Ielūgums uz MBClub.lv gadadienas svinībām 4

 
9.marts 2005 9:51

MBClub.lv ielūdz visus Mercedes Benz automašīnu īpašniekus un mīļotājus 19. martā uz gadadienu kopš pirmās lielās Mercedes Benz cienītāju kopā sanākšanas.

Pirms gada, kad negaidīti kopā savācāmies vairāk kā 20 Mercedes Benz automašīnu īpašnieku ar atbalstītājiem, sapratām, ka mūsu vēlmes un intereses saskan, ka tiešām Latvijā ir vajadzīgs aktīvs Mercedes Benz klubs. Ir pagājis gads, tāpēc 19. marts ir tas datums, kurā labprāt savā pulkā ieraudzītu visus jaunos un varbūt līdz šim vēl mazliet kautrīgos šīs automašīnu markas entuziastus.

12:00 tiekamies lielveikala Spice autostāvvietas tālākajā stūrī, aprunājamies, iepazīstamies un izkārtojamies kolonnā braucienam caur Rīgas centru.

13:00 notiek brauciens kolonnā cauri centram uz viesu namu “Visdari” pie Dārziņiem.

14:00 dažādas ar automašīnām vairāk vai mazāk saistītas atrakcijas ikvienam klātesošajam, nosalušajiem iespēja uz notiekošo skatīties pa viesu nama kafejnīcas logu baudot siltu tēju.

Visam seko neoficiālā daļa atpūtas kompleksā “Smilgas”, kur vakara pasākuma dalības maksu iemaksājušie 18:00 turpina gadadienas svinības svinīgākā gaisotnē, kam līdz 2:00 naktī piedāvāta iespēja labi izsildīties pirtī. Sīkāka informācija meklējama MBClub.lv mājas lapā un forumā www.mbclub.lv, kur tā laika gaitā tiks precizēta un atjaunota.

Galvenais MBClub.lv aizvadītajā gadā paveiktais ir:

• Uzņemts starptautiskais auto salidojums Maskava – Rīga –
Maskava, “Mercedes” bez robežām un politikas

• Atvērusi savu interneta mājas lapu un diskusiju forumu tam regulāri piesaistot gandrīz 400 automašīnu Mercedes Benz interesentus no Latvijas un ārvalstīm

• Nodibinājusi labas un draudzīgas attiecības ar citiem autoklubiem kā Latvijā, tā ārzemēs

• Veikuši kopīgus tuvākus un tālākus kopīgus izbraukumus kā Latvijā, tā ārzemēs.

Ar cieņu,
MB Club.lv valdes priekšsēdētājs

 
Visi komentāri
 
159836. viesis 9.marts 2005 11:45
0 0 Atbildēt

Suminaati! - bus jau vien jaieveertee jusu kolonaa!

159846. viesis 9.marts 2005 12:37
0 0 Atbildēt

Būs grūti nepamanīt! =]

159857. viesis 9.marts 2005 13:29
0 0 Atbildēt

Būs tā ka kolonas sākums jau būs galapunktā,bet astes gals vēl tikai brauks ārā no Spices! :)

159884. viesis 9.marts 2005 15:42
0 0 Atbildēt

Es ar domāt ka būs laba!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

Latvija/Lietuva 20.04.2024 - vai mūsējiem izdosies konkurēt ar šādām degvielas cenām? (+ FOTO) 50

Autovadītājs piefiksējis degvielas cenas vienā un tajā pašā dienā Latvijā un Lietuvā. Cenu starpība 23 un 24 centu apmērā par dīzeļdegvielu un benzīnu liek apšaubīt mūsu konkurētspēju un lozungus par atpalicības samazināšanu no kaimiņiem. Lasīt vairāk

 

Bricis: Bīstamība uz ceļiem saglabāsies līdz otrdienas rītam (+ VIDEO) 3

Bīstamība saglabājas ne tikai šodien, bet vēl līdz rītdienas rītam. Rīt pēcpusdienā temperatūra visā Latvijā pakāpsies virs nulles, ilgstošie nokrišņi beigsies, intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja LTV laika ziņu redaktors Toms Bricis. Lasīt vairāk

 

Uzvaras visur, kur iespējams - Verstapens dominē Ķīnas Gran Prix

"Red Bull" pilots Makss Verstapens svētdien izcīnīja uzvaru Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta sezonas piektā posma - Ķīnas "Grand Prix" - pamatsacensībās. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti