VOLVO kluba pasākums «Zelta Rudens 2004» (+ foto) 14

 
21.oktobris 2004 15:26

Kā jau iepriekš tika izziņots, 16.oktobra rītā pulcējāmies lielveikala „SKY” K.Ulmaņa gatvē autostāvvietā. Dažiem vēl neliela iepirkšanās piknikam, apsveikumi vārda dienā, apsveicināšanās, iepazīšanās utt.

Kā vienmēr neiztika bez kavētājiem :( un ar 15 minūšu nokavēšanos 9:15 startējam Kurzemes virzienā.

Pirmā nopietnā „pīppauze” radās negribēta, kad vadošā automašīna „aizšauj garām” pareizajam ceļam un mēģina apmest „gaitā uz riņķi”. Aizaugušais grāvis izrādās nedaudz dziļāks, kā no malas izskatījās :( Ar striķi un Trako veterānu 264 no priekšas un draugu pleciem aizmugurē auto tiek nogādāts atpakaļ uz ceļa bez nekādiem bojājumiem un brauciens var turpināties.



10:30 esam Tukuma rajona Zantes pagasta centrā, kur pateicoties pamatīgam sava pagasta patriotam un vēstures fanam Ilgvaram Brucim ir iekārtots „Kurzemes cietokšņa muzejs”. Ekspozīcija tiešām iespaidīga un ļoti interesanta. Viena ekspozīcijas daļa atrodas ārā – svaigā gaisā, un neskatoties uz auksto vēju ar interesi tiek apskatīta arī tā. Muzejā mums piebiedrojas Gunārs no Mūsa Motors Rīga ar VOLVO xc90 „test car’u”.

Pēc ekspozīcijas apskates fotografēšanās pie iespaidīgākajiem eksponātiem – un nu jau vēderi sāk prasīt savu tiesu.

12:00 Turpat aiz muzeja, nokalnītē pie ezera jauka nojumīte un ugunskura vieta. Sakarā ar lietus trūkumu nojumīte izmantota netiek :) No mašīnām tiek vilkti ārā grili un piknika grozi , kurināts ugunskurs, ceptas desas un šašliki, dzerta karsta tēja un kafija, runāts par visdažādākajām tēmām.

13:30 piknika lietas tiek krāmētas atpakaļ mašīnās un gatavojamies atpakaļ uz Tukuma pusi. Lai arī pirms prombraukšanas Aigars atstāj ierakstu ar pateicības vārdiem muzeja Viesu grāmatā, tomēr vēlreiz Kluba vārdā gribam izteikt pateicību muzeja saimniekam par interesanto stāstījumu un piedāvāto piknika vietu!

http://www.muzeji.lv/guide/pages_l/zantes.html
Tālr.: 9442311 - Ilgvars

14:15 bez starpgadījumiem esam Tukuma lidlaukā, kur mūs sagaida vēl viens „test car’s” – VOLVO s40new. Te nu visiem ir ko darīt. Kurš uzreiz mēģina - uz ko spējīgs paša auto, kurš mēģina xc90 vai s40new, kurš gatavo trasīti „veiklības” braucieniem.

Veiklības braucienu galvenais mērķis – visprecīzāk izbraukt trasi, iebraukt atpakaļgaitā „garāžā” un atgriezties atpakaļ pa to pašu trasi un apstāties pie STOP zīmes .... un tas viss jāveic klausot tikai stūrmaņa komandām, jo pilotam uz acīm necaurredzamas brilles :). Jautrība un nebijušas sajūtas tika visiem.

Vienlaicīgi notiek testa braucieni ar jaunajiem VOLVO – nu to jau ir trīs. Kā beidzamais ierodas „programmas nagla” – v70D5, kurš vienbalsīgi ieguva visu kluba biedru atzinību un titulu „Mūsu Izvēle”.

Ik pa brīdim kauc riepas un veļās zilu dūmu mākoņi, līdz pat dzirkstelēm no metāla korda. Visi cenšas vēl pamēģināt – cik tad nu īsti var izspiest no sava auto km/h. Dažiem pat lidlauks izrādās par īsu lai pēc tam sabremzētos :) Labi ka kartupeļi laukos jau norakti ... :)

Te nebūs lieki vēlreiz izteikt atzinību un pateicību Mūsa Motors Rīga par atsaucību, piedāvātajām automašīnām testa braucieniem, kā arī sacensību un konkursu balvām. Paldies! www.volvo.lv

Pēc 17:00 visi kolonnā dodamies uz Tukuma pusi, pirms tam apstājoties uzpildīt gan degvielu automašīnām, gan personiskos pārtikas krājumus. Brauciens cauri Tukumam un tālāk uz viesu mājām „Meņģeļi”, kur paredzētas vakara aktivitātes un nakšņošana. www.mengeli.lv Tālr.:9473831 – Aivita

Līdz Pilnsapulces sākumam iekārtojamies, apskatam apkārtni, daži pat paspēj uzspēlēt volejbolu, bet vislabāk ir pacenties Didzis. Pateicoties viņam varam beidzot visi kopīgi noskatīties kluba jubilejas video.

19:00 visi pulcējamies pie vakariņu galda, kurš ir tiešām lielisks, saimnieces pacentušās godam! Bet līdz ēšanai un tostiem vēl kluba Pilnsapulce ar atskaitēm, jauno biedru uzņemšanu u.c. formalitātēm.

Vakara gaitā tiek apbalvoti „Veiklākie Piloti un Acīgākie Stūrmaņi” , rīkots Mūsa Motors Rīga sarūpētais konkurss par VOLVO vēsturi, ar ļoti vērtīgām grāmatām balvās. Neiztiek arī bez ekstremālākām izklaidēm – limbo dejām un sarkano piparu ēšanas :)

Pēc 21:00 jau izkurējusies pirts un to apmeklē katrs pēc saviem ieskatiem, neievērojot pie durvīm piesprausto reglamentu :) Arī iekšējās kārtības noteikumu ievērošana „pieklibo” – kā rezultātā viena neliela trauma un daudz, daudz virtuālo runu par atsevišķiem biedriem :):):)

Jautrība, dejas un dziesmas ilgst līdz pat 5:00 rītā, kad tiek veikta gulētāju pārbaude (atklājās, ka daži biedri neļāva citiem gulēt, slēpjoties tumsā un atņemot gulētājiem segas) :), kā arī savākti steidzīgi nepieciešamie „zīmogi un paraksti” :)

Kad pēdējam „gulēt gribētājam” tika atrasta (nopirkta !!!!:)) guļvieta ... tad iestājās naktsmiers.

Rīts, kā jau rīts... ap 9:00 sākām mosties, jo 10:00 jau klāts brokastu galds. Līdz tam vēl paspējam aplīmēt jauno biedru un kandidātu autiņus ar kluba uzlīmēm. Netiek aizmirsts arī saimnieces BMW :) - arī tam tiek viena Latvijas VOLVO kluba uzlīme.

Pēc brokastīm savācam mantas, atvadāmies no laipnās saimnieces Aivitas un dodamies uz mūsu programmas pēdējo punktu – Latvijas lielāko Kaives dižozolu. Tur neliela pastaiga, kopējās bildes un nu jau dodamies atpakaļ uz Rīgas pusi. Steidzīgākie aizskrien pa priekšu, bet neliela daļa vēl paspēj apmeklēt Viļņa "VOLVO muzeju" Slokā.

Vēlreiz, paldies, visiem pasākuma apmeklētājiem un atbalstītājiem!

Foto ir šeit »»

Latvijas VOLVO klubs

 
Visi komentāri
 
144722. viesis 21.oktobris 2004 15:32
0 0 Atbildēt

Vienmēr esmu brīnījies kāpēc tādi ārēji jauki cilvēki kā Volvo un Saab īpašnieki ir tik nežēlīgi spamotāji. Vismaz iauto portālā. Citādi pasākums izskatās jauks.

144723. viesis 21.oktobris 2004 15:36
0 0 Atbildēt

Jauki un sirsnīgi:)

144746. viesis 21.oktobris 2004 16:47
0 0 Atbildēt

FunFan, tāpēc, ka mēs esam jautri un komunikabli cilvēki, kam svešs īgnums un kašķīgums :)

144751. viesis 21.oktobris 2004 17:01
0 0 Atbildēt

Ja pat Latvijas Volvo klubs raada, ka jaadzer liidz 5iem riitaa un peec brokastiim jaabrauc (es neticu, ka KATRAA mashiinaa bija pa shoferim, kas ieprieksheejaa vakaraa taupijaas, kaadaa var buut), tad nav ko briiniities pa liikju kaudzeem uz Latvijas celjiem....

144756. viesis 21.oktobris 2004 17:05
0 0 Atbildēt

Tik tiešām katrā mašīnā bija pa šoferim un līdz 5iem svinējās tikai tie, kam nebija jāsēž pie stūres!!!

144782. viesis 21.oktobris 2004 20:29
0 0 Atbildēt

Viesis... Pats tur biji, ka vari spriest? Man taada sajuuta, ka koments liidziigs taapat, kaa iauto tusaa. Klaatneesoshie bija viszinoshaakie par to, kursh cik izdzeeris...

144785. viesis 21.oktobris 2004 21:44
0 0 Atbildēt

Mans no paša rīta bez ruļļiem! Tas nu nebūt netraucēja un netraumēja mani! Tērvetīte bija pa rokai, braucot piektā roba vietā pabiju, kamēr jamu atradu. Tad vēl T un T.....:) Apdomīgi ļaudis taisa apvienotās ekipāžas! Tukuma lidlauka plāksnes dabūja manu kājas smagumu izjust un test kāri arī!

Viesi! Ja tev pasākums ir pielīdzināms sacensībām, kurš pirmais bezfilmā aizlidos, sorry! Mēs pa novakari un nakti daudz ko interesantu sadarījām un Tulamorī vēl tik bija palicis! Alus gāja pēc atsevišķa Tulamor/Tērvetes skaitītāja:)

144793. viesis 22.oktobris 2004 9:52
0 0 Atbildēt

Jaa, bishku izbesiijos! Bet braucu pacietiigi no mugurpuses, lai nebojaatu Volvo paraadi... No Lielupes tilta liidz Tukuma pagriezienam.

Melns ******* dai tarakaans

144813. viesis 22.oktobris 2004 10:45
0 0 Atbildēt

Vēlos šeit izteikt savu nožēlu par neierašanos + neiestāšanos. Tie kam jāzina jau zin kas par iemesliem.

Gaidu nākamo pasākumu.

Patīkami dzirdēt arī pozitīvas atsauksmes par MMR :)

144992. viesis 22.oktobris 2004 17:20
0 0 Atbildēt

Viesi 9.52,paldies par pacietību,es Tevi Terracanā visu laiku vēroju spogulī un domāju,vai ies garām ar visu Zubrīti(iekšā vēl mocīc),vai nē.Es braucu kā noslēdzošais ar bākuguni.

145515. viesis 27.oktobris 2004 13:38
0 0 Atbildēt

Volvo klubs vairāk līdzinās antīko automobiļu klubam.Sorri.

145736. viesis 28.oktobris 2004 15:24
0 0 Atbildēt

Tā nebij ņirgāšanās, vienkārši pārsteidz tas ka VOLVO klubā nav jaunu auto. Es jau pats ar labprāt piedalītos tādos pasākumos, diemžēl neatliek laika.

145875. viesis 29.oktobris 2004 16:10
0 0 Atbildēt

Jaa, jaa! :) Tas biju es ar zubriiti un mociiti iekshaa... ;)

150957. viesis 6.decembris 2004 20:49
0 0 Atbildēt

V850 Ko tu blēj! :(

Ir arī jaunās paaudzes pārstāvji. Pēc tusa vēl divi vairojuši viņu skaitu!

Un ko tu tur ņaudēji par antīko klubu? Klubs ir jūzeru kopums, kāds nu ir ar tādu ripo!

Ar laiku ( ja draiveru pietiks) pasākumu ietvaros tiks izripināti arī exotiski exemplāri.

Tevi par jamiem vārdiem bises šāviena attālumā no jelkāda pasākuma turēt!

Vauvji kā vīns, jo vecāx jo labāx!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti