RDSD: Situācija Rīgas ielās uzlabojusies 9

 
26.novembris 2004 10:00

Rīgas domes Satiksmes departaments informē, ka arī šonakt turpināta sniega izvešana no pilsētas ielām un paplašinātas brauktuves.

Sakarā ar snigšanas atsākšanos, kā arī ar sinoptiķu prognozēm par temperatūras pazemināšanos dienas pirmajā pusē un iespējamu apledojumu uz pilsētas ielām, visa maģistrālo ielu uzturēšanas darbu tehnika atkārtoti izbrauca maršrutos no plkst. 6.00.

Šonakt Rīgā ielu tīrīšanas darbi noritēja līdzīgi, kā iepriekšējā naktī – tika iesaistīta visa mehanizētās uzturēšanas darbu tehnika. Salīdzinot ar iepriekšējām diennaktīm, pārvietošanās apstākļi pilsētas ielās ir uzlabojušies.

Naktī turpinājās sniega izvešanas darbi Vecrīgā, maksas autostāvvietās un sekojošās pilsētas centrālajās ielās: Matīsa ielā no Brīvības ielas līdz Krišjāņa Barona ielai, Krišjāņa Barona ielā no Ģertrūdes ielas līdz Matīsa ielai, Brīvības ielā no Tallinas līdz Elizabetes ielai, Elizabetes ielā no Aleksandra Čaka ielas līdz Avotu ielai, Ernesta Birznieka Upīša ielā no Elizabetes ielas līdz Dzirnavu ielai un Stabu ielā no Aleksandra Čaka ielas līdz Avotu ielai.

Sniega izvešanā šonakt tika iesaistītas 95 tehnikas vienības. Sniegs tika novākts arī no Vanšu tilta uzbrauktuvēm un Slāvu satiksmes pārvada, kā arī no pieturvietām uz Zemitānu un Vairoga ielas satiksmes pārvadiem.

Arī šonakt atsevišķās vietās Rīgā sniega savākšanas brigādes saskārušās ar ielu malās neatļauti novietotiem auto, tādēļ Satiksmes departaments joprojām aicina autovadītājus ievērot pilsētā uzstādītās pagaidu ceļa zīmes, lai netraucētu darbu veikšanu, kas turpināsies arī nākamajā naktī.

Satiksmes departaments aicina juridiskās personas, kas izved sniegu no savām teritorijām Vecrīgā, iebraukšanas atļaujas saņemšanai sūtīt šiem darbiem paredzētās specializētās tehnikas valsts reģistrācijas numuru sarakstus uz Sia "Rīgas autostāvvietas". Faksa nr.: 7612239.
 
Visi komentāri
 
149858. viesis 26.novembris 2004 10:31
0 0 Atbildēt

Piektdienis laikam dzīvojas tikai pa pārdaugavu... Tā jau ir, ka jātīra viss, bet tiem, kam kaut kas darāms ar vai bez mašīnām Vecrīgā... Man bija tas gods pamēģināt, otru reizi negribu! protams, pilnīgs sviests ir izvest sniegu no Vaļņu ielas, kur tā atvēlēta tikai gājējiem un ir ļoti plata, bet mazākās ieliņas pēc sniega bija pilnīgi nelietojamas un to malās nemaz nav vietas, kur to sašķūrēt!

149861. viesis 26.novembris 2004 10:38
0 0 Atbildēt

Pēc kara visi gudri!

149865. viesis 26.novembris 2004 10:46
0 0 Atbildēt

sniega daudzums Vecrīgā nopietni ietekmē satiksmi Rīgas pilsētā, TIE DOMĒ IR IDIOTI

149871. viesis 26.novembris 2004 11:00
0 0 Atbildēt

vzinis [?] 26.11.2004 10:46

"sniega daudzums Vecrīgā nopietni ietekmē satiksmi Rīgas pilsētā" kur tu shadu tekstu dabuji ?

149872. viesis 26.novembris 2004 11:02
0 0 Atbildēt

Uz Jāņiem RD paziņos, ka viss sniegs ir izvests un situācija tiek pilnīgi kontrolēta :)

149896. viesis 26.novembris 2004 12:36
0 0 Atbildēt

A naudiņa prieks Jaunā gada ta jānoraksta... Nākamajā putenī teiks, ka visi resursi izsmelti, un tamdēļ sniegu izvest pilnā apjomā vairs nevar... IDIOTISMS... Kad viņi beigs sevi uzskatīt par visgudrakajiem, bet tautu par lohiem???

149907. viesis 26.novembris 2004 13:00
0 0 Atbildēt

Protams, kad ara ir +4 gradi tad situacija normalizejas - nelgas tadi...

Bet, protams alas tie RD zociku mudzi sev palielinaja...

149932. viesis 26.novembris 2004 14:25
0 0 Atbildēt

Prieks protams par to, bet skumīgi ka lauku ceļi ir netīrīti it īpaši Balvu rajonā ( bet nauda ceļu tīrīšanai tiek jau norakstīta un ļoti lielas summas) un vēl skumīgāk ir tas , ka sniega netīrīšanas dēļ notiek smagas avārijas cieš braucēji un pie tam vēl ļoti smagi.

149985. viesis 26.novembris 2004 17:38
0 0 Atbildēt

Priecājieties, ka vispār kāds kaut ko tīra! Šis sociķu un interfrontes mikslis var mierīgi netērēties uz vēlēšanām, jo cerību uz atkārtotu tikšanu pie siles tikpat nekādu! Tātad arī nav nekādas jēgas censties - labāk vēl pēdējos sniega tīrīšanai paredzētos santīmus sabāzt kabatās!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti