Rallijā «Cēsis» – desmit interesanti ātrumposmi 1

 
6.jūnijs 2005 9:24

Jau pēc nedēļas – 10. jūnijā – Cēsīs tiks dots starts Latvijas čempionāta autorallijā ceturtajam un Baltijas kausa autorallijā trešajam posmam “Cēsis 2005”.

Kā jau Сēsu rallijā ierasts, šīs būs ne tikai autosacīkstes, bet arī grandiozi svētki ar grupu “Prego”, “Hobos”, “Credo”, “A-Eiropa”, “Pērkons” un pat Eirovīzijas laureātu Valtera un Kažas grupas “Putnu Balle” piedalīšanos.

Rallija dienas Cēsīs sāksies jau piektdien, kad pl. 21 pašu pilsētas centru – Vienības laukumu – pieskandinās “Cēsu dziesmas” noslēguma konkursa dalībnieki. Pusotru stundu vēlāk notiks sacensību starts un komandu prezentācija, kuras laikā priekšā tiks stādītas arī “Miss Rally Cēsis” konkursa dalībnieces.

Sestdien darbība sāksies pl. 11:00, kad Pils parkā notiks “Olimpiskā skrējēju diena”. Pus stundu vēlāk pie darba ķersies sportisti, pasākumā “Rallisti Cēsīm” stādot kokus pie pilsētas autoostas, kura pamatīgi cieta šoziem Latviju skārušajā orkānā.

No Vienības laukuma rallisti trasē dosies pl. 13, bet, kamēr pilsētas centrā uzstāsies Gunārs Kalniņš un “Jumprava” (attiecīgi 14:00 un 15:00), sportisti jau atradīsies trasē, veicot leģendāro ātrumposmu Kārļi (13:45) un pēc tam startējot Zvērkāvja (14:15) un Jāņmuižas (15:05) ātrumposmos. Pēc tam sportisti sacentīsies Cēsu pilsētā, un laikā kad ekipāžas atradīsies pilsētas ātrumposmā (sākums 17:00) līdzjutēji sacīkstes varēs vērot ne tikai klātienē, bet arī kopā ar speciālistu komentāriem baudīt ralliju uz lielā ekrāna Vienības laukumā.

Pl. 19:30 uzstāsies grupa “Pērkons”, bet 22:00 sāksies nakts balle ar “A-Eiropas”, Valtera un Kažas “Putnu Balles” un “Eolikas” piedalīšanos. Tāpat nakts ballē būs iespējams vērot arī “Miss Rally Cēsis 2005” finālu.

Svētdien rallijs sāksies nedaudz pēc pl. 11 un sportisti veiks piecus sacensību sponsoru vārdā nosauktus ātrumposmus. Pirmā dopa – “Electroline” – starts būs 11:21, pēc tam būs “Ervo & Co” (12:04) un “Falck” (12:27) ātrumposmi. Pēdējie divi posmi būs “Siemens” (14:47) un “Nord/LB Līzings” (15:50). Rallijs finišēs pl. 17:00 Cēsu pilsētas centrā. Savukārt Vienības laukumā uzstāsies grupas “Keksi” (13:00), “Melo-M” (15:00), “Prego” (16:00), “Hobos” (18:00) un “Credo” (21:00). Rallija oficiālais apbalvošanas šovs būs pl. 20:00 Vienības laukumā.

Visa svarīgākā informācija par autoralliju “Cēsis” pieejama internetā – www.autorally.lv un specializētajā rallija žurnālā “Rally.LV”.
 
Rallija “Cēsis 2005”
preses sekretārs Mārtiņš Dzenītis
 
Visi komentāri
 
169827. viesis 9.jūnijs 2005 22:19
0 0 Atbildēt

Kur var apskatiit rallija marshrutus???

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti