? brauc ar darba 1,3 renault kjenguru jaunu un negrabazigu?

136551. viesis 19.augusts 2004 22:45
0 0 Atbildēt

šis cilvēks ar Saab brauc - apklusti, nelaime!

136567. viesis 20.augusts 2004 0:49
0 0 Atbildēt

policijai jaabuut audio ierakstam konkreetaajaa briidii

zvanot caur 112 toch jaabuut...

ja nav ,tad toch zvaniijis kaads atsaldeets chomax un viss ir ok

da nu nahui taadu mentu, ja taa var atbildeet uz konkreetu lietu - Amerikaa sen buutu parauti ,kaajaas visi dienesti un veell liikju rati....

ceru, ka IeM ministrs reagjees,,,,

136582. viesis 20.augusts 2004 8:38
0 0 Atbildēt

Nejau taapeec,ka policijai ir zvaniijusi 99 idioti, bet visa policija ir sadarbotaa partnere netiiro masiinu tirguu. Taadi ir fakti!

136598. viesis 20.augusts 2004 9:37
0 0 Atbildēt

"ierasto videjo joslu"? Mja, taja vieta piedevam regulari atrodas publika, kas no Mukusalas puses lido uzreiz uz "ierasto" tresho joslu - lai galu gala sprauktos atpakal uz Krasta ielas nobrauktuvi. Logiski ka rezultata pirma josla ir tik leena un saraustita, ka bez labiem nerviem un reakcijas neiztikt. Un ta vel brinas, ka psiho gan tauta, gan policija...

136631. viesis 20.augusts 2004 11:05
0 0 Atbildēt

Autors ir diezgan drosss, jo esi meegginaajis situaaciiju atrisinaatu mieriigaa cellaa, esi mieriigs manupraat vinss arii ir noraustiijies ne pajokam.

Tiem siteejiem ir jaatceras vienmeer atradiisies, kas ir stipraaks par Tevi. Iedzerat sirds dropes un nomierinaties, jo varbuut tava tagadeejaa uzvara var apgriezties otraadaak.

Ir jārisina situaaciija visiem piennemamaa formaa un tas ir ar valsts struktuuru paliidziibu, priekss taa mees uzturam vinnus.

Jaa gribi to russinaatm russini, bet labaak aizmirsti.

136669. viesis 20.augusts 2004 13:20
0 0 Atbildēt

nuja, kārtējo reizi redzam, ka pie mums policijas vienkārši nav...

136675. viesis 20.augusts 2004 13:56
0 0 Atbildēt

Ar ieroci platities ir vairak kaa mulkigi. Nemot vera tendeni katram stastitajam stastu piekoriget 'sava virziena', tad nebutu parsteigs, ja otra autovaditaja skaidrojums butu tikpat pamatots un cilvecigs.

136682. viesis 20.augusts 2004 14:37
0 0 Atbildēt

Braucu es ar savu Audi, pēkšņi viens dunduks priekšā "aizcirta durvis ne pa jokam". Dabūju bremzēties tā, ka vai riepas no diskiem nogriezās. Knapi savācos, redzu, šis savu kļūdu sapratis laiž mani. Kā sāku gāzēt, šis atkal nogriež ceļu un tik gasē prom. Tā kā todien sieva nebija iedevusi, bet priekšnieks iedeva tā ka maz nelikās, tad nolēmu kulturāli ar to ambāli aprunāties. Piebraucu blakām un ar laipnu žestu parādīju, ka vēlos apspriest kopējo sāpi. Šis pārgrieza seju neģīmī, rādīja rupjus žestus ar mēli, es jau nolēmu atmest viņam ar roku un parādīt starptautiski atzītu F1 pilotu žestu, kad tas neprātis izvilka nenormālu izmēru ieroci un atklāti draudēja ar to vienlaicīgi zvanot pa mobilo saviem bandītiem. Knapi dzīvs paliku, kā izglābos joprojām nesaprotu. Jau otro dienu dzeru eleniumu...

136683. viesis 20.augusts 2004 14:39
0 0 Atbildēt

1) Nu pi$dec kas notiekās...

2) Tas kurš teica ka GENS jāsauc - PAREIZI teica, tie ir PAREIZIE pacani! Po, ka viņu pakalpojumi būs jāapmaksā, bet skaidrībā toč tiks ar da'jebkuru, jo paši nav sevišķi atšķirīgi... Paņems ciet visus, un pēc tam lēnām un pa vienam noskaidros, čto k čemu.

3) Nu par bābām vispār ir atevišķs stāsts - vienas brauc z@ebis labi, otras %#@*#&%! Nesen man uz Slokas ielas 100 metros kandrīz divi atsevišķi bābieši nonesa - palīdzēja zibenīga reakcija. Pēc tam gan izbrīns saglabājās ilgstoši.

4) Šitādus "audistus" gan es parasti vienkārši ignorēju - man po..., lai pamēģina ar savu konservbundžu manam 2-tonnīgajam tankam kaut ko izdarīt, a ja pamēģinās - būs darīšana ar CP (un/vai spec-rotu (atkarībā no uzprasīšanās pakāpes)).

5) A ja pašam gadās ka kāds durix nu īpaši naglo aizlien priekšā, tad maximālais ko es daru - overteikoju un atbildu ar to pašu, tipa atkārtoju viņa manevru attiecībā uz mani, un tad aizmirstu par problēmu... A ja autiņš ir kaut kāds no lielajiem un ātrajiem (nevis kaut kāds burbuļgnīda), tad vispār neliekos neliekos ne zinis, jo uzskatu ka acīm redzot viņam tā vajadzēja un bija uz to savs iemesls, un pēc mirkļa viņš jau tā pat būs man tālu priekšā... galu galā es taču pats arī neesmu bez vainas, un ja steidzos, tad nepakautrējos aizlīst priekšā da'jebkam (kaut vai MB600) ja rodas tāda iespēja - un neviens to ļaunā neņem.

6) Man domāt tādas ir mazo perdeļu mazās problēmiņas, un jo vāģis lielāks jo arī tolerance pret līdzīgajiem lielāka...

136699. viesis 20.augusts 2004 15:35
0 0 Atbildēt

Arii manu zinjojumu uz CP, ka tieku kanteets nost no celja CP atstaaja bez ieveeriibas, kad vinjiem zvaniiju. Tomeer labais vienmeer uzvar, jo to kanteetaaju peec paaris km bija nokjeerusi ar radaru. Liela bija man bauda pieet un "pastuciit" arii par savaam pretenzijaam. Nedomaaju, ka taadeejaadi mainiijaas soda meers, tomeer ceru, ka turpmaak savu niknumu vin$ dpees valdiit. Bet CP reagjee tikai tad, ja zvanu par dzeerusjiem vadiitaajiem un masiinaam bez numuriem. Un zvaniisu arii turpmaak, jo man manu beernu dziiviiba daarga.

136723. viesis 20.augusts 2004 19:06
0 0 Atbildēt

Jauks stāts.Nevaru gan teikt,kur patiesībā strādāju,bet man bija stipri līdzīgs gadījums,tikai šeit Audi vietā figurēja Opels.Sākums bija stipri līdzīgs,bet lieta tāda ,ka pārvadājam vairāk vai mazāk vērtīgas kravas un lielākajai daļai no šoferiem ir gan ieroču atļaujas,gan paši ieroči.Tā kā pēc tā plānprātiņa rīcības nevarēju saprast vai nu viņš ir galīgais muļķis vai tiešām viņš grib paskatīties,kas manam braucamajam būdā,tad apstājos un gaidīju,kas notiks tālāk.Tam durakam viņa izdarību bija par maz un viņš apstājās šķērsi priekšā,bravurīgi izlēca ārā un nāca klāt,bet cik gan liels bija viņa pārsteigums,ka no busiņa loga pretīm tika izbāzts *******oles stobrs.Atlika vien pieklājīgi palūgtl,lai šis nostājas pozā un maķenīt uzgaida Iepriekš biju pa rāciju sazinājies ar apsardzes firmu,kuri nostrādāja gods godam,proti pēc apmēram 3 min.bija klāt.Vārdu sakot čalim maķenīt nepaveicās.To visu es kapēc,šiem atsaldētjiem vajag mazliet padomāt(ja ir ar ko),ka var uzrauties uz kādu vēl ,,krutāku,, kuram būs dziļi pie pakaļas kas tu esi,kur strādā vai arī kādi kungi tev ir pazīstami.Tā luk.

136737. viesis 21.augusts 2004 20:27
0 0 Atbildēt

Nu ko es varu teikt sjaa sakaraa! Nevajag nemt galvaa sitos idinjus. risinajums notoneet logus un nelikties ne zinis un tas arii neleks virsuu nezinot kas tanii masiina ir ieksaa!

136913. viesis 23.augusts 2004 23:07
0 0 Atbildēt

ei tu, pediņ, 100% tu pats uzprasijies. palasot tās tavas debīlās žēlabas, aptuvenā aina varētu būt tāda, ka tu tur vilkies pa ielas vidu, kamēr kādam tas reāli piegriezās. tad nu ar tiem saviem skaidrojošajiem žestiem arī uzprasijies. žēl tikai ka nedabūji pa kuņģi.

137012. viesis 24.augusts 2004 11:08
0 0 Atbildēt

shita raksta autors gan laikam ir baiļu iemiesojums. "..pec tam meklēs mafiozi utt,"

141310. viesis 25.septembris 2004 18:36
0 0 Atbildēt

iespeejams, ka tas muljkjis ar to audi bija kautkaadus meeslus salietojies! shitaadus nav jaanjem pieree!!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 16

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti