Audi A8, A4 un A3 uzvar Interneta Auto balvas aptaujā 2

 
8.aprīlis 2005 0:00

Grandiozi Audi panākumi: Audi modeļi ieguva trīs godalgas Eiropas autorūpniecības lielākajā interneta aptaujā „Internet Auto Award”.

balvas.jpgKatrs savā kategorijā triumfēja Audi A8, Audi A4 un Audi A3. Ingolštates zīmola izcilos panākumus papildināja arī jaunā Audi A6 novērtējums, kas kategorijā “vidējās klases lielie modeļi un luksus klase” to ierindoja tūlīt aiz Audi A8.

Vairāk nekā 500 000 balsis tika iesniegtas balsojumam, kuru vadīja AutoScout24 – Eiropas lielākā tiešsaistes automobiļu tirdzniecības kompānija. Šāds rezultāts padara Interneta Auto balvu (Internet Auto Award) par visplašāko Eiropas interneta lietotāju balsojumu auto industrijā. Balsojumam tika kvalificēti modeļi, kurus jauno automobiļu konfiguratorā bija visbiežāk izvēlējušies AutoScout24 lietotāji. Izvēles iespēja bija starp 160 šobrīd esošiem modeļiem.

Kompaktklasē pirmo vietu pārliecinoši ieņēma Audi A3. Jaunais A4, kas tirgū ienāca 2004. gadā, kļuva par uzvarētāju vidējā klasē. Audi ieguva gan pirmo, gan otro vietu kategorijā “vidējās klases lielie modeļi un luksus klase” - jaunais Audi A6 gandrīz pārspēja Audi A8.

Audi ieņēma vietu uz uzvarētāju pjedestāla arī citā sacensībā: aģentūras „Saatchi & Saatchi” radītā Audi A6 reklāmas kampaņa ieguva trešo vietu konkursā Best Car Campaign. Šajā konkursā piedalījās 11 aģentūras ar 13 automobiļu reklāmas kampaņām.
 
Visi komentāri
 
163805. viesis 8.aprīlis 2005 9:18
0 0 Atbildēt

Lai dzīvo radiatora reste!

163809. viesis 8.aprīlis 2005 10:14
0 0 Atbildēt

Tā reste ir sīkums salīdzinot ar ato.delfi.lv/newsphp?op=article&sid=592&s=12

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti