Biķernieku trasē risināsies 22. Rīgas velomaratons 2

 
7.jūnijs 2005 9:39

Svētdien, 12.jūnijā, Biķernieku auto/moto trasē risināsies 22. Rīgas velomaratons. Sacensību sākums paredzēts plkst. 11.00, savukārt apbalvošanas ceremonija sāksies plkst. 15.00.

Velomaratonu organizē ar mērķi popularizēt riteņbraukšanas sportu kā veselības veicināšanas līdzekli, atzīt velosipēdu kā alternatīvu transporta līdzekli, Rīgas iedzīvotājiem pārvietojoties pa pilsētas ielām kā arī, lai veicinātu riteņbraukšanas nodarbības pilsētnieku vidū.

Lai iesaistītu pēc iespējas vairāk dalībnieku un dotu iespēju savus spēkus pārbaudīt ikvienam riteņbraucējam, šogad sacensības notiks četrās grupās (distancēs): Sporta brauciens 151 km distancē; Bērnu sacensības; Tautas brauciens 51 km distancē un Ģimeņu brauciens 14 km garumā.

Sporta grupas uzvarētāji savā īpašumā iegūs Rietumu bankas kausus, Tautas grupas riteņbraucēji cīnīsies par Rīgas Mēra kausu. Visus 22. Rīgas velomaratona finišējušos dalībniekus gaida pārsteiguma balvas.

22. Rīgas velomaratonu organizē Rīgas domes Izglītības, jaunatnes un sporta departamenta Sporta virziens sadarbībā ar Rīgas Profesionālo Riteņbraukšanas skolu. Galvenā tiesneša pienākumus veiks I. Stradiņš.

Tāpat Izglītības, jaunatnes un sporta departaments 12. jūnijā aicina visus rīdziniekus automašīnas nomainīt pret velosipēdiem un piedalīties Rīgas 22. velomaratonā!

Papildinformācija: Andris Priedītis – RD Izglītības, jaunatnes un sporta departamenta Sporta virziena speciālists, tālr.: 7037247.
 
Visi komentāri
 
169549. viesis 7.jūnijs 2005 10:26
0 0 Atbildēt

popularizēt riteņbraukšanas sportu kā veselības veicināšanas līdzekli, atzīt velosipēdu kā alternatīvu transporta līdzekli,

Nu nu.......Cik Riigas ielu platums atljauj netrauceeti paarvietoties automashiinaam un velosipeedistiem ieveerojot sveetos CSN rakstus?

Cik vietaas var noparkot velosipeedu pilseetas centraa?

Cik veseliigi ir smirdiigo ikarusu un mikrinju izpluudes duumi?

Labi lietus..... bet kaadas pelkjes lietus laikaa ir uz muusu samtainajaam , gludajaam pilseetas ielaam.

Vai cilveeks var uzkaapt uz velosipeeda un atbraukt lietutinja laikaa uz savu biroju neizmantojot hidrokostiimu.

Domnieki !!!!! Juus pirmie esat gatavi nomainiit savus dienesta automagiiljus pret taa saucamajiem alternatiivajiem transporta liidzekljiem.

Nevajadzeeja 80desmito gadu beigaas nebuuveet metro. Daudzas satiksmes probleemas atrisinaatos.

169556. viesis 7.jūnijs 2005 10:58
0 0 Atbildēt

tas metro 90-to gadu saakumaa buutu nobankroteejis, toties riigaa buutu kaadi 50000 lieku iebrauceeju, un nekaada neatkariigaa valsts shobriid te nebuutu.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes 3

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

Kāpēc jaunais Toyota Land Cruiser ir principiāli cits auto? (+VIDEO) 10

Uz plašās planētas ražošanā vairs nav atlicis daudz tādu automašīnu kā Toyota Land Cruiser. Tāpēc pirmā iepazīšanās ar jaunās jeb J250 paaudzes modeli Skotijā ir īpaši svarīga. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

LTAB brīdina: izveidota viltus mājas lapa un sociālo tīklu profili, lai vāktu personu datus! 3

Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs (turpmāk – LTAB) brīdina, ka izveidota viltus interneta vietne, rīkojot konkursus un aicinot iedzīvotājus atstāt savus personas datus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti