Sestdien - apvidus karuseļralliju čempionāta II posms 1

 
3.marts 2005 9:17

Sestdien, 5. martā Balvu rajona Rugāju pagastā notiks Latvijas čempionāta otrais posms „Chivas Regal kauss” apvidus karuseļrallijā.

Jaunizveidotā trasē, kas atrodas Rugāju pagastā pie apdzīvotās vietas Medņi, sacensības rīko sporta klubs „Rugāji”.

R_K_logo2-1.jpgDāsnā ziema sniega un ledus apstākļos šogad ļaus aizvadīt jau otro karuseļralliju čempionāta posmu. Atgādināsim, ka janvāra beigās pirmā posma sacensībās Liepājas rajona Embūtē uzvaru izcīnīja „RE Autoklubs” komandas pilots Jānis Naglis, bet otrajā vietā ierindojās sporta kluba „Rugāji” braucējs Jānis Auziņš, kurš Latvijas čempionātā ir Nagļa komandas biedrs.

Tiesa, aizvadītā gada karuseļralliju čempiona Jāņa Āža un citu „Rīga RRT” komandas braucēju rīcībā Embūtē nebija jaudīgo „OSCar” automobiļu, kas vēl tikai ceļoja mājup no Dakaras rallija, tamdēļ Naglim uzvara nāca salīdzinoši viegli. „Chivas Regal kausa” izcīņā ar „OSCar” startēs gan J. Āzis, gan Igors Skoks.

Vairumam čempionāta dalībniekiem jaunizveidotā trase būs sveša, ko nevar apgalvot par mājinieku Jāni Auziņu. Viņa sīvākais konkurents N1 klasē, visticamāk, būs liepājnieks Guntars Laugalis, rīdzinieki Andris Lukstiņš un Aigars Ķimenis.

Cerams, ka šoreiz uz starta stāsies arī iepriekšējā gada uzvarētājs N grupā kuldīdznieks Igors Verners, kurš līdz Embūtes karuseļrallijam nebija paguvis sagatavot tehniku. Vernera galvenie pretinieki N grupā būs Aivars Ice un šīs sezonas debitants Ilmārs Kuzmanis.

Ainārs Zariņš
LAF Cross Country komisijas
preses sekretārs

 
Visi komentāri
 
159148. viesis 4.marts 2005 9:11
0 0 Atbildēt

Labais sponsors....

Veči paņems katrs pa vienam un uz mežu prom... :-D

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 5

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 5

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 25

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti