Igors Skoks uzvar rallijreidā Sēlija Super 2004

 
13.septembris 2004 8:54

Sestdien, 11.septembrī Jēkabpils rajona Viesītē noslēdzās Latvijas čempionāta 4. posms rallijreidā Sēlija Super 2004. Savu otro uzvaru pēc kārtas apvidus ralliju čempionāta sacensībās, bet rallijreidā pirmo svinēja komandas Venta Kross pārstāvis Igors Skoks ar prototipu OSCar.

Ar otro vietu nācās samierināties faktiski vienīgajam „oskaru” oponentam ar T2 grupas Mitsubishi Pajero Jānim Naglim no RE Autoklubs, bet trešo vietu ar N1 grupas Pajero spēja izcīnīt rīdzinieks Andris Feldmanis.

Igora Skoka/Agra Piķa ekipāža bija ātrākā abos pirmajos ātrumposmos, kas bija četrkārt garāki nekā pēdējais trešais ātrumpoms un iegūtais 2,52 minūšu pārsvars pār Nagli bija vairāk nekā pietiekams, lai sacensību nobeigumā brauktu ar rezervi. Trešo ātrumposmu visātrāk veica Jāņa Nagļa/Aleksandra Innus ekipāža, taču Skokam atvinnēt izdevās tikai 19 sekundes.

Pērnā gada Latvijas čempionu rallijreidā Jāni Āzi jau pirmajā ātrumposmā piemeklēja problēmas ar tehniku. Līderim tika zaudētas vairāk nekā 12 minūtes un līdz ar to arī iespēja cīnīties par uzvaru. Trešo vietu rallijreidā būtu ieguvis rīdzinieks Valērijs Lukašenoks, taču ceļu policijas patruļa fiksēja, ka Lukošenoka vadītais auto pārsniedzis atļauto ātrumu pārbraucienā starp ātrumposmiem. Rezultātā tika piešķirts soda laiks, kas atbīdīja uz devīto vietu.

Pēc ilga pārtraukuma rallijreidu sacensību programmā atkal bija iekļauta amatieru grupa, kas distanci veica ar regularitāti jeb pēc dota vidējā kustības ātruma. Amatieru grupā pirmās trīs vietas ieguva pieredzējuši trofireidu braucēji, bet uzvarēja ekipāža Andris Užulis/Artūrs Melnis ar Nissan Patrol.
Rallijreida Sēlija Super 2004 trases kopējais garums bija 214 kilometri, no kuriem 180 bija sadalīti trīs ātrumposmos.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti