Lasītāja meklē no avārijas vietas aizbēgušu auto 352

 
21.septembris 2004 8:55

Lasītāja: Svētdienas, 19. septembra vakarā uz Tēriņu ielas iepretī 37. namam notika ceļu satiksmes negadījums - sadūrās divas pretējā virzienā braucošas automašīnas, jo viena no tām bez redzama iemesla iebrauca pretējā braukšanas joslā, ietriecās pretī braucošā automašīnā un pēc tam aizbrauca no notikuma vietas.

Tā kā bija tumšs un attiecīgais ceļa posms nebija apgaismots, nevarēja konstatēt ne a/m marku, ne krāsu, nemaz nerunājot par numuru. Tiesa, sadursmes vietā palika "lietiskie pierādījumi" - kreisās puses spogulis, sānu moldingi, sānu pagrieziena stikliņš, daļa no priekšējā spoilera u.c. sīkumi. Visraksturīgākais bija spogulis, tā fotogrāfija aplūkojama šeit:

spogulis.jpg

Visticamāk, arī pats auto bija "tūnēts" līdzīgā stilā. Pēc atlūzām pieļaujam, ka a/m varētu būt 80-to gadu beigu Mazda (visticamāk, spriežot pēc moldingu garuma, 626 modeļa četrdurvju versija) - vismaz sānu pagrieziena stikliņš pavisam noteikti ir standarta tāda gadagājuma Mazdām, arī moldingi visnotaļ raksturīgi.



Vēl zīmīgi, ka auto bijis ar spīdīgu, sudrabotu krāsu nopūsts priekšējais spoileris. Pēc sadursmes šai automašīnai NOTEIKTI bija smagi, pamanāmi bojājumi kreisajā pusē, jo arī otra sadursmē iesaistītā automašīna ir smagi cietusi.

Būtu ļoti pateicīga, ja kāds no iAuto lasītājiem varētu padalīties ar jelkādu informāciju par aprakstam atbilstošu automašīnu. Lieku lielas cerības uz savdabīgo auto krāsojumu, tāds parasti ir atpazīstams. Ja varat palīdzēt, gaidīšu ziņas tepat iAuto vai uz e-pastu ineta@intelectuals.net.

Cerot uz atsaucību,
Ineta, iAuto lasītāja

 
352 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
140633. viesis 21.septembris 2004 13:32
1 0 Atbildēt

Lasu komentus un jūtos kā Kino :)

Ļoti spraigs sižets, intriga pamatīga, ar nepacietību gaidu continue :)

140638. viesis 21.septembris 2004 13:47
1 0 Atbildēt

Draugi tas IR VOLVO V40 Kurs piedereja SIA Latsing. Aerografi COBRA

140639. viesis 21.septembris 2004 13:47
1 0 Atbildēt

Esmu redzejis sho auto. Pat stavejis blakus un redzejis ka ipashnieks iekapj taja :). Taa ir Mazda 626, taa kas naaca laikam 89-92, kauku taa. Acis ir uz abiem spoguljiem un uz kapota ar agrak bija, bet cik zinu tagad vairs nav.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 2

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 

Brāļi Lielbārži izcīna pirmo uzvaru Pasaules čempionātā Portugālē

20. un 21. aprīlī Portugālē, Alqueidão, “Torres Novas” trasē aizvadīts Pasaules čempionāta pirmais posms blakusvāģu motokrosā, kur savu pirmo uzvaru šajā seriālā izcīnīja Daniels Lielbārdis un Bruno Lielbārdis. Lasīt vairāk

 

Busiņa šoferis zaudē tiesības (+ VIDEO) 23

Busiņa šoferis brauc pa kreiso malējo joslu un bloķē ātrāk braucošos, bet, kas vēl ļaunāk, vienā brīdī viņš apstājas un iet izskaidroties ar Audi vadītāju. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti