Veho klientiem - operatīvi apdrošināšanas pakalpojumi 9

 
17.septembris 2004 9:26

AAS Baltijas Apdrošināšanas Nams, veiksmīgi turpinot izvērst sadarbību ar auto dīleriem, parakstījis ilgtermiņa līgumu ar oficiālo Citröen pārstāvi Latvijā SIA Veho.

Tas paredz operatīvus apdrošināšanas pakalpojumus un konsultācijas automašīnu Citroën esošajiem un nākamajiem īpašniekiem ērtā veidā, informē AAS Baltijas Apdrošināšanas Nams valdes locekle Anita Žagare.

Š.g. septembrī parakstītais līgums starp AAS Baltijas Apdošināšanas Nams un SIA Veho paredz sadarbību, kuras ietvaros SIA Veho klienti saņems konsultācijas un apdrošināšanas pakalpojumus operatīvi un uz īpašiem nosacījumiem. Auto dīlera salonā – Krasta ielā 105a sastopams AAS Baltijas Apdrošināšanas Nams apdrošināšanas speciālists, kurš ir kompetents arī citos klienu interesējošos apdrošināšanas veidos.

“AAS Baltijas Apdrošināšanas Nams pakalpojumu portfeļī nozīmīgu vietu ieņem auto apdrošināšana. Tas daļēji saistīts arī ar mūsu veiksmīgo sadarbību ar auto dīleriem, kuru praktizējam jau kopš uzņēmuma darbības sākuma”, stāsta Žagare, piebilstot, ka šobrīd katram nākamajam sadarbības partnerim AAS Baltijas Apdrošināšanas Nams jau var piedāvāt pārbaudītu un efektīvu sadarbības modeli.

“SIA Veho savu darbību uzsāka šī gada vasarā. Pirmie darbības mēneši ir aizvadīti ļoti veiksmīgi, bet kā jau jaunam uzņēmumam, mūsu prioritāte ir stabila un uzticama klientu loka izveidošana. Apdrošināšanas pakalpojumi uz vietas auto salonā ir papildus ērtība mūsu klientam, savukārt pārliecība par to, ka šie pakalpojumi tiek nodrošināti augstā līmenī, ir drošības sajūta arī mums,” sadarbības partnera izvēli skaidro SIA Veho valdes priekšsēdētājs Raimonds Dūda.

AAS Baltijas Apdrošināšanas Nams piedāvā pilnīgu transportlīdzekļu apdrošināšanas paketi, t.sk. īpaši izstrādātu Komplekso transportlīdzekļu apdrošināšanu, kas ietver KASKO un nelaimes gadījumu apdrošināšanu. AAS Baltijas Apdrošināšanas Nams ir viens no līderiem KASKO apdrošināšanā Latvijā.

SIA Veho ir Somijas vadošā autotirdzniecības uzņēmuma Veho Group Oy grupas uzņēmums, kas darbību Latvijā uzsāka šī gada vasarā. Jau pirmajos mēnešos uzrādīti augsti pārdošanas rezultāti. Līdz gada beigām SIA Veho plāno pārdot aptuveni 350 jaunas Citröen automašīnas. SIA Veho autosalons atrodas Krasta ielā 105a.

AAS "Baltijas Apdrošināšanas nams" ir dibināta 2000.gada maijā un jau pirmajos darbības gados aktīvi pieteikusi sevi apdrošināšanas tirgū. AAS Baltijas Apdrošināšanas Nams galvenais birojs atrodas Rīgā, Antonijas ielā 23, bet polises iespējams noformēt arī nodaļās - Rīgā, Brīvības ielā 224, Daugavpilī, Kandavas ielā 19, kā arī Skandi Motors (Hyndai), Skandi Auto (Mitsubishi), Wess (Toyota, Lexus), Aura Auto (Mazda), MDL Motors (Honda) salonos, Krājbankas filiālēs visā Latvijā un tagad arī Veho autosalonā.
 
Visi komentāri
 
140144. viesis 17.septembris 2004 9:29
0 0 Atbildēt

Nu, nu - tikai kāds sīkums - BAN pieprasa mašīnu pa nakti turēt apsargājamā stāvvietā, pretējā gadījumā, atbildību nenes. SVIESTS !

140148. viesis 17.septembris 2004 10:04
0 0 Atbildēt

Tad jau labāk BALTĀ drošināt, tie neprasa vairs pa naktīm autiņu turēt stāvvietā, un bez policijas maksā līdz 250Ls

140164. viesis 17.septembris 2004 11:02
0 0 Atbildēt

Pašreklāma. Nu kiosku, ko sauc par BANu nekad nesalikšu ar apdrošināšanu. Lai Veho pārbauda viņu, ne es kā klients.

Redaktors 17.septembris 2004 11:11
0 0 Atbildēt

Interesanti, kāpēc visi "viesi" šeit raksta no citu apdrošināšanas kompāniju IP adresēm? :)

140177. viesis 17.septembris 2004 11:21
0 0 Atbildēt

Es raxtu no savas :) zvaniiju intereseejos DĀRGS kantoris...

140210. viesis 17.septembris 2004 13:29
0 0 Atbildēt

redaktoram :) Mans patiess viedoklis par BANi

140320. viesis 19.septembris 2004 18:17
0 0 Atbildēt

atkal veho reklaama!! Cik tad samaksaja???

140322. viesis 19.septembris 2004 19:04
0 0 Atbildēt

top stulbums ir automatisks pašrisks Ls 200 tiem, kas jaunāki par 25 gadiem...

140764. viesis 21.septembris 2004 20:50
0 0 Atbildēt

BAN ir riktīgi banotāji. Pārmest klientu tur viņi ir, izmaksāt naudu tur meklē galus vai ej D...

Pats sastapos ar BANeriem, smagi zaudēju un ja kādam vajag varu arī personīgi izstāstīt.

KRiX

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti