Akcija «Kļūsti redzams kopā ar Neatkarīgo!» turpinās 3

 
17.marts 2005 12:50

Martā sāktā Neatkarīgās akcija, laikraksta pircējiem dāvinot atstarotāju, radīja negaidītu atsaucību. Nedēļas laikā kopā ar avīzi tika izdalīti visam mēnesim paredzētie atstarotāji. No šodienas atkal visiem, kuri Neatkarīgo iegādāsies Plus punkts kioskos, dāvanā tiks mazā, bet noderīgā lietiņa.

"Akcijas izraisītā ažiotāža sagādāja mums neviltoti patīkamu pārsteigumu," pauž Neatkarīgās galvenais redaktors Armands Puče. Viņš atzīst, ka redakcijai var pārmest to, ka tā nebija rēķinājusies ar tik lielu atsaucību, un tādēļ nedēļas laikā kopā ar laikrakstu tika izpirkti visam mēnesim domātie atstarotāji.

"Mēs esam veikuši darbu, lai saražotu papildus drošības līdzekļus, un tie no šodienas līdz marta beigām būs pieejami Plus punkts kioskos kopā ar Neatkarīgo," klāsta galvenais redaktors. Viņš ir pārliecināts, ka Neatkarīgā līdzīgas akcijas noteikti turpinās arī vēlāk, jo "tādā veidā mēs esam devuši savu ieguldījumu drošībai uz ceļiem". Pat, ja arī kāds nopircis laikrakstu tikai atstarotāja dēļ, esam par to gandarīti, jo, iespējams, esam attālinājuši nelaimi, kas ar cilvēku varētu notikt, bez atstarotāja ejot pa krēslainu vai tumšu ceļu.

Neatkarīgās sākto akciju atzinīgi novērtēja gan Ceļu satiksmes drošības direkcijas, gan Ceļu policijas amatpersonas. Savukārt lasītāju interese par akciju - Neatkarīgās mazumtirdzniecības apjoms Plus punkts kioskos pieauga par 72,2 procentiem - apliecināja, ka cilvēki jūt atbildību par satiksmes drošību un nav vienaldzīgi pret drūmo ceļu satiksmes statistiku.


Informāciju sagatavoja Agnija Greiziņa, SIA "Mediju nams" mārketinga daļas vadītāja

 
Visi komentāri
 
160786. viesis 17.marts 2005 13:24
0 0 Atbildēt

Interesanti, un laba reklaama NRA sanaakusi. Veel jau vareeja kaac atstarojoshaas vestiites davinaat teiksim kaada velo tusinjaa vasaraa utml.

160806. viesis 17.marts 2005 16:07
0 0 Atbildēt

Es nopirku dazus atsarotajus un vienkarsi uzdavinaju bojagajejiem ......... negribas to lembja avizeli sonzoret

160829. viesis 17.marts 2005 20:22
0 0 Atbildēt

Sodien iegaaju Pluspunktaa, paneemu neatkariigo, prasu kur atstarotaaji a man saka beigussies un netkariigaa neesot domaajusi ka buus tik daudz pirceeju..... taapeec ciiniissos lai dod man tagad atstarotaaju. jo besii laukaa ka reklameejas ka dod atstarotaajus, bet atstarotaaju nav

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 1

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 24

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 

Alfa Romeo Junior kļūst pieejams pasūtīšanai 2

Alfa Romeo jaunākais modelis, kas tika pieteikts kā Milano, taču tagad pārdēvēts par Junior, kļūst pieejams pasūtīšanai Eiropas tirgū. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti