Prestižāko auto ražotāji izvēlas Goodyear tehnoloģijas 5

 
5.janvāris 2005 9:25

Viena no pasaules augstākās klases automašīnām, luksus Rolls-Royce Phantom tiks aprīkota ar Goodyear RunOnFlat riepām. Auto no rūpnīcas izripos ar Goodyear riepām Eagle NCT 5 EMT, kurās piemērota RunOnflat tehnoloģija.

Uz priekšējiem riteņiem būs šī modeļa 255/50 R 21, uz aizmugurējiem – 285/45 R 21 riepas. Rols-Royce Phantom paredzētās riepas izgatavotas Goodyear rūpnīcā Fuldā (Vācijā).

RunOnFlat tehnoloģija nodrošina, ka pat pēc pilnīga spiediena zuduma riepā, auto var nobraukt vēl 80 kilometrus ar 80 km/h ātrumu stundā. Autovadītājs var nokļūt mājās vai līdz tuvākajam servisam, lai pārdurto riepu salabotu vai apmainītu. Novatoriskā Goodyear RunOnFlat tehnoloģija nodrošina augstāko riepu drošības pakāpi, kas ir pieejama tirgū.

Goodyear RunOnFlat riepās sānu malas un apvalka iekšmala ir nostiprināta ar īpašu gumijas maisījumu. Samazinoties gaisa spiedienam riepā, īpašā riepas konstrukcija nodrošina balstu un riepa nenomaucas no diska, saglabājot drošību un braukšanas ērtību. Tāpēc, ja automašīna aprīkota ar RunOnFlat riepām, noteikti jābūt arī riepu spiediena zuduma brīdinājuma sistēmai.

Ar Goodyear RunOnFlat riepām no rūpnīcas izripo BMW, Mini, Mercedes-Benz un citu modeļu automašīnas. GoodYear speciālisti šobrīd sadarbojas arī ar daudziem citiem automobiļu ražotājiem, īstenojot vairāk nekā 100 run-flat projektu. Luksus klases automašīnu pārdevēji atzīst, ka klienti dod priekšroku RunOnFlat riepām tā vietā, lai izvēlētos parastās.

Goodyear modernās tehnoloģijas nosaka automašīnu aprīkojuma standartus jau vairāk nekā 100 gadu. Goodyear bija pirmie, kas ieviesa RunOnFlat drošas satiksmes tehnoloģijas, ļaujot autovadītājam turpināt ceļu arī ar pārdurtu riepu. Pašlaik kompānija ir līderis run-on-flat riepu ražošanā pasaulē. RunOnFlat riepu pārdošanas apjoms 2004. gadā pārsniedz 1,3 miljonus eksemplāru.

Par GoodYear:
* Goodyear ir pasaulē lielākā automašīnu riepu ražotājs. Kompānija izgatavo riepas, tehnoloģiskos gumijas produktus un ķimikālijas vairāk nekā 80 rūpnīcās 28 pasaules valstīs. Goodyear visā pasaulē nodarbina aptuveni 85 tūkstošus cilvēku.
* Ar Goodyear riepām aprīkotas ģimenes automašīnas, 4x4, sporta automašīnas, kravas automašīnas, autobusi, traktori, ekskavatori un ostas mašīnas.
* GoodYear Dunlop Tires Baltic AS apkalpo Baltijas riepu tirgu, kopā ar 14 partneriem. Kompānija prognozē, ka 2004.gadā tās apgrozījums būs par 56% lielāks nekā pērn.

 
Visi komentāri
 
153494. viesis 5.janvāris 2005 9:31
0 0 Atbildēt

Labas riepas.

153519. viesis 5.janvāris 2005 10:09
0 0 Atbildēt

Tad sanāk ka Goodyear = Fulda ?

Redaktors 5.janvāris 2005 10:13
0 0 Atbildēt

Nē, Fulda ir GoodYear.

153529. viesis 5.janvāris 2005 10:25
0 0 Atbildēt

UG6 ir vispiemērotākās ziemas riepas Latvijas apstākļos.Esmu pārbaudījis salīdzinot ar citām riepām.Diemžēl cenu nu gan nenosauksi par zemu.

153759. viesis 5.janvāris 2005 18:06
0 0 Atbildēt

Gribeetos redzeet kur 80km raadiusaa var dabuut taadas riepinjas :):):)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti