Atdzimst japāņu «sekretāru Porsche» 4

 
30.marts 2005 11:20

Kā gan nav dēvēta Honda CRX kupeja - gan "ierēdņu Ferrari", gan "sekretāru Porsche", tomēr modelis bija patiešām populārs. Diemžēl, japāņu kompānija 1999. gadā tā ražošanu pārtrauca, tā arī neko vietā neliekot. Tomēr Honda informācijas avoti ziņo, ka leģendārais vārds CRX atkal atgūšot savu vietu kompānijas modeļu klāstā.



Honda CRX bija tik pat daudz pēlēju, kā piekritēju. Pēdējie nu var līksmot - kupeja atgriežas. Tieši ar tādu pašu vārdu uz Civic bāzes tiek radīts nākamās paaudzes modelis.



Auto sola prezentēt 2007. gadā, bet aprīkots tas tiks ar dažādas jaudas benzīndzinējiem, ieskaitot 200 Zs agregātu Type-R versijai.



Pagaidām par auto veidolu nekas nav zināms, tomēr visdrīzāk, ka tas viens pret vienu līdzināsies konceptam Civic Si, kas pirms mēneša tika prezentēts Čikāgas motoršovā.



Konceptauto ir aprīkots ar 200 Zs DOHC i-VTEC dzinēju un sešpakāpju mehānisko transmisiju, bet par dizainu auto jāpateicas amerikāņu dizaina studijai Losandželosā.



Kompānija Civic Si palutinājusi ar 18 collu alumīnija riteņu diskiem un 225/40R18 izmēra riepām, bet bremzes nākušas no Brembo.



Civic Si raksturīga iezīme ir stiklotais jumts. Lielisku aerodinamiku nodrošina pilna aerodinamiskā pakete.
 
Visi komentāri
 
162299. viesis 30.marts 2005 14:37
0 0 Atbildēt

Pilna aerodinamiskā pakete - vai tas ir pakete ar spārniņiem un zilās krāsas šķīdumu ?!?!?

:-D :-D :-D :-D

162302. viesis 30.marts 2005 14:48
0 0 Atbildēt

būs labs spridzeklītis!

162312. viesis 30.marts 2005 15:47
0 0 Atbildēt

kantainais spoileris gan neiederas apaļajās, pludenajās līnijās.

bet pārējais ir oki-doki

162329. viesis 30.marts 2005 17:38
0 0 Atbildēt

Nu nezinu, imo jabut pilnigam mazohistam, lai fanotu par to skalo, cieto tabureti...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti