Slēgs satiksmi Tilta ielas posmā 5

 
9.jūnijs 2005 9:26

Rīgas domes Satiksmes departaments informē, ka no sestdienas, 11. jūnija līdz 19. jūnijam Rīgā tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme pār dzelzceļa pārbrauktuvi Tilta ielā. Šajā laikā Valsts akciju sabiedrība “Latvijas dzelzceļš" veiks Tilta ielas dzelzceļa pārbrauktuves seguma remontu.

Remontdarbu laikā transportlīdzekļu vadītājiem iespējami divi apbraukšanas virzieni. Slēgto posmu varēs apbraukt abos virzienos pa Viestura prospektu, Mīlgrāvja, Ezera un Tvaika ielām vai arī pa Meža prospektu, Varoņu, Aizsaules, Gaujas, Upes un Duntes ielām Sarkandaugavas virzienā. Virzienā no Sarkandaugavas – pa Duntes, Laktas, Gaujas, Aizsaules, Varoņu ielām līdz Meža prospektam.

Noteikts, ka 2., 11., 24., 24.a un 24.e autobusu maršruti uz un no centra kursēs pa maršrutu līdz galapunktam "Sarkandaugava" un atpakaļ. Pieturvietās būs izvietota informācija par izmaiņām autobusu maršrutos.
 
Visi komentāri
 
169761. viesis 9.jūnijs 2005 9:59
0 0 Atbildēt

es esmu te pirmaa...taapeec neko neveerteesu:)

169789. viesis 9.jūnijs 2005 12:39
0 0 Atbildēt

PIZGEC! Un vel veselu nedelu!

Starp citu, mierigi par naudu, ko iegust no ostas attistibas vareja uzbuvet parvadu Ezera ielas parbrauktuves vieta, kur galvenas problemas sagada tiesi dzelzcela satiksme uz ostu, tur ir tads reljefs, ka lielus ieguldijumus manuprat nevajag. Tad beidzot vienreiz varetu atrisinat Sarkandaugavas parbrauktuves problemu.

Bet diemzel no pasvaldibas laikam konstruktivus priekslikumus par to ka risinat satiksmes problemas kuras rada ostas darbiba laikam nesanemt.

NOZELOJAMI!

169811. viesis 9.jūnijs 2005 15:38
0 0 Atbildēt

Tā jau tur nenormāli sastrēgumi.. Kas tagad darīsies pie Mīlgrāvja pārbrauktuves???

169825. viesis 9.jūnijs 2005 21:13
0 0 Atbildēt

Labi, ka es dzīvoju Sarkandaugavas centra pusē! Bet patiesībā- murgs! Zinot satiksmi abos alternatīvajos variantos, piedāvāju trešo: Caur Jaunciemu un Juglu. Tie, kas no V.M.Grāvja dodas uz Centru šādi var vinnēt (Ja vien Ezera ielas korķis neaizies pāri tiltam).

169826. viesis 9.jūnijs 2005 21:23
0 0 Atbildēt

Melnais humors : vismaz 1 nedēļu nebūs sastrēgumi Sarķenē:)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti