Ducati Rīga uzsāk drošas motobraukšanas apmācību 4

 
12.maijs 2005 0:02

Oficiālais Ducati motociklu dīleris Baltijas valstīs Ducati Rīga salons ir uzsācis Ducati motociklu īpašnieku drošas motobraukšanas apmācību.

Šis ir pirmais gadījums Latvijā, kad kāda motociklu tirgotāju un to apkopes firma piedāvā saviem klientiem arī drošas motobraukšanas apmācības nodarbības. Ducati drošas motobraukšanas kursi tika izveidoti, pamatojoties uz Ducati motociklu īpašnieku vēlmi apgūt profesionālu motocikla vadīšanas prasmi un braucot ar motociklu justies droši.

Iemaņas pilnībā pārvaldīt motociklu un prognozēt iespējamās avārijas situācijas ir ļoti svarīgi, tāpēc Ducati Rīga, cerot arī uz valsts atbalstu, nākotnē plāno šādus apmācības kursus piedāvāt pilnīgi visiem interesentiem, neatkarīgi no apmācāmā īpašumā esošā motocikla. Tas ir pirmais solis, lai uzlabotu motociklistu braukšanas iemaņas, tādējādi preventīvi nodrošinot lielāku satiksmes drošību.

Pašlaik Ducati drošas motobraukšanas apmācība notiek Biķernieku mazajā kartinga trasē divas reizes nedēļā instruktora, profesionāla motosportista, Valda Vizlas vadībā. Kursos katra nodarbība dalībniekiem tiek uzdoti speciāli braukšanas uzdevumi – izbraukt sarežģītas figūras un pārvaldīt motociklu ekstrēmās situācijās.

„Ņemot vērā, ka katru gadu pieaug ceļu satiksmes negadījumu skaits, kuros iesaistīti motobraucēji, šādi pamācības kursi ir īpaši svarīgi”, saka Dace Grosberga, Ducati Rīga projektu vadītāja.

 
Visi komentāri
 
167262. viesis 12.maijs 2005 9:19
0 0 Atbildēt

acīmredzot Ducati īpasniekiem ir jāzin kadas īpašas iemaņas, jo iknedēļas treniņos Biķerniekos pēdējo gadu laika nav manīti ...:)

167325. viesis 12.maijs 2005 20:07
0 0 Atbildēt

vai jaunie moci ir labi . vai auto ir dzelteni un balti ir kopa .

167327. viesis 12.maijs 2005 20:39
0 0 Atbildēt

Sveiciens Grosjai no Jegas :)))

167787. viesis 19.maijs 2005 9:35
0 0 Atbildēt

Esmu Ducati īpašnieks un pagājušajā gadā biju pāris reizes Biķerniekos, jo man nav sporta mocis, bet ielas. Tā kā varbūt nesatikāmies šajās reizēs :)

Ja nemaldos, pagājušajā gadā Juris Svarinskis un Valdis Vizla arī trenējās... tā kā imola, varbūt tu pats nevisai bieži brauc uz Biķerniekiem :)

Un vēl viena lieta - Ducati īpašnieku ir maz, tur tā lieta. Un ja treniņi Biķerniekos ir, tad labāk sākt trenēties (vai pilnīgi no nulles sākt mācīties) noslēgtā trasē, nevis uzreiz uz ielas... bēdīgi var beigties, lūk tā.

Vēlu veiksmi visiem!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Busiņa šoferis zaudē tiesības (+ VIDEO)

Busiņa šoferis brauc pa kreiso malējo joslu un bloķē ātrāk braucošos, bet, kas vēl ļaunāk, vienā brīdī viņš apstājas un iet izskaidroties ar Audi vadītāju. Lasīt vairāk

 

Nissan modernizējis krosoveru Qashqai (+ FOTO) 7

Pēc trim gadiem apritē, modernizāciju piedzīvojis viens no Nissan kompaktās klases modeļiem - krosovers Qashqai. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 5

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 21

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti